Komentari na vest

Čuka remizirala u jakoj generalki, Belfodil zaustavljen

D

Deki980

pre oko 2 meseca

Kad igra Cuka u evropi? A ne igra, e bas mi je drago kad lane oterase trenera i ne dovedose nikog za grupnu fazu. Nece vise nikad videti ne samo grupnu fazu,nego play off ce ostati pusti san..
u

u21......

pre oko 2 meseca

Stanković - Nedeljković - Leković - Simić - Bukinac - Aleksić/Knežević - Petković - Pantović - Miladinović - Gluščević - Ratkov
.

.........

pre oko 2 meseca

Mirković - Cvetković - Stevanović - Jovanović - Diop - Sissoko - Docić - ? - Tufegdžić - Ivanović - Melo neverovatno da ovako prosečna ekipa ima u svom sastavu 5 napadača koji su kvalitetom iznad ostatka tima ( Melo, Cvetković, Pavkov, Tedić, Badamosi )
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Prosli bolje od Partizana
D

Don Vito Corleone*

pre oko 2 meseca

Što je sa Miladinovićem?! Da je Luis de la Fuente selektor Srbije, njemu bi igrali u reprezentaciji i Miladinović i Cvetković! Ali, na žalost mi imamo potpuno istie trenere i u Zvezdi (Milojevč) i u reprezentaciji (D.S. Piksi), koji su ostali zakopčani u '70.g.
B

Bolest...

pre oko 2 meseca

....eto posle se kao pitate šta Zvezdaši traže na vašim vestima,e baš zbog ovakvih....
.

.......

pre oko 2 meseca

nadolaze nam generacije koje ne obećavaju kao neke ranije, ali iz nekoliko godišta može da se probere šta valja, pa npr. na štoperu nadolazi Simić i dosta mlađi Milosavljević, dok su nižeg kvaliteta Ilić, Leković,Kovačević, Majstorović, Vukićević i Serafimović, na beku Nedeljković, a solidni i Mimović i Bukinac, u vezi Petković, a pre svih Stanković, Aleksić i Šljivić, nakon njih i Knežević, Petrović i Miladinović, dalje na krilima još uvek premladi Maksimović, Ranković i Jovanović, a stariji i nižeg plafona Gluščević, Pantović Ćirković, mada sam ja ljubitelj i Lučića, dok u napadu deluje da imamo lepu perspektivu u vidu Ratkova, Ivanovića, Mijatovića, Vlahovića, Miloševića i Lukovića, a pre svih Cvetkovića koji je tip talenta koji se ovde nije pojavio od Luke Jovića ( nadam se samo mnogo pametnije da će voditi karijeru ). Bilo bi zanimljivo da se do 21. god popuni mlađim momcima, generacijom koja bi iznela čak i 2 ciklusa, pa da najbolji popune seniorsku reprezentaciju posle. Ilić - Nedeljković - Majstorović - Simić - Bukinac - Maksimović - Aleksić - Stanković - Šljivić - Ratkov - Cvetković
M

Montevideo

pre oko 2 meseca

Čuj Sabah jaka provera, niste vi tačni
G

GOST 510

pre oko 2 meseca

Za kvalitet naših klubova sasvim po meri.
A

Astoria

pre oko 2 meseca

Igrači Sabaha: Lepinjica i Kupusović :)
с

стижу ускоро

pre oko 2 meseca

Земичка и Кромпировић....
f

fasfa

pre oko 2 meseca

KUpusovic bivsi Zvezdin igrac,Lepinjica Srbin iz Hrvatske