Komentari na vest

Čelsi opet zagrabio iz zlatnog ćupa, Aksel Disasi zvanično na Stamfordu za 45.000.000 evra

h

haeaeheaehaeah

pre 10 meseci

jos jedan average francuz, i odose sad na preko 800 miliona potrosenih...ffp za njih ne postoji ocigledno...
4

46

pre 10 meseci

Odbrana nije idealna ali je kompletirana, vidim da je pomama za tim gromadama od 2m i minimum 100kg na štoperskim pozicijama, a fudbalski IQ je tu upitan po meni. Ja verujem da Badijašil i Disasi mogu npr omalenom Martinezu iz Junajteda samo vodu da nose, iako sam simpatizer Čelsija. Videli smo i kako se Kulibali proveo u PL, a kako igra npr. Nejtan Ake koji je Čelsijevo dete. I dalje nema defanzivnog veznog i još jednog napadača, ali kako su do sada radili mislim da će ekipa biti kompletna do kraja prelaznog roka, u odnosu na to kako su radili prošlog leta ovo je nebo i zemlja.
C

CFC

pre 10 meseci

Celsi je imao problem prosle sezone u vazdusnim duelima. To je bas doslo do izrazaja kad su ubacaji i korneri u pitanju. Aspi i Kukurelja u jednom momentu stopere igrali a Kepa je najnizi golman u ligi. 12cm je visi Sancez sto sad dolazi. I to su protivnici dosta koristili. Da li imaju mozga za Premier ligu to cemo videti. Ali kao sto kazes ekipa je skoro pa spremna. Jos Vlahovic i Kaisedo i to je to.
h

haaeheahaehehe

pre 10 meseci

i opet odigraju x protiv raspalog nikad goreg dortmunda prekjuce , komedija od kluba i jedni i drugi :D
T

TP-1

pre 10 meseci

Celzi sklapa dobar tim. Samo polako i bez osudjivanja. Ovaj tim meni izgleda sasvim ok da se potuku za cetvrto mesto u PL.
a

a nasi?????

pre 10 meseci

A kada im dolayi Vlahovic, bez koga "nece moci"? A hahahahah. Kakva loznjava sa nasim igracima! Pa Mitrovic u Inter, pa Samardzic u Inter, pa..A onda - nista. Dusan na kupi Juventusa. Mitar se tek mora izboriti za mesto u 11 Fulama...A Hrvate gledam - gaze u svim kupovima...I imaju trasfere o kojima nasa "fudbalska nacija", pardon loziona, moze samo da sanja!
G

Gost111

pre 10 meseci

Ne znam kakav je Disasi igrac, ali Monako je ubo zamjenu za njega. Salisu je prava zivotinja i dosao je za mali novac.