Komentari na vest

Česte smene trenera u Mozzart Bet Superligi? Nismo za pohvalu, ali nismo ni najgori

D

Dostojevski

pre 4 meseca

Barak Bahar je dobio izvanrednu sansu da se dokaze SA zvezdom. Da je imo rezultat, Mogo je da preuzme Neki klub na zapadu. Ovako ce mu trebati Jos Par godina.
k

king,.

pre 4 meseca

Matic najgori trener u drzavi......

Bibras Natcho

pre 4 meseca

IGOR DULJAJ!!! 🎩
V

Voždovac

pre 4 meseca

Dokle god se poredimo sa najgorima tu nam je i mesto . Malo smisleniji tekstovi sa kontra pristupom vam ne bi bili na odmet. Sve najbolje!
R

Rigispil

pre 4 meseca

Mi jesmo najgori!
B

Br1

pre 4 meseca

Porediš se sa ljudima kojima si okružen. Tek kad budeš bolji od njih možeš da gledaš dalje
d

duca,

pre 4 meseca

Ja razumem smeniti trenera kad ima lose rezultate, ali ne razumem kad smenis trenera koji ima dobre rezultate, tu je onda druga pozadina, a svi znamo koja, zato fudbali i tone sve vise.
g

gosttttt

pre 4 meseca

Milanović je napustio Surdulicu.
b

blkan

pre 4 meseca

Trebaju se institucije ukljuciti na resavanju ovoga problema, fudbal stagnira jer se treneri menjaju iz meseca u mesec.
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

treba doneti pravilo da kad oteras trenera moras da mu isplatis sve do kraja ugovora pa ajde onda teraj ako hoces
R

Ratatui

pre 4 meseca

Od loseg grozdja (igraci u Srbiji), ne mozes napraviti dobro vino (dobar tim)! Plus na sve to, namestena liga u korist Zvezde i Partizana. Pa se ti onda snadji kao trener u Srbiji.
p

patuljasti zlotvor

pre 4 meseca

alo vinadzija pa ne igras svako kolo protiv zezde i partizana
b

bane f

pre 4 meseca

pomislih da su gori od nas nemci, englezi... kad ono medjutim! kao i u svemu kod nas, ni u sportu nema zakona i zato smo tu gde jesmo. na dnu.
w

widzew

pre 4 meseca

Zato i jesu te lige tu gde jesu! Ceo Balkan igra ocajan fudbal.
N

Nema fudbala

pre 4 meseca

Nažalost nema fudbala više, sve se svodi na tikete. Mislim da će predsednik okrenuti list i dozvoliti da se porodica i deca vrate na stadione gde će da gledaju pravi i čist fudbal, a ne ko sportski direktor IMT govori sudiji kad je faul,ofsajd, a meč se igra na Tv to Srbija nije zaslužila pa shvatite kako hocete, sa revolverima po aut liniji gde to ima.
h

hello

pre 4 meseca

Kod nas cim trener napravi rezultat smene ga
D

Djukela

pre 4 meseca

Smenili smo trenera koji nas je odveo na svetsko prvenstvo, najgori smo, najgori, ruglo.
b

b.brdo

pre 4 meseca

Cukaricki se spasio kad je oterao Matica.
M

Mk

pre 4 meseca

Najveći problem je taj što se ne daje šansa školovanim trenerima, za njih se smatra da nemaju iskustva. Pa kako da imaju iskustva ako ne dobijaju šansu.
G

Ganter

pre 4 meseca

Možda da krenu od petoligaša i lokalnih klubova. Tamo je dovoljna Uefa C licenca. Lepo, ovi što ima ju Uefa Pro licencu preko Batađorine PSB akademije da odu da rade za 500 evra i da vežbaju par sezona u nižim rangovima i biće iskustva.
9

9min

pre 4 meseca

Ja kad vidim ovog matica prosto mi nije dobro ,odma se setim njegove izjave igrali smo dobro prvi 9min.
b

bole bg

pre 4 meseca

Zbog nedostatka struke i jes nam ovakva situacija u sportu, postavljaju se treneri bez znanja, bez iskustva, lupetaju po press konferncijama, dovede se trenera sa tri meseca iskustva jer je podoban za namestanje i sta ocekivati, klubovi ne daju prostora za skolovane trenere i sa znanjem nisu podobni jer se sa njima ne moze manipulisat.
m

mk

pre 4 meseca

Problem je što školovani treneri ne dobijaju šansu samim tim se za svakog školovanog trenera može reći da je trener bez iskustva, najveći problem srpskog fudbala.
D

Dorjanska car

pre 4 meseca

Kakva crna struka druze moj. Pa kakva crna struka u namestenoj ligi? Ajde probaj samo javno da izjavis kao trener da na primer Mladost Lucani ima sampionske ambicije, nestao bi koliko sutra sa planete Zemlje. Mafija vodi fudbal, i titule se rasavaju tamo negde u nekim kabinetima u BGu, kakav crni fudbal i Srbija.
m

miki32

pre 4 meseca

Generalno dobar trener u Srbiji ne moze proci , zato svi nasi treneri koji odu vani su vise cjenjeni i postovani, zbog ovakvi smena trenera i jeste fudbal na niskim granam i tek ce da bude.
A

Astral

pre 4 meseca

Pa nisu treneri uzrok ovakvog stanja u fudbalu. Problem je mnogo dublji. Nije ti palo na pamet da se 30 godina unazad liga namesta u korist BG blizanaca od strane politicara iz kruga dvojke?
?

??

pre 4 meseca

To nam je bas za pohvalu, sto nismo najgori u komsiluku. Kad cete da pisete nesto u korist naseg fudbala? Ovakvim tekstovima i naslovima kao da podrzavate nesto sto nije dobro. Osudite smenjivanje trenera godinama unazad, lose terene po kojima se igra, izgradnje stadiona treceligasima, prazne tribine, infrastrukturu superligasa, uprave koje su u klubovima po 10 godina bez ikakvog pomaka na bilo kom polju i jos mnogo toga. Dzabe mi pisemo po portalima oni se prave da to ne vide, dok vi mediji ne dignete buku i pocnete da postavljate pitanjanista se nece promeniti. Radite malo u korist naroda,
R

Rotary Club

pre 4 meseca

...namestanje u ligi u korist blizanaca vec decenijama unazad zarad pranja novca...
G

Goust

pre 4 meseca

Maticu zabraniti pristup gledanja fudbala, a kamoli vodjenju nekog tima
Q

Qnde

pre 4 meseca

Sax ce Barak da preuzme Pazar :D
-

-Mile

pre 4 meseca

Pazarci najveci gubitnoci, smeniti trenera koji im je napravio uspeh je ludost,
j

jel mogucee?

pre 4 meseca

cemu ovakav clanak? umesto da najzesce dignete glas protiv smene trenera ovako ih jos vise ukopavate. zasto se poredimo sa komsijama, hajde sa nekim drugim za promenu. hajde izlistajte imenom i prezimenom direktore i predsednike svih klubova u Srbiji a pogotovu one koji smenjuju trenere. hajde pisite malo o njima. ako smete naravno. a ne verujem da smete. nazalost.
K

Kimi Srb

pre 4 meseca

Bravo za kometar!!!? Treneri vreme je da se ujedinite, cega se plasite???