Komentari na vest

Crvena zvezda bez Ivanića i protiv Monaka

n

nesaxx

pre 19 minuta

Garant ga čuvaju za Radnik iz Surdulice
V

Violator

pre 44 minute

Kakav Ivanić?!?! Samo Krunić i Spajić da nam se ne povrede!!
P

Popsi

pre oko 1 sat

Ne razumem zašto?! Izašao je posle derbija normalno, još je dao i intervju. Ovo sve nema smisla.
s

salesman999

pre oko 1 sat

neverovatno
D

Don Vito Corleone*

pre oko 1 sat

Učešće Zvezde u ovogodišnjoj LŠ prelazi u komediju! Umesto Ivanića će igrati "kapitalci" ili Dalčo ili Kanga, što će biti hit komedija na Jutjubu i Tik-toku! Napred Zvezda sa Milojevićem, i njegovim strip-junacima Dalčom i Kangom, protiv Monaka ! Užas u najavi! HITNA PRIVATIZACIJA! Podrška za Vidića!
G

Gosti su hilti

pre oko 1 sat

Pa sto Vidić nije dosao kad je Zvezda bila u katastrofalnom stanju nego sad kad ima para. I sta mislite ako dodje Vidić da cemo pobedjivati timove tipa Inter, Befinku,Monako ,Barselonu
P

Popsi

pre oko 1 sat

Kanga je jedan od najboljih veznih igrača u Srbiji, tuko!
j

joleee

pre oko 2 sata

Ivko Miranic!
s

surova realnost

pre oko 2 sata

samo bod iz osam utakmica
@

@suva realnost

pre oko 2 sata

vi izvukli iz utakmica sa imt, ofkom, vojvodinom ukupno 2, i to na srecu
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 sata

Ako hoćemo da promovišemo Maksimovića i prodamo ga što pre onda staviti njega u prvu postavu kao što je bilo i protiv Intera a ako hoćemo da igramo neki ozbiljniji takmičarski fudbal da ne izgubimo i osvojimo bod ili tri onda bez njega i sastaviti neki tim koji će moći da se bije i kvari igru protiv Monaka. Ovako kako smo nonšalantnu igrali protiv Intera ne vodi ničemu. U redu je da izgubimo i izgubili bi u svakom slučaju ali da ne pokažeš da ima krvi u tebi i da ne pogineš na terenu da što teže izgubiš na vodi ničemu.A i izjava tvog direktora koji neposredno pre utakmice izjavi nemožemo mi ničemu da se nadamo protiv Intera ali možemo da promovišem jednog talentovan mladog igrača koji je budućnost fudbala ne vodi ničemu tjst vodi punjenju džepova dotičnog i punjenje kase državi odnosno velikom vođi koji je sve i sva odnosno on je država Srbija. Čini mi se da je i sklop ekipe takav, teške hladovine sve im jedno kako će proći i koji će rezultat ostvariti. Ona ekipa sa Pečnikom, Kelharom, Pavićević em, Mijailovićem, Milijašom, Mrđom, Daudom, Kasalicom, Ninetom, Piksijem Kovačević em, Lazovićem itd, itd možda nije imala kvalitet kao ovi ali bi izginuli na terenu da ne izgube od bilo koga pa zvao se on i Inter. Momci su igrali bez para ali su imali srce za razliku od ovih koji su puni kao brod a kada izlaze na teren iz tunela izuzev dvojice trojce bledi kao krpa, srce im se spusti u pete od straha.
K

Konceptualni dizajner

pre oko 1 sat

@Zauvek zvezdaš - ma, sve si ti dobro napisao, ali moraš biti svestan da takvu igru kakvu ti tražiš može da postavi samo trener koji ima "kohones", trener koji ima nos da u tim postavi pravog mladog igrača i trener koji ima energiju u kombinaciji sa ličnom harizmom! Jedan od takvi u svetu je Ćolo Simeone, a kod nas samo Nenad Lalatović! Milojević ne spada u tu kategoriju! On je drugorazredni trener, što će pokazati i konačni plasman Zvezde u LŠ! Bićemo odlični poslednji, kao i prošle godine! Sa ovakvim trenerom se samo brukamo! Imam pravo na svoje mišljenje!
l

lion zion

pre oko 3 sata

da li ce umesto olajinke ono sto je igrao protiv intera da podele minute radonjic i milson.koji vise olajinka sto ga ne pustise u prag
m

miki34

pre oko 3 sata

Ivanic svake godine isto, vise ne igra nego sto igra...
P

Princip

pre oko 3 sata

Rekao sam unapred, ako pobedimo jednu utakmicu biće dobro. Sad mislim da nećemo ni jednu dobiti
Z

Zvezdan Božinović

pre oko 1 sat

Nema šanse da pobedimo utakmicu. Igramo protiv rivala, ne protiv utakmica.
R

Rtnadeczbg

pre oko 3 sata

Koju je to partiju pruzio Maksimovic???? Da li je realno ovo forsiranje
Х

Хозе Луис Чилаверт

pre oko 3 sata

Звезди није највећи хендикеп одсуство Иванића (иако је најважнији играч) већ играње Спајића и Крунића. Што њих двојица могу да у.еру то не може нико а још на то додаш Глазера који је у оваквој форми..Катастрофа се спрема.
S

Stručni konsultant@Hoze Luis Čilavert

pre oko 3 sata

@ Хозе Луис Чилаверт – dragi Hoze Luis, niti je hendikep igranje Spajića i Krunića ili odsustvo Ivanića, već igranje onih tragikomičnih kreatura, iz Afrike, sa deficitom fudbalskog znanja, neukih ozbiljnom fudbalu! Prava tiha jeza! Oni jednostavno moraju igrati jer su menadžerska kombinacija, a kako igraju najbolje nam je pokazao plasman Zvezde na prošlom LŠ (poslednje, 32. mesto), ili sada, protiv Benfike i Intera! Zato i nema gledalaca na Marakani u SLS! Neće niko da gleda te na silu nametnute nam lakirane bubašvabe! Mi hoćemo da gledamo naše mlade igrače!
Х

Хозе Луис Чилаверт

pre oko 3 sata

Имаш право, али овај тројица су темпиране бомбе.
B

BokiUSA

pre oko 3 sata

Mislim iskreno da se po zavrsetku ove sezone treba zahvaliti I Kataiu I Ivanicu... ima tu jos par njih tipa Rodic. To su igraci iscedjeni I od njih mi vise nemamo sta da trazimo. Ako dobijemo koji euro odlicno a ako ne neka I'm je sa srecom. Plus Krunica prebaciti u Graficar da hvata formu. Ovo do sada sto je pokazao je sramota. I on vredi nekih 3 mil ??? Pa onda I ja vredim barem 1 mil...
S

Samo realnoo

pre oko 4 sata

Svejedno, LŠ više nije takmičenje ni za jedan klub sa Balkana, bilo da je srpski, grčki, hrvatski...Jednostavno razlika u kvalitetu ostalih klubova je velika. LE je takmičenje po meri, kao i LK.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

Реално ЛШ не може се посматрати кроз Реал Мадрид, Сити, односно 15-ак "топ клубова". Учествује у истој 36 клубова. Преосталих 20-ак клубова може бити попуњено из садашњег формата ЛЕ и квалитет овогодишње ЛШ би био исти! Значи у ЛШ је неминовно да имаш 2 екстра противника (у нашем случају Интер и Барселона), а преосталих 6 су у рангу ЛЕ! Тако да..... по мени је увијек боља варијанта ЛШ јер исто одређује буџет клуба и евентуалну могућност јачања играчког кадра што свакако јесте случај са ЦЗ!
@

@

pre oko 2 sata

Zasto je onda Brest prvi? Oni su jednom nogom u 1/16 finala
s

sashki 85

pre oko 4 sata

joj ovo "zvezdin najbolji igrač " ko kaže da je najbolji? Daleko je ivanic od forme koju je nekada imao. sad mnogo usporava igru. nema više onih lucidnih pasova kroz odbranu protivnika. Sad primi loptu pa stane, pa dva koraka unazad da ima bolji pregled, pa neuspeli pokušaj driblinga.
L

Lzr

pre oko 4 sata

Pa tu je Messi sto Piksi kaze Jamal laganoo
S

Strasnojeto

pre oko 3 sata

Hahahahahaaaaaaaahaha Mesi da li si to ti? Aaahaha
3

36/36

pre oko 4 sata

Bitno je da su se oni spremili za onakav Partizan. Premirali igrače, a i odložili utakmicu. Mađija čista.
S

SeoB

pre oko 4 sata

Koju utakmicu odložili?
M

Micas

pre oko 4 sata

Ode i on na prodaju!
G

GS

pre oko 4 sata

Krajnje je vrijeme...
E

Eseks

pre oko 4 sata

Nije bitan pojedinac vec sistem igre koji jos uvek nije uspostavljen zbog letnjih promena u timu i neuigranosti.Miloje je na pravom putu.
P

Pakal II

pre oko 4 sata

Sa koja dva zadnja vezna će Zvezda nastaviti da igra, pošto nema nijednog zadnjeg veznog u sastavu?
Đ

Đukin fan

pre oko 4 sata

Nebitno!!!U Monaku odgovaraju za 5 icu!!!I ima šanse da završe s odličan 5!!!
a

ajde palite

pre oko 4 sata

kako se to dve nedelje posle derbija sazna da je povreda ozbiljnija?
Ц

Цзв-Нс

pre oko 4 sata

Мали Меси је офанзивни играч тј креатор игре као некад Пикси,Савићевић и видело се дал у Графичару дал у омладинцима Цзв дал у првом тиму против Партизана,Интера дечко кад игра на својој позицији ту је тата...против Имт га гура на страну на крило због погубљеног Илића и дечка убија...Запамти Милоје мали није крило и никад неће бити и немој да га кидаш и трошиш без потребе...Дал је Лионел Меси некад био крило и играо крило па није...Дај му слободу у средини као што су некад били Дејо,Пикси,Тадић и видећеш ко је тата а не без потребе као синоћ кидати дете где му није место...то што правите од Иванића крило...од Катаиа крило где су људи играли зато што су морали а највише су давали на својим позицијама у средини офанзивни!Не експериметиши и дај дечку оно што јесте...да је Меси био крило у животу неби био то што јесте зато памет у главу!
j

jsd

pre oko 4 sata

Sve se apsolutno slazem sa komentaro ali trebas da znas da je to jedan obican demagog i da su ga novinari i zvezdaska javnost napravili velikim struxnjakom. Ne postoji danas trener u svijetu koji bi stavio Elsnika da igra beka.
R

Rumun200000

pre oko 2 sata

A Mesi 15 godina igrao desno krilo.
P

Polu covek polu povreda

pre oko 4 sata

Ivanić malo malo pa povreda, polako ga stižu godine, sve preko jednogodišnjeg produžetka ugovora će biti mučenje i za njega i za nas
P

Pobeda je resenje

pre oko 4 sata

Cudno da nije objavljeno da je Brazil osvojio svetsko prvenstvo u futsalu.
D

Delija NBGD

pre oko 4 sata

Tu je Maksimovic. Sve se momku otvara.
J

JocikaNS

pre oko 3 sata

Slab je za ove jake utakmice. Ljudi svi igraju sa pola snage protiv nas
B

Boze boze

pre oko 4 sata

Kakva sprdacina kod nas uvek su povrede ozbiljnije nego što se cinile