Komentari na vest

Čvrsta ruka kakva je Ajaksu falila od Tadićevog odlaska

Proficap

pre 27 minuta

Roj Kin je bio cvrst, ostalo su kopije. I dan danas se neki igraci plase njega.
s

srka

pre oko 3 sata

Trenutak bljeska i to je to. Ispašće Ajaks i u ovakvoj Ligi Evrope i biće treći iza PSV-a i Fejenorda.
M

Mozda je cvrsta ruka

pre oko 3 sata

Ali je ubedljivo najgore ocenjen igrac Ajaxa protiv Besiktasa.
Н

Најспремнији у екипи

pre oko 5 sati

Није тачно да Тадић није напушавао саиграче као што сваки капитен ради. Постоји линк ја YouTube, мислим да је Херенвен - Ајакс утакмица. Знам да је у Алесто подкасту причао о утицају на остале играче.
И

И

pre oko 7 sati

Malo je bolja situacija, ali i dalje kada se pogleda tim Ajaksa, to je užas na šta su oni spali. Demoliranje Bešiktaśa je dobro, ali nikakav veliki pokazatelj. Turski klubovi generalno nisu uspešni u Evropi, ali ako postoji neki turski klub koji se posebno redovno bruka, to je Bešiktaš.

KoRn

pre oko 7 sati

Ne preterujte molim vas ono Tadic čvrsta ruka.
@

@ KoRn

pre oko 6 sati

Kao nije bio?

KoRn

pre oko 6 sati

Pa nije bio. Kada ste vi videli da je Tadic skocio na nekog,da se nekom drao itd? Znate vi šta znaci cvrsta ruka? Neka vam Roj Kin objasni.
@

@korn

pre oko 5 sati

Evo ti npr, pa guglaj "Ajax captain Tadic shows his displeasure with teammate Dest during the away match against Heerenveen". Ako treba jos primera, reci, tu sam da pomognem.
D

Dest Serzinjo

pre oko 5 sati

Očigledno nisi gledao Holandsku ligu. Imaš bar 5 situacija, koje je i njihova televizija koja prenosi ligu FOX Sport , apostrofirao kao pokazatelj da je apsolutni lider na terenu, među igračima generalno. U meču protiv Herenvena, riba Seržinja Desta, ovaj spustio glavu i ne progovara, a na kraju poluvremena, kad su krenuli u tunel,Tadić mu prilazi i ljubi ga, bodri ga. Imaš kada Mazrauia isto kritikuje, govori mu da nedovoljno protrčava sa desnog boka, da nije u završnici.... Marokanski bek ćuti, sluša ga, a onda pri kraju utakmice ubacuje se, Tadić mu gura loptu, Mazraui centrira i napadač daje gol. Svi igrači idu ka Klasenu ako se ne varam, a Tadić kod Mazrauia u fazonu ,, Jel vidiš da može, jel vidiš da si uspeo " Na kraju krajeva, De Liht je skoro rekao, da je Tomas Miler gazda u Bajernu, ali ni približno kao što je bio Tadić u Ajaksu. Da su iz uprave često slali Tadića u akademiju Ajaksa, da drži govore klincima, da je takav autoritet bio u celom klubu. Pozz