Komentari na vest

Da, da, izgleda da raskidaju Ajaks i Tadić... Čeka se Bešiktaš

T

Thaddeus

pre oko 1 godinu

Vreme je za Lazara Samardzica.
z

zokica

pre oko 1 godinu

Kad igrac ne oseti da je kraj.
G

GostLazar

pre oko 1 godinu

E moj Tadicu, odbio si jednu Barsu zbog Ajaxa i sad te odbacuju kao djubre
H

Hajberi

pre oko 1 godinu

Pa da nije bilo Ajaksa, ne bi bilo ni ove Barse. Svoju fudbalsku filozofiju su prekopirali od njih.
g

gostgg

pre oko 1 godinu

u barsi je tad pocinjao raspad sistema a u ajaxu je odigrao sezonu snova tako da bas ne vidim da je pogresio
e

edo555

pre oko 1 godinu

Kako bi mu dobro stojala Kataieva desetka u ZVEZDI
A

Ab

pre oko 1 godinu

Može u Zvezdu, al Kataijeva 10ka ne može ;)
G

Gost98282

pre oko 1 godinu

Krajnje bolestan komentar. Nije Tadic neki krem fudbala, ali u Zvezdu da predje sada sansa je 0.01% i to samo zato sto je covek ziv. Sergej i Mitrovic ce za €90M za tri sezone u Arabiju, a Tadic ce za milion, dva u Zvezdu? Strasno ko sve ne ostavlja komentare.
m

max alegri

pre oko 1 godinu

Ajax mora da prodaje igrace, ne racunam Tadica, prersednicki klub ne mora hahahah
K

Kdkd

pre oko 1 godinu

Ovo su svesno plasirane vesti, kako bi se Arapima dalo do znanja da je Tadic dostupan. Pridruzice se on ubrzo Sergeju i Mitrovicu. Interesantno ce biti sa reprezentacijama. Arapi su poznati po nestrpljenju i osobini da poseduju ono sto dobro plate. Moguce je da ce biti zabrane dolaska u Evropu na utakmice reprezentacije. Jos jedna neverovatna stvar npr. koliko se ljudi odrekli tipa titule Premijer lige, Primere ili Lige Sampiona i otislo za novcem. Niko ih ne krivi, samo potvrda da nema vise jurnjave za uspehom, nego za novcem, to je danas uspeh. Takodje, zanimljivo ce biti sta ce Evropa da preduzme po tom pitanju, jer svi ce otici u Arabiju u narednih nekoliko rokova.
V

Vladimirc

pre oko 1 godinu

Nek idu.
j

juvee fino

pre oko 1 godinu

covjek da je bio neka Klasa nikad nebi otisao iz Engleske a i u Engleskoj nije igrao u raspalom Southemtonu i ode u Holandiju gdje je liga malo jaca od mineralne
N

Nije igrao

pre oko 1 godinu

U Sauptentonu?? Covek za 4 sezone odigrao preko 160 utakmica, bukvalno bio uvek medju 3 najbolja igraca.. koja zavist izbija iz tebe brat.. mozda ti je na.uzio curu pa si zato tako zavistan, ko zna..
N

Nije skup,nije skup

pre oko 1 godinu

Ako smem da kažem,poručite Terzi da trampi Kangu za Tadiju.Neka mu da platu koliku god da zatraži,vratiće se iz LŠ.On,Olajnika i Kraso bi donijeli minimum LE.
c

crz

pre oko 1 godinu

Verovatno se ne bi uklopio jer ni on ne trci i davi loptu.
g

godtgg

pre oko 1 godinu

da ne bi se uklopio davi loptu ipak su kraso kangwe i ostali bolji od tadica samo nisu imali srece hahahaha kad vidim ove ovakve komentare zao mi bude sto je komentarisanje svima dozvoljeno
G

Gost13

pre oko 1 godinu

Iskreno Ajaksu će sledeća sezona dati mnogo odgovora. I dalje sam mišljenja da neuspeh iz prošle sezone najmanje veze ima da Tadićem a najviše sa upravom koja je prodala sve živo a dovela zamene ispod nivoa.
P

Proficap

pre oko 1 godinu

Prodali sve sto i malo vredi, a doveli duplo slabije zamene, odtavili samo Tadica od vrhunskih igraca, i sada im je on kriv. Nece oni proci bolje ni ove godine. Ajax polako pada zbog uprave.
r

roni

pre oko 1 godinu

kad napisete da hoce da mu izadju u susret implicirate da je on taj koji zeli dode a ne da bukvalno jedva cekaju da ga se rese.
R

Rflgl

pre oko 1 godinu

Duca Tadic najbolji igrac ovog veka u holandskom prvenstvu, legenda!
K

Knox

pre oko 1 godinu

Da je Tadic mangup,dosao bi u Vojvodinu.. Sa 34 godine ostvario se kao igrac,uzeo novac,sad bi trebalo da se vrati,zivi u Novi Sad,uzme kapitensku traku i broj 10 ,stadioni bi bili puni,svi bi htjeli da gledaju Dusana,a i uprava Vojvodine bi imala motiv da se napravi sto bolja ekipa,pa bi vjerovatno malo i grad i drzava pomogla kad bi legeneda kao Dusan dosao u srpski fudbal,sve ovo pricam kao neko ko ne navija za Vojvodinu ali da imamo vise primjera Milosa Ninkovica(dosao u Zvezdu kad joj je najvise trebao) ili Aleksandra Dragovica,da veci broj igraca postuje timove koje voli,liga bi nam bila bolja.. Zamislite Darko Lazovic se vrati u Borac Cacak sjutra sa svojih 34 godine Dusan Tadic u Vojvodinu itd itd
D

Dexaman

pre oko 1 godinu

Sve si lepo rekao i to lepo zvuči, podiglo bi nivo našeg fudbala i posete na stadionima, ali... Posmatraj iz Tadićevog ugla. Da dodje ovde da igra za džabe (iako preko može da uzme još koji milion), da ga pljuje isfrustrirani polusvet, da učestvuje u prvenstvu punom nameštaljki i koječega... Mislim da je to presudno u tome zašto se naši igrači teško odlučuju na povratak...
T

Tadicc

pre oko 1 godinu

Malo je smesno uporedjivati Ninkovica sa Tadicem. Mnogo vecih igraca se vracalo u nas fudbal od njega, Dragovic da.
U

Urgh

pre oko 1 godinu

Malo ko se od bogatih sšortista vrati da živi kod nas. I smo ciganmala evrope, svidelo ti se to ili ne. Pn ima prijatelje po svetu, može i neke rođake da povuče kod sebe, može da bira gde da živi. Novi sad nije lep vose ni onom ko je tu ceo život, a ne onom ko ga pamti lepšim i ko je živeo u mnogo lepšim, covilizpvanijim sredinama
M

MUFC 23MJ

pre oko 1 godinu

Brate ,u Srbiji zivi samo ko mora i ko ima neke seme i kombinacije ,postenom svetu je preko glave svega ,a kamoli Tadicu koji moze da zivi gde hoce da se vraca u ovaj mulj ovde . Opet nazalost je to tako ,niko od nas sigurno nije to zeleo ali istina je istina a sto mi zmurimo pred istom to je vec druga stvar
N

NemanjaKZ

pre oko 1 godinu

Evo verujem da ste svi vi mangupi pa bi se u 34. godini vratili ni manje ni vise nego u Srbiju da igrate u nekom od klubova gde se ne zna cija uprava vise krade, uprkos tome da imate neku ponudu iz Saudijske Arabije recimo od koje mozete da obezbedite ko zna koliko kolena unapred. Patriote samo za tastaturom.
l

lepo si to zamisloo

pre oko 1 godinu

I kao navijqc Partizana moram da kazem da se slazem sa tobom.. ali.. da bi se to ostvarilo, drzava mora da stane iza kluba, u ovom slucaju Vojvodine i da iskesira dobar deo njegove plate, naravno prepoznavajuci koliko bi to uticalo na kvalitet i podizanje gledanosti nase lige.. a ja se bojim da u ovoj drzavi nema ko to da vidi, jer je iskljucivo samo licni interes u pitanju i sve se ulaze u klubove iz Bga...
K

Knox

pre oko 1 godinu

Ne kazem da je idealno ali bolje zemlje od nase Srbije mi Srbi nemamo,umjesto sto je pljujemo trebamo da radimo da neke stvari promenimo na bolje a ne da kukamo i da opravdavamo svakog ko ide odavde TADICU DOLAZI!
G

Gladiola

pre oko 1 godinu

Tadić mora da bude svestan da mu je istekao rok trajanja i da ne može sve da se vrti oko njega. Za 4 miliona evra treba dobro da se oznoji svugd, sem u arabiji naravno
S

Sale555

pre oko 1 godinu

Sto se ne vrati u Vojvodinu? Muka mi vise od tih nasih igraca koji ili se nikada ne vrate u svoj klub ili tamo negde oko 40te kad ih vise niko drugi nece.
k

klas

pre oko 1 godinu

Muka ti od igrača koji se ne vrate u svoj prvi klub? Jesu li oni u obavezi da se vracaju? Svasta
g

goddt777

pre oko 1 godinu

Nije Vosa bila prvi klub nego tadsnji Tsc!
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Turska je laganica za ovakve igrače. Miran život, dobra liga za njihove uslove. Imaju još uvijek osjecaj da igraju jednu od najjačih liga što se tiče posjete na stadionu, plate , a i život je tamo dobar koliko mogu da primijetim.
D

Dell

pre oko 1 godinu

Bešiktašov stadion na obali Bosfora, moderan, narod voli fudbal. Gostoljubivi. Neko sa njegovim radnim navikama, sa pola snage da bude vodja tima, gledaće ga kao Boga.