Animacija Fuksa, Gončarenka i Akinfejeva (©PFC CSKA)
Animacija Fuksa, Gončarenka i Akinfejeva (©PFC CSKA)

CSKA i avanture novog Brazilca: Akinfejev i Gončarenko na kraju sveta zbog Fuksa (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.08.20. | 15:19

Još jedna originalna potvrda završenog transfera

Najava transfera Adolfa Gajča odrađena je u stilu južnoameričkih supanica, a moskovski CSKA objavio je još jedan završen posao takođe na vrlo originalan način – kroz animaciju prekookenske avanture novog Brazilca Brunka Fuksa!

Armejci su doveli dugo čekano pojačanje na poziciji štopera, na kojoj škripi duže vreme, u nadi da bi Bruno Fuks mogao da bude taj koji će zakrpiti sve rupe ispred šesnaesterca. U simpatičnoj animaciji kapiten Igor Akinfejev i trener Viktor Gončarenko odlaze na drugi kraj sveta kako bi zajedničkim snagama isposlovali dolazak Bruna Fuksa koji je na kraju potpisao ugovor na pet godina.

Izabrane vesti

Fuks je svom bivšem klubu Internasionalu doneo čistu zaradu od 8.000.000 evra, pošto je dete kluba i prvotimac tek poslednjih godinu i po dana. Mladi reprezentativac Brazila je tek u aprilu napunio 21 godinu, može bez problema da pokrije obe štoperske pozicije, iako mu je prirodna desna noga. Visok je 191 centimetar i prilično dobro se snalazi u vazduhu, što je CSKA i tražio ovog leta na tržištu.

Sada je samo pitanje ko će leteti iz startne postave – da li domaći igrač Igor Divejev ili Islanđanin Hordur Magnuson?


tagovi

InternasionalBruno Fuks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara