Komentari na vest

Černjišov objasnio Rusima: Srbi su ponosan narod, ne plaše se imperijalista i zaslužuju divljenje

А

Александар1

pre 7 meseci

@arroyo Да, није проблем возити немачки ауто, јести италијанску пасту, али не треба бити толико материјалистички настројен. Има нешто и у култури, нпр руски класици и класична музика. Тешкомје то објаснинити некоме ко говори о запданој култури кроз призму италијанских шпагета.
G

Gost 76

pre 7 meseci

Mi smo toliko ponosan narod da smo dozvolili mafiji da nam okupira zemlju, prodajemo glas za 2 hiljade dinara (plus paket). Toliko smo ponosni da ni komentare ne smemo da objavimo.
k

kimmi

pre 7 meseci

da da, posto rusija nije imperijalisticka zemlja? vazi.
?

??

pre 7 meseci

Rusija pre zapada, sasvim normalno. Sto da ne volimo ruse, ne mozemo nikog da ne volimo? Pravoslavci su kao mi, imamo iste boje na zastavi samo obrnute, imamo i jezik slican.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Zato nam je tako dobro što uvek kontra i na svoju štetu since 1389.
L

Lgk

pre 7 meseci

Ali zato vole rusku čizmu, a ne kao izdajnici Poljaci, Mađari, Česi, Slovaci, Moldavci, Rumuni i ostali.
G

Gostivar

pre 7 meseci

Bravo za bacusku. Nisam neki Rusofil ali ako treba da se bira, naravno braca Rusi. Kao i vecina moje generacije(70-e) odgajani smo nekako da vise volimo zapad i sve zapadno. Naravno i danas kad sam odrastao vise volim zapadni sport, zapadnu kinematografiju, zapadnu modu, muziku, kulturu ali jedno moram da priznam Rusima...oni su poslednji i jedini bastion u zastiti nase (slovenske) civilizacije i familijarnih, porodicnih vrednosti. Svi ostali su asimilizovani(Borg-ovani) od strane dekadentnog zapada.
A

ApsolutnoJa

pre 7 meseci

Brqvo za komentar.
a

arroyo

pre 7 meseci

a što gledaš engleski fudbal, jedeš italijansku hranu, voziš nemački auto i koristiš američki internet onda "baćuško"?
I

I n enw

pre 7 meseci

Kontradiktoran si
@

@ arroyo

pre 7 meseci

Da li može gluplje od ovoga? Čuj, jedeš italijansku hranu. 😂😂😂
d

dzohusafet

pre 7 meseci

ti bukvalno rusiju ni na razglednici nisi video ako ovo mislis. kao i svaka druga zemlja, ima dobrih i losih strana, politicki su isti kao i amerika, kina i svaka druga imperijalisticka sila ikad, zanima ih samo i jedino sopstveni interes. toliko im je stalo do odbrane slovenskog duha da napadose drugu slovensku zemlju. kao sto bi i nas, da im stanemo na put njihovih imperijalistickih planova. imperijalisti su svi isti, sad sto neki u ovoj zemlji misle da ruska cizma ima bolji ukus od zapadne, druga je stvar. olos su i jedni i drugi i nije im ni najmanje stalo do nas.
j

jskbdkw

pre 7 meseci

Pijan bio svaki dan. Jedini koji može da parira našem Sarmi ! 🍻🍻🍻