David De Gea (©Reuters)
David De Gea (©Reuters)

David de Ge(no)a

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.07.24. | 13:39

Španac bi uskoro mogao da potpiše za Đenovu

Došlo je vreme da David De Hea ponovo stane pred gol. Čitavih godinu dana Španac je pauzirao nakon rastanka sa Mančester Junajtedom, a da se uželeo adrenalina nagovestio je pre nekoliko dana kada je na društvenim mrežama postavio sliku peščanog sata. Jasno je svima bilo da je 33-godišnji čuvar mreže spreman da nastavi karijeru, samo je pitanje - gde?

Po informacijama transfer gurua Đanluke Di Marcija, De Hea bi mogao u Đenovu. Navodno je već uspostavio kontakt sa čelnicima italijanskog kluba i rekao da mu se sviđa projekat koji su zamislili, te je sada na njima da odluče. U poznatom lučkom gradu svakako traže golmana zbog odlaska Đosepa Martinesa u Inter tako da je lako moguće da umesto Španca dođe - Španac. Daleko iskusniji, sa 12 sezona provedenih u Premijer ligi i dve u Primeri,

Izabrane vesti

De Hea je bez sumnje jedan od najboljih golmana modernog fudbala, a dobra igra nogom je profil kakav Alberto Đilardino traži za svoju ekipu. Prošlog leta tražio ga je Inter, međutim, dogovor nije postignut, A sada, možda baš milanski klub bude zaslužan za dolazak Davida De Hee (Davida De Gea u originalu) u Đenovu (Genoa).


tagovi

ĐenovaDavid De HeaLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara