Komentari na vest

Deko zatečen Ćavijevom odlukom: Nismo mu tražili titulu nego da bude konkurentan

Đ

Đukin fan

pre 4 meseca

Borba za titulu se u Barsi podrazumeva ,konkurentnost bi valjda podrazumevala konstante igre i eventualno zaostatak za prvim ali s manje bodova u minusu,kao i igru koja zadovoljava probirliivu publiku Katalonije;koja inače placa poskupe karte za utakmice Barse!!!Ekspetimenti sa 5-6 klinaca iz LA Masie,stalno tumbanje sastava i mučenje u niz mečeva ove godine su i dovele do nezadovoljstva javnosti,kritika medija i navijača!!!Opravdanje jeste dug i prazna kasa ali nezalaganne i zbog Ćavijevog hira forsiranje realno nedoraslih klinaca je sve skupa proizvelo pritisak pa i odluku o ostavci!!!
J

Jojo

pre 4 meseca

Xavi ide jer je uvideo da se real brutalno gura i da je nemoguce uzeti spansku ligu sa ovakvim sudjenjem
g

glupost

pre 4 meseca

kako su je uzeli prosle godine onda
a

ajtim

pre 4 meseca

A ko da igra po tvome, ove godine mnogo povreda, zar misliš, da Xavi ne bi voleo, da izvede najjači sastav? Na poslednji utakmici 8 povredjenih, od toga 5 ili 6 iz prvih jedanaest. Naravno da onda igranju klici, a ko bi drugi.
К

Кљаки

pre 4 meseca

Нисам симпатизер ни Реала ни Барселоне читам препуцавање две групе симпатизера. За мене најпоштеније би било да суде стране судије Ел Класико остале утакмице које играју са другим ривалима. Ово више нема смисла.
E

Erko

pre 4 meseca

Ako Real Madrid pobijedi Gironu u subotu velike su šanse da osvoje ligu. A Barcelona mora da bude 2 na kraju sezone ako ne budu mogli da osvoje ligu. Jer ovi za Super Cup Španije što plaćaju 5 miliona manje će platit ako Barcelona ne bude na kraju druga na tabeli. Zato sad svašta će bit do kraja sezone.
J

Jojo

pre 4 meseca

Nije barsa neki betis da se ne zahteva titula ajde deco lupetas
H

Hgg

pre 4 meseca

Kako da osvoji titulu kad se vardrid brutalno gura
M

Mileta Caer

pre 4 meseca

Varselona i Vardrid su svakako na istom po tom pitanju, i