Džejdon Sančo (Reuters)
Džejdon Sančo (Reuters)

Čelsi kreće po Sanča! A šta će im i gde će ga… E, to niko ne zna

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.08.24. | 21:25

Juventus je još u igri

Kako stvari stoje, Džejdon Sančo će biti jedan od igrača koji će obeležiti finiš prelaznog roka. Cela fudbalska planeta zna da Erik Ten Hag želi da mu vidi leđa i zainteresovani klubovi su čekali finiš pijace da bi doveli Mančester Junajted pred svršen čin i naterali ga da prihvati njihove uslove.

Pominjao se PSŽ ali je odustao, potom je Juventus ušao u igru za dovođenje engleskog ofanzivca, a od večeras je favorit Čelsi.

Izabrane vesti

Iako Plavci ne znaju šta će sa gomilom prekoborjnih igrača i imaće pune ruke posle da ih se reše do petka veče kada se završava prelazni rok, vide prostor za Sanča u timu Enca Mareske. Gde će sa njim i šta će im Sančo, to već niko ne zna… Čelsi na Sančovoj poziciji levog krila ima Mihajla Mudrika i Pedra Neta, igrače koji su ukupno koštali 130.000.000 evra! Na levom krilu mogu da igraju i Žoao Feliks, pa i Kristofer Enkunku. Gužva koja bode oči. Ali, Čelsi želi i Sanča.

Opcija koja trenutno izgleda najrealnije je da Čelsi napravi trampu sa rivalom iz Mančestera i ponudi mu nekog od svojih precrtanih prvotimaca u trampi. Među igračima za koje se traži izlaz su Rahim Sterling, Ben Čilvel, Trevo Čaloba, Aksel Disasi, Kepa Arizbalaga, Karni Čukvuemeka, Dejvid Datro Fofana, Đorđe Petrović, Anđelo, Ćezare Kasadei… Junajted bi mogao da razgleda i birka.

U igri za Sanča je i dalje Juventus. I njihova ponuda bi verovatno bila primamljivija Crvenim đavolima. Juve bi Sanča na pozajmicu uz opciju otkupa za nekih 40.000.000 evra koja bi prerasla u obavezan otkup ako se Englez pokaže u Italiji. Međutim, tu je problem Sančova plata koja godišnje na bruto nivou iznosi 20.000.000 evra što je van Juventusovih finansijskih domašaja. Čelsi bi tu platu mogao da pokrije odlascima Sterlinga ili Lukakua koji je pred potpisom za Napoli.

Letnja pijaca traje još pet dana i izvesno je da će Sančo promeniti sredinu. Ostaje da vidimo na kojoj adresi će igrati od 30. avgusta.  



tagovi

Džejdon SančoLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Čelsi
Juventus
Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara