Komentari na vest

Dejan Joksimović - trenira najstarije, a savršeno razume mlade: Ne treba ništa na silu, znamo mi i sami

T

Trener pro licenca

pre oko 2 meseca

U Lučanima je trener ustvari pomoćni trener Nešku...i to se zna i samo ko može da trpi njega i njegovu bahatost pristaje da ide tamo....
D

Del Boj

pre oko 2 meseca

Za ove iz Lucana je bonus od 30 godina…najstariji tim vrv.u Evropi a zove se “Mladost” e cirkusa teskog.
K

Kamikaza Lučani

pre oko 2 meseca

Da znaš kakve uslove Mladost ima,ne bi pisao tako nešto.Ali očigledno internet navijači nisu prošli pored stadiona
K

KG 1960

pre oko 2 meseca

Jokso poz od Djavola.
O

Ovoga Krsta

pre oko 2 meseca

Ova braca Srbi (Lalat, Toma Fazan...) kao da kazu: rodjen u Rusiju a srce u Ameriku. Svi do joednog navijaju za NY Yankees iz Bronx-a!
M

Moriss Avenue

pre oko 2 meseca

U Srba trenera New York Yankees su najpopularniji klub. Svi ih prate. Lalat, Toma Fazan pa sad i ovaj. Nejasno je sto gotive tamo neki bejzbol klub iz Bronksa? Po internet logici morali bi navijati za neki Ruski klub, Severno Korejski ili iz Angole. A ne iz omrazene nam Amerike odakle stize svo zlo ovog sveta!
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

"Možda pravljenjem neke lige B timova, kao što je to u većini evropskih zemalja. Ali, to iziskuje neke druge stvari i neka druga problematika je tu prisutna. Liga B timova nije ništa novo i epohalno. Treba samo učiti od drugih, prepisivati i videti šta se pokazalo dobro, a šta loše, da li je primenjivo u našim uslovima… Mnogo nam se te mlade dece izgubi u prelaznom periodu iz omladinskog u seniorski futbal. Iz raznoraznih razloga." Čitamo komentare na Mozzartu? Sledeći put kada budeš potpisivao za neki drugi klub u ugovor stavi obaveznu klauzulu o klupskom kačketu! Ovo sa Jenkisima nema smisla! Prolazi samo što su ljudi po klubovima u Srbiji elementarno nepismeni po pitanju marketinga i klupskih obeležja! Napolju nema šanse! Zamisli trenera Jenkisa da nosi kačket Lučana! Ne ide nikako, za to se dobija otkaz! Srećno i sve najbolje!
Z

Zmagole

pre oko 2 meseca

Joksa korektan trener, medjutim promasio je klub i ne dajem mu vise od 7-8 kola u Lucanima. Mora da poradi na strucnom stabu, ne sme oko sebe da dozvoli amatere za jacu trenersku karijeru.
D

Dobar2

pre oko 2 meseca

Dobar trener👍