Komentari na vest

Da li je ovo znak ohrabrenja? Olimpija nije prijavila Elšnika za Evropu

D

DjulaMeshter

pre oko 1 mesec

Prosečan igrač u slovenačkoj ligi...nije mi jasan ovaj transfer...
G

Gle eno ga

pre oko 2 meseca

Darjane da li je ovo znak da si postao vidovit ?

Mr 007

pre oko 2 meseca

AJMO BRE TERZA! RESAVAJ OVO!💪

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Ako ovo nije u stanju da reši, kao što nije uspeo prethodnih godina sa Drkušićem, Late Lat-om, Hazizom, Kasijerom, Addo-om, Traore-om itd., onda se u Zvezdi ne posluje kako treba godinama unazad, izlazni transferi su svake godine sve veći a sada se izgleda unapred odustaje od LŠ, - i isti treba da podnese ostavku zajedno sa sportskim direktorom i glavnim "skautom" u Zvezdi!!! Nismo više deca i dobro znamo da se za ovu sezonu očekuje da se uzmu pare za pakete ulaznica za grupnu fazu LE, jer izgleda - u odnosu na prošlu sezonu i tadašnje transfere, sada uopšte ne razmišlja o učešću u LŠ (kads je ista doživela rekonstrukciju i povećanje broja klubova, kao i plasman dalje u nastavak nokaut faze LŠ ili prelazak u LE itd... E pa neće da može jer ove godine je FKCZ ostvarila najveće prihode prodajom nekih od 'najboljih' igrača iz prošle sezone a dosadašnja pojačanja su veoma upitna i 'finansijski' mnogo lošija nego prošle sezone... Kao prvo, nije Elšnik jedini vezista na tržištu bez koga će Zvezda da nestane, postoje i drugi kvalitetniji igrači, a kao drugo, hoćemo da se ispuni obećanje generalnog i sportskog direktora FKCZ dato svake godine posle osvajanja titule u našoj ligi, što je najlakši zadatak... Navijači (oni koji "dopunjuju stadion u našoj ligi i oni koji prvi kupe komplet karata za evropske utakmice) žele makar za korak više od Zvezde u evropskim takmičenjima, pod palicom. Vladana Milojevića i Dekija, te hoćemo pre svega prolaz u grupnu fazu LŠ ili drugih evropskih takmičenja i borbu za ulazak u LŠ i ove godine, ali to prosto nije realno sa trenutnim rosterom Zvezde... Obećanja pojačanja se čekaju ili zamene za ista pošto he Zvezda inkasirala u toku prošle i krajem poslednje sezone ogroman novac prodajom svojih i stranih igrača... Štoper, bek, vezni igrač i krilni napadač!!!
1

1972

pre oko 2 meseca

VELEOBRT : Dolazi u Vojvodinu !!! Mandarićevo učešće u upravnom odboru. Njegovi novci su uloženi u njega, a zarada ga ne zanima.
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Dobar vic
I

InsajderLjubljana

pre oko 2 meseca

Evo jedna informacija za Mocart i sve ostale: Milan Mandaric kad je odlazio iz Olimpije potpisao je sporazum po kojem mu pripada sva odsteta za Timi Max Elsnika. I to je sustina sve price, kakve evropske ambicije. Sve se svodi na dogovor Terze i Mande.
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 meseca

Ide u SERIU B, potpisao je za Pizu.
P

Paa

pre oko 2 meseca

Samo se ti nadaj grobare. Što bi išao u radpalu Pizu ako može da igra LŠ? Bar da si manje slagao pa neko i da ri poveruje. Mada u šta sve bi verujete nije ovo čudno ništa.
Б

Бора Чорба

pre oko 2 meseca

ми аустријски коњушари носимо шалове Хајдука и навијамо за Звезду
V

Vojvodinaš je

pre oko 2 meseca

Olimpiji se ne žuri jer ceo iznos od transfera pripada Mandariću,takav je ugovor napravljen prilikom odlaska Mandarića .Već je Olimpija imala takav slučaj prošle godine tada je čekala da istekne ugovor igraču pa Mandariću nije ništa ni platila.Možda će i sada tako?
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Pa nije bas i da imaju nesto od toga. On je rekao da mu se ide, a nemas nista gore od nezadovoljnog igraca. A svakako moras da ga placas, a verovatno je medju placenijima u ekipi. Bolje da ga prodaju i na njegovo mesto forsiraju nekog drugog
B

Bane_SLO

pre oko 2 meseca

Ovde u Sloveniji mediji pisu da je izesno da ce do kraja ove sedmice napustiti Olimpiju, e sad da li to znaci da ce u Zvezdu ili negde drugo ne znam. Inace jako zahvalan igrac gledao sam Olimpiju uzivo 10 tak puta prosle sezone i na terenu izgleda stvarno dobro jak na lopti siguran i precizan pas i djeluje mi da moze trcati 2 utakmice zaredom. Veliki sam navijac Zvezde i nadam se da ce doci u Zvezdu inace po meni ma ko sta pricao jako dobar prelazni rok jos ako onaj Milson dodje Zvezda ce definitivno biti najjaca balkanska ekipa.
I

IGy storm

pre oko 2 meseca

Lupas gluposti ma kakav Elsnik kakav Milso treba priliku dati nasoj deci a u ostalom zar vi stvarno verujete da Zvezda ima pare za ove transfere klub je pred bankrotom a ovde se pise o silnim milionima
s

slovenci

pre oko 2 meseca

sto si otisao u sloveniju ako si navijac zvezde ostani i podrzi svoj klub ovde lako je iz slovenije komentarisati i stace nam slovenac u zvezdi igrao je i protiv srbije na evropskom i vi hocete da ga dovodite smesno
D

Dzoe

pre oko 2 meseca

@igiStorm dokle bre vise prica o deci i sansama za decu? Zvezda treba da ima razvojni tim Zvezda B koji ce da igra prvu ligu Srbije. Za evropu iskljucivo najbolja moguca pojacanja i da igra ko zasluzi, a ne ko je dete. Navijaci zele rezultate!
M

Miki M

pre oko 2 meseca

Ne mogu verovati koliko su ljudi ograniceni cuj igrao protiv Srbije na Evropskom i zbog toga ga ne treba dovoditi u neki Srpaki klub vecu glupost odavno nisam cuo. A sto se samo igraca mislim da tu apsolutno nema sta komentarisati momak igra za reprezentaciju Slovenije normalno da bi bio veliko pojacanje ako dodje a nadam se da hoce.
p

prc

pre oko 2 meseca

miki šta se čudiš za to su krivi kinezi sad svako ima telefon i može da ostavlja komentare pre dok se išlo preko kompa druga je priča bila
R

Raša P

pre oko 2 meseca

26 godina. LŠ ili LE sigurno. Plata koju nikada imao nije. Prerastao sredinu u kojoj igra svo vreme. Novi izazov. Zvezda ili neko drugi on ide iz Olimpije! Mislim da je Zvezdin.
I

IskoAlarkon

pre oko 2 meseca

BEK,STOPER,ZADNJI VEZNI,KRILO, treba i spic jer serif u evropi nema sta da trazi i oni dovode prednjeg veznog….
I

Ivan...

pre oko 2 meseca

Ma ceo tim najbolje da se dovede...Kakav zadnji vezni? Ima ih 10 u timu.
A

Aco CZ

pre oko 2 meseca

Koji bek? Kakav stoper? Covece samo zadnji vezni, I to ako ima kvalitet,a ne brojno stanje. Napadac je dosao pre 7 dana. Nije ti ovo fm.
M

Maestro

pre oko 2 meseca

Pustili ga da odmori pa ce ga prijaviti za sledece kolo.
G

Gagi197

pre oko 2 meseca

Teško da će proći ovo kolo.Momak je prodat Pizi zato nije prijavljen.
S

Srdjan88

pre oko 2 meseca

Kojoj Pizi crni Gagi. Tim iz Serije B da kupi igraca kog je naciljala Zvezda koja garantovano igra bar LE a mozda i LS pri tom ima vise para od te Pize i za obestecenje i za platu? Sta Elsnik ce izabrati Seriju B prije Zvezde? Eno i na TM ti stoji da je preko 50% transfer u Zvezdu kao i za Malisona preko 70%
J

Ja navijam....

pre oko 2 meseca

....za Zvezdu što bi rekao brat Stanoje ono do koske,ali više ste i Bogu i narodu dosadili sa jednim istim vestima,došao,Olimpija ne da,ohrabrujuće vesti,neće da dodje,Pera daje 100 miliona,Mita se nećka,Dinamo kvari poso i tako svakog dana....
K

Komunizam I renesansa

pre oko 2 meseca

Opa drzavni cokoladni 🏧 radi na Jace. A narod trpi. Ne moze, kraj sa kraja da vrze. Al vazno Slovenac nek potpise za fk UDBASE
m

mileeeeeee

pre oko 2 meseca

Lekovi.
l

lol12

pre oko 2 meseca

Jel proplakana noc posle prvog seta?
6

6-2

pre oko 2 meseca

A sta vas briga 6 komada od Ukrajinaca i nazad za Zagreb kod brace purgera :)
H

Hahahaha...

pre oko 2 meseca

....koliko zlobe,eno vas ubiše milionima u f.c.i k.k. tada je sve bajno i svi imaju milione i vaše sezonske se prodaju po 10000e vi ste avangarda,dok svi jedino pate i sastavljaju kraj sa krajem kada bude neka lažna vest o nekom fudbaleru a ovde smo ih pročitali bezbroj takvih,tada svi patimo!!
B

BolestMozgaGrobara

pre oko 2 meseca

Udji na Google i potrazi koliko je zaradila zvijezda za par godina igre u Evropu i koliko od prodaje igraca . Vama sipa drzava svako malo milione i to u sred sezone , to se nidje nikad desilo u ni jednu drzavu i imas obraza ovako nesto da pises ? Koliko ste samo para dobili u kosarku ? Najjace sponzore u drzavi imate vi u fudbalu i kosarci? Ko vam je placao licence i igrace ? 6-2 pokazuje koliko ste losi i koliko vam se namjesta u domacem prvenstvu.