Komentari na vest

Čelsijevu “devetku“ niko neće: Sujeverje igrača pretvorilo se u veru da je broj uklet

S

Srecko Sojic

pre oko 2 godine

Abtaham je brutalna 9-ka bio za svoje godine i iskustvo. Dokazuje to sada i u Romi. Mislim da na godinu ako ovako nastavi treba se ga kupiti. Celsi ima klauzulu po kojoj za 80 mil.€ moze ga sledece leto vratiti.
1

145 5

pre oko 2 godine

Ma to sujeverje to su gluposti. Kao mali sa 5 ili 6 god crna mačka bila u komšiluku koliko su nas matorci plašili da je to loše. Ni oni nisu znali da objasne ali kada imaš 6 godina svaka priča ti je uverljiva i strah za trenutak o uzme bilo koga. Petak 13... To su sve mitovi. Pustite to, pogotovo je naš narod sklon takvim verovanjima magiji itd. Dodao bih samo za Čelsi da Tores Lukaku i druge devetke su bili preplaćeni tako da tu treba tražiti glavni razlog zašto su bili loši. Nedeljno preko 200 000 funti pa im je sve preče bilo od fudbala.
e

esex

pre oko 2 godine

Sportsko trece oko,sta li je
G

Gost3848

pre oko 2 godine

Igrao je kod Gvardiole kao najistureniji, i on i Foden, pa zato i nisu jos uzeli LS.
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Nije broj uklet, npr Bularuz je bio fantastična devetka.
p

plavac

pre oko 2 godine

sit se ismejah
D

Dreezy Drake

pre oko 2 godine

9 ukleta 100% u Celziju, nego dajte tekst Dejli mejla gde iznose sumnju da Sudici vlasnici Njukasla stoje iza ovog potrncialnog pumpanja novca u Celzi, posto su oni zaprsvo vecinski investitor Klirlejk Kapitala, koji je zapravo vecinski vlasnik kluba.
R

Roman lično

pre oko 2 godine

Ma gluposti, za sve nabrojane se i pretpostavljali da će da se snadju loše. Morata je najveće drvo od svih. Jednom mrtav igrač. Ono ne treba ni zvati fudbalerom. Ja ne znam kad njega neko kupi šta očekuje od njega😂😂 Krespo i iguain nisu bili za englesku ligu. Falkao isto, plus kao da im nije dovoljna njegova epizoda u junajtedu, pa kao da će da proradi u celziju, a onda repriza u vidu lukakua za rekordan novac🤣🤣🤣 Jedino je koliko toliko tores nekim golovima uradio nešto, ali on je igrao tamo u eri drogbe, plus je imao neku povredu koju je poneo iz Liverpula tada i sve je kasnije ispalo manje više mlako za njegove standarde. Ali to su Romanovi hirovi, jedna od njegovih retkih loših osobina da bez konsultacije sa trenerom kupuje centarfore za svoju dušu. A glupost sa brojem 9 da je uklet je ta da, samo zamislite drogbu i koštu u zenitu karijere sa 25 godina da nose taj broj. Kidali bi kao zver i bez 25 golova samo u PL minimum ne bi bili,a ostala takmičenja da i ne računam.
P

PVC

pre oko 2 godine

Nije do broja, klub je hibridan, a plastika je toksična u pravom životu
G

Gost 45

pre oko 2 godine

Ti živiš život ?
г

гост66

pre oko 2 godine

Све што можеш је да пишеш неопеване идиотизме по порталима и тоЕто. Ако те то чини срећним, какав ли ти живот водиш. Мукица.