Komentari na vest

Definitivan rastanak s Partizanom: Dača Pantić je červenočirny

G

Gostule

pre 3 meseca

Jeste da je dijete Partizana, ali slava Bogu sto nam je pomogao njegovim odlaskom. Primao je platu ni kriv ni duzan a nije nikada igrao niti pruzao nista. Mora da se uprava Partizana dobro utalila sa njegovim menadzerom. Ima takvih igraca jos u Partizanu, a da bi se Partizan vratio na put koji zasluzuje svi beskorisni igraci moraju da idu!

rising999phoenix@gmail.com

pre 3 meseca

Pantić je od početaka pa do današnjih dana, skoro kod svih trenera bio tretiran potpuno pogrešno - nekakvim kreativnim vezistom sa kojekakvim ofanzivnim karakteristikama. A u stvarnosti, je dina uloga na terenu gde se on dobro snalazio , i to samo u kraćim periodima - tamo gde mu je naređivano da igra na takav način : kao box to box igrač sa obavezom trčanja svih 90 minuta i sa pre svega defanzivnim zadacima ... Samo kod Đukića, bar što sam ja video, je dobijao takvu ulogu , i to samo nekoliko puta. Svugde drugde davana mu je lopta u noge, negde i sloboda u igri ...rezultat - čista propast
U

Ububu

pre 3 meseca

Super je Panta! Pravi igrač za Paću! Pravda za Daču!
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Eto njega u zimskom prelaznom roku ili sledecem letnjem kao kapitalno pojacanje. Dete partizana sa iskustvom...
V

VOLIM PARTIZAN

pre 3 meseca

Veliki bio talenat..., napravio potez koji bi 90 posto igraca napravilo i otisao u Celzi sa 18 godina... nije imao srece sa povredama... ali ko i malo poznaje fudbal, vidi da je bolji od svih ovih istrosenih i limitiranih stranaca koji samo u ovakvom nasem PARTIZAN-u mogu da igraju... Daco, sve najbolje... VOLIM PARTIZAN
s

spaniard

pre 3 meseca

Još jedan taletan u nizu, sa veoma kratkim rokom trajanja. Brzo je dostigao vrhunac, a još brže se prizemljio, šteta. Putevi novca, ne smeju da budu ispred fudbalskog puta🤷
G

Gremlin

pre 3 meseca

Od silnog talenta koji ovde spominjete on u seniorskom fudbalu ništa nije pokazao. Samo još jedan u nizu 'ekstratalenata' koji je propao. Mada još nije kasno da napravi pristojnu karijeru, valjda će mu ta Trnava konačno biti mesto sa kog može da krene unapred u fudbalskom smislu.
g

gostić

pre 3 meseca

Ne pričaj bez veze,bio je za 2 klase bolji od Živkovića,ali pogrešne odluke su ga koštale,6 meseci van fudbala,sam trenirao na Teleoptiku,ispao iz mlade reprezentacije,oni uzeli zlato,sve je ti uticalo,sigurno je i psihički pao posle svega toga,izgubio samopouzdanje,Čelzi ga poslao na pozajmicu,jednu,drugu,treću,nigde se nije snašao,pripadao sve više i više. Pogledaj Živkovića,slična situacija,čak je manje bio na hlađenju od Pantića,pa šta je pokazao u Benfici? Ništa. Kao i Pantić,tek kad je prešao u PAOK-u počeo da igra i pokazuje nešto.
a

ajdepitino

pre 3 meseca

Srecno mali,zapusi usta svim ovima sto te pljuju u komentarima jer su nezadovoljni svojim zivotima rade posao koji ne vole za malu platu ustaju rano,ne smeju gazdi rec da kazu,nemaju porodice i onda misle da su bitni ako napljuju ovde nekoga o kome ne znaju ama bas nista. SRECNO
G

Goran3

pre 3 meseca

Podrška za Daću!!! Žrtva bande u Partizanu.
Ž

Žrtva

pre 3 meseca

alavog tate i sopstvene gluposti,sam je kriv što je mogao da ima sjajnu karijeru,igrao je više od Živkovića,bio i bolji od njega,ali zbog alavosti suspendovan i najuren iz Partizana u Teleoptik,ispao iz mlade reprezentacije koja se okitila zlatom i kasnije sve više tonuo ka dnu i propao ko žeton.
k

kondor007

pre 3 meseca

Goran 3 ne lupetaj ako ne znas zasto je otisao sa 18 . g. u Celzi . Nije hteo da sa FKP produzi ugovor vec je mislio da ce u Engleskoj da dobije tovar para , ali mu se omanulu i lupilo ga po glavi . Zato nije putovao na Novi Zeland sa mladom reprezentacijom oni osvojili prvo mesto a Daco se sutao po Engleskoj .
S

Saturn

pre 3 meseca

Kondor007 Ti bi za 100 evra potrcao a kamoli nego ko zivi na ivici egzistencije za milion i dvesta koliko je dobio od Celzija za 5 godina ...
J

Jupiter

pre 3 meseca

Saturn pusti te fore o ivici egzistencije,u šta sumnjam,možda nije mogao da priušti sebi neke stvari koje su drugi stariji igrači mogli,ali sigurno nije živeo na hlebu i parizeru. Sve mu se otvorilo,igrao za prvi tim i to mnogo više nego Živković,koji je dobijao šansu na kašičicu,igrao za mladu reprezentaciju,sve kockice se poklopile. Izazov je bio veliki,Čelzi je sigurno vukao na svoju vodenicu,nudio više,ako ne potpiše ugovor sa Partizanom i tu su i on i alavi tata napravili životnu grešku. Odbili Partizan i desilo se sta se desilo. Žestoka ispala,6 meseci van fudbala,koštalo ga je karijere. Plus ostao bez zlata sa SP. Od tada nije mogao da se sastavi,samo je tonuo sve dublje i dublje.Da su bili pametni kao što nisu,potpisao bi ugovor sa Partizanom,igrao bi u kontinuitetu za prvi tim,što je tada bilo najvažnije za njega,uzeo bi zlato sa Orlićima možda bi izvisio za Čelzi,ali bi sigurno našao neki drugi dobar klub. Pare ne bi pobegle,zaradio bi daleko više nego što je ovako,ali bi imao blistavu karijeru,sve je do tada govorilo u prilog tome,ali jedna pogrešna odluka i sve je palo u vodu.
G

Goran3

pre 3 meseca

Ovaj gospodin kondor, što ne dozvoljava odgovor na njegov komentar bolje da ćuti! Ne pričam o tome kad je imao 18godina, nego sad kad se vratio.... Nije dobio priliku. Malo što je igrao, skroz korektan.
P

Putuj igumane

pre 3 meseca

Propao do dna,a kad ga ni Čukarički nije hteo,doveo ga šamroje da se tali sa njim. Nikad od njega fudbaler,ali sam je kriv,on i alavi tata. Sam je pogrešnim odlukama upropastio karijeru. Apsolutno nije zaslužio,ne da ga prime nazad,nego da priđe stadionu,ali kod tandema vv i šamroja sve može,uz određenu nadoknadu,po sistemu dobićeš 1/3 plate ostalo dele šamroje I uprava.
G

G6v6g6g6g

pre 3 meseca

Eto ga nazad za Novu Godinu...kapitalno pojačanje...dobro došao kući, mali..pokaži sta znas
S

Saturn

pre 3 meseca

Igrali smo zajedno u generaciji , ubedljivo najbolji igrac 96 on pa radonja i zile , toliko su odskakali pravili visak i osvajali sve , Sale Lukic uvek bio u senci radilica i napravi bolju karijeru jer je pametno radio ... S druge strane Marko Grujic , Luka Lukovic i Vukasin Jovanovic i stoper po meni koji je bio bolji od Vuleta Nenad Cvetkovic koji je sad u Rapidu odskakali .. Al to je zivot i to je fudbal... Bio brzi , okretniji i tehnicki isti sa 12 godina kao i sad , Seniorski je ipak drugaciji fudbal uz to naglo porastao sa 16,17 godina usporilo njegove fizicke predispozicije i uticalo dosta na povrede koje se nizale... Super momak inace , bezveze mu pakuju neke stvari
V

Vodi ga kući

pre 3 meseca

Pa mu ti daj platu koju je imao u Partizanu. Propali fudbaler koga su Madjari najuriti,Čukarički nije hteo da mu da novi ugovor,toliko je bio "dobar",na kraju ga hoštapler šamroje vratio u Partizan da se tale.
D

DS1989

pre 3 meseca

Glava je nekad bitnija od svega. Mali je voleo splavove,zene i td to ne mozes da poreknes, e sad istina Radonja to obozava isto pa imao lepsu karijeru.
Д

Да ли долазите на протест против управе ФК Па

pre 3 meseca

Да Votes: 58 56,9% Не Votes: 1 1,0% Нисам у могућности Votes: 43 42,2% Total voters 102 HAHAHAHAHAHAHAHAHHA
K

Kokaniđa

pre 3 meseca

"Dača", "Žile", "Dule", "Bogi"....Pitanje za "objektivne" "novinare" ovog portala. Zašto se mnogi bivši ili aktuelni igrači Partizana oslovljavaju sa nadimcima a svi ostali sa imenom i prezimenom!?
I

Ibibub

pre 3 meseca

A de su Avram, Đuša, Jare, Smajli, Kep, Tristać,
j

just

pre 3 meseca

on i Radonjic najveci talenti Partizana 1996 tada mozda i najtalentovaniji u Evropi u svom godistu
t

tuneki

pre 3 meseca

steta recimo bio je 100 puta talentovaniji od Lukica
B

Batina94

pre 3 meseca

Putuj Dačo, da se ne ljubimo...
H

Hvzvzvz

pre 3 meseca

Ne ljubi nikog, eto ti ga za Novaka, curik.Dobro došao kući mali, da te zaobiđu povrede i da pokažeš da znaš...
b

baša

pre 3 meseca

Sa 12 godina smo zajedno igrali za selekciju Beograda, niko mu nije mogao ništa, ubedljivo najveći talenat 1996 generacije. Šteta, ogromna šteta
Z

Znik

pre 3 meseca

Ukanalile ga povrede, dobio dete sa 4 godine starijom pa ga uradila kao sansku kozu. Nije los momak, al prodje karijera
U

Ukanalio je

pre 3 meseca

on sam sebe,uz svesrdnu pomoć alavog tate. Posle svega nije zaslužio da ga puste da pridje stadionu,ali na njegovu sreću,došao je šamroje i okupio ekipu koja "oseća dres" do zadnjeg evra, ekipu propalih i invalida,koji nemaju gde,spremnih da se tale sa njim.