Komentari na vest

Da, pobedi se u zube gleda!

W

W. W

pre oko 1 godinu

Neka vidi cokna kako se rival melje u toj PL, a ne kao neka zena da brani 1:0.Zato smo sve dalje tom kvalitetu, uprkos uspesima V. M i D.S.Cokna ne nastavlja niz, on vraca ona vremena koja se ne smeju vracati.
G

Gost sps

pre oko 1 godinu

U pravu si,svaka ti je na mestu.Uplasio se strina.Menjajte trenera za LS!!!
W

W. W

pre oko 1 godinu

Neka vidi cokna kako se rival melje u toj PL, a ne kao neka zena da brani 1:0.Zato smo sve dalje tom kvalitetu, uprkos uspesima V. M i D.S.Cokna ne nastavlja niz, on vraca ona vremena koja se ne smeju vracati.
z

zivko nikolic pisac

pre oko 1 godinu

Ovaj komentar novinara je okruglo pa na ćoše.Preterivanje. Krupne reči i, u suštini, prazne reči. Ako je Partizan bio tolikobolji, što nije dao gol? Što nije izjednačio bar? A koliko videh, gruba igra je dolazila većim delim od Partizanovih igrača - Milunoviću je glava razbijena, a Erakovića je u nogdaun bacio Partizanov igrač, Rikardo, i posve opravdano bio isključen ... Prijatelju, slabo su igrala oba tima, nije viđen te večeri izuzetan fudbal. Ovo je loš Partizan, koji nema završnicu, koji nema pobedničku koncepciju ... U evropskim kupovima i Zvezda i Partizan neće daleko da doguraju zbog lošeg stanja u našem fudbalu. Ta nedavno je Partizan izgubio u kupu, na svom stadionu, sa 3:1. Od koga ono beše? Je li to neki klub za veliki respekt? A, ako je tako dobar, što bar nije izborio da bude 1:1, kada je već u gostima pobedio sa 1:0. Da zaključimo : preterivati u hvalospevu praznoj Partizanovoj igri, bez završnice, nikuda ne vodi. I Zvezda i Partizan su imali loše izdanje. Ako je Zvezda dala gol slučajno i tako pobedila, na golu je imala Borjana, i to ne slučajno, a on je u 2-3 navrata sjajno odbranio. Zašto Partizanovi napadači nisu bili precizniji i savladaaku izuzetnog golmana? Koji nije slučajno već dugo na golu Crvene zvezde.
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Zato što su krš od ekipe. Nije njihov nedostatak kvaliteta u završnici plus za nas. Svaka ispodprosečna ekipa iz lige petice bi nam u drugom poluvremenu upakovala trojku lagano.
S

Spa

pre oko 1 godinu

Prvo, vidim da je najbitnije od svega Terzicu i ekipi da se na svaki mogući način plasiramo u LŠ. Okej to smo ostvarili, i postavlja se pitanje šta onda? Igrali smo je 2x. Prvi put smo bili odlični u možda najjačoj grupi ikada. Psg, Liverpool, Napoli. Drugi put je to bilo već dosta loše i krenula mesetarenja sa igračima... Zander, Van La Para, Kanjas, itd. Sada trenutno imamo solidna imena ali najlošiju igru. Da li ste svesni koliko brz fudbal se igra tamo i da su generalno svi jači od nas u ovom trenutku. Šta mi očekujemo tamo? Pa nije poenta da se samo plasiras i budes kanta, nego i da igraš i probas da makar dodjes do 3. mesta nekada. Ovaj trener izvodi u derbiju najboljeg igraca Kataija u 70' eeej i pušta Milunovica. Čuva 1 0 sa Partizanom?!!! Igrači nemaju kondiciju nikakvu, jedva se vuku po terenu sa iskreno nikada lošijom ekipom Partizana u prethodnih 10 godina. S obzirom na to da već se sluti da Eraković i Mitrović odlaze, ostajemo na 30+ igrače i Spajića koji nije potrčao godinu dana. Borjan pustio stomak, Rodić se dodatno usporio, a Pešić koji je najavljivan kao da je Van Basten za Ohija, zreo je jedino za klupu, jer čovek nije napadač za velike utakmice, jednostavno mu je limit Javor, Kolubara i Novi Pazar. A kada odigramo tu grupnu fazu i prodje to remont ekipe nastaje i rasprodaje se sve, jer se od sledeće sezone menja format LŠ, gde samo 1 ulazi iz kvalifikacija, a mi naravno gubimo ovo direktno mesto i verovatno narednih ko zna koliko više i nećemo da se plasiramo u istu. Pa me interesuje šta će da bude tada i koje priče će Terza da sipa na konferencijama? Nemanja Vidić!!!!
g

gral

pre oko 1 godinu

Jbt,počeo da čitam tvoj komentar i kad sam stigao do Kataia automatski sam prestao.Pa druže,zbog Kataia i igramo ovako.Sve lopte idu na njega, duša mu je u nosu i što je najgore više smeta nego što doprinosi .Jel ti misliš da će sa njim nešto biti bolje kada budemo igrali LŠ sa onim aždajama?!Pa mali Azarov ne može da igra zato što Katai tako želi,zato igra Rodić sa "blokadom" i drug Pešić koji mu se šlihta do balčaka.Da li bi Pavkov,Ohi,Kulibali,Dioni dobili ovoliko utakmica da igraju sa ovakvim učinkom kao Šilja?NIKAD.Razmisli malo zbog čega mali Prucev nema minute a bio među najboljima na pripremama.Ne mogu više da pišem a mifao bih do sutra.pozz
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Naši navijači (na žalost) žive u Miljanićevoj eri, kao i kompletna infrastruktura FSS-a. Katai je očajan fudbaler za ovaj svet. Da se igra mali fuzbalj u blokovima bio bi car. Jedan takav lik prosto onemogućava bilo kakvu brzu igru. Imamo po prvi put od Lukovića/Markovića ofanzivne bekove (najveći luksuz u današnjem fudbalu) ali jedan od njih retko vidja teren zbog metuzalema Rodić. Sa Prucevom u ekipi umesto Kataija bi igrali ozbiljan fudbal. Kataijev vrhunac je dokazan u tekmi protiv Škotske. On čovek ima gas za 15 ozbiljnih minuta. Bio bi sjajan džoker. Ovako se ekipa muči u nedogled radi nostalgije o driblerima koji piju pivo na poluvremenu.
S

Spa

pre oko 1 godinu

@gral Druže, kad sam napisao da je Katai najbolji, mislio sam tehničar i desetka u timu, Azarov je sasvim nešto drugo. Neosporno je da je Katai da li zbog zdravlja ili čega u strašno lošoj fizičkoj spremi i da se ja pitam on bi igrao iza špica, nekog omalenog brzog i igrao bi po utakmici od 15 do 35 min max. Inače, on je mažen i pažen od strane Terze i severa iako je realno Zvezda popeta na višu lestvicu od njegovih kvaliteta. Kao da je ove sezone rešio da stane i unazadio svoju igru.
D

DakaCz

pre oko 1 godinu

Treba jos pola tima zameniti kvalitetnijim igracima i trenerom koji je vec neki uspeh pravio na visokom nivou.Ako ostane ovako bicemo kanta za napucavanje i bildovanje samopouzdanja za bogate i extra kvalitetne ucesnike Lige sampiona.Da li to odgovorni vide?

Delija

pre oko 1 godinu

-16
1

1107

pre oko 1 godinu

Muslin,Stojanovic,Prosinecki.
J

Jabadabaduu

pre oko 1 godinu

Nike toliko ni trener bitan,sta koji bi to doneo nesto mnogo bolje a da nisu ovi iz najboljih liga,trebaju bolji igraci a Milojevic je ok niko to drugi za slicnu platu ne bi mnogo izmenio realno
M

Miksea

pre oko 1 godinu

Baš me zanima za koga se to krči put da bude na klupi u Ligi Šampiona. Baš smeta Milojević. Videćemo i to na kraju ko će biti.
M

Mihajlovic kroz sredinu

pre oko 1 godinu

Suština! Pravo u centar! Cokna je bivši, možda i on zna, možda ne, ali ovako nije tretiran ni jedan trener Zvezde posle samo par meseci. Priznajem da mi je malo vipe trebalo da ukapiram, ali se sada kockice slažu.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Paulo Sosa bio u Bg na pregovorima, Terza se pravio pametan i covek otisao u Salernitanu. Ne moze Milojevic da vodi klub LS, i to se vidi. Daj Boze da nisam u pravu.....
M

Marko1983

pre oko 1 godinu

Nije mi jasno sta je Milojevic lose uradio. U 5 min. smo dali gol. Posle toga zatvorili utakmicu. imali 13 boda prednosti na tabeli i gol na utakmici, pa logicno je da zatvoris utakmicu. Par puta smo i imali dobre prilike(bolje od Partizana). Partizan osim pokusaja iz daljine, i suta Rikarda dok su dvojica lezali u šesnaestercu, nije imao prilike. Za los fudbal je kriv Partizan koji je morao od starta da krene ofanzivnije, a ne Zvezda da srlja kad joj nije potrebno. Prakticno je dobijena titula i liga sampiona i sada do kraja Milojevic moze da uigrava tim i razne taktike.
P

Prcko33

pre oko 1 godinu

Evo sta je kriv ! Zvezda ima toliko veliku bodovnu razliku da je trebala izaci i da igra "muski" , da pokaze da je za klasu jaci tim od Partizana a ne eto tako da samo "otalja" ! Fudbal nije "otaljavanje" vec javna predstava koja treba nesto da pokaze , da taj derbi pokaze neki kvalitet a ne jednu igru "bez rukopisa" i jednog i drugog trenera ,a i po tome sto je sve manje gledalaca na tribini i to ti je jasno da je "kriv" !
M

Marko1983

pre oko 1 godinu

Prcko hvala Bogu pa takve paljevine ne vode klub. Partizan nije drugorazredna ekipa, vec ozbiljan tim koji je trenutno u krizu, i pobeda protiv nas bi mogla da ga vrati u zivot.
P

Prcko33

pre oko 1 godinu

Marko legendo ko je rekao da je Partizan "drugorazredna" ekipa , ja sigurno nisam ?! Ja kazem da je Zvezda za klasu jaci tim i tako treba da se ponasa! Ona igra od juce ne vodi nikuda! Bezidejna , slaba , traljava , tako se ozbiljan fudbal ne igra !
d

dejanera

pre oko 1 godinu

@Prcko Prijatelju o cemu pricas? Partizan je za 3 klase bolji od Mladost GAT. I kako se zavrsilo? Pukli 4-0 na JNA!!! E sad zamisli da je Zvezda izasla tako kako vecina ovde ocekuje da izadje.....svi u napad da im damo 5! I das im nekoliko komada i svima sve jedno. Jesi bolji? Jesi! Jesi pobedio ubedljivo? Jesi! I sta!!! Pa to su svi ocekivali! Ali sta ako ti napadas i promasis par sansi a onda kontra i 0-1. Sad gubimo ali bolji smo pa cemo im uvaliti 3. Onda neki blesavi prekid sa strane i 0-2! E tad vise se ne pominje onih 5 nego se gleda kako da se izjednaci! Ali kad hoces nekog da ponizis, i ne pokazes dozu sportskog postovanja, onda se desi neko guranje u 16 ili nepotrebno igranje rukom ili sta god i 0-3! E tad pocinje opste rasulo! Navijaci zvizde i traze smene, Igracima se pominje i najsira familija posto je ona bliza opremljena jos kod 0-2, sami igraci medjusobno krive jedni druge za sve i svasta, oni sa klupe se smejulje (naravno u sebi) jer znaju da ce oni poceti da igraju posto posle katastrofe menja se trener ali i neki starteri a sam trener zna da je sve otislo do vraga. Najradije bi odmah podneo ostavku ali zna da mora da zavrsi utakmicu (Bajevic nije ni to znao pa je na 0-2 (protiv Vojvodine na Marakani) otisao sa klupe Zvezde iako je pre te utakmice imao 9 bodova vise od Partizana 13 kola pre kraja). Na kraju svega: Trener podnosi ostavku, uprava se klima kao babin zub, igraci ne veruju ni sebi vise, navijaci hoce krv....... a protivnik (u ovom slucaju Partizan) dobija krila, gomila novinara pise kako je samo cudo (prevedi namestanje) razlog sto takva ekipcina nije prva na tabeli nego ovi paceri sto su odrani kao macka, gomila intervjua sa igracima koji, kao onomad Lola Smiljanic, pominju da su oni dokazali da su mnogo bolji a da Zvezda sad uzme titulu ako je nije sramota.....Zato u utakmicu udjes oprezno. Bolji si pa polako. Ako ga uvalis dobro i jeste, ako ne nece ni oni. Ako ga nekako oni uguraju ti nastavis da igras isto i polako stezes. Svakako ces napraviti par sansi. Ako ga uvalis to je to. Ako ne izgubio si jedan razlike ali i dalje imas 10 bodova viska. Ako ga das prvi onda umrtvis utakmicu. Ako ga daju osta nereseno a ako pobedis eto te na +16! Sve covek uradio kako treba! I na kraju....da je Katai uterao onaj volej za 2-0 mozda bi sve otislo prema goleadi.
P

Prcko33

pre oko 1 godinu

Dejanera nismo se razumjeli ! Fudbal se igra na rezultat sve to stoji ,ja o tome ne pricam uopste ! Ja pricam da Zvezda nije igrala nista , kakva je ono igra , na sta ono lici? Sta ce nama liga sampiona ako mislimo ovako igrati, apsolutno nam nije onda potrebna?! Da bi ekipa izgledala ozbiljno i imala neki rezultat mora da pokazi nesto , mora da bude prepoznatljiva , mora da se zna sta svaki pojedinac radi na terenu . A kod nas sve zavisi samo od nekoliko igraca i kako su oni inspirisani, e to prijatelju ne vodi nicemu! Nasa igra nema ni "glavu , ni rep" e to je ono sto ja pricam , a ponavljam 100x da smo dobra ekipa ali dzaba !
Z

Zvezda je

pre oko 1 godinu

Je jednu od najružnijih utakmica odigrala u finalu kupa šampiona, ali koga to sad zanima, bila je prvak evrope. Šta bi bilo da je igrala lepo i izgubila 3:2, pitate li se to nekada. Trofej se pamti, a ne lepota.
G

G O S T I N H O

pre oko 1 godinu

Slazem se donekle, tad smo igrali protiv jednog od najjacih timova na svetu, a sad smo igrali protiv nikad losijeg Partizana koji ce upravo zbog drugog poluvremena protiv nas poceti da dize formu, jer smo im mi to dozvolili! Nije problem sto ce oni poceti da igraju, vec je problem sto je ovo jedina utakmica tokom proleća gde cemo moci realno donekle da vidimo u kakvoj smo formi - odgovor OCAJNOJ! Dok god MM ne ode, nema nista od nas!
@

@Gostinho

pre oko 1 godinu

Meni je bolje ovo, nego ono pre ovih. Ne daj bože nikad više.
M

Maja-Bev

pre oko 1 godinu

Uporedjujes finale kupa sampiona i onu jucerasnju utakmicu znači jedno,ili si klinac ili se srvarno ne razumes u fudbal. Kakvo bre zatvaranje utakmice posle 5min,o cemu pišeš. Zasto Nemacka u polufinalu SP nije zatvorila utakmicu protiv Brazila nego ih je zgazila. Jedino mi zatvaramo utakmice posle 5min,a pritom imas 13bodova prednosti. SRAMOTA
D

Da po..

pre oko 1 godinu

Pobedi se u zube ne gleda, pogotovo ne u derbiju, gde najmanje ima fudbala. Ajde sad nađite neki lep derbi u zadnjih 30,40, godina, da je bio lep. Meni jedino pada na pamet onaj od 3:2,pre jedno 10,15,godina.Mada je i tad bilo kritika, ko se seća. Ja sam bio na 100 derbiju, jedan od boljih što se tiče atmosfere, jedinstven. Ali fudbal opet ništa.
M

Maja-Bec

pre oko 1 godinu

Pre par god treneri zvezde i partizana,sa novinarima stalno ponavljaju kao papagaji da je vazan samo rezultat a ne igra,vazni su bodovi i te gluposti,a zadnji derbi koji je i to bio,bio je 101-vi a to je bio 95-te,gde je sve prstalo. A derbi se pretvorio u djubre,utakmice dosadne,anti fudbal se igra,tribine poluprazne,i opet kod nas ta fama o najvećem svetskom derbiju,a ni gledalaca ni fudbala nigde. Pa pogledaj malo Boka-River,Glazgov-Rendzers,Galata-Besiktas,Fener,to je bre fudbal, 3D koreografija,PUNE TRIBINE,ludnica,a ne ovo djubre koje mi gledamo vec 30god
r

ranGo

pre oko 1 godinu

pogledaj na youtbe imas derbija kolko hoces koji su bili bolji od ovog zato ne lupaj , bio je bolji recimo onaj dok su igrali kasalica milijas stoper jovanovic (koji dade autogol) da ne nabrajam dalje ovaj mozda nije najgori samo zbog gola i pobede ali je svakako medju njlosijim ikada odigranih... i nije problem samo derbi od kada je ovaj dunster preuzeo tim mi ni jednu utakmicu nismo odigrali da se vidi neki sistem neka smisljena igra i da ona traje...
@

@ranGo

pre oko 1 godinu

C. Zvezda-Partizan=1:2,mir u kući, namešteno, ja se na tvom mestu od sramote ne bi javljao. Pametnjakoviću jesi li dobio na kladionici, jesi uplatio taj rezultat koji si prosipao ovuda čitav dan.
Ř

Řèàlisțàă

pre oko 1 godinu

Pise se pobjeda od 1-0 i to je to. Ovaj derbi nece ostati upamcen po nicemu jer, ruku na srce, i nije bilo nista da se vidi. Ja kao navijac Zvezde mogu da kazem da sam zadovoljan bodovnom razlikom, ali ono cime nisam nikako zadovoljan su pojedini igraci. Prije svega Aleksandar Pesic, apsolutno nista korisno nije uradio na utakmici, znaci apsolutno nista. I kada je uspjevao da primi i zagradi loptu, nije htjeo da je preda saigracim, znaci bukvalno da smo igrali sa 10 igraca ne bi se primjetio nedostatak jednog igraca. Drugi igrac je Rodic. Iako je bio korektan u defanzivi, napravio je nedopustiv propust u 28 kinutu kada se zaletio i napravio apsolut o bespotreban zuti karton na Partizanovoj polovini (na Dijabateu). Znaci igrac od 32 godine sa takvim iskustvom ne da to sebi ne smije dopustiti, nego se to granici sa ludilom. Da ne pricam sad o 4 centarsuca od kojih su dva zavrsila u gol autu, jedan u rukama Popovica i jedan se odbio u korner. Kada dobijes zuti u 28 minutu u jednoj vaznoj utakmici ruke su ti zvezane. Ali to njemu ocigledno nije bitno..

07.08.16

pre oko 1 godinu

Sto se LS tice,tu nema nikakvih iluzija....Vidimo da i odlicne ekipe,sa visemilionskim budzetima iz jakih liga primaju po 5,6,7 golova..Bajern napunio Barsu,Napoli demolirao Ajax,Liverpul dao 7 Rendzersu.U toj grupi Ajax prima 3 kuci od Liverpula,4 od Napolija.Porto dobio Leverkuzen u gostima sa 3:0,dali su Brizu 4 komada u Belgiji.Da pomenem Makabi Haifu,porazi od 1:6 i 2:7..Pa ranijih sezona katastrofe Seltika,Besiktasa itd itd.Ogroman je jaz izmedju najbogatijih i najjacih.Tu eventualno da uzmemo koji bod,ako nam zreb dodeli timove koji su igrali ove sezone u LS,poput Sahtjora recimo,Seltika,Ajntrahta,ne znam sad ni ko je u kom sesiru.Ili eventualno,za sledecu sezonu Union Berlin ako budu igrali,ili Belgijance,opet Sahtjor,Seltik.Protiv tih i takvih,mozda nesto mozemo,ovo ostalo mrka kapa.A na jesen se sprema "specijalitet" iz jsd kuhinje.Likovace i prizeljkivace ubedljive nase poraze,da tako sakriju sopstenu nemoc.A mi?Sta mi mozemo da uradimo?Sa ovom Upravom i ovakvim trenerom,apsolutno nista.
M

Madingo

pre oko 1 godinu

Imamo mnogo jak tima za nasu ligu ali imamo totalno amaterskog trenera.Ako on istanw trener i skedece sezone sledi nam istorisko blamiranje u ligi sampiona
J

Jedno pitanje

pre oko 1 godinu

A šta to, svi vi koji pričate o LŠ, očekujete od iste. Ja očekujem da izvučemo makar jednog iole sličnog protivnika, kao što smo mi i borimo se za treće mesto. A šta vi drugi očekujete, ne znam stvarno. Ako ste primetili Zvezda mnogo lepše igra u Evropi, nego što igra derbije,mnogo više napadački i daje više golova. I ove godine je dala dosta golova u evropi, dala je svima osim Monaku, Ferencvarošu 4,Trabzon 2,Makabi 2,Pjunik 5,i prošlih sezona je bilo dosta golova. Izgleda da je derbi, nešto više od utakmice, i zato nema lepote.
x

xxxl

pre oko 1 godinu

Blago tebi kad možeš biti takav optimista. Nabrojao si neke Pjunike, Ferencvaroše i slične ekipe gde ste bili ofanzivni. Imaš li predstavu kakvi timovi će ti dopasti u grupi? Iz trećeg šešira će doći mnogo jači timovi od onih što si nabrojao. Ne zna se koji će to biti, još, ali mogli bi biti nešto kao Totenhem ili Liverpul, Lajpcig, Salcburg, Union Berlin, Roma, Šahtjor, neki od Talijana, možda Dinamo Zagreb. Molite Boga da vam ne zapadne ovaj poslednji jer će vas rašrafiti. Protiv koga ćete igrati ofanzivno? Zavući ćete se u mišju rupu i nadati se da dobijete što manje po g....i. Na strani bla bodova, kući možda jedan na ludu sreću i to je to. Biće para, biće gledaoca, biće praznik fudbala, ali biće i bruke i kantanja. Neće to biti za one sa slabim srcem. Uostalom, videćemo pa ćemo pisati.
b

barranjaccccc

pre oko 1 godinu

Ne postoji Zvezda da bi Miloš Milojević ispunio dečački san da Zvezda ne šutne na protivnički gol u drugom poluvremenu I da uvodi 5tog defanzivca umesto Kataija u 70tom minutu. Isto tako ne možete da usporedjujete Vladana Milojevića koji je došao u vreme kada je Zvezda bila igrački dno dna I kada se nije imalo za struju i ovog šarlatana koji ima igračke plaćene u milionskim iznosima.
e

ehhh

pre oko 1 godinu

Uvek cirkus sa klubom iz zagorja
G

Gostr445

pre oko 1 godinu

Navijacima kluba iz zagorja je predsednik kriv što ni gola ne mogu dati, prsli su skroz
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Tvrdim da Zvezda nema tim za LŠ, a ni igru. Niti mislim da će se to popraviti do leta dolaskom Ojalnike i Stamenića. Bićemo sa njima još jači za našu ligu, ali za koliko toliko ravnopravnu borbu u LŠ nam trebaju kvalitetniji igrači za koje nemamo para. Trebaju nam igrači sa iskustvom igranja u ligi petice. Tipa Milivojević, Grujić, Ristić, itd itd itd i par stranaca tog nivoa. Naravno to su moje puste želje. Gledaću Ja na stadionu Zvezdu u LŠ u svakom slučaju, kao i predhodnih godina. Ali svi mi koji mnogo dugo pratimo fudbal, a Ja ga pratim više od 30 godina, i svi koji pratimo Evropski fudbal, vidimo koliko smo mi daleko od tih klubova koji skoro uvek igraju LŠ. Ne omalovažavam Ja ovakvu Zvezdu, nego nemam srca da gledam kao ono što je bilo protiv Psž, Bajerna, Totenhema. To je za mene veliki stres. Napred Zvezda. SREĆAN 78 RODJENDAN NAŠOJ CRVENOJ ZVEZDI🙋‍♂️💖💪
A

Ab

pre oko 1 godinu

Svako normalan se slaže... Najviše što možemo je da napravimo tim od 11 dobrih igrača, koji nisu rupe... Tim bez rupe za naše standarde... Znači kada prosječan, realan, navijač pogleda i kaže... "Pa čekaj ova Zvezda nema slabe karike" ... To nam garantuje borbu, možda i neki egal u uvodnim kolima, pa u najboljem slučaju i novi Liverpul.... Sad nam realno fale 3, pa možda i 4 igrača za startnih 11...a to nije malo...
A

Ab

pre oko 1 godinu

Svako normalan se slaže... Najviše što možemo je da napravimo tim od 11 dobrih igrača, koji nisu rupe... Tim bez rupe za naše standarde... Znači kada prosječan, realan, navijač pogleda i kaže... "Pa čekaj ova Zvezda nema slabe karike" ... To nam garantuje borbu, možda i neki egal u uvodnim kolima, pa u najboljem slučaju i novi Liverpul.... Sad nam realno fale 3, pa možda i 4 igrača za startnih 11...a to nije malo...
P

Prcko33

pre oko 1 godinu

Dobro strucnjak sta nema da te cujem , kako nema kvalitet?
P

Prcko33

pre oko 1 godinu

Dobro strucnjak sta nema da te cujem , kako nema kvalitet?
P

Prcko33

pre oko 1 godinu

Obojica "lupate" , objasnite li sta je problem, i sta i ko fali loptu cu pojesti ?! 😄
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@AB. Dosta korektan komentar. Ljudi ovde ne shvataju protiv kakvih Aždaja ćemo igrati u LŠ. Ekipe poput Benfike, Porta, Ajaksa, Psv, Briža, Dortmunda, Marseja, su prejake za nas. A šta tek reći za Siti, Arsenal, Real, Barsu, Napoli, Inter, Bajern, Psž itd itd. Daj nemoj da se zajebavamo. @Prcko33. Pitaš šta nam to fali za LŠ, pogledaj još jednom sinoćni derbi pa će ti biti jasno. To što mi navijamo za Zvezdu ne znači da treba da se pravimo slepi i da ne vidimo da sa ovakvim timom i ovakvom igrom verovatno ne bi ni LE grupu prošli, kao što nismo ni predhodni put.
P

Prcko33

pre oko 1 godinu

Legendo Zvezda ima vise nego pristojan tim , jedino "skripi" na mjestu defanzivnog veznog dje igra Mijailovic (jer nije kvalitet za velike domete) i spic koji je rasni pravi golgeter! A cak i taj spic je u problemu jer Zvezda nema nikakav stil , nista sto bi dovelo do toga da taj napadac daje golove! Jednostavno najveci problem je struka , Prvo i osnovno moras da igras , da si prepoznatljiv da znas sta hoces na terenu da bi igrao a to Zvezda nema ! Igrace kvalitetne ima , jedini problem je znaci struka!
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@Prcko33. Neću ja da se raspravljam sa tobom. Mi imamo kvalitet ekstreman kvalitet za našu ligu. Imamo kvalitet za LE da se borimo za proleće, gde bi šanse bile 50:50 da prodjemo. Za LŠ trenutno nemamo kvalitet, ne zato što smo mi loši nego zato što su oni nestvarno dobri. Zapamtio sam tvoj Nik, pa se čujemo ovde na vestima kada krene LŠ, pa ćemo videti gde smo i koliko možemo.
P

Prcko33

pre oko 1 godinu

Ja se nemam sta raspravljati , niti mi ta ideja pada na pamet ...Ja ti jednostavno kazem da nisi u pravu , naravno ja ne kazem da mi imamo kvalitet da osvojimo ligu sampionu ja kazem da imamo kvalitet sa ovim timom da igramo sasvim korektno u ligi sampiona i da se "nosimo" sa svim ekipama , to ako nas neko "razbije" u ligi sampiona to ce biti greska trenera , koji do sada ne radi nikakav posao ! Zamisli trenera juce ubacuje Milunovica u igru kao da se "brani" , co'ek dira ovu dvojicu i pomjera ih koji su do tog trenutka perfektni na terenu! Imas Mitrovica koji stagnira i sve je losiji , a ima potrncijal odlican je li to do mene? Bukarija koji je ekstremno brz i nije imao nijedan prodor na mecu je li i to do mene? Jednostavno sav taj potencijal koji Zvezda ima co'ek ne zna da izvuce da licimo na vise nego pristojnu ekipu!
@

@prtjko

pre oko 1 godinu

Zadnji vezni? A Šilja bandera koji nije juče napravio prodor do 79og minuta?
P

Prcko33

pre oko 1 godinu

Tako je , zadnji vezni! A sto se tice Pesica , sta on "mucenik" moze u ovakvoj igri Zvezde , evo sta? On je Messi , pa da nanize 9 igraca i da gol , to ocekujes?
@

@prtjko

pre oko 1 godinu

Očekujem da ne čobaniše sa sudijama, da ne proziva saigrače, da se bori za prostor, da ne vuče noge posle svakog neuspeha, da istrči kontru jednom u životu i još pedeset drugih stvari koje centarfor može da ponudi ekipi ako nije često u gol šansi. Pogledaj igru Kabrala protiv Milana od juče. Dečko skače u odbrani, proigrava, izvlači se na bok, itd...nema mesta za igrače tipa Šilje u ozbiljnom fudbalu. Vieira, Boaći, i Pavkov su svi za njega "Mesi" i to iz vremena kad smo jedva mogli 200.000 godišnje da platimo. On je prosto Srpska verzija Dionija i Kulibalija. Sramota šta dozvoljavamo našim igračima koji su spremni da Terzi plate pikslu.
P

Prcko33

pre oko 1 godinu

Ne hvalim ja niti branim Pesica ... Decko zaista ne izgleda bas kvalitetno na terenu, ali to sto on i izgleda lose ima dosta uticaja cijele ekipe koja igra lose ... Zvezdina igra mora biti dosta ubjedljivija , a tada ce i Pesic biti bolji! Bzvz je prozivati Pesica u igri koja nema puno smisla !
c

crtać

pre oko 1 godinu

Lako je sa ovakvim sudjenjem i bar 10 puta vecim budetom....Strasno kakvo tendeciozno sudjenje i sinoc je bilo, pogotovo ne-sufliranje iz VAR sobe. U prvom poluvremenu u sesnajstercu Rikardo je vucen za dres par sekundi... Ne svira se dvostuki faul na Meningu na ivici sesnajsterca. Pogibeljan start Pesica u glavu Belica, glavni sudija dosudjuje faul za zuti, VAR soba ne zove za proveru ociglednog crvenog! Onda crveni Rikardu, Erakovic vuce Bazdara tako da se ovaj zarotira 360 stepeni, i pocinje koskanje prvo Erakovica i Bazdara potom i ostalih, i Bazdar dobije zuti, a Erakovic dobije zuti zbog faula a ne i drugi zuti zbog provociranja i koskanja sa Bazdarem... a Rikardo zasluzeno crveni...
b

barranjacccccccc

pre oko 1 godinu

Upravu si, Eraković je trebao da dobije žuti čim je izašao na teren I drugi žuti zbog frizure 🙄
l

lool

pre oko 1 godinu

Negujemo rivala lepo. Slave minimalne poraze protiv nas, loze se, a mi ih redovno deljemo, bambusamo. I trece mesto im je ugrozen, a oni slave. Brinu za nas u LS. To sto ce da nas gledaju tu nista im ne znaci. Zamisli da smo ih nakantali onako prestravljene kakvi su dosli na Maru...neee rodjaci, ovako je super. Lepo je biti uz tebe partizane...
S

Sedorf

pre oko 1 godinu

Hvala novinaru što se prisetio Vidaka Bratića. Ostaje blaga gorčina zbog nepominjanja vanvremenske biciklice Lea Lerinca i paralele sa maestralnim partijama Bajra Župića sa druge strane. Miloje, Santrače!

Lemi

pre oko 1 godinu

Kakav komentar trenera na kraju "ako vam je do fudbala, idite gledajte premijer ligu" ! Cak ni trener naseg sampiona ne shvata nas fudbal ozbiljno vise, a neki od vas se i dalje primaju i loze. Sa ovom izjavom smo zvanicno dotakli dno.
d

dejanera

pre oko 1 godinu

Ne nego pokusava da otvori krmeljive oci zatucanim ljudima. Ovi iz Engleske ludi pa svako malo sevnu 100 miliona za igraca kad takvi igraju u Zvezdi i Partizanu za 300-400K po sezoni ! Gledas derbi Mancestera na tv a onda bi da isti takav fudbal vidis ovde. E pa , prijatelju, koliko para toliko muzike! To je kao da u trku rasnih konja posaljes seosku ragu. Pa iako je ona najbrza u svom selu bojim se da ce izgledati smesno i pre trke a kad trka pocne smesno ce postati tragedija i sazaljenje!
Z

ZAL

pre oko 1 godinu

Ali zamislite samo na šta će to ličiti kada na jesen ova Crvena zvezda sa ovako pobrkanim igračima i sa verovatno još jednim genijalnim letnjim prelaznim rokom Mrkele i Terze izađe na veliku scenu Lige šampiona, među najbolje evropske timove. Pa to će biti šou! Dakle, ja sada kažem: Svima kojima je crveno-bela boja u srcu treba da bude cilj NEIGRANJE Lige šampiona naredne sezone i da do kraja leta sve snage treba usmeriti ka tome! Šta će oni tamo? UEFA ih direktnim plasmanom podstrekuje da igraju, samo da bi im se svi smejali. To će biti putujući cirkus, grupa pajaca za uveseljavanje publike širom Evrope utorkom i sredom, da im lakše prođe naporna radna sedmica. Pišancija!
R

Radamelo

pre oko 1 godinu

Samo se tesite time sta ce nam raditi u LS, a pomislite samo sta bi vama radili u toj istoj LS. LS je dobra samo da se pokrije budzet i to je to ko god ocekuje neki rezultat odatle je nerealan jako. U LS je uspeh trenutno upisati i jednu pobedu protiv bilo koga i bukvalno nije sramota primiti 5 komada od nenormalno jakih ekipa u odnosu na nas. Ponavljam to vazi za LS. Sramota je da ispadamo od Serifa i jedni i drugi koja god to generacija te ekipe bila i koje god to takmičenje bilo. A sto se tice derbija stvarate laznu sliku da sad nas treba da bude sramota i da budemo nezadovoljni jer smo pobedili...

Axa

pre oko 1 godinu

A jel ti stvarno misliš da će od para koje dobiju da pokrivaju budžet??? 🙂️ axaxa
2

223344

pre oko 1 godinu

DOVEDES 20 POJACANjA i branis se protiv nikad goreg Partizana za koje je i Mladost GAT izmislila fudbal.
b

barranjacccccc

pre oko 1 godinu

Plus 13 na tabeli, igraš na Marakani, ti nemaš šut na gol protivnika u drugom poluvremenu I uvodiš 5tog defanzivca umesto Kataija........
Z

Zvela

pre oko 1 godinu

Zvezda bolja za jedan gol i pobeda zasluzena. Bez najboljeg igraca Ivanica i sa jos tri povredjena glavna igraca (Katai, Pesic, Dragovic) bolje nije moglo.
m

ma kakva

pre oko 1 godinu

3 igrača, svi su bili povređeni, pojedini igrali sa slomljenim kostima. Minimum dvojica igrali sa slomljenom butnom i ključnom koskom.
G

Gost за ма какви

pre oko 1 godinu

Јел ти то о Лесору?
1

100%

pre oko 1 godinu

Ah da ponovo smo igrali nereseno zbog mira u kuci 🤡🤡🤡
G

Gost Лк

pre oko 1 godinu

Неко Милојевићу добро изанализира све за прво полувреме изведе добар састав и солидну тактику, али кад дође до тог да сам врши измене и мења тактику погуби се. Много пута се дешавало да после његових измена ни Анчелоти не би могао да састави екипу тако да покрије све линије тима.
G

Gost host

pre oko 1 godinu

Odlična observacija.
H

Heavy metal

pre oko 1 godinu

Ma koja dominacija Partizana, nemojte da ste smešni. Videli smo dve poluraspale ekipe koje se krljaju po terenu bez ikakvog smisla o igri. Tuga jedna. Ovako se nekada igralo u amaterskim ligama. Ako ovako nastavimo, ima da nas trpaju u LŠ samo tako. O Partizanu bolje i da ne pričam.
P

Prava istina

pre oko 1 godinu

Pre derbija je bila prica, ma +13 sad rezultat nije bitan ,samo neka se igra fudbal, a u stvarnosti to je klopka, jer svaki derbi se ovde manipilise ko zasluzuje titulu a ko ne, znate vec ono "ako vas nije sramota uzmite titulu" ma da je I bilo nereseno bila bi hajka zasto derbi nije pobedjen,kako zvezda nije dobila ovakav partizan,ja potpuno razumem igrace zvezde jer ovde imas sa strane Partizana takve manilulacije da nema vise derbija bez vaznosti... Takodje sta bi sa ovima koji su pricali da ce biti nereseno zbog mira u kuci? gde su sad ti licemeri I lazovi?

бартендер

pre oko 1 godinu

Сад ће ова екипа наложена бакљадом и паролама да вам објасни како је ово гробарски портал, како Звезда игра вансеријски, како је Видић Толетов човек, деда Џаја идеално решење а Терза мастермајнд… Самк нико неће моћи да вам објасни
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Grobarski portal i jeste ali to nemože osporiti činjenicu da je Darjan plaćenik Terzića.
Z

ZvezdaCrvena

pre oko 1 godinu

Da je derbi bio loš,jeste.Da mi se ne sviđa igra i to stoji.Ali ovi što kukaju na sve i svašta su posebni.Kukaju što smo igrali kako smo igrali,a da smo napadali pa primili neli gol oni bi opet kukali kako ne mozemo da pobedimo raspali Partizan.A u ligi šampiona svakako nemamo neke šanse jer je to dva nivoa iznad nas.Bitno je da mi pobeđujemo grobare godinama unazad.
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Pobeda je pobeda. Cinjenica je da su derbiji vrlo losi niz godina. Tome ide u prilog cesto prekidanje, skakanje igraca na sudiju itd. Jeste Zvezda igrala lose u drugom poluvremenu i po mnei isto nije imala razloga da se brani, ali Milojevic je verovatno hteo da zatvori utakmicu, ali je krenuo preparno u to. Igra Zvezde uopste nije losa, i bila bi veoma efikasna da postoji pravi napadac. Ovo sto igra Pesic je bukvalno sramota. On jedan duel sa Markovicem nije dobio, ne sto je ovaj toliko dobar, vec sto je on los. Nasao se u sansi u prvom poluvremenu, jeste sviran ofsajd, ali u tom trenutku ne, i on iz blizine nije sposoban da ubaci loptu u gol, svejedno sto ne bi bio priznat. Jednu loptu nije poslao nekome upotrebljivu, da j eprosao bilo koga, centrirao, sutnuo kako valja, u sansu ne moze udje. Podseca na Tomanea kako igra. Sa jednim pravim centarforom Zvezda bi se nadavala golova. Kad su ga imali, kad je Ohi bio tu, Dejan Stankovic se tukao s anjim i oterao ga. A i pored inicijative Partizana, oni nisu nista napravili. Bila je jedna sansa Rikarda i to zato sto su dva igraca lezala ispred njega na travi, a on imao cist prostor, jer niko nije mogao da mu pridje. Da je imao obraza stao bi, jer je jedan koji je lezao bio njegov saigrac. A bezobrazno je i ovo pisanje i stalno se istice kako je gol bio slucajan. Vazno da su svi Partizanovi golovi namerni, iz akcija, briljantne igre. Jedini je problem sto oni ne mogu dati gol. Na Marakani ga nisu dali 4 godine, iako je gol 7 metara sirok, 2 visok. A Zvezda sve slucajno pobedjuje, hoce to.
P

Pedja brate

pre oko 1 godinu

Izvini za minus, greška. Sve si tačno rekao.
o

onako sa strane

pre oko 1 godinu

tuga ,cemer i jad od trenera preko igraca....umalo da nas onaj raspali Partizan pobedi...ejjj citavo poluvreme bunker i jos ovde citam hvalospeve terzini botova.
G

Gost јел

pre oko 1 godinu

Како да нас победи, кад није било ни нерешено дуже од пет минута? Кажи ми једну озбиљну шансу Партизана, осим оне Рикардове, после разбијања главе Милуновићу. Чак и да је био гол, нема шансе да би могао бити признат.

Kontraudar

pre oko 1 godinu

E Cigani kad ovaj Partizan ne možete da nadigrate. Rikardo crveni, Dragović se raduje u stilu Džajića kada da gol. Ni jedan poraz mi nije lakše pao nego ovaj.
a

abc

pre oko 1 godinu

Navikao si se, lepo, lepo...
G

Gostgostgost

pre oko 1 godinu

Tecite, suze tecite...
@

@e moj ti

pre oko 1 godinu

Vi se sad i porazu od 0:1 radujete, bojali se da vas ne pobedimo kao Mladost GOAT
G

Gost Лк

pre oko 1 godinu

Па до јуче сте били кандидати за финале Лк, имате десет странаца у екипи, "чуда невиђена" од младих играча, а сад "овакав Партизан".
Z

ZvezdaCrvena

pre oko 1 godinu

Meni je drago da si ti nasao bar neku utehu.Mi vas mozda nismo nadigrali ali smo vas pobedili,što se na kraju samo i gleda.A vi nas nikako ni da nadigrate ni da pobedite.Tvoja tuga je zaista velika.
G

GostRider

pre oko 1 godinu

Vrlo prosta stvar,Zvezdi treba sveze krvi,ponavljam sveze KRVI.Redom Pesic,Borjan,Katai,Ivanic,Kanga,Rodic,Srnic,Gobeljic moraju da napuste ovaj sastav,neki su za mirne vode pred penziju neki da se prodaju,da se podmladi,ubrza i napravi tim dostojan kluba i situacije!Po meni licno i trener je problem ali riba smrdi od glave tako da ne ocekujem nikakvu posebnu reakciju uprave!Neko mi neko kaze kome vise nije mucno gledati Pesica,Kangu i Rodica?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

@ Gost 223 @ FKCZ one and only Gospodo, da li shvatate da Partizan, A NAROČITO PARTIZAN OVAKO OČAJAN I SMEŠAN, nije niti može da bude mera i upoređenje Zvezdi. U LIGI ŠAMPIONA, ili u bilo kom takmičenju u Evropi ne čeka nas Partizan, bego ozbiljni klubovi sa ozbiljnim trenerima i igračima, i TO JE ONO ŠTO MENE A NADAM SE I SVAKOG NORMALNOG ZVEZDAŠA TREBA DA ZANIMA. Ne znam od kad pratite Zvezdu ali vidim da Vam je kriterijum nizak. Zapamtite : NIJEDAN, ALI APSOLUTNO NIJEDAN IGRAČ IZ OVOG TIMA ZVEZDE NE BI MOGAO DA IGRA NI U PIŽONOVOJ NI U PIKSIJEVOJ GENERACIJI U PRVOM TIMU. Eraković i Dragović bi mogli da budu rezerve. Ako je ono sinoć za Vas bila igra i nešto što treba da nas ohrabri, svaka Vam čast. Ja sam ipak navijač Zvezde, a ne Partizana, i pamtim nešto bolje, PRAVU EVROPSKU ZVEZDU, TO OČEI UBUDUĆE. Pozdrav Vama.
r

realno...

pre oko 1 godinu

Ti si jedan bolesnik I ništa vise
G

Gostsog

pre oko 1 godinu

Problem tvoj, a i mnogih drugih je upravo to, zivite u proslosti. I to sto je tada moglo, sad ne moze. Vrlo prosto i jednostavno.
N

Neverovatno

pre oko 1 godinu

Prosto je neverovatno da i na sportskim vestima postoje botovi..Srbija je zemlja botova,neverovatno.
C

Comi81

pre oko 1 godinu

Mene najviše od svega boli to što je u prvom poluvremenu ovaj tim Zvezde pokazao da je mnogo bolji od Partizana! I onda umjesto da im daš slobodu da igraju ti se povučeš i igraš bunker kako bi sačuvao 1:0 na +13! A bilo bi 2-3:0 da im je dao slobodu da igraju!
И

И21

pre oko 1 godinu

Бољи тим али уз судију ... Драговићу се свиђа

Nemanja

pre oko 1 godinu

Auuu,ukljucila se tastatura ekipa…Koliko para i ko vam je platio da pisete da je Zvezda sjajna i bajna?😂 Ma igramo tako dobro,da prosto svako pozeli i reprizu meca 3 puta da pogleda…😂 Ajde bre ne laprdajte ovde za sendvic i pivo,nego ako iole volite Zvezdu pomozite da se smeni ovo “cudo” od trenera,da se ne bi sprdali u LS sa nama… Koja je poenta igrati i gledati LS ako ce svaki mec da bude dilema samo da li cemo primiti 5-6-7 golova,sto se mene tice,onda bolje i da je ne igraju,jer nema apsolutno nikakve poente niti bilo kakve drazi…
G

Gost82

pre oko 1 godinu

Cokna mora da ide
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

SREĆAN RODJENDAN MOM KLUBU. CRVENA ZVEZDO SREĆAN TI 78 RODJENDAN 🙋‍♂️💖💪
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Jel vi stvarno mislite da mi mozemo da izbegnemo petarde u ligi sampiona kako god se pojacali? Sve sto mozemo je mozda da ne budemo petardirani 3-4 puta nego mozda dva. Pa pobogu,mnogo bogatiji klubovi primaju 5,6,7 pa i osam golova. Nama treba da bude cilj trece mesto u LS i ako budemo uspeli na kraju prvenstva da budemo u trecem sesiru bilo bi super.Jedna Barselona sa milijardom budzeta prima osam komada kod kuce od Bajerna, Roma je kod kuce primila sedam od Bajerna,Ajaks je kod kuce primio sest od napolija, Dortmun je u dvomecu sa Ajaksom primio cini mi se 9-10 golova.Za ekipe poput Zvezde,Plzena,Ludogoreca,Kluza,Steaue i sta ti ja znam koga nije nikakva burka primiti 5-6 u ligi sampiona. To sto se navijaci Partizana sprdaju sa tim,njima je lako jer znaju da do tamo ne mogu da dobace i onda nema ko da im da 10. U LK su primili pet komada a mogli su osam. Mozete samo zamisliti sta bi im uradile ekipe poput Bajerna,Liverpula,PSG-a,Man.Siti-a,
Z

Zvezdas onaj stari

pre oko 1 godinu

Koliko pojma nemate o fudbalu. Meni uopste nije problem petarda i LS ako vidim: 1. Sistem koji ce dati rezultat kad tad 2. Ako vidim borbu h kost 90’ kao nor protiv Liverpula 3. Ako stvorimo neku vrednost, ili mladog igraca ili da neko postane od starih igraca jos bolji Dakle problem je ato nista od ovoga nema a oloa iz iprave jos dovede citaca ceduljuca i gledaju samo da se ugrade na balvanima koji nekada na Marakanu ni krocili ne bi!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

Ne radi se ovde o pobedi i o "zubima", naročito što ova utakmica ništa nije odlučivala Zvezda će svejedno biti šampion (meč pod velikim pritiskom bio je prošle godine kada je Partizan imao +5,ili +3 zaboravio sam, i kada je Zvezda odigrala izvanredno sa 'Ohijem u špicu' i pokazala da je bolja od Partizana). Sinoć smo u drugom poluvremenu gledali meč gde Zvezdini igrači jedva idu, bunare, valjaju se gde Eraković (koji je inače pored Dragovića i Borjana zaslužio prelaznu ocenu) pada, folira i valja se posle čupanja Rikarda, UVEK SAM MRZEO IZ DNA DUŠE TE TALIJANSKE FORE, a onda još sramotnije čestitanje sa Dragovićem na crvenom kartonu Rikardu. Videli smo da je Rodić loš, Mijajilović loš, Bukari loš, Kanga loš, Katai dobar za samo 20 minuta,,, toliko ima snage, Mitrović slab i loš, Pešić OČAJAN I UBEDLJIVO NAJGORI, i da je to suva i isceđena drenovina, da to nije materijal ni za LIGU EVROPE, a pogotovo NE ZA LIGU ŠAMPIONA. I gledamo, sada već dovoljno dugo trenera bezidejnog i bespomoćnog da bilo šta tu promeni, osim što je izbacio Gobeljića i Srnića,,,, ali sad se vidi da je igra jednako prazna i da nije bilo samo do njih. Ruku na srce ni jedan trener na svetu sa ovom suvom drenovinom ne bi mogao u Evropi ništa da uradi. POTREBAN JE OZBILJAN REMONT.
G

Gost223

pre oko 1 godinu

ako si ti najveci zvezdas ikad onda jadna li je zvezda sa takvima
F

FKCZ one and only

pre oko 1 godinu

Ti si navijac Zvezde, koliko sam ja multimilioner sa penthausom na Mehetnu. Toliko negative u jednom upisu nakon pobede u derbiju. Zapitaj se da li je to normalno?
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

Ajde sad iskreno, da li si se ikada bavio bilo kakvim sportom? A znam da nisi, nego cisto da pitam? Jer da jesi, ne bi lupao gluposti. Erakovic nista nije simulirao, ne znam cemu ta glupost. Onda, niko nije cestitao sto je ovaj dobio crveni, vec zato sto je Partizan oslabljen, narocito njegov napad, i da je pobeda blizu. Ali kako tebi da se objasni taj sportski trenutak kad si tako blizu cilja i necega za sta si se ko zna koliko dugo spremao i radio na tome, kad je pitanje i lastis da li si preskakao a kamo li da si se pravim sportom bavio.
G

Gost456

pre oko 1 godinu

Naravno da cestita. Uspeo je da ga isprovocira i olaksa ekipi kada niie islo. Klasican grobar
1

1389

pre oko 1 godinu

sve ti je na mestu..slazem se..isto govorim vec godinu dana...ali nas problem je sto nemamo takve pare za dobre igrace..i zato moramo da imamo ozbiljna scouting grupa
a

auuuu covece

pre oko 1 godinu

Aha znaci ti kao zvezdas oosudjujes erakovica a ne igraca koji ga udara koliko si ti lud...nema ti pomoci
J

Jan

pre oko 1 godinu

Definitivno je to drugo poluvreme neshvarljivo loše, kukavički. To je nešta što navijač Zvezde ne želi da vidi ne samo protiv ovakvog Partizana nego ni protiv mnogo jačih klubova, pogotovo na svom terenu. Mi želimo hrabru igru, napadačku
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Zelite je, dok nas ne nabemba neko na kontre, kao sto je recimo Monako, pa cete onda da opljunete po treneru ponovo jer je igrao previse otvoreno. Vama strucnjacima je najteze udovoljiti jer em pojma nemate em pojma nemate sta hocete.
S

Smejurija

pre oko 1 godinu

Nista vam ne odgovara. Pobedili smo, +16, imamo dobar tim, igramo ligu sampiona,...Sta vam jos treba da ne bi bili nezadovoljni? Dali smo gol na pocetku meca i rutinski zavrsili utakmicu. Partizan nije mogao dati gol, da se igramo jos 300 minuta. Mommci su lako zavrsili mec, bez stresa i gluposti i to pokazuje da smo dobra ekipa. Puna podrska igracima i treneru zvezde.
C

CZprvakSvetaTokyo

pre oko 1 godinu

Zasluzena pobeda Zvezde, racunaju se samo sutevi u mrezu: Zvezda 1, Partizan 0. Cestitke sampioni!
e

esex

pre oko 1 godinu

Zadovoljan sam pobedom ali svaka dobronamerna kritika je dobrodosla..nadam se da su uprava i trener videli ko je za ls a ko ne i sta nam to treba od pojacanja..brzine u sredini nikada dosta,kanga je u padu.spic nam je posebna prica jer pesic ni jedan duel nije dobio.bori se i svaka mu cast al nama tu treba mnogo bolje resenje.
S

Steve Stevelić

pre oko 1 godinu

Mislim da Milos Milojevic nema trenutno ni iskustva ni kvaliteta da vodi Zvezdu. Ali mnogo vise volim sinocnju " dekadentnu" pobedu nego hrabru i napadacku igru u Monaku bez zadnjeg veznog i sprdnju nad nama. Svaki veciti derbi u zadnjih 5-6 godina je bio ovakav. Da nas ne torpeduju u LŠ ne mogu pomoci nikakva pojacanja niti Klop ili Gvardiola na mestu trenera. Sve sto mi mozemo u Evropi da budzetom od 20 miliona i igracima koji se tu mogu uklopiti je ono sto je radio Vladan Milojevic. A ako nam je bitniji umjetnicki dojam i igra nego rezultat onda samo ponovimo "predstavu" i postavku iz Monaka i svi zadovoljni.
e

esex

pre oko 1 godinu

Glupo je da pljujes trenera koji ima plus 16...
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

Slabo mislis
G

Gost4

pre oko 1 godinu

аутогол*
м

маркиро

pre oko 1 godinu

Управи поручујем да уговори јаче противнике на припремама,бар два противника из лиге 5,а не 100 пута против Марибора и Лудогореца

Bojank91

pre oko 1 godinu

ekipama iz L5 traje prvrnstvo kad smo na pripremama
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Ništa lošiji derbi od poslednjih 10ak ali eto da se iskoristi prilika da se omalovazi još jedna Zvezdina pobeda nad Partizanom. Kad već pričaš o "dominaciji" Partizana u drugom poluvremenu (ne znam kad su samo stigli da "dominiraju" sa onolikom prekidima, drugo poluvreme se efektivno igralo 15 minuta) što ne pričaš da isti taj Partizan nije imao šut ka golu ili šansu uopšte prvih pola sata?
Z

Zaludjenik FKCZ

pre oko 1 godinu

Hahahha, sta sve nece da se procita ovde. Kad je FKCZ u periodu od 2008 pa nadalje, bila bez pobeda u derbijima 5 sezona, tada je jedino bio bitan rezultat za navijace drugog kluba. To sto su oni dobijali iz obicno jednog suta u hrkljus utakmicama, nikom nista. Sada ne valjaju ni ove pobede, ne valjaju 6 titula, ne valja 3x LS od 2018 , 3x prolece u Evropi, egal utakmica sa Milanom, Liverpulom i ostalima ( uz par neprijatnih poraza u LS, ako ok, desava se i to ), znaci to sada nista ne valja, ali je sada jedino vazno da se rivalu da 5 komada, a to nije radila ni generacija iz Barija. Stvarno preterujete, ovo veze nema sa realnim komentarima. A na kraju dana, koga uopste briga sta vi mislite i pisete, jedino sto se pise je pobeda u derbijima i broj trofeja, niko i ne pamti kvalitet igre, ko se uopste seca na sta je licio derby 1998 recimo. NIKO! A vi ako hocete da se nervirate i sebi kvarite dan sa ovakvim razmisljanjima negativnim , siroko vam polje.
S

Stranac

pre oko 1 godinu

Tacno ce otici trener, utisak je takav
!

!!!

pre oko 1 godinu

Zvezda zauvek treba da rascisti sa pljuvacima sa tribina i sa interneta, Oni i pored pobeda u derbiju su nezadovoljni to je tako nenormalno da je strasno. Treba im objasniti osvajanje titula, i igranje LS i koji bot tamo je maksimum zvezde i da prestanu da prave nenormalan pritisak na zvezdu jer ovo je nenormalno stanje
D

Dexim!

pre oko 1 godinu

Jel se secate izjave Vladana Milojevica, "Ej ljudi mi igramo LS." Da ti ljudi su zvizdali na utakmicama LS, zbog takvih ljudi je i otisao Vladan Milojevic i Dejan Stankovic jer ovde sta god uradis ti si u minusu, Ljudi nisu svesni da treba da se raduju pobedi u derbiju a ne da tuguju, Imamo problem sa razmazenom publikom koja je uvek nezadovoljna ... Ta atmosfera nije normalna ... A ti isti licemeri su bili zadovoljni Prosineckim i sa 0 trofeja, To su najveci licemeri na planeti....
T

To

pre oko 1 godinu

Nisu navijači Zvezde, shvatite to već jednom. Poenta je da se oko Zvezde pravi loša atmosfera, i ovde na portalu se to vidi, šta god da se uradi, bitno je pljuvati. Svojim životom bi garantovao da Zvezda dođe u polufinale Lige Evrope npr. Pričali bi kako je to cipiripi takmičenje. Ovde to radi jedan deo ljudi, sa bezbroj nikova.
P

Prcko33

pre oko 1 godinu

Kakva crna pobjeda? Ocajan Partizan nikad' losiji , a Zvezda sa dosta dobrom ekipom koja ne igra nista. Zalosno je i tuzno da Zvezda sa zaista vise nego korektnim sastavom igra ovako bezidejno, bez ikakvog smisla , bez ikakve vizije !
h

hahahhaha

pre oko 1 godinu

Pa da su 91 bile drustvene mreze novinarima danasnjim a i pojedinim navijacima smetalo bi sto.smo se branili protiv Marseja i sto smo tkao uzeli Ls 😂😂😂 Strasno 😂 +16, gazimo sve do kraja!
T

Trolko

pre oko 1 godinu

Kome treba ovakav trener i zašto?
N

Navijac zvezde!

pre oko 1 godinu

Da li ste primetili sta se desava posle svakog derbija, uvek isti komentari kritike na igru zvezde, toboze zvezdasi ovde umesto da se raduju pobedi u derbiju I da sprdaju grobare oni tuguju, Kakva su ovo vremena dosla? gde su nestali navijaci zvezde? Kada ni pobeda u derbiju nije dovoljna. Da smo juce izgubili ovi sa druge strane bi odma spinovali o namestenoj tituli E zato je igra bila losa...
D

Dzi

pre oko 1 godinu

Ma koliko ga kritikovali, trener se pokazao kao bolji deo tima... E sad sto kod nas vise vole neuke zvezde nego ljude od zanata to je druga stvar...
S

Sramota...

pre oko 1 godinu

Da li ste primetili sta se desava posle svakog derbija, uvek isti komentari kritike na igru zvezde, toboze zvezdasi ovde umesto da se raduju pobedi u derbiju I da sprdaju grobare oni tuguju, Kakva su ovo vremena dosla? gde su nestali navijaci zvezde? Kada ni pobeda u derbiju nije dovoljna. Da smo juce izgubili ovi sa druge strane bi odma spinovali o namestenoj tituli E zato je igra bila losa...
c

c.p

pre oko 1 godinu

Pa zar nije namestena titula🤔🤔🤔
Б

Бари 1991

pre oko 1 godinu

Звездаш сам ,али смо баш лоши ,једино што боље играмо против мањих клубова у лиги.Канга,Родић,Милуновић нису за озбиљан фудбал и треба их продати.Митровића ако дође права поуда треба му се захвалити,такође Иванићу.Немамо ни десно ни љево крило тј пробој по бокоима и ту нас свако може читати,такође напад без идеје.Ако не доведу5,6 правих појачањанема шта добро очекивати.Одбрана је солидна и ту треба најмање промјена уз задржавање Ераковића и Драговића.Жеља ми је да дође Радоњић ,али опет неће бити ништа од тога
G

Gostqqq

pre oko 1 godinu

Kanga je nas pokretac svih akcija,malo prati fudbal
G

Gost9

pre oko 1 godinu

Stan Mladosti,stani,stani....
d

djule13

pre oko 1 godinu

Dok je Partizan bio dominantan svi su cutali, sad kad je Zvezda, svi pricaju kako je losa liga, kako su losi derbiji. Pobjedili smo jos jedan derbi u nizu, boli me dupe za igru, mogu se nasladjujem na poslu sa kolegama grobarima i milina...
h

hesoyam

pre oko 1 godinu

Dok je Partizan bio dominantan igrao je lep fudbal sa Moreirom, Joveticem, Ljajice, Dijarom, Kleom, Zukom i ostalima... Vas fudbal se svodi na leprsavu igru protiv slabih protivnika a bunker sa egal protivnicima. Ako ti to ne vidis i ako ti je lepo, ekstra. Meni jos lepse.
A

Ajde palite....

pre oko 1 godinu

Kada je JSD pobedjivao jednim sutem i slobodnim udarcem niko zivi nije pricao o igri ,grobari nisu imali nikakve zamerke na to A licemeri koji toboze se brinu za zvezdu su tada verovatno cutali jer zvezda je stvorila neku sansu???? Radujte se pobedi ili nemojte uopste da navijate za zvezdu..Idite pratite mancester ili tako nesto
r

retro

pre oko 1 godinu

Terzo ti li si ?
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Rutinska pobeda da je Katai iskoristio zicer bila bi samo jos vise rutina... Pre neki dan su igrali Real Barsa i bila je gora utakmica od ove juce... Gazimo ka rekordu Reala, nepobesljivost u derbijima i dalje traje i to je to dupla kruna liga sampiona teraj dalje...
Б

Белграно

pre oko 1 godinu

Како ради спин машинерија. Сас више ни победе у дербију не ваљају, тражи се лепршава игра и убељив резултат, види ти ту жваку сад, па ви сте бре комедија. Срећна шеста титула у нису и Лига Шампиона свима који славе, а ови којима је криво, надам се да ће им бити још кривље. Ја имам тугу 5 година дугу!
a

asd

pre oko 1 godinu

sta da se slavi, zgazice nas svi redom u ligi sampiona...

Bojank91

pre oko 1 godinu

Nema tu neke igre. Gurni loptu do 10ke ili krila pa dalje šta urade solo. Pešić je daleko nemoćniji od onomad Falçinelija ali opet mora da igra izgleda. Ne razumem zašto nije igrao sa Mijatovićem u špicu
G

Gost@Bojan

pre oko 1 godinu

Jer je Pesic jedini napadac i nema ko drugi. I zato sto Mijatovic nije napadac.
Ć

Ćopa

pre oko 1 godinu

Meni je baš drago zbog Zvezdine pobede sinoć i ako sam navijač Partizana.Mi smo u totalnom rasulu ali i Zvezda nije bolja jedina razlika je u tome što mi pogledom na tabelu vidimo gde smo i šta smo a oni sebe dižu u nebesa i misle da su sila al doći će i LŠ tada će da usledi veliko otrežnjenje za cigane.OTVORIMO OČI I JEDNI I DRUGI LIGA NAM JE POLU AMATERSKA A USKORO ĆE BITI I AMATERSKA TAKO DA SE TREBA PRESTATI SVAĐATI IZMEĐU SEBE I POGLEDATI KAKO REŠITI PROBLEM JER ĆE I REPREZENTACIJA POTONUTI U OVAKVOJ SITUACIJI.
L

Lee Addy

pre oko 1 godinu

Tešiš sam sebe, ali dobro… Videćeš i finalu kupa… a da…
Ć

Ćopa

pre oko 1 godinu

Upšte se ne tešim negi gledam realno otiđi bilo gde u evopu i pusti strancima snimak onog sinoć ako iko odgleda više od poluvremena dajem život.Fudbal nam je trenutno na nivou BiH ili Crne Gore pogledaj tamo derbije pa ćeš videti da uopšte nema razlike to što mi navijački gledamo neke stvari to je već drugo.
A

Argentinosi...

pre oko 1 godinu

Problem u derbijima je sto ima svega, a najmanje fudbala. Da su juce igraci Partizani imali dres nekog inostranog tima, niti bi bilo tenzija, a FKCZ bi nakon prvog gola igrala da zabije drugi, pa treci. Ovako, vise racunalo da se sacuva prednost, jer je ambijent zatrovan rivalitetom, znaci NEUPOREDIVO sa bilo kojom drugom utakmicom. I sta sada? Ovde trazite neku perfektnu igru??? Kad je , bre, toga bilo u 70 sezona derbija??? Koliko puta je bilo pobeda sa 3 gola razlike? Na prste jedne ruke mogu da se izbroje. I sada ovde se nesto kritikuje za 2/2 koje je standardno za derbije , kad neko od timova vodi. E , svasta!
B

BEDI

pre oko 1 godinu

Skroz cudna izjava trenera: " Ako hocete da gledate kvalitetniji fudbal gledajte Premier ligu". Mislim da ovakva izjava je neprimerena treneru Zvezde i sta to znaci, mozda bas u grupnoj fazi dodje neki premijerligas i jel to onda znaci da Zvezda treba unapred da se preda, cudna izjava zaista.
B

Blade123

pre oko 1 godinu

Poenta te izjave se uopšte ne razlikuje od izjave Ljupka Petrovića pred finale KEŠ: " hoćete li da CZ igra lep i kvalitetan fudbal ili hoćete titulu šampiona Evrope"...Pametnom dosta, ostali neka mozgaju...
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

U sta treba da se gleda?... DZIGERICU.. 😂
Z

Zvezda pre svega

pre oko 1 godinu

Trebao bi se radovati nakon pobede u derbiju i stanja na tabeli, ali mi nesto ne ide.A i kako ne pobediti ovakav Partizan i kako ne biti ubedljivo prvi u ovakvoj ligi. Posle ovakve igre i vodjenja sa klupe ne mogu biti srecan. Sa ovakvim nazovi trenerom u evropu...tesko. "Ceka se pametan stidi, glup se ponosi"!
C

Cinjenica

pre oko 1 godinu

Igra jeste bila losa ali ko smo mi da sudimo? Prosle godine kada je titula bila prioritet prioriteta kukali su jer na +2 bilo 0:0 sada ni pobeda ne odgovara, Nekim laznim zvezdasima ocigledno mnogo smeta sto je zvezda pobedila, Pa im je mnogo tesko zbog toga.
z

zaks

pre oko 1 godinu

A šta bi pisali da je Zvezda kojim slučajem izgubila, a imala 10 stopostotnih šansi, da je imala ubjedljv posjed lopte , da je primila gol iz jednog šuta na gol, baš me zanima ?
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

Pa pisali bi o Partizanovoj granitnoj odbrani.
j

jaaaa

pre oko 1 godinu

ne gledam,pobeda je pobeda i sa ocajnom igrom i to govorinnesto o kvalitetu,kad igramo lepo onda deremo
S

Sale555

pre oko 1 godinu

Pravo u metu. Svako ko gleda malo dalje od nosa vidi da ovako nece ici. Previse je crvenih lampica do sada pod vodjstvom Milojevica. Monako, Ferencvaros i Trabzon u gostima, Vojvodina i TSC na Marakani, pa onaj sramotni antifudbal juce protiv Partizana koji je u stanju raspada i anarhije. Previse je brate za tako kratko vreme, a Liga Sampiona samo sto nije. Nama treba ozbiljan trener.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Sporne su izmene. Sa svakom izmenom smo bili sve defanzivniji i sedali u krilo Borjanu.
I

IM

pre oko 1 godinu

Kakvo skrnavljenje fudbala! Sramota za sve!
G

Gile 88

pre oko 1 godinu

Ma samo da mi igramo Ligu šampiona pa nek bude šta bude i to mislim bez ikakve malicioznosti ne očekujete valjda plasman u osminu finala Lige šampiona eventualno 3. mesto u grupi i proleće u Ligi Evrope bi bio uspeh
A

Ab

pre oko 1 godinu

Nikad slabiji Partizan??? Da su ljudi u krizi jesu, al daleko su od toga da nemaju kvalitet da se nadigravaju s nama... S Vigom se vidjelo šta nam treba u svim linijama tima - svježa krv... Jednostavno Rodić i Pešić kao dva izcjeđena limuna, em više nemaju kvalitet za vrhunski fudbal, em nemaju snage za 70min a kamoli 90...Katai ulazi u godine a ni u najboljim godinama se nije isticao fizikom... U odsustvu Ivanića, Kanga je morao puno više, a bio je užasan jućee... Kada se na to doda po meni loša odluka da Ivanića mijenja Mitrović, bolje igre realno nije ni moglo biti... U nastavku prvenstva očekujem da se igrači a bgm i trener (na kome je bgm i ogroman pritisak) opuste, da ogromne minute dobiju Prucev, Mitrović i Azarov, da vidimo imamo li igrače za budućnost koju mogu doći igru na veći nivo... +16 je više nego dovoljno za takve eksperimente, a uostalom ako ne mogu u našoj ligi praviti razliku... Pi.... ih onda... Mićko dobar, al za ozbiljniji fudbal treba mnogo, mnogo raznovrsiji igrač... Nadam se da dovodimo i zamjenu i za Kangu... Pod uslovom da smo sa Azarovom i Vigom riješili bekovske pozicije, da je Stamenić bolji igrač od Mićka, da će Olainka pojačati krilo, mislim da su nam špic i centralni vezni ozbiljni prioriteti za ljeto... I suštinski to bi trebao biti potpuno novi tim...
d

d.1976

pre oko 1 godinu

Stidite se ove sto vi zovete pobede,ovaj kljakavi partizan vas je nadigrao,jedino onaj nesrecni pogodak sto je onaj mali vigo postigao,i na onakav SRAMOTAN nacin proslavio bez posledica,inace zvezda sto je najvise migla da izvuce je ovde bodova pobeda je APSOLUTNO NEZASLUZENA🤔🤔🤔🤔🤷‍♂️
G

Gost9

pre oko 1 godinu

Koga je nadigrao partizan?
G

Gile 88

pre oko 1 godinu

Šta nas je nadigrao imao Rikardo jednu pravu šansu i to je sve
I

Idemoo

pre oko 1 godinu

Naslovi i komentari realno nerealni
Z

Zvezdasnbgd

pre oko 1 godinu

Pobedili jesmo ali ovom timu treba remont, dosta je igrača u nekim godinama već ozbiljnim. Napadača suštinski nemamo jer Pešić nzm šta je ali napadač nije. Takođe ovom timu fali kakarkter kako na terenu tako i na klupi, vidi se da mentalno padamo vrlo brzo i da voda ulazi u uši lako, čak i protiv jadnih timova kao što je ovaj Partizan. Mislim da će Olanjika biti pun pogodak, igrač takve snage i brzine će dosta doneti. Treba nam još neka zver i na sredini mada je Mijailović juče odigrao dobro ali pitanje je da li je to dovoljno za ligu šampiona. Ja bih lično voleo da dođe Milivojević jer je pravi lider i doneo bi čvrstinu i pobednički mentalitet koji treba ovom timu, uz recimo Ada to bi bio super tandem na sredini. Što se tiče špica nisam više pametan, već 3-4 godine se luta sa tom pozicijom, Ohi je delovao kao najbolji pogodak ali eto sad ga nema, valjda će konačno pronaći nekog igrača koji ce moći da bude špic 2-3 sezone. Razmislio bih i o novom golmanu, Borjan je juče zadovoljio ali više je loše nego dobar u zadnje dve sezone. Jeste legenda kluba ali deluje prilično nespremno i tromo na trenutke.
V

Volim fucu

pre oko 1 godinu

Ljudi koji fizičko nisu radili komentarišu da li je neko trener za bilo koji klub. Derbi je posebna utakmica, svi igraju pod nekim čudnim pritiskom. Vazna je pobeda. Da li je neko gledao poslednji El klasiko? Tamo je bila bitna pobeda. Zvezda je odradila posao. Ima razliku. Sad treba resetovati ekipu i spremati je za Evropu, podmladiti je i zahvaliti se nekima na saradnj.
F

FKCZ , sest u nizu

pre oko 1 godinu

NE, pobedi se u zube NE gleda! Nikad lakse izvojevana tri poena u derbijima. 1/2 je bila macka i mis, moglo je da bude 2,3 razlike. 2/2 tipicna prica za derbije, svako ko vodi, vise razmislja u svom golu. Rival je imao 2,3 suta iz daljine i sut Rikarda koji je dosao nakon faula na Milunovicem. Da se igralo do sutra ne bi ga dali, stoperi fenomenalni, Borjan takodje, bekovi takodje. U LS svakako ce igrati nekoliko pojacanja, Olayinka i Stamenic su vec kaparisani, dovesce se sigurno jos bar troje, spic obavezno, tako da kritike mozemo da pisemo, ali kao i za svaku utakmicu, nista epohalno. Rutinska pobeda, teraj dalje.
i

idemoo

pre oko 1 godinu

Ljudi, kada je Stankovic otisao nista nije funkcionisalo.. sada smo videli zategnutu odbranu zaista su dobro odigrali nazad. Zvezda ima problem u tome da nema spica i nema igrace sredine terena koji mogu da drze loptu visoko.. npr samo je Katai bio u mogucnosti da to radi i kada je izasao pukla je igra. Nije do postavke nema takvog igraca kao Kataija i Ivanica a cak i kad igraju oni igraju krilnog spica krilo ili ofanzivnog veznog. Zvezdi je potreban vezni igrac koji obavlja posao veznog igraca... Kanga je previse daleko od gola a drzi loptu Mijailovic je klasican zadnji vezni opet daleko od gola i bilo kakvog razigravanja i sledeci ispred je Katai koji je po prirodi ofanzivan i ne igra u oba pravca i nema snage. Po stranama Mitrovic i Bukari koji traze prostor i slabi su u duelu nista sporno.. I Pesica zao mi je decka ali van forme
M

Marko1105

pre oko 1 godinu

Kako brate moj dobro odigrali odbranu kada nam je raspali partizan napravio par ozbiljnih prilika i lako je moglo da se dogodi da se zavrsi 1:1 sa ekipom koja ne zna ni ko joj je trener, nema glavu i rep i ima max 2 igraca koji su naviou kluba kakav je partizan. Bez obzira na poraz grobari bi trebalo da budu ponosni na ono juce jer i sami znaju na sta im lici klub, a mogli su bod da uzmu samo da je bilo vise koncentracije. Sto se tice Zvezde, nesporno ubedljivo kvalitetnija, ali to nismo pokazali! Moralo je pre povlacenja(sramnog na nasem terenu i u odnosu na stanje u kome se mi nalazimo a u kakvom oni!) da se postigne jos gol ili 2 i onda uvodis treceg stopera, jacas vezni red i mirno privodis utakmicu kraju. Osim sto smo dobili Viga i sto smo videli da Mijailovic, Deagovic, Bukari i Erakovic mogu da igraju na nivou makar LE jako dobro, mi sinoc od ostalih nista dobili nismo. Kanga je za Maldive, Katai prespor, trom i za novosadske livade da na vasaru zabavlja siroke narodne mase, Mitrovic je mozda samo talenat koji ne bi smeo sam da protraci, Pesic je napadac da sa klupe udje kao drugi spic kada gubimo, Rodic nema vise snage za ozbiljan fudbal, a Borjan je imao srece da lopte idu blizu njega pa je to branio iako je za klupu...Kangva se ne koristi dovoljno, a uvodjenje Milunovica ne bih previse komentarisao 🤪 Mnogo toga nam treba za ucesce u grupi LS. Bas mnogo. Dolaze Olayinka i Stamenic, moramo zadrzati Erakovica i Dragovica i dovesti ozbiljnog napadaca! Sportski pozdrav
R

Rico89

pre oko 1 godinu

Cokna - Ratko Dostanić modernog doba. Novinar ima potencijal, ali mu nedostaje hrabrosti. Često započinje tekst oštro i temeljno, a onda na kraju ublaži valjda da se neko ne naljuti. Kao da ispiješ pola čašice dobre rakije i onda dopuniš česmušom.
P

Pobeda pobeda

pre oko 1 godinu

Kakva da je, pobeda je. Ali svaki realan navijač je svestan da Zvezda sa ovim trenerom i ovom ekipom nema šta da traži u evropi. Nama je odavno partizan prestao da bude reper za kvalitet. Treba se okrenuti evropi, ali sa ovom celom pričom mi tu nema šta da tražimo.
Z

Zvezdaš iz Kumodraža

pre oko 1 godinu

Slažem se da smo kukavički odigrali utakmicu, da su skandalozne izmene pravljene u drugom poluvremenu... Ali ljudi moji, u prvom poluvremenu smo imali 2 šanse i lako je moglo da bude 2:0 (onaj niski šut sa 7-8 metara). Shvatili su da kroz otvorenu igru ne mogu ništa i da im potencijalno preti katastrofa, pa su počeli da "seckaju", predvođeni sudijom koji apsolutno nije dorastao vođenju ovakvog meča. Razumem frustracije igrača ljutog rivala, inferioran si duži niz godina, u tunelu si gde nema tračka svetlosti, tuče te ko stigne i gde stigne, ljudi koji su "iznad tebe" nemaju jasan plan... Ali naš igrač i ona jurnjava ka protivničkoj tribini uz onu gestikulaciju, ludilo mozga. Partizan je zaoštrio situaciju na terenu, Zvezda je to prihvatila pa smo zato imali priliku da gledamo predstavu. Predstavu u kojoj je najveću pažnju na sebe skrenuo Eraković, a čovek je odradio doktorski posao. U džep je spakovao stare mušterije, a na kraju je neke od najfrustriranijih poslao ranije na tuširanje. I nije tu njegova krivica, kriv je sudija i bolumenta koja ga je delegirala. Ista situacija i kada je delio kartone igračima Partizana kad je u obostranom faulu sudio u korist nesposobnog Pešića. Onaj sudar glavama u šesnaestercu ne treba ni pominjati, čovek tu pušta igru a prekida je na sredini za lake i bezvezne stvari. Sudija 0, derbi 0, Partizan 0, Zvezda 0. Što se "grobarskog" naslova tiče i pokušaja smirivanja strasti u Humskoj, samo vi lažite sebe. Samo vi gledajte nas, i nemojte biti realni prema sebi još ovoliko, još 10 godina. Lažite sebe. Neka vam Zvezda za sve bude kriva, a titulu, uz dužno poštovanje svima, nastavite da gubite protiv amatera ne birajući mesto. Sve i da ste dobili derbi, sve i da dobijete neki sledeći, vi ste u stanju mnogo više bodova da prospete. I ne zavaravajte se jer ste truli u temelju. Isto tako, ni mi se ne trebamo zavaravati i verovati u neki uspeh sa ovim "stručnjakom".
N

Na primer

pre oko 1 godinu

Stvorila se slika da je Partizan nikad slabiji, a nije, a da je Zvezda neka moćna ekipa, a nije! Partizan je kao klub veoma loš na svim nivoima. Hteo bih da ostavim komentar na igru oba tima. Dakle, doćiće vreme kada igrači oba tima, nakon 20 godina npr., da pričaju svojoj deci "Eh, kad smo mi igrali derbi prštalo je na sve strane, glave su pucale (doduše tačno), a nee ovii sada, trte mrte..." Tužno! Ako je sinoć Zvezda bila bolja od Partizana, treba dobro da se zapituje šta rade tamo u klubu.
M

Mihajlo111

pre oko 1 godinu

Druze ja sam Grobar, i Partizan pratim duze od 30 godina. Ekipa je realno nikad gora Vujacic, Markovic, Zivkovic odbrana, pa od svih u Partizanu bi samo taj Markovic mozda imao mesta na klupi, Natho ostario, Belic je borben ali nema kvalitet, ostali veznjaci u nekom normalnom Partizanu nisu ni za klupu, od ovih igraca samo bi Rikardo i Dijabate mogli igrati u nekom iole ozbiljnom Partizanu koji ozbiljno funkcionise, ostali igraci ili su porpsek ili nesto malo iznad proseka nase lige, nivo Cuke, Vojvodine.
N

Na primer

pre oko 1 godinu

A šta je falilo Partizanovoj odbrani sinoć? Pešeć se nije video, Bukari takođe (a najplaćeniji igrač na terenu), Katai imao jedan udarac. Mi da smo čak i loši, u čemu je Zvezda bila bolja? Dali su gol nehotice, u drugom poluvremenu nosu šutnuli na gol u drugom poluvremenu.

Nemanja

pre oko 1 godinu

Ovaj covek nije trener za Zvezdu. Nema sad tu kao,”ako se nesto ne promeni”,promenice se tek kada promenimo trenera. On je uspeo Malme,sampiona Svedske(koji je godinu dana pre toga igrao jako dobro u LS i to u grupi sa jakim timovima,cini mi se da su to bili Celsi,Juve i Zenit),da spusti na 11 mesto kad su mu dali otkaz i ispadne u kvalifikacijama od Zalgirisa?!? I posle toga oni ga dovedu u ZVEZDU?!? Pa to je VAN SVAKE PAMETI. Ajde sada lepo ispravite gresku,zahvalite se coveku i nadjite KONACNO TRENERA koji nece da se kali u Zvezdi,nego TRENERA sa CV-jem za Zvezdu. Ako ovaj ostane,LS ce biti mucna za gledanje.
C

Cipiripi LE2

pre oko 1 godinu

+16, direktno ucesce u ligi sampiona, pobeda u 10. derbiju bez poraza, jos smo poslali komsije na isto bodova kao TSC i Cukaricki
d

dexiko

pre oko 1 godinu

U ovih 6 zvezdinih titula za redom partizan ima jedan dobijen derbi.Jedan za 6 godina. HVALA,DOVIĐENJA,PRIJATNO
N

Nikola86

pre oko 1 godinu

Druze ne znam koliko ti pratis fudbal i koliko ides na stadion,ja sam nekih 25 godina na Marakani i video sam dosta toga.Moderno je prozivati i ostavljati komentare kao sto je tvoj ali moram da kazem da su sve te pobede i da je sva ta dominacija pirova jer smo truli iznutra kao klub.Mene je sramota onog derbija i kukavickog vodjenja ekipe od strane naseg trenera,stvarno me je sramota.
c

cega se

pre oko 1 godinu

pametan stidi......bu.... se raduju.
G

Gost RS

pre oko 1 godinu

Koliko novinarskog iživljavanja oko derbija koji je zaslužio možda pola pasusa. Ono juče je bila sramota. Zvezda mora ozbiljno da razmišlja šta i kako za LŠ. Nemamo više Vldadan Milojevića koji je napravio fajtersku ekipu da se pobije sa jačima od sebe.
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Onaj ko zapravo razume fudbal, i pre svega moderan fudbal, a sve to u kontekstu derbija kao takvog i svega šta taj derbi nosi i sudije kakav je bio, videće da je jučerašnji derbi najlakše dobijen derbi u posledndjhi ko zna koliko godina. Partizan takav kakav je, uvek derbi igra na 300% kapaciteta, i ma koliko da su ovakvi ili onakvi, ne treba ih potceniti jer umeju da te kazne. To su na svojoj koži osetili i Keln i Nica. Ono juče je bila taktička doktorska disertacija Milojevića, jedna murinjovska utakmica gde si sve vreme u kontroli iako možda ne deluje tako. Partizanova najbolja šansa za gol je šut sa 20 i kusur metara koji je uputio Urošević, sve ostalo bezopasno. E sad, da li je ova ekipa dovoljno dobra za LŠ? Možda i nije, tj. verovatno nije ako imamo neke ambicije tamo. Ali to će mnogo zavisiti i od žreba. Dolazi Olajinka koji je dobar, dolazi Stamenić kog nikad nisam gledao, doći će verovatno i napadač na leto. Ako Vigo ostane, manje-više je to ta ekipa, i ostale pozicije će se popunjavati na osnovu dolazaka/odlazaka. Da li može bolje? Svakako. Ali to košta i zahteva dobar skauting. Tako da ne vidim čemu negativa, lagano osvajamo sve, pojačavamo se na leto, pa ćemo videti. Ja sam juče video mnogo pozitivnih stvari, na primer Kataija koji igra odbranu nisko u bloku na 20m od našeg gola. Tako da, stvarno nema mesta kukanju i pljuvanju ovoga ili onoga, najveći rival za titulu je lagano odrađen. Idemo dalje.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Svaka cast na komentaru, vidi se da razumijes fudbal, odnosno da razumijes moderni fudbal. Doktorska disertacija trenera, sve lagano i rutinski iskautirano i odradjeno.
K

Kriticar

pre oko 1 godinu

Nisi se ti nagledao dobrog fudbala ako je ono sinoc doktorska disertacija. U drugom poluvremenu nismo izasli na teren, cim je Partizan stvorio nekoliko poluprilika uvodimo Kangvu i ojacavamo vezni red kao da je utakmica vredna titule pa se cuva rezultat. Onda jos gori deo su šizofrene izmene sa Milunovićem. Pešić ne može da stoji posle 60 min a igra svih 90. Jel doktorski to što trener ne može da prepozna da Pešić nije tip napadača koji igra leđima ka golu i rve se sa štoperima? Pojeli su ga ljudi. Rodić, Katai, Pešić igraju pod blokadama utakmicu koja nema rezultatski značaj. Znaš šta je doktorski? Da krene mali Mijatović od početka i još par klinaca, pa da odigramo 90 minuta fudbala i napravimo nekog igrača. Glazgov, Milan, CSKA... Sve utakmice koje su bili biti ili ne biti izgubili smo jer ne znamo da igramo 90 minuta fudbala.
D

DzoniRS

pre oko 1 godinu

@Kriticar - Pesic kakav god da je tip napadaca, jedini je napadac. Tako da, hteo ne hteo, on mora da igra, kako god da igra. Doveden je Rakonjac da ga menja, ali ocigledno da ima razliga zasto je igrao celu. Drugo, mnogo volim te kao ti koji bi da forsiraju klince. Prvo hoces Mijatovica ba Spic koji je za 2 glave nizi od stopera sa kojima treba da se rve. Onda nije ni napadac, jer tek on nije profil igraca koji moze da bude jedini napadac. I trece i najbitnije, kad bismo sa tim klincima krenuli da kiksiramo, ti bi bio prvi koji ce da pljuje (jer ovo tvoje kritika nije, posto nema veze sa realnoscu) sve redom zato sto kiksiraju. I poslednje, a za koga mi da budemo razvojni klub? Za dzepove kojekakvih ljudi? Neka hvala, da mi igramo Evropu i osvajamo titule, pa makar nikad nikog ne prodali. Ostavimo malim klubovima da prave igrace i da se dice time.
G

Gostaaaa

pre oko 1 godinu

Pobijedio je u drugom mecu Partizan ali nikad slabiji Partizan za razliku od prethodnih godina.
D

Dzo Black

pre oko 1 godinu

Nadigrali smo vas u drugom.poluvremenu, pojeli smo vas na sredini, ali vidi se.koliko.je Partizan slab kada iz takvih kreiranih akcija nismo ispeli da damo gol ili pobedimo, sve u svemu nadigrali smo direktnog ucesnika.ls😀
G

Gostivar

pre oko 1 godinu

partizan je u odnosu na Zvezdu uvek nikad slabiji
@

@dzo

pre oko 1 godinu

Kojih kreiranih akcija? Sansa Rikarda posle kornera i guzve? Jedina akcija je bila vasa kontra kod suta Meniga! Ali i to je bila sjajna kontra a ne neka dominacija i kreirana akcija...nemoj se blamirati. A da je Katai promasio Popovica u prvom poluvremenu sve bi bilo reseno daleko ranije... Pises o nekoj vasoj dominaciji koja nije postojala, na ovako groznoj utakmici!? Sraman Derbi!