Radost Alfonsa Dejvisa i saigrača (©Reuters)
Radost Alfonsa Dejvisa i saigrača (©Reuters)

Dejvis koči sve Bajernove planove: Na čekanju Teo Ernandez, Matsen...

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.05.24. | 19:34

Iz minhenskog kluba govorili da neće pristati na ultimatum, ali nikako da preseku i krenu dalje

Slučaj Alfonsa Dejvisa preti da preraste u pravu sapunicu. I pravi strahovite probleme Bajernu. Nemački velikan tapka u mestu. Iako su iz minhenskog kluba govorili da neće pristati na ultimatutum, i dalje nikako da preseku i krenu dalje.

Nimalo se odgovornima u Bajernu ne dopada kako se kanadski reprezentativac i njegov zastupnik ponašaju, bilo je nagoveštaja da neće pristati na ultimatume, međutim, niko da stavi tačku na celu priču i okonča je kako se završila ona sa Davidom Alabom. Zbog toga sve stoji.

Izabrane vesti

Apsolutno nikakve veze to nema sa promocijom Vensana Kompanija, uskoro će doći i do tog čina na Alijanc Areni. Belgijski trener će možda koliko sutra – takve su poslednje najave – postati novi šef u svlačionici, stupiće na dužnost. Ali, odugovlačenje sa Alfonsom Dejvisom, prema pisanju Bilda, ozbiljno remeti planove oko igračkog kadra.

Ni da krenu po levog beka, ni da ne krenu. Ne znaju u rukovodstvu Bavaraca šta im je činiti. Najradije bi da se izlažu izdatku, ostanak Kanađanina je svima po volji, ali ne i po uslovima koje je zacepio. Ugovor mu ističe narednog leta, mogao bi da ode za džabe i takvu situaciju želi da iskoristi. Nudi mu se novi ugovor sa platom 12.000.000 evra bruto, a on traži čak 20.000.000.

Baravci niu spremni toliko da se opruže, ali za sada ni da mu kažu konačno ‘ne’.

Dogovora nema, ali ni razlaza ili konsenzusa da će do njega definitivno doći. A, samim tim nema ni akcije na tržištu. Teo Ernandez prva je opcija, sada je na čekanju. Što važi za levog beka Milana važi i za Jana Matsena iz Borusije Dortmund.

Bajern neće započeti pregovore sa potencijalnim pojačanjima sve dok ne raščisti situaciju sa Alfonsom Dejvisom. Sezona je gotova, ostalo je da se odigraju još samo finala Lige konferencije i Lige šampiona, moraće u Minhenu da se ubrzaju i počnu da delaju. Verovatno i da donesu ne tako popularne odluke. Jer, sve ovo ničemu ne vodi.



tagovi

Letnji prelazni rok 2024Bajern MinhenBorusija DortmundMilanAlfonso DejvisTeo ErnandezIan Matsen

Obaveštavaj me

Bajern
Milan
Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara