Komentari na vest

Da opet zapali Marakanu: Radonjić ozvaničen u Zvezdi, ugovor na 2+1 godinu

n

nesaaa

pre 11 dana

Dokle će u zvezdu da dolaze ovi što ih niko neće
Т

Тики

pre 11 dana

Па, овога ни клуб у коме је поникао неће...
L

Laganini

pre 11 dana

STIGLA STARLETA!!!
P

Pekam

pre 11 dana

Kakva glupost, bacanje para za čoveka koji trči brzo po aut liniji a pitanje koliko je sada brz, po stomaku bi rekao da je "malo sporiji"
E

Edenaar

pre 11 dana

Potrosili pare samo od Hvanga ( Rade tri god po 1,5, Silas 1,4 za jednu god i Radonjic tri god po 1 mil ) to je nesto preko 8 mil za sveukupno njihovo angazovanje koliko ce kostati Zvezdu. A gde je 40 miliona od LS ( 18,5 direktno, 10 od desetogodinjeg koeficijnta , 5 od Tv prava i 7 od ulaznica ) ?????? Koga ste kupili za te pare ??? Gde vam je 35 miliona zaradjenih od februara ( Nedeljkovic 8, Mijatovic 9, Bukari 8, Mijailovic 1,5, Kraso 1,5, Kangva 1, i jos neki manji transferi mozda i Puminih 3 ako ode ) ! Koga ste doveli ? Doveli ste letos samo Pumu 2 mil, Milsona 4 i Elsnika za 1,5 ! Mislite da pojacavate tim tako sto prodate igrace za 50 miliona za godinu dana a dovedete besplatne zamene u 30 tim godinama ili na pozajmicu ko Silasa, pa to su oslabljenja nisu pojacanja !!!!! Mislite vi da su ludi ti klubovi sto plate Bukarija 8 ili Hvanga 8 a vi dovodite mnogo pametni njima zamene koje su besplatne i koje niko nece ( Krunic i Radonji ) ? To je smesno i to samo budala moze da svari i proguta ! To su oslabljenja, sve sto je doslo je jeftinije mnogo od onog sto je otislo gospodo, niste zavukli ruku u dzep da kupite nijednog plejmejkera umesto Hvanga, madjeg igraca tipa Berg ili Hauge, a to zato sto to mora da se plati i ne mozete da se talite ! Bruka !!
G

GeOs

pre 11 dana

Pocela skola, batali Futbal Menadzera. Evo sada ce dodju Sanco, Kazemiro, De Jong i Holand. Mozda i De Brujne.
1

1100

pre 11 dana

I te cifre oko transfera koje navodis su veliko pitanje...ko zna sta je prava istina...i za koliko para su prodavani ti igraci. Kao i ko se sve tu ugradjivao i uzimao...sve je ovo jedan veliki balon od sapunice...nema transparentnosti iako nas sve ubedjuju u suprotno...ne verujte nikome...kad se sve privatizuje pa onda da vidimo...ovako sve je ovo lov u mutnom.
B

Bijadokija007

pre 11 dana

Sve znas a neiskoristen si u svom zivotu
G

Goroman

pre 11 dana

Lik ladno dosao u siledzijki na potpis ugovora. 🤣 Teska dileja. A plata "milionce" Bravo Radonja legendo tako se to radi.
O

Od jednosmernog

pre 11 dana

igraca nema srece.
O

Od te glave

pre 11 dana

nema nista...velika greska je prodaja Hvanga zivi bili pa videli.
D

Deki maky

pre 12 dana

Za njega je u ovom momentu Olinjali Olanjika Mesi... Od Radonje ozbiljan fudbal tek od proleca,pod uslovom da se ne baci po splavova....
G

Gostiiii

pre 12 dana

Bice ovo jedan veliki promasaj...slabo igra poslednjih godina,nista nije slucajno...
h

halo

pre 12 dana

Apsolutna i puna podrska za Zvezdana Terzica i radonjica od mene i svih pravih Zvezdasa!
d

dr.Terza

pre 12 dana

Vratio se radonja da nastavi tamo gde je stao u redovnom Metlanju malog kluba Devetizana u svim mogucim derbijima u naredne 3 sezone!
d

dr.Terza

pre 12 dana

Vratio se radonja da nastavi tamo gde je stao u redovnom Metlanju malog kluba Devetizana u svim mogucim derbijima u naredne 3 sezone!
P

Pa1

pre 12 dana

Navijači definitivno vole ovakve tipove i mislim da će on to vratiti dobrim igrama. Možda ne odmah ali će vremenom proraditi. Ako neko zna da mu sredi glavu to je Miloje. Uradio je to prvo u Čuki a posle u Zvezdi. Srećno obojici!
p

pančevac992@Pa1

pre 11 dana

@Pa1 – Teško će Radonjić doneti neki boljitak Zvezdi! On jeste veliki Zvezdaš, ali to je nedovoljno za vrhunski fudbal! Radonjić je svuda u Evropi gde je igrao, bio rezerva, ili išao na pozajmice! Nigde se nije dugo zadržao! Zbog čega bi u Zvezdi bila drugačija situacija sa njegovim igrama?! Radonjić je imao brzinu za krilo, ali sa tehnikom nije baš na “ti”! U ovaj transfer ne verujem!
D

DelijeBBS

pre 12 dana

Nisam iskreno odusevljen ovim, nije igrao dugo, trenirao sam, znamo kakvog je mentaliteta... Jedino da ga Miloje dovede u disciplinu jer je pod njim kidao. Krivo mi je zbog malog Lucica sto se povredio, bio je istisnuo Mitrovica iz tima i onda se povredi.
K

Kaciga

pre 12 dana

Ukoliko ne zasluži klupa, imamo i Olanjinku ali siguran sam da će biti motivisan, naročito za velike utakmice i pune tribine, cigan je a niko ne voli da mu njegova publika zviždi. Radonja je jednostavno igrač koji pravi ogromnu razliku, ne brinem se za njega, mnogo je dužan Zvezdi i Miloju, vratili smo ga u život nakon što je praktično bio bivši igrač.
s

salesman999

pre 12 dana

“Veaticu se kad-tad”! dobrodosao kuci majstore!
G

Gost Djape

pre 12 dana

Dobro dosao brat Radonja, neka puknu od muke ovi sto misle plitko na celu sa ujka zitko.
P

Popsi

pre 12 dana

Radovanjeeeeee
m

molim?

pre 12 dana

Scenario se sam crta, i biće opet dobar i za klub i za njega. Dobrodošao Radonja. Imamo veliki broj utakmica do zimske pauze, a trenutno su najspremnija krila Olajinka i Silas. Radonja će kroz utakmice u prvenstvu i nekih 15 minuta u LŠ da hvata formu. Od njega prave stvari očekujem tek od zime, tad će biti prodat Olajinka za nekih 6 miliona, a i Lučić i Jovanović će da dele minutažu. Na leto otkupljemo Silasa za 10 miliona, ulazimo u LŠ i prodajemo ga za 15 miliona, dovodimo novo krilo. Radonja odigra još jednu LŠ sa nama u tandemu sa Milsonom i onda ide u Arabiju za nekih 8 miliona, da rekreativno igra fudbal i uzme milione.

Bojank91

pre 12 dana

De mozes li i meni da proreknes sudbinu?
h

halo

pre 12 dana

Alternativni scenario, slažem se da će "proraditi" tek negde od marta, to je već prilično prirodno za ovakav tip pojačanja da se fudbala sete tek kad Evropa prođe, nabudžiće nekih 10 golova 5-6 asistencija u ovoj poluamaterskoj ligi, dovoljno da prevari neku Speciju na leto recimo da mu se jave, oni ufiksuje da mora da ode tamo pošto je zavisiniji od života na zapadu nego prosečna sponzoruša fudbalska devojka, dobijemo nekih simboličnih miliona dva evra da Terzić može da se pohvali kako bar nismo izgubili novac, i onda ga opet vraćamo za dve tek godine kad opet iscrpi apsolutno sve resurse na zapadu, na istu priču kako će namestiti glavu zato što mnogo voli ovaj klub :D
4

474747

pre 11 dana

Radonja ako nije u prvih 11,nece ni da trenira kao i do sada sto je radio
Z

Ze

pre 12 dana

Ove svi koji su rekla da je Radonjic los da nije potreban dobili su minuse. Vi koji mislite da je dobar da li mi mozete reci u koliko je U zadnje dve godine odigrao utakmica? Gde je igrao? Nista, veliko nista.
h

halo

pre 12 dana

Ne mogu ti reći ništa konkretno, mogu ti reći "on je veliki zvezdaš, voli ovaj klub" (priče za osnovce što juče krenuše u školu) i "pod Milojevićem je igrao najbolji fudbal" zaboravljajući da je to bilo pre 7 godina, pre 7 godina je i Vujadin Savić bio vrhčina štoper za Zvezdu, Borjan bukvalno naš Bufon, Boaći najbolji špic uz Huga kog smo videli 10 godina, Milić pravi pravcati univerzalac, da se i ne dotičem bolje Bakula, Žuleta, pa onda tom logikom ajmo i sve njih da vratimo, najbolje je što sumnjam da bi se mnogi nešto tu bunili, ipak ovde još vlada ogromna ljubav za gardiste i slične :D
@

@halo

pre 12 dana

@halo Druže, jel moguće da na svaku skoro vest o Zvezdi moraš nešto da mračiš ? Gde si bio kad smo ozvaničili Silasa ? Dozlogrdio si više i Bogu i narodu...
Z

ZV

pre 12 dana

Mi kao klub rastemo iz sezone u sezonu,rekao bih da se vraćamo tamo gde nam je i mesto. Ali,vi neki navijači ne da ne rastete nego u maniru neznalica s druge strane brda mislite da se jede sve što leti. Ako si nas navijač uopšte. Pustite vi Radonju da živi svoj san sa svojom Zvezdom,i mi sa njim. A pominjanje ovih ostalih i poređenje sa Radonjicem je bespotrebno komentarisati.
h

halo

pre 12 dana

@@halo Jel moguće i da ti moraš da me pratiš na svakoj vesti da se žališ kako te jadnog mračim? Mislim, laska mi donekle što mi je centrala dodelila personalizovanog bota da me prati okolo i sve mi kontrira, ali dosadi ipak malo posle nekog vremena :)))
@

@halo

pre 12 dana

Druže, nisam bot samo kažem da preteruješ, nema potrebe za tim. Poštujem što bar odgovaraš :)
Z

Ze

pre 12 dana

Grujić, Jović i Radonjic igrači koji su zadnje dve godine možda odigrali 5 utakmica u prvenstvu. I to je pitanje za svu trojicu.
l

lzzzr

pre 12 dana

Sad ce opet guranje u reprezentaciju ovog telca, Boze pomozi da dodju bolju vremena ljubiteljima fudbala u Srbiji.
M

Ma

pre 12 dana

De on rekao dok je Piksi selektor da nece da igra.
l

lzzzr

pre 12 dana

I isti Piksi je rekao da misli da ce se Radonjic pojaviti istog trena kada ga Piksi opet pozove hahah.. Druze jedina krila su Zivkovic i Brimancevic, vidis da zove Stefana Mitrovica sto nema minut odigran aloo, nema igraca covek, Lazovic i Tadic penzija
D

Dobro

pre 12 dana

Dobro nam dosao majstore! Kad se potsetim igara u prvom mandatu, onda ponizavanje Joao Cancela, pa neke fantasticne golove za Torino i Marselj... Nemam sumnje da ce opet biti najjaca karika u napadu.
V

Vidos

pre 12 dana

Bas me zanima susret njega i Miloja, jer ni jedan ni drugi ocima ne mogu da se gledaju
@

@vidos

pre 12 dana

smanji dozicljaj, ovo je samo sport, nije vredno toga da potpuno zacrsite u psihijatrijskoj ustanovi
l

losmi-29

pre 12 dana

Sramota.... Dan kada smo ga bili prodali treba ispisati zlatnim slovima. Danasnji datum kada je ponovo potpisao boldovanim crnim slovima i zastave spustiti na pola koplja. Sramota, ali bas. tuzno je sto uprava sve ovo radi a na to se cuti i gleda sa odobravanjem. Jasno mi je zasto njih nije sramota ali mi nije jasno zasto se cuti na sve ovo. SRAMOTA!!!!
a

athh

pre 12 dana

Sramota je za tebe isfrustrirani covece. Radonja je igracina za nase uslove - jeste specifican i pomalo drzak, ali Zvezdu voli puno i uvek daje sve od sebe. Falio nam je ovakav igrac, sa fudbalskim smekom, da digne stadion na noge.
h

halo

pre 12 dana

@athh Voli Zvezdu puno tako što je odbio da dođe prošlo leto, pretprošlo leto i ovo leto u junu pošto je čekao BUKVALNO BILO KOGA da pozove samo ovde da se ne vraća. Ne blamirajte se dečurlijo, još malo stavićete ovu prevaru u isti koš sa Dragovićem, Ninkovićem i Milijašem, samo zato što vas loži što je luda glava aaaaaaa, pazi malo problematičan, za 7 godina izbačen naglavačke iz 5 različitih klubova :D
B

Bfsd

pre 12 dana

Cekao i nije hteo da dodje, da ga ne bi vredjaladecurlija kao sto si ti, koja 100 dinara u dzepu nemaju.
j

jovanczv

pre 12 dana

Ogromna ljubav, cekao ceo prelazni rok ponude i kad ga niko nece eto ide kuci... Skroz nepotrebno pojacanje, svi znamo kakvog je karaktera.
G

Goran 1974

pre 12 dana

Hteli su ga mnogi i za vece pare ali brat izabrao prvu ljubav.
j

jovanczv

pre 12 dana

Da brate, i jos dodatno cekao da vidi da li cemo uci u LS, pa sada eto jos LS i plus ce biti vracen u reprezentaciju..
l

lampd

pre 12 dana

Druze ovaj ce na unisti i KK, sad ce Nedovica da povuce, a ovaj Tea, Dedu, Kalinu i Segija…
@

@lampd

pre 12 dana

inace su teo i kalina napaljeni klinci kojima moze neko da vlaci kao naivcinama
P

Pazi

pre 12 dana

Teo će i sa tompusom i čašom viskija opet da bude jedan od najboljih playmaker-a u EL i ove sezone.
T

Trtmrt

pre 12 dana

Da, baš će Tea da navuče na rakiju i cigare... Ono što je Teo popio svi ostali nisu ni preplivali. I opet je jedan od najboljih igrača u Evropi na toj poziciji.
Z

Zvezdas1989

pre 12 dana

Jos cekamo Krunica,nadam seMeitea jel nam treba taka v zadnji vezni koji je slican Sanogu i Donaldu ,nadam se Arnautovica ili Jovica,a spominje se grujic.I da Serif bude prodat
v

vatra

pre 12 dana

Top, samo da ne zapali svlacionicu
?

??

pre 12 dana

Nece on da zapali slacionicu. To sto se prica za njega da izlazi, splavari i ostalo nema veze sa tim da on unosi negativnu atmosferu u slacionicu, da je problematican ili prave neke incidente sa saigracima
Ч

Чокот

pre 12 dana

Неће он ништа да запали. Све што је Радоњићу потребно је терен. Овде је код куће, играће много више него до сада, добиће на самопоуздању. Игра за свој клуб, игра ЛШ, неће му недостајати мотива.

Ујка Житко ПФК

pre 12 dana

Dobar samo za nase oranice😂😂😂😂
Z

Zb

pre 12 dana

1.200.000 evra godisnja plata...koliko li se doktor lopovcina ugradio
J

Joksa1986

pre 12 dana

Evo odma da ti kazem da ti bude lakse, Radonja prve godine 600k, druge godine 650k a treca godina(ako se aktivira) 700k evra. Ima i bonuse od 15k evra, od 25k evra i od 60k evra. Dalje, Silas plata 1,2 miliona i 2 bonusa od po 50k evra. Krunic 1,2 miliona evra i 3 bonusa 25k, 25k i 50k. Laku noc, fino spavaj 🍻❤️🤍⚽🇷🇸