Komentari na vest

Čuka je knjiga čiji se kraj zna od prve stranice: Genk za 11 minuta do pobede, rezerve popravile utisak

B

Bar Kohba

pre 7 meseci

Čuka je u evropi samo jer je iskoristila konfuziju Partizana prosle sezone. Ona nema tim za ovu grupu i TSC je mnogo jaci i organizovaniji, on je trenutno odmah iza Partizana i Zvezde i moze da im pomrsi bodovno stanje i plasman. Problem ovakvih klubova kao Čuka je sto nemaju nikakvu ambiciju i tih 3 miliona sto ce dobiti je njima premija, time su se zadovoljili i tu je greska. Npr. TSC sinocnjim remijem dobija extra novac, a sa onom tekmom u Londonu su pokazali da ne spustaju nikome koplje i to je prototip i put kojim treba da idu nasi klubovi, ove sezone 2 ili 3 boda, sledece i neka pobeda u Evropi a kroz koju godinu i bolji plasman. Zrinjski je takodje sinoc i proslo kolo pokazao koliko je napredovao u poslednjih 3-4 sezone, Aston Vila ih je jedva dobila kod kuce. I dalje mislim da je za Čuku bila bolja opcija da igraju u Loznici, imali bi bolju podrsku, steta sto taj stadion nije zavrsen.
n

nick kerr

pre 7 meseci

Ухапсите све из Чукаричког!
M

Marko1105

pre 7 meseci

Zalosno je biti Srbija u borbi za nacionalne koeficijente. Da se razumemo, Genk je ekipa mnogo iznad Cukarickog, po svemu...ali majku mu, sto se igra fudbal kod nas? sto se igra da budes u prvih 5 kada nista ne cinis da popravis ekipu, dovedes pojacanja, ozbiljnog trenera...? Zalosno je. Ugasiti fudbal u Srbiji, praviti regionalnu ligu i potpunu privatizaciju klubova. Uz uslov, da sudijsku organizaciju i takmicenje vode stranci! Zbog namestanja svega i svacega
B

BokiUSA

pre 7 meseci

Bez brige od sledece sezone oni nece vise videti Evrope osim po kojih kval utakmica. Tako da se tu zavrsava saga o Cuki. Iskreno do juce zonas i danas vec ocekujemo da siba ekipe koje igraju ozbiljan fudbal 50 god.
V

Veljko9

pre 7 meseci

Biznis bajo, prodat Petkovic u Ameriku za 3M, 20% od Petrovica u Celzi, prodat Drezgic, Badamosi, Spasojevic..
С

Сале2323

pre 7 meseci

Играју ови пајсери да продају играче и од тих пара да се зидају зграде! Каква појачања адекватна, каква Европа, какви бакрачи. Приватан клуб који никоме не користи, сем газде који га води и неких функционера у клубу. Да имамо јаче првенство, боље клубове, овај клуб не би опепелио Европу. Или би газда уместо у зидања зграда по БГ уложио у тим чији је власник, а да би играо Европу. Камо среће да Пазар, Воша, Раднички оба имају веће буџете и буду испред ових пајсера, да не брукају више српски фудбал!
@

@Boki

pre 7 meseci

E moj USA….vidi se da pratiš fudbal…. očigledno navijaš za jednog od komunista sa autokomande, jer samo oni imaju tako mišljenje…a isisali su narod do poslednjeg dinara
I

IS HS NI KA!

pre 7 meseci

'Aj što hoćeš regionalnu ligu koju niko normalan ovde ne želi, al' što želiš da kojekakvi stranci uređuju to takmičenje... Neka, hvala. Nije ti ovo Bosna, pa da raznorazni stranci rade šta hoće i kako im dođe ćeif...
C

Cuka

pre 7 meseci

E moze se u Evropu a igra se bunker u domacoj ligi...
S

Suhoj37

pre 7 meseci

Gledao sam drugo poluvreme. Šteta što Čukarički nije zabio gol. Hajde barem protiv nekoga kući isčupajte bod!🙏Iskreno mnogo mi je žao što Vojvodina ne igra barem Ligu konferencije i što propada kao klub.
S

SezonskaJakarta

pre 7 meseci

Vojvodina je sama kriva što je takve na svom čelu dopustila. Nešto je čudno u mentalitetu ljudi iz tog dela zemlje. Borili su se protiv Turaka, Nemaca, ustaša i Mađara, i gadno stradali od nabrojanih. Ali, i dalje su najnaivniji povodom sopstvenog roda. Dođe im političar, obeća bazen za svetleće ribe, tapšu, sokole se. Pošalje im ekipu za pripremu bazena. Ekipa malo jaše njih, malo ribe, a jedino što svetli jesu farovi sve skupljih i skupljih automobila.