Komentari na vest

Da Strahinja ne postane Milanov novi Sven, da ne bude opet 'kuku-lele' na San Siru

M

Matorac

pre oko 2 meseca

Meni je stvarno zanimljivo da se ovaj momak toliko omalovazava. Kad igra za reprezentaciju daje uvjek 110% i samo zbog ovog trebao bi se vise cjeniti. To kako igra u klubu to je za diskusiju jer realno ako imas dobre saigrace oko sebe i ti ces igrati bolje. Ako si odrbambeni igrac i nemas nikakve podrske iz sredine izgledaces kao balvan sto je vidljivo u reprezentaciji. Momak je mlad, jak, ima veliku zelju i skupio je neko iskustvo. Licno mislim da mu je bolje otici u Milan nego u premijer ligu u nize timove. U Milanu ce imati bolje uslove, mogucnost da igra u evropskim takmicenjima, i posto je fizicki igrac bolju mogucnost da se dokaze ili pokaze. Uz to stil zivota u Engleskoj je jako los sem ako se ne igra u nekom od klubova iz Londona, ai tad nije mnogo bolje. Takodje, igrati za timove u engleskoj poput Brenforda bi bio, po mom misljenju, neka vrsta kraja karijere. Dobio bi zig igraca iz nizerazrednog engleskog tima i uvjek bi se vritio u tim vodama. Da para je bolja, ali nije uvjek sve u parama. Sve u svemu momku zelim mnogo uspjeha.
B

Borbenost

pre oko 2 meseca

Je izgovor za vas glupake, on pojma nema sa fudbalom, srlja napred ko nezdrav. On je kao top a svi premremo kad ima loptu. Veze nema i to je to, niko ga ne omalovazava, naprotiv dizete mu svi rep na kraju ce mu neko i razbiti glavu koliko je nalozen.
S

Ssl

pre oko 2 meseca

Kaže novinar “tandem” a spominje tri igrača, o brate…
K

Kalabasas

pre oko 2 meseca

Valjda kad su videli u LS da Leao prolazi pored njega kao pored spomenika odlučili da ga angažuju...hoće on dečko srcan borben ali katastrofa predaja prijem a u tim velikim klubovima ne smeš da nabijas loptu napred bez gledanja,mora rizik kroz igru.
Z

Zveki888

pre oko 2 meseca

Pavlovic(moj Šapčanin) je srcan,borben i tu mu se nista ne moze zameriti ali predaja lopte je ocajna! Mislim da nema kvalitet za premijer ligu ali za Italiju ima,sad za koju lovu...
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Nije njemu igra sa loptom toliki problem, to se lako zamaskira. Problem je to sto ispadne 10+ puta i to sto je sa taktikom i razumevanjem fudbala na Vi. Ovo su samo oglasi da ga uvaljaju posle evropskog ako mogu, da iskoriste hajp, jer tamo nije izgledao toliko lose koliko inace izgleda. Na tu foru mozda i prodje transfer, ali tribine ga cekaju, bez greske.
9

987

pre oko 2 meseca

Kao sto smo i rekli, novinarska patka, placen oglas. Kao da Italijani nisu upuceni u mito... Pricam o Italijanima, ne o vama, slobodno objavite komentar.

RealNo1

pre oko 2 meseca

Људи никако да схвате да Милан нема новца, па зато не може да да тих 30 милиона. Зато је и Ботмана изгубио и ко зна колико ће још играча изгубити или пропустити.
U

UPDP

pre oko 2 meseca

Jeste, toliko "nema" para da je vlasnik pre neki dan dao milijardu i osam stotina miliona evra za kupovinu akcija bivseg Interovog sponzora...
P

PDK

pre oko 2 meseca

Ima vlasnik Milana, ali je on za klub odvojio budzet i drzi se toga. To je hteo covek da kaze, nema neogranicena sredstva sportski sektor. Vec moras da prodas, imas nesto dodatno i to je to.
s

stamjap

pre oko 2 meseca

on im moze postati jedino novi jap stam ako dodje
1

171717171515

pre oko 2 meseca

Najveci klub na svetu posle Reala i ne moze da izdvoji 30 miliona za NAJPOTREBNIJU POZICIJU ?!?!?!?!?! GASI SVE.
S

Soy argentino

pre oko 2 meseca

Misu najveci posle Reala jesu gigant ali u Italiji Juve brend a ne Milan
L

Ladidadi99

pre oko 2 meseca

Pavlovic 1,5 mil plata a Katai Ivanic po 1mil u Zvezdi... e Srbijo ekonomski gigante
G

Gost1234

pre oko 2 meseca

Ja bih Kataiu dao i tri miliona godisnje!!!!!!! Ivanicu takodje!!!!!!! Nama zvezdasima oni vrede i znace, sta tebe briga za njihovu platu??? Gledajte vise u svoje dvoriste……….
v

vullex

pre oko 2 meseca

Pa ti im i daj od svog novca, to niko ne spori 😀
&

&

pre oko 2 meseca

Pazi sad ovo - mali Jovic iz Partizana imao vecu platu nego Kalaba. E to je tek za razmijanje...
r

rrrr

pre oko 2 meseca

Slazem se,mnogo je ovom balvanu 1,5 milion.
D

Dragan. Kš

pre oko 2 meseca

Meni je ovo smešno....Milano i Pavlović...još i da ga plate
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 meseca

Nece biti nista od ovog transfera, Salzburg nece spustati zahteve, a Premijerligasima ova cifra nije problem. Aston Vila verovatno nece otkupiti Lenglea i krenuce po levonogog stopera.
И

И

pre oko 2 meseca

Štoper vrlo sličan Gabrijelu iz Arsenala. Leva noga, visok, dobija duele, zna da povuče i ide glavom na kopačku. Preslikan. Takav štoper je efikasan ako se upari sa nekim taktički inteligentnijim i sigurnijim igračem, kao što je Gabrijel uparen sa Salibom, pa obojica izgledaju vrhunski. Da Gabrijel igra kojim slučajem sa Pavlovićem, to bi bilo tragikomično koliko bi kikseva bilo i na koje načine bi sve ispadali. A da Saliba igra sa Pavlovićem, funkcionisalo bi duplo bolje jer postoji taj balans i dva štopera različitih karakteristika koji se nadopunjuju. Tako da moj savet štoperima kada biraju klub je da malo obrate pažnju na ideju i sa kim će igrati i da li su kompaktibilni sa tim igračima. Pavlović može biti bingo, ali i promašaj decenije, u zavisnosti kako se upari na terenu. Pavlović ne može da igra sa sebi sličnim štoperima.
G

Gostxx

pre oko 2 meseca

Kao što su bili Vidić i Ferdinand, Nemanja išao glavom na kopačku a Rio čistio iza.

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 2 meseca

I sta kazete, decko je plenio na EP? 😂😂😂
l

loolololo

pre oko 2 meseca

A zamisli Srbin si i ismevas srpske igrace samo jer nisu povezani sa Interom (Italijanskim a ne srpskim klubom). Znaci zamislite taj mindset ostrascenosti, fuj.
S

Sedorf10

pre oko 2 meseca

Plata Strahinje Pavlovica sve govori. On igra za 750 hiljada evra po godini. Pa Vidic je pre 20 godina igrao za 5 miliona po sezoni. Veoma je jasno o cemu se tu radi.
b

bljak

pre oko 2 meseca

prevara od igraca
M

Milos777

pre oko 2 meseca

Stoper Milana ce cuvati spica Juventusa, PARTIZANOVA SKOLA. Dok neki tamo po Rusiji padobranci Ilic i Erakovic supertalentovani.
A

A sta ako

pre oko 2 meseca

Erakovic predje u juventus? :-D
D

Di Marco

pre oko 2 meseca

Dok ne ode tamo pozdravlja ga iz Rusije Luka Jovic , centarfor...tog istog Milana

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 2 meseca

Hajde odj... sa tim komentarima. Jel vazi?
n

nema vama pomoci

pre oko 2 meseca

vi ste prsli sa mozgom
I

Ivan...

pre oko 2 meseca

Partizanova skola zbog koje nismo prosli grupu. Taj tandem Vlahovic i Mitrovic su zavrsili EP sa krompirom.
G

Gost1234

pre oko 2 meseca

Stoperi Zvezde ove sezone cuvali Halanda, De Brujnea, Alvareza, Simonsa, Olma…….. Koga su cuvali vasi????!?
R

Rossonerooo

pre oko 2 meseca

Kao navijac Milana i Grobar, nadam se da ce se otvartiti ovaj transfer, ajmooo Kalaba masino!
S

Svilar99

pre oko 2 meseca

Tesko da ce ga Milan dovesti, Salzburg ima pravo da trazi 30M, levonogih stopera nema mnogo a ne znam jos nekog mladog kao Kalabu. Ne bi se bunio ni da ode u Brentford, mislim da njima 30M i nije mnogo, Premier Liga je preebogata.
R

Razum i osećajnost

pre oko 2 meseca

Premijer liga je idealna za Strahinju. Sta ce mu ova italijanska sirotinja. Pa u brentfordu bi imao najmanje 3 miliona po sezoni.. Ne mogu da verujem da ga ovako blate u komentarima,izgleda nigde veće zlobe i pakosti kao kod Srba bem ti stvora...
k

kekekekekeke

pre oko 2 meseca

Ali Milan je Milan plus bi igrao LS... Ne terajte tu mitrovicizaciju da ode u omanji PL klub samo jer je PL i da mu se karijera svodi na ulazenje i izlazenje iz PL kao Mitru..
D

Drndo

pre oko 2 meseca

Nekadasnji MIlan Kostakurta,Maldini.Nesta danas Pavlovic,Jovic,Rebic...Nikada Milanu nisi mogao da odskaces a gledaj danas, kupuju sve zivo...Pavlovic borben i onako jake gradje ali tehnicki je nula a i ispod nule..Covek ne zna da posalje dugu loptu,dijagonalu...zna samo da doda do sebe...Svaka duga lopta je balonka jer ne zna pravilno da je sutne.
m

mileeeeee

pre oko 2 meseca

Mozda jer je stoper GENIJE... Kod defanzivca je najbitnije da zna da drzi odbranu, to da li centrira ili ne je manje bitno ali kome to objasnjavati... 🤦
T

TD

pre oko 2 meseca

Nista od ovoga sto si napisao posle tog dela na pocetku nije tacno, ali, kakav nadimak, takav i komentar, I guess.
M

Millllan136

pre oko 2 meseca

Bas tako...zamisli samo stopere nekad i njihove cijene tada...i sad tamo neki stize od 30m sto je ozbiljna cifra...kuda ide fudbal?!!!
T

Trebinje

pre oko 2 meseca

Da sam na mestu salzburga prihvatio bi ovih 20 i tražio još Jan Karla u paketu. Svi znamo da je salzburg raj za mlade igrače i svi bi bili u plusu.
T

Trebunjac

pre oko 2 meseca

Gde su i šta rade nesta iz Zenita i Maldini iz Stuba srpStva
m

miletaaaa

pre oko 2 meseca

i Lekovic za kog je 3miliona mnogo Viljarealu hahaha u 2024
T

Trebunjac

pre oko 2 meseca

Gde su i šta rade nesta iz Zenita i Maldini iz Stuba srpStva
T

TD

pre oko 2 meseca

Brate, 'aj ne davi, i ja navijam za Partizan, ali, bas smaras.
F

Fabri

pre oko 2 meseca

Svakako mora mnogo rada, posebno na taktici sa njim. Ako bude iznosio loptu u principu gurnem la da vidim sta cu sa njom od njega nema nista, covek iznosio loptu a igra nogom losija strana, samo moze kod nas u reprezentaciji.. Srecno decko!
D

Delijesaseveraaaaa

pre oko 2 meseca

Videcete kada zaigra u serii A pa kad ga budu vozali svi tamo odma će da ispadne iz prve postave i onda zimovanje na klupu, ne ovo ne pisem zato što ja mrzim pavlovica nego što sem srčanog srca nema neke predispozicije da bude dobar, realno kada ideš u te lige iz top 5 lavlje srce samo ti neće da bude dovoljno.
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 meseca

Cekamo Delije da nam kazu pravu cenu koju traze ovi Salzburga, verovatno je rec o 5m. Oni na kestlu imaju najbolje informacije, oni su znali i da ga Monako nije platio 10 miliona, iako su svi mediji preneli da je rec o toj sumi. 😅 Bilo bi suvišno da pricam o tome koliko su vredjali ovog momka koji nam je najbolji igrac u reprezentaciji i bice jedan od retkih koji ce igrati fudbal na najvišem nivou. Treba graditi reprezentaciju oko Pavlovića, Milenkovića, Vlahovića...
l

lol12

pre oko 2 meseca

Igrali su njih trojica standardno i do sad pa nesto niste zadovoljni igrama reprezentacije.
R

Razum i osećajnost

pre oko 2 meseca

Pavlovića,Samardzica,Ilica,Birmancevica... Milenkovic je ipak prosečan,a Vlahovic prevara veka. Pa juve da dobije ponudu od 40 miliona odmah bi ga prodao,ali nema nikog ni za tu sumu da se javi...
@

@Razum

pre oko 2 meseca

A evo objasnite mi vi mozgovi kako je napadac Juvea koji svake sezone daje 20 golova i koji je dobio nagradu za najboljeg spica Serije A ove sezone i koji je doneo kup Juveu i koji ce i 4. sezonu za redom da provede u Torinu, kako je on prevara? Niste mi jasni stvarno..
U

UPDP

pre oko 2 meseca

lol12, koliko igraca ima u ekipi? Ne mogu trojica da igraju za jedanaestoricu.
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 meseca

Da imamo normalne ljude u fudbalskom savezu imali bi tu i Pavlovica iz Bajerna, Bajcetica, Kerkeza... Piksi je morao odmah da zove Pavlovića cim je zaigrao u Bajernu, a on se pravio da imamo jak tim kao Englezi, pa kao ne moze tek tako da dobije poziv... Zato nam sada igra Gudelj i slicni... Da smo sve te nase igrace pozvali na vreme imali bi respektabilan tim. Samardzic isto mora da igra, Ilic i Lukic moraju stalno da igraju, nisu savrsenu, ali nemamo bolje... Mada, dzabe sve ovo kada je Piksi trener i oni amateri na celu saveza koji nemaju veze sa fudbalom.
V

Više nije Ac

pre oko 2 meseca

ovo sada je WC Milan, tuga tužna od kluba
h

hohohohohoho

pre oko 2 meseca

Mogao bi malo Salcburg da oladi. Volimo mi Kalabu i sve to ali ga mnogo precenjuju, on tek treba u nekom klubu da se dokaze da bi mogao jednog dana da ide za 30m, 40m, 50m pa na dalje. Bezveze prave momku problem a ako ga na ovu foru zadrze velike su sanse da iz hira i stagniranja bude losiji nego ovih par sezona, a onda ce mu tek pasti cena.
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Evo malo uspeha u mom zivotu. Imam 30 godina, botujem na Mocartu, vredjam nase igrace jer su dosli iz Partizana po ceo dan. Devojku nikad nisam imao, antisocijala sam na kvadrat, keva mi kupuje za pljuge, skolu sam napustio u 2. srednje, ne kupam se, svi se sklanjaju od mene. Ali ipak je najbitnije sto ce mozda Pavlovicu propasti transfer, uvek navijam da drugi ne uspe! Pozdrav od Gorostasa!!
D

Džukela klasična

pre oko 2 meseca

Pavloviću treba dati kapitensku traku u reprezentaciji