Komentari na vest

Crta se šansa za Viktora Radojevića, moguće još dve promene Vladana Milojevića

D

Don Vito Corleone@naKontroluHitno

pre 10 dana

@naKontroluHitno – Je li bre, šta te vređa istina?! Sve što sam naveo je sušta istina! Na ni jednu moju tvrdnju nemaš kontra argument, već se na razvalinama sostvenih zabluda samo služiš oveštalim floskulama, otrcanim od upotrebe! Kod tebe je dominantna kultura laži i podmetanja, tzv. zamena teza. Vidi se da si običan mediokritet palanačkog duha, sa kolonijalnom svešću! Inferioran i negativan lik!
D

Don Vito Corleone@czbg1989

pre 11 dana

@czbg1989 – Zašto se čudiš?! Pitaš se zašto mladi igrači Zvezde ne dobijaju šansu! Ovde se radi o koncepciji, koja se svodi na dovođenje olupina i šarlatana iz Afrike, koje oni proglase za “pojačanja” i dodaju po nekog domaćeg povratnika iz inostranstva (“gardisti”). Za to vreme mladi se šalju na kaljenje, bez povratka! U pitanju su totalna diskriminacija i omalovažavanje mladih srpskih igrača, koji ne dobijaju šansu! Oseća se nadmeni prezir, udarnog tandema Terzić/Milojević prema mladim igračima i igračima iz SLS! Primer stradanja i poniženja! Apelujem na Kneževića, Šljivića, Sremčevića, Mimovića, i ostale talentovane igrače, da odmah zatraže raskid ugovora i odu glavom bez obzira iz ovog Zvezdinog bermudskog trougla!
@

@@@naKontroluHitno

pre 11 dana

čoveče što se mučiš ovde svaki dan imitirajući nikove zvezdaša i pljujući neke tamo ljude koje ne poznaješ... Što ne ideš doktoru za glavu dok ti je na vreme, ovako samo rizikuješ odvodenje na silu i višemesečnu hospitalizaciju...
?

??

pre 11 dana

Bolje i on da igra levog beka kao levi bek nego da igra neko ko je zadnji vezni, desni bek ili stoper. Neka svako igra svoju poziciju bez nekih izmisljanja, jer tako ispastaju i igrac i tim.
V

Viskovic Sport klub

pre 11 dana

Ko piše ove tekstove? Rizik je da igra Radojevic a nije rizik da Djiga igra levog beka!? Rizik je da igra Mimovic a nije rizik da opet primamo gol zato sto Mijailovic igra desnog beka!? Dokle više improvizacije P.S. Sta treba Knezevic da uradi da dobije sansu???
Z

Zvlat BG@Visković Sport klub

pre 11 dana

@Visković Sport klub -nije rizik da igra Điga, jer rečeni manualac je menadžerski projekat, u koji je uključen Terzić, a preko njega i njegov intimus, trener u pokušaju - Milojević! Ne razmišlajaju oni o interesima Zvezde i srpskog fudbala, nego o svojim lukrativnim razlozima! Baš njih briga za Zvezdu!To se vidi kao iz aviona!
D

Dača1234567

pre 11 dana

Zvezda 20 godina ne zna da proizvede levog ili desnog beka koji ume da centrira.
S

Ssl

pre 11 dana

Ne razumem šta implicirate, zašto je fudbal u drugom planu i “kao da će se igrati”? Pročitam tekst i gledam dal’ počeo neki novi rat, tako spinujete na grobarštinu.
D

Don Vito Corleone'

pre 11 dana

Gde je onaj mali miš što krade Zvezdaške Nikove i proziva Milojevića i pogotovo Afrikanace. Gde si mali Purgeru, da li igrate kup, zna li se šta??? Napunili ste ćega, prpa zort??? Da li ti je lepo 7 godina bez titule u FK i 11 godina bez titule u KK??? Kako ste prošli kod Vukovog spomenika, zna li se šta??? "Vas je pregazio brzi voz a vi se idalje trkate sa tramvajem" ahahaha ahahaha. Šajpi po vugla JSDovcima.
D

Drvo

pre 11 dana

Teško da će Radojević dobiti šansu, dečko je sramotno fizički slab za profesionalnog fudbalera. Radi sklekove jbt, šta je to teško. Pre će Lazar Nikolić ili Mimović desno, Mićko univerzalni levo.
P

Papss

pre 11 dana

Pa probaj ga, pusti ga da igra.Rodić je dao Zvezdi mnogo i uvek će ga Sever voleti ali ne može čovek više, realno . Kada je prilika ako nije sada u kupu protiv raspalog partizana
F

Fußballspieler

pre 11 dana

Mišljenja sam da Milojević može komotno da pošalje rezervni sastav na teren jer su i jedni i drugi istrošeni od subotnje utakmice a Zvezda ima daleko jaču klupu. Partizan osim istrošenosti i pored želje da iz inata izadje i dobije utakmicu ima u nedelju još jednu jako tešku utakmicu protiv TSC-a koji im diše za vratom za poziciju 2 na tabeli. Zato su oni u nedoumici i foliraju kako neće da igraju ili će da pošalju omladince jer ako izadju u najjačem sastavu koji je ionako potrošen, rizikuju da u nedelju opet budu pregaženi na svom stadionu a onda su u velikom problemu.
N

Nezvani gost

pre 11 dana

Igra li Pavle Ilić, ostali nisu bitni.
У

Угасите Арену Спорт

pre 11 dana

Небитно ко суди, ваша одбрана није ни за синдикални турнир што су још летос показали Азери и Данци.
P

Pojacati Odbranu

pre 11 dana

JURIMO PREDNOST U SVA 3 ZADNJA DERBIJA NON STOP,DOKLE VISE TAKO? IMAMO LI MI ODBRANU?
c

czbg1989

pre 11 dana

Mimovic da igra desnog beka na prirodnoj poziciji, a Mijailovica da vrati u vezu ili na stopera. Uvek sam za to da dobiju sansu mladi igraci ako imaju talenat. Juce u El klasiku igra Jamal i Kubarsi jedan ima 16 drugi 17 godina, a kod nas ne znam sta cekaju stalno se plase nesto.

Bojank91

pre 11 dana

Darjane, a zbog čega je fudbal u drugom planu?
N

Nezvani gost

pre 11 dana

A ti kao ne znaš zbog čega. Toliko ste jadni, da nije smešno bilo bi žalosno.
E

Eseks

pre 11 dana

Razocaran sam komentarima i nepoznavanjem fudbalske igre,cast pojedincima..Sustina je da se protivnik procita i nadigra.Samo severinu treba sacuvati a to rodic ne moze jer se raspada..Daleko je severina od neke klase al i takav je najbolji u grobariji
M

Miksea

pre 11 dana

Kako je moguće da dosta tih igrača ima ugovor sa klubom, a kako treneri smatraju ne može im se verovati da odigraju jednu ili dve utakmice? Čemu onda taj ugovor, o čemu se tu radi?
v

v1ad

pre 11 dana

Sto je najgore najvece rupe u timu su upravo Rodic i Mijailovic. Njih krila Partizana mogu da pretrcavaju kako hoce. Dovoljno pogledati derbije ove sezone i njih dvojica su najslabije karike. Radivojevic i Mimovic ne bi nista losije tu odigrali. Katai je druga prica. On ne moze od starta, ima snage za tih pola sata i to je to. Za Olajinku mi stvarno nije jasno zasto covek dva derbija pocinje na klupi. Da bi igrao Kanga? Imas onda levo Ivanica koji tu slabije igra nego iza napadaca pa stalno ulazi u sredinu i nama leva strana sa Rodicem na beku ne postoji.
B

Bojo

pre 11 dana

Glazer - Mijailović,Spajić, Dragović,Nikolić - Kanga, Hvang - Bukari,Ivanić,Katai -Endiaje.
#

#p

pre 11 dana

Aj sve-sve.. Ali koji bre Kanga? Čovek totalno nepouzdan. Daje loše paseve konstantno. U odbrani rupetina...
G

Gost Djape

pre 11 dana

Zasto mi je vise od pola komentara vec dato plus ili minus a ja samo sto sam izasao na komentare. Da li se to blokira komentarisanje, ili neko koristi moje pravo. Vec odavno primecujem ovakve pojave, ali do sada se nisam zalio.
G

Geo

pre 11 dana

Samo neka bek igra beka a vezni veznog i sve će biti sjajno. Miloje ne glumi Bata Djoru.
G

Goust

pre 11 dana

Bravo za komentar, slazem se potpuno.. Kako moze zadnji vezni ili stoper odigrati bolje levog beka od klasicnog levog beka..
B

Bršcz

pre 11 dana

Kad je Miloje nekome da šansu? Pa to ako ne može rodić ulazi Milunović igramo sa 3 stopera. Živeo antifudbal!
D

Don Vito Corleone*

pre 11 dana

“Rodić neizvestan, šansu čekaju Katai i Olajinka”! Ovaj podnaslov najbolje ocrtava neveselu i nezdravu atmosferu u Zvezdi! Može li normalan čovek verovati svojim očima da Olajinka čeka šansu! Tome čoveku treba trajno zabraniti da se bavi profesionalnim fudbalom u Evropi! Zar ove dosadašnje utakmice u SLS nisu dokazale da čovek ima deficit fudbalskog znanja i da je potpuno neuk ozbiljnom fudbalu! Jel’ treba da dobije još jednu šansu?! Ova tragikomična fudbalska kreatura, iz utakmice u utakmicu, dobija sve nove i nove šanse, a njegov učinak je ravan “0”! Zbog ovog autsajdera, šanse ne dobijaju naši mladi igrači, nego slue ka0o ikebana na klupi, kod ovog trenera u pokušaju, inače opsednutog teorijom zavere o hibridnom ratu protiv Zvezde!
D

Don Vito Corleone'

pre 11 dana

@Mali kradljivac mog Nika. Popu-Šimi u šumi, ukrali biciklo, ali to nije važno, važno da si ti uživao.
P

Pedja108

pre 11 dana

A sta je sa onim Nikolicem valjda, sto je dosao iz Javora? On je povremeno isao na levog beka, iako je desni. Mimovic na desnog, Nikolic levog. Mijailovic u sredinu kao zadnji vezni, a Kanga na klupu. Nisu ovo utakmice za njega. U napadu da pocne Ivanic, pa da udje Katai ili obrnuto.

Zvezda ispred svih!

pre 11 dana

Kod Miloja ce mladi igrac dobiti priliku jedino ako bas nema ko da igra. Imam utisak da oni klinci iz Barsine postave bi kod Miloja igrali na kašičicu. Ziheraš!
D

Drkedrke

pre 11 dana

Evo ga bot
K

Konobar.

pre 11 dana

@Zvezda Bavi se ti Konobarisanjem sto ti je posao,nisi ti navijac Zvezde,to mi dobro znamo!
k

kakavBreRadojevic

pre 11 dana

Radojevic je bas los levi bek. Prosto nema fizikalije nema visinu, nema brzinu, nema snagu decko ima 50kila. Lose kretanje bez lopte, lose postavljanje. Meni nikako nije jasno kako je moguce da se u omladinskoj skoli desi da guraju na bekove ljude bez fizikalija. Zato se pojavi Nedeljkovic jednom u 10godina slucajno a ne zato sto je neko planski radio... Ili kad je vec situacija takva ova uprava je dovela jednog levog beka u poslednjih 7godina i to je bio Rodic tako da je to njihova krivica. Sto se tice desnih bekova cim se pojavio Nedeljkovic pozurili su da ga prodaju, sta reci. Sad nam trebaju oba beka i to dobra inace u Evropi nema sta da se trazi
#

#p

pre 11 dana

Meni je žao što je Azarov tek tako pušten niz vodu. Ok, nema ni on fizikalije, ali ofanzivno je bolji od svakog beka koga smo imali u poslednjih 10 godina.
B

Bojo

pre 11 dana

Imamo mi baš dobrog levog beka. David Petrović 2003 god. prošlu sezonu odigrao u seniorskom fudbalu u Grafičaru, član je mlade reprezentacije, visok 184 cm, ove sezone igra odlično na pozajmici u Radničkom iz Niša i postao je kapiten . Moglo bi se probati i sa levonogim stoperom Grafičara Ogbuom, koji isto može da igra uz levu aut liniju, i ako Ristić neprihvati ponudu zvezde da se vrati, ne bacati pare za levog beka već dovesti ovu dvojicu...
l

lesa999999

pre 11 dana

pre ce Micko levo a Mimovic desno...
T

Tandaramandara

pre 11 dana

Ove što traže mlade i domaće igrače podsećam na " sjajne" rezultate naše mlade selekcije (1-9) i Malta čini mi se. Da ne pričamo da Srpski fudbal već godinama nema bekove
M

Miloje reaguj

pre 11 dana

MORA SE ZATEGNUTI ODBRANA MAKSIMALNO,DOKLE VISE DA JURIMO PREDNOST U DERBIJIMA? ODBRANA JE PROBLEM I TU MORA NESTO DA SE URADI SAD ZA KUP!
#

#p

pre 11 dana

Mnogo loše branimo tranziciju.
O

Oregon Dzek

pre 11 dana

Jao sad kreću ovi stručnjaci sa bekovima,mladim igračima , box to box pričama [99% njih nema pojma šta to znači), zadnji vezni... Tačno da sam Terza iz inata ne bih kupio ništa od ovoga. Botovi 5 godina pišu iste komentare a somovi se pecaju
a

ahhah

pre 11 dana

just ,crue,motley sve jedan te isti grobarski bot
d

d.g.

pre 11 dana

Bolji je bilo koji bek nego štoper. Jel Nikolić toliko loš? Šta ćemo sa Šerifom što kampuje u ofsajdu? Za šta je Sremčević doveden? Protiv Partizana utakmicu završavamo sa četiri štopera. Điga samo jedan kiks, a Đed za deset minuta dva. Čovek godinu dana nije igrao. Miloje sa izmenama kao da se trudio da izgubimo.
g

genijalno ahahahahah

pre 11 dana

Hahahahah Tole super liga, svaka ti je na mestu ahahahahha
d

d.g.

pre 11 dana

Kakve Tole ima veze sa ovim što sam napisao?!
E

Enzo

pre 11 dana

BEKOVI Misaona imenica čelnika Zvezde već 10 godina
П

Па...

pre 11 dana

... генерално српски фудбал нема бекове. После Ивановића и Коларова, настао је потоп. Родић је Кафу у оваквом стању у српском фудбалу.

pancevac992

pre 11 dana

Rodic je bio odlican, sami su krivi sto mu ne nalaze makar nekad da ga neko zameni godinama
C

Crue

pre 11 dana

Nista od hibridnog rata Klark Kent da se zahvali Oskaru Nije ni cudo sto ne moze u nekom drugom klubu da sastavi 2 meseca kao trener
u

unistava

pre 11 dana

vas Zeljko Pantic tim mitomanijama vec 10 godina :/
П

Па...

pre 11 dana

...о томе какав је у другим клубовима нека мисле навијачи других клубова. Нама у Звезди је одличан, а и вама гробарима је добар, захваљујући њему ћете имати шансу да играте Лигу шампиона. Треба да га величате.
П

Петровград

pre 11 dana

Као и велики Шамрок Станоје. Нигде дуже од полусезоне. Али у Толе Супер Лиги му било лако.
M

Motley

pre 11 dana

Barselona sa 5, 6 u21 u postavi Maltene svaki klub u Eu ima 2,3 u21 A ovaj, ne sme u namestenoj ligi da sansu mladim igracima
m

mrss

pre 11 dana

grobarski botu
J

Just

pre 11 dana

Tu su mladi srpski igraci bonusi sa Novog Zelanda i Burkine Faso
N

Nenad1246

pre 11 dana

Zanbranjena je diskriminacija srpskih državljanja po bilo kom osnovu. Naučite već jednom
T

Tubeki

pre 11 dana

U prvom mandatu, a i sada Milojevic ne daje sansu mladim igracima, cak i na gotovim utakmicama uvodi veterane Mijatovic i Nedeljkovic nikad ne bi dobili sansu kod njega Za njega je Kraso dete(27 godina)

pancevac992

pre 11 dana

Sta je Radonjic?Stamenic?ajde cuti
B

Bršcz

pre 11 dana

Ma ćuti ti! Radonjić je imao već 22godine došo je kao gotov igrač. Stamenića pušta jer mora da igra jedan bonus. Igra nameštene utakmice fudbal koji forsira bode oči i sad neko ako to kaže on je bot. Pa vi ste botovi koji to brane i podrzavaju!
M

Maxim

pre 11 dana

Bolje da stavi Nikolića levo. Bar je bek. A i Dragović može da mu pomaže.
G

Ggostt

pre 11 dana

Sa nikolićem samo ako ne prodiremo po strani, preko pola terena je beskoristan.
K

Kejn

pre 11 dana

Olajinka na levog beka i resen problem.
а

а

pre 11 dana

може и на туки...
9

95

pre 11 dana

Veliki je rizik ubaciti klinca u vatru na derbiju. Sećate se Erakovića i njegovog kiksa u prvom derbiju? A Čupa je ipak klasa za ove klince. U kupu nema popravnog, bolje je da klinci dobijaju šansu u prvenstvu
A

Alex20

pre 11 dana

Ma bas si pametan veliki je rizik ubaciti klinca,a poslednja 3 derbija sve golove primamo preko Rodica i Mijailovica,ali problem je da klinac pogresi a ovi stari i iskusni nema veze oni ako grese to se podrazumeva😂,kakva nebuloza,kakva demagogija
9

95

pre 11 dana

Alex ti bi bio prvi koji bi pljunuo po treneru jer mu derbi igraju klinci. Derbi igraju najbolji. Ako voliš da gledaš klince odeš na omladinsku ligu. Kad ne znate šta da zamerite treneru onda se setite mladih igrača
A

Alex20

pre 11 dana

Sta ti pricas,daj saberi se,derbi igraju najbolji i prevashodno se tumbaju na pozicijama koje im nisu pridodne.Sta dalje covek da polemise sa tobom.Nikad ja nisam pljuvao mlade igrace ni Erakovica kada je kiksnuo,tako da mani me tvojih gluposti.Zato ti vrsni poznavalac,podrzavas da Djiga igra levog beka a Micko desnog,nema sta,vidi se da baratas materijom.
9

95

pre 11 dana

Možda ne bi pljuvali mlade igrače ali bi pljuvao trenera ako bi izgubili derbi. Znamo svi kakvi ste vi internet navijači - jedva čekate da budete nekoga kroz blato. Ćuti tu i ne lupaj gluposti
N

Nenad1246

pre 11 dana

Stavi Mića levo,a Mimovića deesno. Daleko bolje nego ovog levog. Drugoligaški igrači sh ga rasturali u kupu,a da neće igrači Partizana. Dečko jednostavno nije za nas trenutno pitanje je dal će i biti.
I

Iz sljivika

pre 11 dana

Nema šanse. Pre će tamo da stavi Mijailovića nego nekog mlađeg.
M

Mrsss

pre 11 dana

Cuti botino lazljiva
X

X

pre 11 dana

Nema šanse da taj Milojević da nekom mladom igraču šansu u tako bitnoj utakmici. Pre će igrati Điga ili Milunović levog beka nego Radojević.
Z

Zvezdas!

pre 11 dana

Jel se secate sta je Milojevic govorio o "hibridnom ratu" glumatanje zrtve manipulacijama,pritiscima E to je ovo sad sto se desava, Milojevic je sve pogodio, Ali nismo pali pod njihove pritiske i lazi kao 2017, NAVIJACI ZVEZDE DA SE PROBUDE I DA PRESTANU DA BUDU IKEBANE U OVOM GROBARSKOM SPINU , VIDITE STA RADE
j

jasnkoo

pre 11 dana

Umesto da napadnu svog kapitena i stopera jer je dozvolio da ga Šerif otrese ko slinu oni cvile na sudije. Ko je igrao makar i seoski fudbal zna da je poniženje izgubiti onakav duel, pritom jos pasti i tražiti faul.
X

Xao

pre 11 dana

Mi nismo kukali na sudije kad je Pavle Ninkov napravio donekle slicnu glupost i kostao nas titule
z

zaks

pre 11 dana

Ili , kad se sjetim derbija na JNA, izgubili smo u 90 i nekoj minuti nakon starta Drinčića na centru na Mrđi, gol dao Kojić.Ne da je bio faul sa leđa nego i za žuti , a sudija nijem.I nikom ništa, a igralo se za titulu, sreća pa je osvojismo bez obzira na taj rezultat.A ovi sada dižu ustanak.
@

@xao

pre 11 dana

bravo.. meni je isto Ninkov pao na pamet i njegov kiks ali i nama je tad bio Tole kriv kao ovima zvalavi.. poenta je napravi tim , pobedi i ne moze ti 5 sudija nista.. kako nama nisu uzeli titulu u generaciji Slavise Stojanovica , ne moze bato, jaci smo bili , ostaje zal zbog evrope te godine ali jbg uvek smo bili drzavna mezimica :)))
2

24.232

pre 11 dana

Svakako pravog navijaca Zvezde je sramota da su bekovi ucesnika ovogodisnje lige sampiona Mijailovic i Rodic, a da njega zameni Djiga?! Da neki treneri hoce da kazu nesto, ali su kolegijalni nece protiv struke, svako normalan bi rekao da je to blam na blamovima. A kao Mimovic i Radojevic najveci talenti na tim pozicijama u zemlji... dok u i dalje ucesnicima LS igraju igraci od 16,17,18 godina..
2

23

pre 11 dana

Ali svi zajedno gaču kako nije bio penal, to je prosto neverovatno kao da žive u paralelnom univerzumu. Tek onaj sraman floping svete štete nije za komentarisanje
H

Hsjshakagb

pre 11 dana

Glazer - Mimovic, Spajic, Djiga, Radojevic - Hvang, Stamenic - Katai, Olajinka, Ivanic - Kraso. Voleo bih ovu postavu, da se vidi kako izgledaju ovi nasi mladi bekovi na teskim utakmicama. Takodje voleo bih ekipu bez Dragovica, kojeg obozavam, ali pitanje je da li ce biti tu za kvalifikacije, posto mu se vraca u Austriju. A valjalo bi malo na klupu i Kangu, jer previse zavisimo od njega. Takodje i dati sansu Krasou, da vidimo kakav je kad je bitna utakmica, a igra od pocetka.
B

Bileca

pre 11 dana

Glezer, Mimovic, Spajic, Dragovic, Radojevic, Mijailovic, Stamenic, Hvang, Ivanic, Bukari i Endiaje
1

1912

pre 11 dana

Gde ćeš protiv grobara bez Dragovića? Neka odigra još ovih mesec dana pa ako se sa njim ne dogovore oko produžetka ugovora rastanak sa poslednjom utakmicom prvenstva ili finalom kupa.
D

Dejan 123456789

pre 11 dana

Ovo je kup i nema bonusa tako da ce nadam se Stamenic na klupu. Igrace Glazer, Dragovic, Spajic, Radojevic, (ili Djiga) Mijailovic (nazalost), Hvang, Kanga, Ivanic, Bukari, Katai i Endiaje
v

vetar

pre 11 dana

Pa realno bolje i da ne igraju, dali su 300% i imali posed 22% , u eventualnoj utakmici u sredu bi se raspali psihički i dobili bi 5,6 lagano
D

Dadadadada

pre 11 dana

Svaki derbi protiv nas igrate kao cave, kakvih 5-6, nemate kohones. Nikad jadniji Partizan kradete
З

Зато...

pre 11 dana

...ви имате "кохонес" са бункером у стилу Авдејевке.
7

7

pre 11 dana

Posle kk pobegulja imamo i fk pobegulje predvođenje Svetom Štetom bosančerosom i Natkom Čerkezom