Komentari na vest

Čelsi izgubio kompas i odrekao se talentovanog levog beka

D

Deniz

pre 10 dana

Pratim Celsi 20+ godina, momak je ispod prosjeka, uostalom to je dokazao u finalu LŠ, a da je iole bio bolji BvB ne bi završio peti. Baš prosjek, hajde da je barem malo iznad, ali ništa posebno, kao i Čaloba.

ROSSONERO97

pre 10 dana

po cemu je ovo los potez.. dobro zaradili na decku koji imao jednu dobru sezonu,plus,treba im novca zbog ffp...nekad stvarno pisete bezveze ovakve tekstove
И

И

pre 10 dana

Znam da je popularno pljuvanje po poslovanju Čelsija, sa punim pravom naravno, ali što je ovo loš potez? Imaju preglomazan igrački kadar i trebaju prodati nekoga. 40 miliona za igrača sa jednom polusezonom, nije loše, a nije baš da je oduševio u Bundesligi. Da nije igrao finale LŠ ta pozajmica bi prošla neprimetno. A na kraju krajeva ni Dortmund u kome je bio na pozajmici se nije baš otimao da ga dovede za 40 miliona, već ga dovodi treći klub. I to nešto govori. Pitanje je da li je baš toliki talenat.
b

bahav

pre 10 dana

u finalu lige samoiona kriv za oba gola…
O

Orao

pre 10 dana

Nemojte tako. Mozda u Celziju znaju da voli da se drogira, alkohol, prostitutke... Aaa mati mila. Ko vodi Celzi sta je ovo. Komentar je sakarsticne prirode.
K

Kleo

pre 10 dana

Pa i nisu lose pare za igraca sa prakticno jednom odigranom polusezonom u prvoligaskom fudbalu.
j

janjetina

pre 10 dana

cime se drogiraju u menadzmentu Celsija???
P

Provereno znam

pre 10 dana

Da se drogiraju holesterolom, licno im dovozim prasice!!