Komentari na vest

Čelsi kreće po Sanča! A šta će im i gde će ga… E, to niko ne zna

D

DidierDrogba11

pre 19 dana

Daj svega i daj puno.
R

Rui Costa

pre 19 dana

Ne zna se ko bi bio luđi. Oni da ga dovedu ili on da pristane...
D

Deniz

pre 19 dana

Čelsiju nije problem napad, niti je bio, već sredina i odbrana. Da su ostavili na ovaj sastav Kantea, Kovačića i Rudigera, borili bi se za titulu. A ako već hoće nešto u napadu da poprave, onda da udalje Mudrika, ne iz klube, nego iz države, da uklone Džeksona, tu se stvara prostor da dovedu Osimeha kao špica, i eventualno Sanča pa da ga rotiraju sa Netom. Neto(Sančo) - Palmer - Madueke Osimeh Međutim mislim da je ovo sve suvišno što rade dok im je god odraba "truba". Skupljaju golove u praznu kesu. Čelsi i Siti u dva kola su dali po šest golova, Siti primio jedan, a Čelsi četri. Odbrana pravi razliku i donosi titulu.
K

Kešig

pre 19 dana

Nema od ovoga ništa, apsolutni je van svakih limita što se tiče platnih razreda u Čelsiju
.

....

pre 19 dana

Odlicano će se uklopiti procenjeni cirkuzant kao i 90 posto njihove ekipe. Umetnost je da ti vec 3 prelazna roka trosis svaki po 300 miliona i budeš sve gori i gori.
S

Sivonja iz RS

pre 18 dana

tvoj klub daje ima 20 godina, pa ništa nije osvojio
K

Kleo

pre 19 dana

Ovi iz Celsija stvarno nisu normalni, aj da kazemo da igraju 4-2-3-1 na duge staze, kao sto ce verovatno i igrati, Palmer je zakucan na mestu poluspica, mislim da ce Madueke uskoro postati nezamenjiv na poziciji desnog krila, ostaju 2 slobodne pozicije, levo krilo i spic, a oni u ovom trenutku za te 2 pozicije imaju Neta, Felixa, Mudrika, Nkunkua i Dzeksona, Sterlinga ne racunam posto su ga precrtali. I na sve to oni jure Sanca i Osimena, Boze ima li te, nece moci sve da ih stave u protokol kad dodje utakmica, a ne da im podele minutazu.
c

cfc

pre 19 dana

Pa pazi, jedino ako idu i sterling i mudrik. onda na levoj su sanco i pedro, na desnoj madueke i nkunku, poluspic palmer i felix i spic osimen i dzekson.
D

Deniz

pre 18 dana

(cfc) Druže, prvo Čelsi treba da ima jedan uigran sastav, a trenutno ima 45 igrača, znači četri sastava po 11 igrača. Drugo, Felix je napadač(lažna devetka-polušpic), a po potrebi krilo, nije veznjak, Palmer nije polušpic nego ofanzivni vezni, a Džekson greškom igra u Čelsuju. Najveće pojačanje bi bilo da se ekipa skrati sa 45 igača na 30. U okviru tih trideset, prvi sastav 11, klupa i rezerve za ne daj Bože, jer se povrijeđuju kao ludi. Dovesti školovanog špica(mada nije nužno, daju dosta golova), a prioritet sredina i odbrana. Znači sa sredine niko ne valja, odbrana od ove seoze Kukurelja se poravio, Gusto odron, Badiašil za bauštelu, Fofana 90% vremena u bolnici, znači Kolvil nije loš, ali nema drugog štopera da se uigraju. Čilvel i Džejms da isto takoo 90% vremena u bolnici, znači nužno je dovesti veznjaka i štopera, ali ne neke šabane nego školovane igrače, i vratiti Petrovića na gol.
c

cfc

pre 18 dana

@Deniz. Palmer igra na poziciji AMC i tu se on rotira sa Felixom. Ja stvarno ne znam gde i ti i ovi mediji nadjoste 45 igraca kad je dosta otislo na pozajmice ili prodato, ili ce biti. Slazem se da je odbrana losija i da se to trebalo pojacati ali do kraja roka oni ce imati na svakoj poziciji po 2 igraca plus 3 golmana. Plus 3 igraca u svakoj liniji dodatno. i to je do 28 igraca gde se sa manje ne pocinje ni prvenstvo a kamoli igra se evropa, svetski kup i 2 engleska kupa. petrovica ne bih da komentarisem. solidan golman ali linijas. jorgensen je bolji. a za njegove godine bolje da bude prvi u strazburu nego drugi ili treci u celaiju pa mozda se i probije za koju godinu
P

Pravicete vi

pre 19 dana

Carevica od blata,ali mnogo je kasno!?
P

Puukky

pre 19 dana

Лепо је један човек рекао, ови да немају Стерлинга јурили би да га доведу..
B

Betoven05847353

pre 18 dana

Sterling je smješan. ko ga je doveo u Čelzi treba ga u zatvor . I još mu dao ogromnu platu.
D

Dragan VG

pre 19 dana

Ovaj Celsi je postao zalosna sprdnja od kluba. Otopi se silna plastika po ovom toplom vremenu...
J

Ja ne mogu ovo više

pre 19 dana

HahahHahshahahshaha
p

pratio

pre 19 dana

sam veceras strazbur treba im iskusno krilo eto moze celzi da ga kupi za njih ahahahaha ili to cuvaju za mudrika koga je danas mareska bas kritikovao :) Bolje da celzi kupi desnog beka umjesto ovog gusta decko je operisan od fudbala
P

Pulp Fiction

pre 19 dana

A gde ce Osimen posto dolazi Lukaku? Psg?