Komentari na vest

Decenijski presek na fudbalskoj pijaci: Benfika bez konkurencije najprofitabilnija, Englezi najgori

B

Bog Kocke

pre 8 dana

Dinamo glat medju 24...ali glat
@

@Bojan Urosevic

pre 8 dana

Pusti tu priču! Kupiš zemlju i izmestiš stadion kad nije tvoj! Gde su pare? Mamić započinje nakjveći projekat proizvodnje elektricne energije na solarni pogon! Eto gde su pare!
m

milo123

pre 9 dana

Mislim da je svima nama Dinamo ovde najveće iznenađenje. Mislim da niko nije očekivao da budu ovako dobro plasirani. Svaka čast za to, ali majku mu de su tolike pare?? U LŠ godinama kanta za napucavanje, stadion i u doba Juge bio truo i očajan.

Bojan Urosevic

pre 8 dana

Oni stadion hteli da naprave još pre 10 godina na isto mesto gde je Maksimir ali gradske vlasti im nisu dale pošto je to zemljište i stadion u vlasništvu grada
Š

Šid

pre 8 dana

Stadioni su bitni ali ne najbitniji. Puna je Mađarska, Poljska dobrih i lepih stadiona ali struke i talenta nemaju u 30 procenata kao u kroasan.
m

milo123

pre 8 dana

@bojan: Odličan izgovor! Ništa ja tu ne bi diro!
k

kolodin

pre 9 dana

A recimo svakih par godina Uefa izbaci Fenerbahče ili Galatasaraj iz Eurokupova zbog finansijskih problema i tzv finansijskog ferpleja i poslovanja.A baš ta dva kluba nemaju problem za novac ,Fenerbahče je klub koji ima najveću navijačku bazu na svijetu tj navijače koji su članovi kluba i uredno plaćaju godišnju članarinu ,taj broj prelazi 70 miliona članova širom sveta,i zamislite da plaćaju samo 5 eura godišnje to je 400 miliona eura.E baš tu je caka ,tu nastupa Uefa i KAO taj novac se ne može svrstati u poslovanje kluba ali zato Englezi mogu OPRATI i ipumpati milijarde nepostojećeg novca
G

Gost99

pre 8 dana

Gde si ti majke ti procitao da imaju 70 miliona clanova sirom sveta? Po tebi je svaki stoti covek na planeti njihov clan?
L

Ljuboja Danijel

pre 8 dana

Preterao si sa cifrom. Kakvih bre miliona clanova sa placenom godisnjom clanarinom? Najvise ih ima Bayern sa oko 330 HILJADA clanova sa PLACENOM godisnjom clanarinom. 2. Benfica oko 300 hiljada pa Barsa za nijansu manje itd. Oni mozda imaju toliko navijaca ukupno u svetu koji se prosto izjasnjavaju da su navijaci Fenera, kao sto recimo se procenjuje da navijaca Zvezde ima oko 4 miliona na planeti. Od toga ih je oko 15 hiljada sa placenom godisnjom clanarinom.

Hvvhvhy

pre 8 dana

Lupaš ko otvoren prozor! Pa Turaka ima 80 miliona! I čim si reko neka bude 5 evra znali smo da lupaš! Ah, ta zla UEFA! Da vam je njihovih para! Bedo!
G

Gost RS

pre 9 dana

Izgleda da naši i nisu najveći lopovi i muljatori. Dinamo uz ovoliki plus ima odron od stadiona a u LŠ, iako su je dosta puta igrali, uglavnom puki učesnik.
B

Brko

pre 9 dana

City na optuženičkoj klupi, a United daleko gori, uz to bez trofeja
G

G

pre 9 dana

Ali united sam zaradi te pare, vlasnici uzimajo pare iz klub, a kod sitija kad sejk nemoze vise upumpati para sam salje preko njegove druge firme
И

И

pre 8 dana

Tačno da je Junajted gori mnogo što se tiče trošenja na transfere, ali nije Siti zbog toga optužen, nego zbog finansijskih malverzacija. Transfer politika im je zdrava, ostalo sve nije. Poslovanje je i ono što ne vidimo.
D

Dachazvezda

pre 9 dana

Sve puca od finansijskog fer pleja i poštovanja propisa!! 1,3 milijarde minusa, al to u "papirima" kako treba!?!? Evo Siti sad sa 100+ optužni ima da dokaže da je nevin?!?😵‍💫 Ako i bude kriv, oduzeće bodove - Evertonu ili Forestu!😵‍💫🤦 I sve pošteno, ajmo dalje!
G

GostPa

pre 9 dana

Eto predloga za Mozzart da uradi istu analizu na nivou Srbije. Sportski pozdrav!

RealNo1

pre 9 dana

Најгоре од свега је што је макар 30-40% тога отишло менаџерима.
m

markoZG

pre 9 dana

DINAMO ZG!!!!
g

grobariii

pre 9 dana

braca nasaa plava