Komentari na vest

Čitav fudbalski Novi Sad čeka golgetera

L

LALE SU BANAĆANI

pre 13 dana

Gosn stihoklepac, plače li se još uvek u Novom Sadu - Čekajući Godoa?! Prvo treba da dođu Fiero i Čabula, pa tek onda te tvoje menadžerske kombinacije i kerefeke... Red je red, zanaju to Zbilja, Maradona i ostali paraziti iz uprave.
M

Micabp

pre 15 dana

E oterali ste Budakova lako prodali Milosevica,sada Ivanovica.Pa dokle vise,sta radi sportski sektor,trpaju lovu u svoje dzepove.Idite vise iz Vose.
M

Mix 63

pre 16 dana

Eto, prođe i taj ponedeljak a od napadača ni traga ni glasa. Zbiljić, kao po običaju samo priča bajke. Veliki mag fudbala i marketinga.
A

Ahahah

pre 16 dana

Dovedite još 10 igrača... Naravno da mogu svi da se ugrade.... Zna se ko su svi!
O

Ova

pre 17 dana

Nazadn a uprava je prodavala celo leto Ivanovića i mogli su pravu zamenu naći pre 2 meseca. Al su čekali da se proda pa da od dela transfera 3.5 m evra sad kupuju. A leže na desetina a i stotinama miliona tenderskih para. Pa im je teško bilo da bar pozajme pare kad već neće da daju Vojvodini u koju su nalogom dovedeni
?

??

pre 17 dana

Vosa ima solidan tim, dobro i igraju. Krila uvek imaju dobra, ovi bekovi su im dobri. Sanse stvaraju to je ocigledno, treba im taj prvi napadac koji ce to da realizuje. Kad bi uboli dobrog napadaca bili bi odlican tim za nasu ligu. Lako mogu da se izdignu do 3.mesta samo da udju u seriju pobeda ovo je tek pocetak. Sad ce polako ove slabije ekipe da pocnu sa porazima, ovo im je pocetnicka sreca. Tako je uvek bilo kako u nasoj tako i u drugim ligama
s

slaninar

pre 17 dana

Dobri bekovi?!Dovedeni prosečni stranci,a naša deca Bjeković i Bukinac se teraju iz kluba.
C

Cipiripi LE2

pre 17 dana

Realno nakon ove 4 utakmice u evropi i ove juce mozemo da zakljucimo da je Vosa igrala dobro, imaju dobre igrace na bekovima i krilima, ni odbrana im nije losa, ali je realizacija katarstrofa, da su imali krstenog napadaca dali bi i taj drugi gol Mariboru i juce bi pobedili Partizan, Vosa sve dobro uradi do 16, iznesu loptu pretrce, stignu do 16 i onda katastrofa realizacija, nadam se da ce da se otvore za nekog dobrog napdaca
g

gost1977

pre 17 dana

treba voša da se otvori, jel za djabe nema ni kod babe, sto ne uzmu malog Romanica ko da mora da bude stranac, ko vredi vec ima klub.ostali su samo repovi.a i taj borovina treba da dobije sansu
q

qwertyu

pre 17 dana

Vosa treba da vrati Kataia da igra spica
A

Aaa. Uuuu

pre 17 dana

On od devedeset dvadeset minuta moze da istrci, nelupaj glupostu
j

jdkfkdb

pre 17 dana

U nasoj ligi peske moze da da 15ak golova
J

JamaL

pre 17 dana

Ništa mi više neočekujemo, bajke su za mali decu, Zbiljićeve su već postale patetične. Koga će Maradona sada da mu uvali.
S

Sky888

pre 17 dana

Ne pomaze im ni Marko van Basten.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 17 dana

Gledao sam sinoć utakmicu i svaka čast Vojvodini na igri. Da je od početka barem jedna šansa pretvorena u gol mislim da bi Partizan do kraja utakmice popijo još jedno 4-5 komada. Moje mišljenje je da Radulović, Veličković i Seri uvek kasne sa putem i imaju taj neki potez više u onda im šut jako predvidiv za golmana koji tačno zna dok se ovi nameštaju gde će da šutnu. Zato je Jovanović i odbranio sve i još nešto čini mi se da je ovaj mali Veličković veliki navijač Partizana, imao je tako neke poteze da ga je prosto bilo žao da da gol. Pogotovo ono u poslednjem minutu umesto da je šutne on je dodao Jovanoviću i kao da mu je pao kamen sa srca što nije gol.
n

novosađanka

pre 15 dana

Veličković je totalni promašaj! On nije kvalitet za Vošu. Izgubljen u vremenu i prostoru. Bezbroj izglednih akcija upropasti!!!
N

NoviSad021

pre 17 dana

Nek pitaju Serija jel ima nekog napadaca da preporuci iz Afrike,posto su izgleda ovi nasi ne sposobni da nadju
p

prijaatelj

pre 17 dana

Poslata je ponuda Muri za Roberta Caksa, ali Mura trazi 500.000 eura sto je previse.
н

нс бој

pre 17 dana

Савићевић је вредан,много претрчи,ал учинак веома слаб за играча тог искуства.Полетановић пружа дупло више и оправдава своје место.