Eden Azar (©Reuters)
Eden Azar (©Reuters)

Dan mrmota u životu Edena Azara: Nova povreda, novo bolovanje...

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.02.21. | 15:45

Pauza tri do četiri nedelje

Još jedan trening, još jedna povreda, još jedno otvoreno bolovanje. Eden Azar je izgleda opasno naljutio nebesa onog dana kada je rešio da iz Čelsija pređe u Real Madrid.

Život belgijskog veziste, do pre godinu i po jednog od najboljih fudbalera sveta, pretvorio se u novu verziju filma Dan mrmota. U njemu se čovek svakog jutra budi i iznova proživljava jedan te isti dan i ma koliko se trudio da sve uradi drugačije, narednog jutra kreće ispočetka.

Izabrane vesti

Tako izgleda i Azarova karijera od dolaska u Madrid. Kako na koji trening izađe, tako se povredio, pa sledi red snimanja povreda, red rehabilitacija, pa oporavak, povratak na trening, možda utakmica-dve i onda sve ispočetka, u novi krug.

Španski mediji su u utorak veče objavili da je Azar izašao s treninga Reala pre kraja, jer je osetio nelagodnost u predelu mišića. Današnje vesti, nakon pregleda magnetnom rezonancom govore da je Eden povredio mišić i da će morati na bolovanje od tri do četiri nedelje.

To znači da neće biti u sastavu za meč Lige šampiona protiv Atalante, koji će se igrati 24. februara. Cilj će mu biti da se oporavi i spremi za kraj meseca i početak sledećeg, kada Real očekuju dueli sa Sosijedadom i Atletikom u Primeri.

Ovo je, ako je verovati statističkim podacima, osma Azarova povreda od dolaska u Real, plus preležani korona virus i do sada je propustio 43 utakmice. A, odigrao je 35.


tagovi

Eden AzarReal MadridPrimera

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara