Komentari na vest

Četiri pojačanja Intera u četiri dana: Univerzalni vojnik Mhitarijan potpisao na dve godine

B

Buahahahahahha

pre gotovo 2 godine

Miktarijan istrosen nizasta vise nije. Milan campione!!!
E

Erector

pre gotovo 2 godine

Šta bi sa onim da Inter mora prodati igrače do 30. juna inače će uslijediti sankcije vrli novinari? Evo juli nastao a nikakvih kazni, to pokazuje vaše znanje i bespotrebna nagađanja.
F

Fulvio Bernardini

pre gotovo 2 godine

I ove godine je Inter bio prvi favorit za titulu pa je nije uzeo... Da imaju najsiri roster imaju ali se tu nista ne zna... Bice perja ove sezone... Lopta je okrugla!
Z

Zoi

pre gotovo 2 godine

Inter je u jednom momentu bio 4 tim na listi favorita. Posebno nakon onog furioznog starta Napolija, gde je Inter pao iza Napolija, Milana, Juventusa i cak Rome...da nije bilo onog pregustog rasporeda gde je u 25 dana odigrano 9 utakmica od cega 7 derbi meceva garantujem da bi lagano uzeli i Skudeto. Tada su rivali bili Juventus(super kup), Lazio, Atalanta, Milan, Napoli i Liverpul 2x...ove godine ce Inter biti znatno jaci i ako Bog da lagano ide do Skudeta
I

Inter

pre gotovo 2 godine

Fulvio Bernardini@ ne, Inter je bio 2. favorit za titulu po kladionicama, a 1. je bio Juventus. Kada pricamo o Interovom rosteru, u tom rosteru jedino sto valja i sto moze da promeni tok utakmice je Gosens (a on je dosao u januaru, tu nije bio celu proslu sezonu), i donekle Sancez. Vezni red Intera osim startne postave je ocajan. Vesino skoro da nije ni igrao jer nema neki kvalitet, Vidal je odigrao max 5 dobrih utakmica u Interu i napravio vise stete nego koristi, Galjardini kad udje to je odmah igrac manje za Inter (on promeni tok utakmice, ali u kontra smeru od onog sto treba Interu), i tu je bio Sensi samo u prvom delu sezone, ali kao da ga nije ni bilo, jer on je vecito povredjen. Roster za napad je vec spomenuti Sancez i Korea koji je cini mi se dao 6 golova na 3 meca, eto koliko je imao uticaja na igru Intera. Osim startne stoperske trojke jedini klasicni stoper je bio Ranokija, a tu su rupe popunjavali bekovi D'Ambrozio i Dimarko. Eto toliko o tome kako je Inter imao jak roster.
G

Gagula

pre gotovo 2 godine

Haha ovaj inter godinama skuplja otpad iz drugih ekipa lukaku,Vidal,Sanchez,vidic..
G

Gost5

pre gotovo 2 godine

kad napadnu azeri onu njegovu zemlju onda je stvarno vojnik 😄

Mr 007

pre gotovo 2 godine

Inter je apsolutni favorit za sampiona Italije. Sa Lukakuom su duplo bolja ekipa,kao sto je Juve bez Dibale toliko slabiji. Sa druge strane,Milan nema nikakve sanse za trofej,posrecilo im se zestoko,ali imaju dovoljno jaku ekipu za plasman u LS. U prvih 4 ce biti i Roma sigurno,jer je Napoli dosta losija ekipa bez Insinjea. To je kratak rezime sledece sezone u Seriji A.
Z

Zivorad

pre gotovo 2 godine

Ne znam sto se uopste i igra kad se vec zna unapred?
G

Gagula

pre gotovo 2 godine

Evo ga malog gilenceta rodjak vidi se odma pileci mozak…
G

Gostirista

pre gotovo 2 godine

Bice mrtva trka Inter i Juve, iako Inter ima veoma kompletnu ekipu, čak i u Evropi mogu dosta uz malo srece. Što se Milana tiče, imali su puno sreće i mora se reći odličan timski duh zahvaljujući Pioliju, ali ove godine ako se dobro ne pojačaju mogu ispasti iz top 4, a za sad vrlo loše rade ovaj prelazni rok.
1

101

pre gotovo 2 godine

Kao dobar koncert,Zivorade. Gledati Lukakua,Dibalu,Lautara je zadovoljsvo, za one koji vole fudbal.
1

101

pre gotovo 2 godine

Kao dobar koncert,Zivorade. Gledati Lukakua,Dibalu,Lautara je zadovoljsvo, za one koji vole fudbal.
B

Buahahahahahha

pre gotovo 2 godine

Gile providan si 🤣pises od kad je Milan uzeo titulu da je sreca? Sreca ekipa koja je dobila sve jake i bila 90 posto prva na tebeli tokom čitavog prvenstva i ekipa kojoj su ukrali minimum 4 boda a sinter poklonili toliko. Priznaj lepo kazi Milan je zasluzio titulu bice ti lakse a ne se mucit evo dva meseca AHAAHHAHAHAHAHAHAHA