Komentari na vest

Darko Rundek u svlačionici Radničkog: Pogled u bolju budućnost

G

Go RfC

pre oko 1 mesec

Ja ne znam zašto tako lupate na mozzartu i pišete kad mi imamo jednu od boljih ekipa u ligi..i radnicki će na kraju završiti ne manje od 5 mesta ..živi bili pa videli
L

Ljubine livade

pre oko 1 mesec

Ovo je presudna utakmica. Ako Radnički pobedi, sigurno će ce uhvatiti ritam i već do polusezone biće u zoni play off-a. U suprotnom, biće u problemu, voda je već ušla u uši i ko zna šta sve može da se desi do kraja prvenstva. Imamo i neke izjave tipa "kako ce Radnički vrlo skoro pokazati da nije dorastao takmičenju", koje treba shvatiti ozbiljno u smislu, da ako bude šansi da Radnicki ispadne, neko će se potruditi da ispadne sigurno. Nije zgoreg, podsetiti se, da je Joksimović smenjen prosle godine, baš posle minimalnog poraza od IMT u Bg. Tada je šok terapija dala rezultata, videćemo šta će sada biti. Iskreno, nadam se da do toga neće doći, i da će danas Radnički, uz dužno poštovanje IMT-u, doći do pobede. Napred Radnički 🔴🔴🔴
S

Srpstvo

pre oko 1 mesec

Radnički igra.lijep i ofenziva fudbal sa mnogo rizika. Trener moderan i ultra ofenziva. Pitanje je dana kada će ta igra da daje dobre rezultate. Od veceras počinje serija dobrih rezultata.
O

Opp

pre oko 1 mesec

Ne vredi, zamerili se mezimici, pa ih seku na svakom koraku, jedino ima da ih poguraju protiv Partizana, da se malo "iskupe"...jadna je naša, ovakva, liga.
G

Gagi197

pre oko 1 mesec

Zanimljiva ekipa i solidan transfer rok,iz utakmice u utakmicu biće sve bolji.Čudno je da Radnički svaki početak sezone igra katastrofalno,pa posle 10-og kola igra se popravlja.