Komentari na vest

Danas na žrebu za evrokupove rivale dobijaju Partizan, Vojvodina i Radnički

s

srka

pre 3 meseca

Ova projekcija žreba ne pije vodu. Ne verujem da će se u poslednjem kolu pojaviti Slavija i Union kao povlašćeni. Skoro sam siguran u to. Povlašćeni će biti Fenerbahče i Lil, a nepovlašćeni, to je već teško reći.
@

@Шид навија...

pre 3 meseca

Упућен сам. Питање времена је кад ће то бити укинуто. И нисам о томе говорио, већ о чињеници да су само представници Косова за нас непремостива препрека. Ајакс може да се прође, тешко, али може. Косово не може.
E

Ej

pre 3 meseca

Bilo bi vreme da svi pobedimo....
C

Chiske

pre 3 meseca

Voleo bih Vosa da izvuce ili Molde Ili Rapid, sa njima moze da se igra pogotovo sa Molde, cilj treba da je PO kvalifikacija jer ako stignemo do PO klub ce da se preporodi, tj ako udjemo u grupe bilo kog takmicenja. Ono sto mene jako brine je to sto i dalje nema kvalitetnih pojacanja za Evropu a vec je 19 jun, imamo jo 10tak dana da dovedemo ozbiljne igrace ako se to ne desi nista od evrope jer ovom timu treba 3 dodatna Seria i Koraca da bi nesto uradio u Evropi. Kao i svim nasim timovima... Dovodjenje Poletanovica je super za jaku klupu i za nase prvenstvo. Nekako mislim da po svaku cenu treba da se dovede Homma i da se tu zatvori prelazni rok. Naravno Homma je miljama daleko od potpisa ali isto tako je i Cumic bio daleko pa se na kraju odlucio na dolazak.
B

Burek

pre 3 meseca

Samo mala ispravka - nije u pitanju Rapid nego Austrija iz Beča. Inače, to bi bio za vas protivnik u meri - bili biste čak i favoriti jer su oni godinama u lošoj finansijskoj situaciji
A

Aleksandar2

pre 3 meseca

Partizan na Dinamo, Vosa na Moldex Kragujevac na Trnavu
ђ

ђорђе

pre 3 meseca

Непремостива препрека за Војводину, био би представник тзв. Косова, јер против њега не би ни играли и аутоматски би испали и приде били кажњени. Сви остали, велики клубови, су свет ком тежимо и требало би што чешће да се огледамо са њима. Да ли ћемо проћи или не - није толико ни битно, једном хоћемо - ако стално будемо играли са јаким клубовима и равнали се према њима.
Ш

ШидНавијаЗаЗвезду

pre 3 meseca

Да си упућен, а ниси, знао би да се жреб пројектује да нас не спајају са тзв. Косовом.
P

Pedja108

pre 3 meseca

Radnicki ima lepe sanse da prodje dalje. Osim Kluza i Spartaka iz Trnave, sve ostalo su bolji. Partizan od sledeceg kola na zrebu za LE, a u poslednjem za LK.
T

Tarzan

pre 3 meseca

Celik iz Zenice bi dobro dosao za prolazak dalje Partizana.Mada,ko zna.
.

......

pre 3 meseca

Iako ovaj Radnicki ima lake moguce protivnike ima da opet ispadne i to u prvom kolu. Kao neka euforija igraju Evropu,a na kraju ce ih vratiti na fabricko,a ima sa ispasnu i iz lige. Treneri u Srpskoj ligi su nula. Ne zna se ko je gori. Zato nam je i takva liga. Ajmo minuse lupajte.
C

Chiske

pre 3 meseca

Slovaci recimo uopste nisu lak protivnik...
.

......

pre 3 meseca

@Chiske Ma gde nisu laki. Nije to ona Trnava koja je igrala protiv Zvezde. Nikad lakse protivnike neki nas klub nije dobio. I opet ce ispasti u prvoj rundi.
A

Alex Wolf

pre 3 meseca

Izvuci ce partizan ukrajince.Srecnici su to
A

Akrotiri

pre 3 meseca

Koga briga...
D

Daj boze

pre 3 meseca

Partizan na fener
P

Pitanje

pre 3 meseca

Ima li neko da odgovara Igokei?
b

bljuc

pre 3 meseca

za nogometni klub svi su teski
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Znači Voša završila, a ni izvučena još nije. Teži od ovih nije bilo. Radnički dosta lakše mogućnosti ima ali smo svesni da je i on završio.

ГОШЋА

pre 3 meseca

Sta je Vosa zavrsila kad imaju zagarantovanu LK
g

gggggg

pre 3 meseca

Zemljak,vosa krece iz drugog kola LE i mora minimum da prodje dva kola da bi imala jesen u evropi. akonispadne odma ide u trece koli LK i mora da pobedi tu i u playoffu
P

Pandora/

pre 3 meseca

IGRAJ VOŠO, RASTURI IH SVE!
9

92929

pre 3 meseca

partizan na dinamo, a voša na molde ili rapid..
L

Lee Addy

pre 3 meseca

Metla u sezoni kupanja...
Z

Zeleznik

pre 3 meseca

Ako bi Partizan nekim čudom prošao u 3. kolo kvalifikacija da li to znači da bi imao zagarantovanu Ligu Evrope kao TSC prošle godine (koji je doduše tada krenuo odmah iz 3 kola)?
D

Dimče

pre 3 meseca

Imao bi ligu konferencija zagarantovanu

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Jeste ko ispadne u 3 kolo kvalifikacija za ligu šampiona postaje učesnik grupne faze lige Evrope.
@

@bojan

pre 3 meseca

Ne
D

DDF

pre 3 meseca

Protiv Fenerbahcea apsolutno nemamo nikakvih sansi za prolaz,protiv Dinama Kijev zbog igranja na neutralnom terenu i njihove nezavidne situacije zbog rata mozda imamo realnih sansi za prolaz dalje,taj prolaz dalje Partizanu obezbedjuje sigurno igranje evropske jeseni...samo Dinamo Kijev je opcija za prolaz
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Vi ste odavno operisani od realnosti.
:

:) :)

pre 3 meseca

Nemoj da zaboraviš da je Partizan pod kaznom i da kući igra bez publike
@

@:) :)

pre 3 meseca

Partizan igra bez publike i kad nije kaznjen