Komentari na vest

Dejvis koči sve Bajernove planove: Na čekanju Teo Ernandez, Matsen...

2

2342342

pre oko 2 meseca

najjaci levi bek i levi wing-bek na svetu. i on to zna i ide u Real. Ode li- Real postaje najjaca masinerija trenutno poznata narednih 15 god..Alphonso Davies ,pamticete to ime.
J

Juventino10

pre oko 2 meseca

Kako da ne! Nikad on ne može niti će biti bolji od Hernandeza
I

Inter

pre oko 2 meseca

Juventino10@ Teo ove godine nije najbolji ni u Italiji na svojoj poziciji. Naravno, ako gledamo poslednje 3-4 sezone onda jeste najbolji u Italiji na svojoj poziciji, kao i medju najboljima u Evropi, ali i po meni Dejvis je najbolji na svetu na svojoj poziciji. Treba napomenuti da Teo ima veliku slobodu u Milanu, i da skoro sve konce vuku on i Leao ali treba imati i u vidu da je on poprilicno prgav i grub igrac, sto pokazuje broj zutih kartona. Ako sam dobro zapazio jednu cinjenicu, on nikad nije dao gol u LS, a nije mu ni retkost da u velikim mecevima cesto nije ni blizu igre kao kada igra protiv slabijih timova.
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 meseca

Sa Ernandezom je sve dogovoreno, to su odavno preneli mnogi elitni mediji. Onog trenutka kada Dejvis odbije novi ugovor, krenuće se u pregovore sa Milanom oko cene i to je to. Verovatno mu je rečeno da ima vremena da juna, nakon toga će povući ponudu koju su mu dali i staviće ga transfer listu. Mislim da ga ne bi zadržali ni da hoće da prihvati tih 13 miliona evra, jednostavno za beka nema defanzivu i to je to, kao krilo bi možda i mogao da pomogne. Slabo je napredovao od one fenomenalne sezone kada je Flik bio trener.
Z

Zbaj

pre oko 2 meseca

Teo je poznat kao vanserijski defanzivac :)
B

Babaroga99

pre oko 2 meseca

Opasan igrac . Namerno nije na svojih 100% ... drze ga na silu . To je to . Bolje da ga prodaju .
Z

Zokabr

pre oko 2 meseca

Toliko priče o tom dejvisu svih ovih godina a nije sakupio ukupno 15 kvalitetnih nastupa za bajern
R

RealNo1

pre oko 2 meseca

Задњи добар меч био кад је разбио Барсу.