Komentari na vest

Čelsiju hitno potreban špic, a Eland Roud slavi Rodriga - i Mendija (VIDEO)

G

Gott

pre oko 2 godine

Mnogo se švaba pravi pametan. Rešio se Lukakua i Vernera a Kai i Sterling oba nejaka ko Uroš da mu iznesu sezonu u Premier ligi.. Ne kazem, ima rezultate iza sebe al pobudalio malo sigurno neste. Ako ništa, Lukakua bi imao na klupi da ga se plaše.
E

Esex

pre oko 2 godine

Glumi gvardiolu i igra bez spica.haverc je ofanzivni vezni,maunt isto.sterling je levo krilo..tuhel pogubio konce
K

Kleo

pre oko 2 godine

Takodje ogroman problem Celsija vec godinama je nedostatak kreativnog veznog. Kad se setim samo Fabregasa u Celsiju, primi loptu, jedan pogled, pas u prostor i vec izbacuje nekog u stopostotnu sansu. A onda pogledas Zorzinja koji je odigrao pune 4 sezone i nema vise od 5 asistencija u svim takmicenjima, pa Fabregas je imao onu jednu sezonu gde je samo u ligi podelio 20 asistencija. De Brujne za jedno poluvreme podeli vise korisnih pasova nego Zorzinjo i Kovacic zajedno za 3-4 sezone.
P

Pablo Aimar

pre oko 2 godine

Upravo, mislimo isto. Em uspori igru, em nema nikakve koristi od njega osim toga - kada treba stati na loptu da se utakmica privede kraju. Kovacic isto, bolji je u tom segmentu ali toliko nekonstantan igrac, a Kante i kada je zdrav i u top formi, covjek je krampa blago receno prema naprijed. Mount je ono sto je Rashford u Unitedu, precijenjen igrac to je strasno, nigdje ga prve 3 utakmice. I sam mislim da je ovo do Tuchela, nek ima neko ko isto misli jer je tako.
e

eskobar

pre oko 2 godine

Malo celzi malo junajted malo siti i eto puni se kladionice
K

Kleo

pre oko 2 godine

Ne volim Gvardiolu nikako, ali covek je u Sitiju prakticno svako pojacanje pogodio, na stranu koliko je para dato za isto. U Celsiju zadnjih par sezona ima toliko promasaja na koje su bacene ogromne pare, posebno u napadu, mada mislim da tu ima dosta krivice i trenera, nemoguce da su svi oni toliko losi i da niko ne moze da poveze dve dobre utakmice, da neki gol, itd. Lukaku, Verner, Pulisic, Haverc, Zijeh, itd., svi su imali neke svoje bljeske, ali obrni okreni svi se u ovom trenutku mogu smatrati promasajima. Neka puste vise onog mucenog Hadson Odoija da odigra bar jedno 10-15 utakmica u prvoj postavi, pa ako ne uradi nista makar znaju da su pokusali.
b

bgcz

pre oko 2 godine

oće čovek d igra fudbal sa 11 bekova.
@

@bgcz

pre oko 2 godine

Taman jednog, da nama prosledi.
Z

Ze

pre oko 2 godine

Dok su bili Abramovic i Granovskaja znalo se kako se treba raditi.
K

Kleo

pre oko 2 godine

Imas jednog od najboljih desnih bekova na svetu Jamesa, i ti ga vec dve utakmice zaredom stavljas da igra stopera, sto on ocigledno nije, a da stvar bude gora igras taktiku koja se najvise zasniva na tim istim bekovima. Sto je neko vec napisao, za to vreme Caloba i Aspilikueta sede na klupi, a Loftus Cik igra desnog beka koji tu poziciju nije pokrivao u karijeri. Mendi ocajan sa loptom, kao i tokom celog mandata u Celsiju, jos kad na sve to uzme da dribla, danasnji ishod je neminovan. Zorzinjo standardno igrac manje. Zivo me zanima zasto su tolike pare bacene na Kukurelju, Cilvel je 3 puta skolovaniji i bolji igrac, da je imao one dve sanse kao Kukurelja danas, dao bi makar jedan gol. A na sve to su vec u ekipi imali 2 rezervna beka, Alonsa i Emersona, od kojih je Alonso vrhunska alternativa za Cilvela, a i Emerson je mogao da posluzi, umesto sto je dato 70+ miliona evra za Kukurelju. Bolje za te pare da su kupili krstenog stopera, posto tu vec skripi opasno. Sve u svemu mislim da je Tuhel ofanzivno jako slab, imas toliki potencijal u napadu, posebno prosle sezone, ne znas koga pre da ubacis da igra, a opet ko god da igra ne moze da da vise od 10 golova po sezoni, bekovi i stoperi cesce daju golove.
Z

Zeleznik

pre oko 2 godine

Kakva je ovaj Kukurelja rupčaga strašno....
@

@železnik

pre oko 2 godine

Ako se prezivaš Kukurelja, ne možeš biti ozbiljan fudbaler. Nije Dejan Andjus lud, kad je tako nešto rekao.
R

Roman lično

pre oko 2 godine

Glavni razlog loše igre su pogrešne pozicije na kojima igraju igrači, prvi haverc koji je amf, maunt isto, a Sterling da je napadač, ne bi bio krilo. Posle toga loftus wing bek🤣, a dzejms štoper pored živog čalobe, čilvel na klupi🙃 Loše skautiran tim još za vreme romana, prva greška je kad je pored amf maunta doveden haverc za 80m i na kraju i ne igraju u toj formaciji😂😂 Ali to su plaćeni igrači puno novca i moraju svi da igraju po svaku cenu, a ekipa i rezultati ispaštaju. Ista greška se sada pravi sa dovođenjem de jonga isto za 80m, a u sredini imamo kantea, kovačića, žoržinja, galagera, loftus čika, gilmura, barklija i čukvuemeku, a pritom i kupljen vunderking Kasadei za budućnost u tandemu sa čukvuemekom. To su 9 igrača, a oni planiraju da spucaju 80m za de jonga. Zašto? Tuhel je prinuđen da ili menja na 4231 da koliko toliko prilagodi igračima pozicije ili da pravi kardinalne rezove kad su neki standardni igrači u pitanju, jer dosta dobrih igrača će morati na klupu. Primera radi, maunt i haverc isključivo u rotaciji. A svakako je komedija 73m za kukurelju, inače dobrog igrača, ali ti je čilvel, koji bez obzira na povredu ne znači da će na tri meseca da se povređuje tokom cele karijere, pa da se bacaju ovako pare koje su mogle da odu na drugu stranu, a tu da se kupi jeftina kvalitetna alternativa kao npr. perišić. A možda i glavni razlog lošeg čelzija o kome niko ne priča je to da klub nema ni jedno pravo desno krilo već godinama. Još samo Kepu da stave u špic kao zamenu Lukakuu i to je to.
C

Capo di tuti capi

pre oko 2 godine

Ovaj tuhel je budala svoje vrste, covek upropastava igrace, ris dzejms desnog stopera, loftus cik desnog wing beka, sterling krilo ceo zivot a kod tuhel iza napadaca, haverc pogubljen, za tog decka je pitanje da li ce vise ikad igrati fudbal koji je igrao u nemackoj, lik veze nema sa centarforom, klasicna 10ka i to je pozicija koju mora igrati. Sta tek reci sto je pustio i lukakua i wernera, pod hitno otkaz ako planiraju bilo sta ozbiljno ove sezone, pod hitno.
G

Gost....

pre oko 2 godine

Ti izgleda neznas kol se ovdje igra kola dok si vec odredio ko ce bit prva cetiri nevrijedi ako ne kom United pozzz
A

Ambrozini

pre oko 2 godine

I sta kažete potreban novi špic? Ma ipak, potrebna još jedna milijarda da se kupi istorija, trofeji, da se kupe klinci da navijaju za celzi jer oni malo stariji neće preći da navijaju za celzi kad znaju gde je taj klub bio većinu svoje istorije.
B

Brko

pre oko 2 godine

Kritikujemo svi Dortmund i Leipzig, ali zamislite da oni troše kao Chelsea, bili bi bar u utrci sa Bayernom do zadnjeg kola
J

Jack Sparrow

pre oko 2 godine

Siti,Arsenal,Totenhem,Liverpul to je sigurnih top 4 za ovu sezonu,mozda se prikljuci jos neka ekipa u borbu ali tesko. Arsenal koji je jako dugo bio strpljiv za svoje mlade igrace sada uz Siti igra najlepsi fudbal. Ali kada znamo da je Arteta bio prvi Pepov covek onda i ne cudi sto je uspeo tako da uklopi ekipu i dovede bas onakve igrace kakvi su potrebni za takvu igru. Totenhem ce biti sve bolji i u to nema sumnje jer Konteove ekipe uvek kasnije pale zbog prejakih priprema. Liverpul je Liverpul krenuo lose ili dobro tu je najbitnije da se pronadje igrac koji ce preuzimati odgovornost kada Salah nije u formi,jer Manea vise nema. Jota kad se oporavi od povrede moze da bude kljuc,Dias je odlican ali nije jos taj kalibar. Nunez odlican spic ali mora mnogo smireniji da bude da bi radio u Premier ligi ono sto je u Portugalu. Celsi je nekako sklepan na silu i ne vidi se koncept kako ekipa treba da igra i ko je vodja ekipe. Junajted za sad ne vredi ni komentarisati. Od ostalih ekipa Lids,Fulam ,Njukasl i Notingem izgledaju kao ekipe koje najvise mogu da se umesaju u neku borbu za gornji deo tabele.
A

Aaaa

pre oko 2 godine

Sve ces promasit i to ce se vidjet…
b

bratuska blue boy

pre oko 2 godine

Azpi i Caloba na klupi James igra stopera, Loftus igra wing beka? Samo Tuhel zna tu misteriju da resi. Mendi je ok golman ume da odbrani svasta ali ovo je los potez koji treba na neko vreme da ga prebaci na klupu, nije Celsi tim koji moze i gaji fudbal koji se igra bez spica, bolje da je bilo 4:0 nego sto je Kulibali dobio crveni, ove sezone ako zavrse u top 4 bice maestralan uspeh da ne kazem magija, katastrofalna igra. Ali tek je pocetak sve je u njihovim nogama.
A

Allianz

pre oko 2 godine

Čelsiju treba novi trener
G

Gost28

pre oko 2 godine

Mendi video bele dresove i javio mu se PTSD od Benzeme kod njegovog 3. gola u LS
T

TP-1

pre oko 2 godine

Sramota kakva igra. Tuhel aut!!!
G

Gost13

pre oko 2 godine

Potrošili boga oca a on lik igra sa Loftus Čikom...Izmišlja neke postave, svira klincu, i naravno raspad.
R

Romanov sin

pre oko 2 godine

Celziju treba trener ovaj dripac unistsva ekipu sa 3-4-3 za 20.godina koliko sam fan Celzija dosadniji fudbal nisu igrali…
S

Sempre Ac Milan

pre oko 2 godine

City,liverpool ..........................chelsea itd.
G

Gost300

pre oko 2 godine

Nikakvo mjerilo snage nisu Palas,Lester,Bornmut,ali zato jeste Lids 😂,pojedinim likovima bi 100× bolje bilo da cute i da prate tim za koji navijaju,sad ce se javiti "Kleo",da mi kaze kako sam na vijestima o celsicu,a ne vidi kad navijaci celsija pljuju po Arsenalu i ostalim klubovima,a kakve su jade tek kokoske kad ih je prosli vikend celsi pregazio...
G

Gostwr

pre oko 2 godine

Celziju treba napadač,stoper i brzi vezni igrač ove puzeve kao zorzinjo i loftus cik i zijeh slobodno mogu da poklone nekome,haverz je dečko pogubljen u vremenu i prostoru ne moze on bez podrške sam u napadu niti je jak niti brz,sterling je bacena para 60 miliona prosuto u vjetar moze i 30 golova sad da da jednostavno on je igrac manje na terenu...Tuhel ce da uguši Ris dzejmsa sa igrom desnog stopera dečko se tu ne snalazi i nije tu nikad ni igrao,maunta takodje on ne moze da igra box tu box veznog ni za milion godina,ova ekipa pati bez kovacica i kantea oni su glavni igraci cak mi se Cini da je Alonso produktivniji i bolji za ekipu od ovoga Kukurelje mozda grijesim mozda treba vremena ali o tome su trebali da misle u junu ne u avgustu kad prvenstvo pocne
K

Kao gost

pre oko 2 godine

Moyes treba da dobije otkaz pod hitno
H

Hahahaa

pre oko 2 godine

Ubili nas ljudi ko mraz paprike, Tuchle mlati praznu slamu sa svojim izjavama a nigdje igre, nigdje napretka i sl. Zavarala me je tekma s Tott, ovo je horor. Mendy i Havertz out iz ekipe do iza Nove godine, sramota. A ne mogu zamisliti sta bi bilo da su Ziyech, Odoi ili Pulisic igrali sve 3 utakmice kojim slucajem, i da su ih odigrali kao Mount, mislim da bi bili isključeni iz ekipe za sljedeću, nema ideje u ovom Chelseaju, nema nekog igraca zbog kojeg ih gledam, isto sra*e svaku utakmicu s ovakvim ekipama, zanemarili smo cijeli vezni red a dovodila su se 2003a i 2004a godista i igraci koje ce tek za 2/3 sezone TRENIRATI s prvom ekipom, ovo je ocaj i bijeda, top 4 je puka zelja i san, katastrofa. Sterling masi ciste sanse a zabija hladno iz offsidea, poznato mi to nesto (citaj Werner). Kesirajte za Toneya, Aubu, De Jonga ili nekoga ovo ne ide ovako, jedina smo ekipa koja nema kreativnog vezistu. A ima i do Tuchela jer je covjek trecu godinu ovdje a napretka naprijed nema ... jedva cekam intervju i filozofiranje poslije utakmice.
L

LePoqewCOYS

pre oko 2 godine

Tottenham pokraden protiv Chelsea, ali evo već u sledećem kolu ih uhvatila karma. Sada sleduje borba za opstanak sa Unitedom i Liverpoolom.
V

Valja

pre oko 2 godine

🤡🤡🤡🤡
L

LePoqew

pre oko 2 godine

Bog sve vidi
n

nemanja1512

pre oko 2 godine

nudio im se ronaldo rasirio rucice, ali steta.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Mogao bi Pavkov da se predomisli i umesto u Saudijsku Arabiju ode u Celsi kad mu je vec potreban spic.
s

salot

pre oko 2 godine

kome smeta jaki celzi, uložili 200 milja a nijedno pojacanje nisu doveli, kulibali je top stoper sa 4 pozadi, sa 3 ne moze da igra, tuhel ne zna de udara a lukakua poklonili interu gde trpa svaku, lids ih oducio od fudbala
G

Gostttt

pre oko 2 godine

Još nisu dostigli vrhunac katastrofe, samo još da stigne i Megvajer i žurka može da počne
e

eskobar

pre oko 2 godine

Njemu je hitno potreban trener
P

Prosto

pre oko 2 godine

..je neverovatno da ekipa sa stotinama miliona evra ulaganja igra ovako, ok vrte se tu ogrne pare, zaradjuje se i kupuje..ali da Celzi ovako izgleda, to je strasno. Ukoliko se nesto ne promeni uskoro bi mogao da dozivi sudbinu MU.
G

Gostkkkk

pre oko 2 godine

Brighton fino složena i ozbiljna ekipa, uz to sve na transfer pijaci pokazali kako se radi biznis Minimalno plasman u LK ove sezone
G

Gost090

pre oko 2 godine

igraju zajedno par sezona.dobar tim,to i pokazuju.
D

Drogba94

pre oko 2 godine

Gde ameri udju u klub, tu trava ne raste, čelsi adio

maremarinovic177@gmail.com

pre oko 2 godine

Istina da tako će biti i Milan isto nema tu sreće di su Amerikanci vlasnici kluba
@

@Drogba94

pre oko 2 godine

Ja to pričam, već godinama. Ne mogu ti voditi klub, ljudi koji nemaju pojma o fudbalu. I u kojoj zemlji je fudbal 4 sport po popularnosti, otprilike tu je negde. Ameri to kupe samo zbog profita. I naravno moći,praviće Romana od blata.