Danilo Pantić (©FC Spartak Trnava/Youtube)
Danilo Pantić (©FC Spartak Trnava/Youtube)

Definitivan rastanak s Partizanom: Dača Pantić je červenočirny

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.06.24. | 13:06

Posle isteka ugovora sa crno-belima

Svojevremeno viđen kao budućnost kluba Danilo Pantić ni u trećem mandatu nije uspeo da se izbori za bitniju rolu u Partizanu, pa se čini da se upravo i definitivno razišao sa crno-belima. Ubuduće će biti “červeno-čirny” kako Slovaci nazivaju Spartak iz Trnave, novi klub 27-godišnjeg veziste.

Spartak je transfer i zvanično potvrdio i objavio da je ugovor potpisan do leta 2025. sa opcijom da se produži na dodatnu sezonu.

Izabrane vesti

Neće Pantiću biti lako da taj cilj i ostvari, jer činjenica je da je i pored nespornog talenta prošle sezone odigrao samo 59 minuta za Partizan, pa onih 19 utakmica iz sezone 2022/2023, u koju je ušao sa pokidanim ligamentima kolena, iz ove perspektive izgleda kao odličan rezultat. Mada on sam kaže: spreman je i zdrav.

Jesam, posle te povrede igrao sam 15 ili 20 utakmica i osećao sam se dobro. Prošle sezone sam imao neke probleme u klubu, zato nisam igrao toliko. Ali zdrav sam i spreman”.

Sada je vreme za novi početak nekadašnjeg fudbalera Čelsija za koji istina nikada nije odigrao ni minut no je iskustvo sakupljao na pozajmicama u Viteseu, Ekselsioru, Partizanu, Fehervaru i Čukaričkom…

Bilo je to svejedno fantastično iskustvo na kome sam zahvalan. Došao sam u Čelsi kao dečak, nešto pre 18. rođendana. Bilo je to značajno poglavlje u mojoj karijeri i ponosan sam na to”, rekao je Pantić za klupski sajt.

A kako se predstavio novim navijačima?

Igram u vezi, desetku, to je za mene najbolje pozicija, Ceo život sam igrao tu. A o mojim najvećim kvaitetima ćete vi morati da mi kažete za koji mesec kad me vidite. Verovatno moj pregled igre, tehnika sa loptom”.

I za kraj, zašto baš Spartak Trnava?

Ljudi, stručni stab. Zaista su se potrudili da me ubede da dođem u Spartak. Imali smo nekoliko razgovora, poziva, shvatio sam da me cene i da me zaista žele. Mislim da će biti zabavno i uspešno”.



tagovi

Danilo PantićFK PartizanSpartak Trnava

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara