Komentari na vest

David de Ge(no)a

elmagico

pre oko 1 mesec

a ko se ne bi utopio u sivilo Junajteda... on je jos dobar bio
D

DeGea

pre oko 1 mesec

De Gea je sjajan golman ali ne bih se slozio da ima dobru igru nogom...na kraju krajeva zbog igre nogom ga je u otjerao ten hag
r

reere

pre oko 1 mesec

Nikako mi nije jasno sta se ovde desoilo i kako je ostao bez kluba. Apsolutno najveca greska Junajteda je pustanje njega zbog Onane. Posle Noera najbolji golman u prosloj deceniji. Ali bilo bi ga lepo gledati bilo gde, pogotovo u nekoj romanticnoj prici kao sto je Bolonja prosle i ove sezone.
K

Kraken

pre oko 1 mesec

Oprosti ali to jednostavno nije istina. De Gea je fantastičan shot stopper, u top 3 najbolja na svetu, ali u zadnje vreme maltene svaki trener forsira igru od noge i da golman zna i dodati i držati loptu, u čemu je de Gea jedan od lošijih golmana sveta, mali milion puta je gurnuo vruć krompir svojim štoperima, koji, ruku na srce, nisu ništa puno sposobniji od njega u igri nogom, pogotovo Megvajer i Lindelof. Onda u zadnje 2 sezone ogroman broj kikseva koji su direktno vodili do golova, zbog njegovih kikseva zadnju sezonu je direktno izgubljeno 13-14 bodova. Jednostavno bilo je vreme za rastanak, hvala mu za sve pre toga.
D

Dadada123

pre oko 1 mesec

Dugo godina uz Nojera bio najbolji golman sveta.Zadnju sezonu ili dve je podbacio ali i dalje mi je cudo da ga niko od ozbiljnijih klubova nije trazio.
a

auuauauauaua

pre oko 1 mesec

David Degen.