Komentari na vest

Čolo, dokle ziheraški? Sučićeva magija za TV špice, Atletiko grca u remijima (VIDEO)

B

Bratengija

pre oko 2 sata

Onaj Molina burazer je najjaci, covek nit ima kretnju ni brzinu ni dribling, igra kao neko krilo a zna samo da primi loptu i doda prvom do sebe, klasican ovan koji igra samo da ne pogresi, 100 puta po utakmici ima situaciju da igra 1 na 1 po krilu i uradi nesto, ma jok, za izucavanje je prvo kako je on stigao do Udinezea, a kamoli do Atletika. Doduse, igra se svela na to, statistiku uspesnosti dodavanja i koliko si pretrcao.
M

MaAjdeBreVise

pre oko 3 sata

Konacno malo pravde, dosta su se izvlacili ljudi veze sa mozgom nemaju a potrosili 250 miliona eura u prelaznom roku
D

Dajte

pre oko 3 sata

Klopa među Jorgandžijeee

Fear The Beard

pre oko 3 sata

Galjardo bi im legao samo tako.Colo je vec pre sezonu,dve trebao da ode.
i

idi bre.

pre oko 4 sata

Vezni red Atletika nivo jelen tranvaj lige,sa sve Colovim Argentincima.Ziheraski nazad,filozofiraj,nemoj slucajno napred satirani.
u

uzas uzasa

pre oko 4 sata

Sta radi ovaj Colo,ovo nema nigde.Odavno je vreme,sa sve Argentincima osim Alvareza. De Pol?Ono je sramota,umesto napred lopta nazad,umesto pokusaj za Serlota da uradi nesto...gol za Sosijedad.Ali ne,to vam je danasnji fudbal.
N

NR

pre oko 4 sata

Vreme je da ide Simeone. Covek ne doprinosi nicemu. Zoze bi do sada dobio 5 puta otkaz. Kakva imena u klubu on jedva remi izvuce.
E

Emirhadzi92

pre oko 3 sata

Koja imena?
S

Scaloneta

pre oko 3 sata

Pa sa razlogom ima kredit kod uprave i navijača Atletika, pre samo 3 sezone je bio prvak Španije, pored Barselone i Reala. A i koga da dovedu umesto njega? Nije baš da ima proverenih stručnjaka, skoro svaki trener kao probušen balon, naprave uspeh sa Ajaksom, Dortmundom i sličnim ekipama i onda ide prosipanje u jakoj ekipi. Poketino, Ten Hag, Tuhel, Nagelsman.. samo vrte ista imena u krug ekipe poput Junajteda, Čelzija, Totenhema, PSG-a.. niko ne može da se usreći sa trenerom i napravi kontinuitet. Ako izuzmemo Gvardiolu, Anćelotija i Klopa, ovo sve ostalo mačke u džaku. Ima nekoliko talentovanih poput Xabi Alonsa ali on gleda da završi u Realu a ne u Atletiku. Ta priča, neko drugi umesto Čoloa, kad se to desi, Atletiko vrlo lako može da sklizne stepenicu ili dve ispod.