Mirko Ivanić (©MN Press)
Mirko Ivanić (©MN Press)

Crvena zvezda bez Ivanića i protiv Monaka

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.10.24. | 17:10

Povreda sjajnog veziste ozbiljnija nego što se činilo u prvi mah

Moraće Crvena zvezda na još jedno teško gostovanje u Ligi šampiona bez Mirka Ivanića. Najbolji fudbaler crveno-belih ove sezone povredio je primicač tokom večitog derbija sa Partizanom i zbog toga propustio okršaj sa Interom u Milanu, ali po saznanjima Mozzart Sporta situacija je ozbiljnija nego što se u prvi mah činilo i iskusni vezista neće moći da pomogne ekipi ni protiv Monaka 22. oktobra na stadionu Luj Drugi.

Treniraće Ivanić tokom reprezentativne pauze po posebnom programu, ali će morati da se strpi sa povratkom kako bi se potpuno spreman vratio na teren.

Izabrane vesti

Umesto Mirka Ivanića na Đuzepe Meaci uloga kreatora poverena je 17-godišnjem Andriji Maksimoviću, koji je prikazao odličnu partiju i nametnuo se za mesto standardnog prvotimca, dok je u Loznici protiv IMT-a na poziciji ofanzivnog veziste igrao Luka Ilić, ali su ključevi Zvezdine igre bili u rukama Gelora Kange. Jasno je da tako nešto nećemo gledati u Monte Karlu.

Maksimović je protiv Traktorista zaigrao na desnom krilu, umesto Silasa koji je meč počeo na klupi, a biće znaimljivo videti kako će ga Vladan Milojević upariti kada se Ivanić vrati u tim. U derbiju su igrali jedan do drugog, iza najisturenijeg Šerifa, a sa Olaijnkom i Silasom na bokovima. Bila je to, ipak, formacija koju crveno-beli ne praktikuju, mada bi baš zbog mesta za Maksimovića mogla da postane uobičajena u Mozzart Bet Superligi, dok bi u Ligi šampiona Zvezda nastavila da igra sa dvojicom defanzivnih vezista.

Ivanić je već propustio duele sa Interom i IMT-om, neće igrati protiv Monaka, a ni protiv Radničkog iz Niša pre toga, dok posle gostovanja u Francuskoj Crvenu zvezdu čekaju dueli sa Spartakom i Vojvodinom, pa Barselonom...


tagovi

Mirko IvanićFK Crvena zvezdaLiga šampionaMonako

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara