Komentari na vest

Da znaju da brane kornere, Banjalučani bi se pevajući vraćali iz Grčke

B

Bane 2

pre oko 1 mesec

Неко је клуб из Бањалуке а неко је шестокрака из Загреба.
B

Beboo

pre oko 1 mesec

Sramota je da javni medijski servis Republike Srpske, Rtrs nije prenosio utakmicu. Bruka
Н

НС ДУНАВ

pre oko 1 mesec

И такооо,неки су овде предвиђали дебакл Борца ,нарочито они који су браћа са овим Фанариотима и еве вам га ,што би рекао један који је досадио и Богу и народу. ЈЕДАН КЛУБ - ЈЕДАН ГРАД ,БАЊА ЛУКА - НОВИ САД. ЛЕШИНАРИ - ФИРМА ,БРАЋА ДО ИЗНЕМОГЛОСТИ !
S

Simicmacan

pre oko 1 mesec

Vise se niko i ne seca kako je pre 2 godine genije Lalatovic vodio Borac :)
К

Косингас

pre oko 1 mesec

Нигде не написасте да је Борац из Републике Српске. Срамота. Текст као да су писали у Сарајеву, а не у Београду.
Z

Zato

pre oko 1 mesec

Sto republika srpska valjda nije bitna
P

Pero Deformero

pre oko 1 mesec

Borac je iz Bosne i Hercegovine
Б

БЛНВ

pre oko 1 mesec

Перо,јесте из Босне и Херцеговине али та БиХ има 49% територије која се зове Република Српска...нема БиХ без РС
S

Simicmacan

pre oko 1 mesec

Zašto onda ne napišu da su TSC i Voša iz Vojvodine?
B

Banja_Slatina

pre oko 1 mesec

Gledao sam utakmicu na nekom grckom kanalu Nova sport prime. Borac vrlo disciplinovan u igri. Golman bas ocajan, i protiv Egnatie nije briljirao ali sreca pa i Albanci ne znaju. Sinoc direktni krivac za treci pogodak. Stoperi na zemlji odlicni, ali tri gola iz prekida, jasno je da im je skok igra problem. Ne vjerujem da Borac ima sansu protiv PAOK, ali Farane bi mogli izbaciti. Prioritet je da se nadje napadac umjesto Jove, da Stojan ostane na klupi i novi golman tu su najkriticniji.
i

idioti ste

pre oko 1 mesec

iz arene prenose ludogorec. mts je bruka srbije i treba to ugasiti. prodatii bilo kome.
K

Kraljevo

pre oko 1 mesec

I ja samo isto hteo da napisem. Prenose Ludogorec a nigde Borac da pogledas. Bruka.
A

Astoria

pre oko 1 mesec

Za ove što kukaju da nema prenosa: uživo.utakmica.rs I biraj šta ćeš od sportova da gledaš. Snađite se, ljudi, 21.vek je uveliko.
P

Paa

pre oko 2 meseca

Zašto RTS nije prenosio Borac a raspali Partizan jeste. Bruka!
P

Prdoje

pre oko 2 meseca

Imam 10 arena sport kanala i nekoliko sport klub kanala. Ne gledam nijedan, teški garbage od programa. Tko zna tko njima sastavlja Tv raspored.
1

111111111

pre oko 2 meseca

Ja gleda na Grckoj tv preko iptv probaj te i vi drugi put
P

Poligon

pre oko 2 meseca

Boraaaaaaaac 🇷🇸
I

Istočno Sarajevo

pre oko 2 meseca

RS ❤️💙🤍 RS ❤️💙🤍 RS ❤️💙🤍
O

Od Trebinja do Novog Grada

pre oko 2 meseca

Ponosni smo na Borac ❤️💙🤍! Aj Borac
B

Banja Luka 90

pre oko 2 meseca

Super, biće pun stadion, nada postoji, ko god odluči iz Srbije da dodje na utakmicu, dobro nam došao 🇷🇸... Aj Borac ❤️💙
M

Miki Gec

pre oko 1 mesec

Ja nikada ne bih dosao na utakmicu nekog tima iz Bosne i Hercegovine, ne vidim zasto bih tamo isao, blizi su mi Slovenci od tih Bosanaca.
S

Srpska voli Zvezdu

pre oko 2 meseca

TERZO, POZAJMI BORCU PAR NASIH KLINACA NA KALJENJE,DA POMOGNEMO BRACI PREKO DRINE!
P

PDK

pre oko 1 mesec

Sremcevic, Knezevic (ako ne racunaju na njega) i Radojevic bi legli top. Steta za Kahvica sto niie u Borac vec u OFK-a i na koji nacin otisao.
G

Gostionik43

pre oko 2 meseca

A prenosa nigde. Arena prenosi u BIH i Hrv a u Srb nista. Sramota! Umesto da podrzimo bracu, cudi me da nisu Siptarski Decic prenosili umesto Borca. Bravo Borac, moze svasta ovde da ispadne na kraju, bar je LK maltene zagarantovana.
U

Urgh!

pre oko 2 meseca

Arena nije prenosila ni u R.Srpskoj. Trebao ići prenos na Arena premijum 1, ali umjesto te utakmice davali prenos Ludogorec- D.Minsk. Sramota...
P

Prenos Borca

pre oko 1 mesec

Prenos je bio na Sportklubu jer oni imaju prava preneosa grčke lige i time su kupili i pravo prenosa u evropi za grčke klubove.
B

Banja Luka 078

pre oko 2 meseca

Bravo Borac. Rezultat dobar. Nije bilo prenosa. Ko je dao pravo ovima iz federalnog Sa na monopol za ligu šampiona. I uopšte šta oni imaju da komentarisu. Eno Želje, Sarajevo nek se uhvate njih. Aj Borac.
G

Gost122342

pre oko 1 mesec

Borac se takmici u prvoj ligi BiH, nastupa u pretkolima pod okriljem UEFE za njihovo takmicenje. UEFA ne zna za republiku srpsku niti da ona postoji. Imamo rjesenje ljudi, i to odlicno! Poslusajte: Preselite se kolektivno u Srbiju i povedete Borac sa sobom, i vuk sit i ovce na broju. Nikome necete faliti G-A-R-A-N-T-U-J-E-M
B

Banjaluka 078 @ gost

pre oko 1 mesec

@gost Ti i jesi gost na našem prostoru. Evo prijedloga. Vrati se u Tursku. A oni koji žele, mogu i u vjeru koju su im za sitni interes preci prodali. Hrišćanski je prastati. Garantujem.
D

Dr Dragon

pre oko 2 meseca

Ideeeemmooo BORAC BORAC BANJA LUKA oooo. Republika Srpska ponosno kliče
V

Veljko9

pre oko 2 meseca

Ajmo Borac u nasu ligu, to bi bila prava stvar!
B

Beldor

pre oko 2 meseca

Hahaha
B

Bočac6443

pre oko 2 meseca

Vrbas voda, ladna i studena, napred Borac i svi srpski klubovi, pogotovo protiv onih kao sto je Dinamo juce bio.
N

Nebs Jack

pre oko 2 meseca

A recimo sutra će biti prenosa Sarajeva i Zrinjskog. SRAMOTA BRE ovo je diskriminacija.
B

Bar Kohba

pre oko 2 meseca

Svaka čast, ogromno iskustvo za Borac, malo će sad tempirati formu, pa uz Božiju pomoć da prodju Farane jer grupna faza LE ili LK koja je realnost ako prodju bi bilo ogroman benefit za Borac i za BL. Tesko ce oni proci Paok, ali boriti se mogu. Žižović ima iskustva u evropi, sa Zrinjskim je igrao 3 kolo LE, ispao na penale od Apoela na Kipru. Dobro je Borac krenuo, nadam se da ce izgurati do kraja.
I

Istinsky

pre oko 2 meseca

Priznajem da sam, unapred, bio spreman da oprostim Borcu 4 ili 5:0! Ali Borac na terenu ni malo loše nije izgledao! Naprotiv! Pošteno i muški su igrali protiv 15x skuplje ekipe! Svaka čast momcima!
C

Cipiripi LE2

pre oko 2 meseca

Sramota da bude sve koji su odgovorni sto se ova utakmica nije prenosila! Dace Bog malo srece pa da prodju u Banja Luci i nadamo se da ce se neko udostojiti da prenosi ovu utakmicu da mozemo da gledamo nasu ekipu kako se bori za grupnu fazu evropskih takmicenja
P

Peki30

pre oko 2 meseca

Stanoje da ovo pogleda veceras kako se igra. Izadjes visoko, presing, pa kad prodju onda se vracas. Zizovicu svaka cast, lekcija iz presinga ko Klop, a cim uzmu loptu odmah napred. Svo vreme su imali ofanz.mentalitet, a ne ko parrtizan, bojazljivo, daleko od lopte. I pritom mnogo cvrsci u duelima, drcniji, agreivniji, a ne ko Partizan. I odbrana jeste bolja mnogo od Partizanove, pola igraca u Borcu je bolje od Partizanovih, a sve klinci. Svaka cast Zizovicu
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Штета што није био пренос у Србији ,а игра српски клуб. У реваншуе Борцу бити тешко.Ово је први меч Паоку...свакако бих волео да Борац прође даље.
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Ni mi u Republici Srpskoj nismo ima li prenos 🙆‍♂️
N

Nero Wolfe

pre oko 2 meseca

Nije bio ni u Republici Srpskoj. Hvala areni.
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Чекај стварно ни у Српској није био пренос ??? Ја баш пустио и ртрс реко да нема тамо. Срамота!!! И овде РТС прошле сезоне мислим да није радио преносе Чуке и Тсц-а ...ко зна сутра Вошу и Раднички да ли преносе или само Арена. Поздрав за нашу Српску са Новог Београда .
M

MJAUUUU

pre oko 2 meseca

Ja ovde iz Beograda ne hvatam RTRS a imam SBB paket kablovske sto je teska sramota. Tretiranje kao da niste nasi... Bitno da je u paketu HRT, RTL Croatia, RTCG, TV Bugarska itd..
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Вала баш ..ја сам супер нова ...имам и ртрс ,бн,бн2
S

Srbija Majka

pre oko 2 meseca

Tuga i vjerovatno pokazatelj u kakvoj drzavi zivimo...nevjerovatno da Arena Bh ne prenosi utakmicu kvalifikacija za Ligu Sampiona prvaka drzave. Ovo je bruka, i vjerovatno neka zakulisna radnja federalnih institucija, i apsolutna sabotaza svega sto oni ne mogu da podnesu, a odnosi se na jedan konstitutivni narod.
J

Janko 758

pre oko 2 meseca

Zakulisane radnje, teorije zavere ...pa ovde u Srbiji RTS sutra ne prenosi Vojvodinu, niti KG. Nije sve svetska zavera protiv Srba, ima nešto i do nas.
t

tuzlak bosanac

pre oko 2 meseca

nije do arene sport bh, do grka je
S

Sombor

pre oko 2 meseca

Napred Borac!Volim te Banjaluko.
D

Dr bn

pre oko 2 meseca

Steta,dobro su igrali golmanov 3 gol al to je to ne iskustvo neko nadamo se da ce Borac proci uz malo srece dalje!
B

Bdbdbd

pre oko 2 meseca

Malog vukovica treba zvati u reprezentaaciju, i treba obratiti paznju na nase klubove iz RS
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Tako su i Lanu Pudar ispustili, djevojka bi nam sigurno donjela medalju na olimpijadi, ali je Vanja Udovicic rekao imamo mi takvih plivačica na hiljade 🙆‍♂️
B

Beldor

pre oko 2 meseca

A zašto bi ljudi odavde igrali za Srbiju.....Bosna je srpska država bila vjekovima ali nažalost seljačkom polikom u zadnjih 33 godine je to upropašteno
1

166161

pre oko 2 meseca

Da li ce te ikad shvatiti da je ovaj fudbal drugorazredni i trecerazredni sve isti djavo nikakve razlike nema izmedju npr Aeka i Maribora itd itd videli smo prosle godine aston vila koja vredi 300 miliona protiv Zrinjskog koji vredi 2 miliona da ne moze nista, samo ovi veliki klibovi su razlika ovo ostalo dno dna sve
H

Hidzuama

pre oko 2 meseca

Svaka cast Areni Sport bih sto nam je omogucila da ne gledamo utakmicu iako su najavili prenos. Sramota. Ali sta drugo ocekivati od carsijskih strucnjaka
Z

Znik

pre oko 2 meseca

Briga ih, bitno da su svalerkama dali besmislene emisije sa gostima poput Kebe i Kaje Ostojic
S

SPONZORI I POJAČANJA

pre oko 2 meseca

Naći sponzore (Borac je šampion i igra dobro u Evropi), da se obezbede sredstva za plate 3-5 vrhunskih pojačanja, koja trenutno nemaju klub. Ako treba, na zimu 1-2 igrača prodati. Borac ima istorijsku šansu da podigne klupski rejting i odlično zaradi.
И

Источна Република Српска

pre oko 2 meseca

Браво момци, и ја сам реало мислио испод 4 комада биће успијех, кад оно 1 гол разлике за Грке... Само храбро у реваншу па како Бог да , свакако све снаге уз мало среће усмјерити ка Фаранима па да се обезбиједи групна фаза конференс лиге! Ај Борац ❤️💙🤍
r

restin

pre oko 2 meseca

Borac ima bolje stopere od partizana, ko lupa minuse ne razume se u fudbal, pogotovo ovaj iz holandije je odličan stoper
d

duci001

pre oko 2 meseca

Volio bu opet da cujem strucnjake one koji posle Veleza su etiketirali cijelu ligu kao krs. Da je liga top nije, ali je kvalitetom zadnje tri godine 10 puta bolja nego sto je bila
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Nisam gledao meč, ali videh rezultat - odlično su prošli. U Banjaluci je sve otvoreno, a u slučaju da ispadnu Farane će oduvati tako da imaju maltene Evropu u džepu. Aj Borac !!!
G

Gost2323

pre oko 2 meseca

Nisi imao gdje ni gledati. Ali zato smo imali smo prenos bugara u live-u. Arena i MTel teska bruka i sramota zbog ovog.
D

Delija NBGD

pre oko 2 meseca

Iskreno dobro su prosli u Solunu. U BL ako rano zabiju Grcima moze biti svega.
Z

Ze

pre oko 2 meseca

Sramota da nije bilo prenosa.