Komentari na vest

Cappo di tutti capi u pokušaju: San Siro nije Sanremo

KoRn

pre oko 21 sati

Možemo mi Ibrahimovica da dižemo u nebesa ali 2022 da se on nije povredio oni ne bi osvojili skudeto. Najzaslužniji za to su njegova povreda i njegova zamena Olivie Žiru. Titulu su doneli Žiru i Leao. Mogu da dobijem milijardu minusa, Zlatan je vrhunski napadac ali prepun sebe za igraca koji ne da nije osvojio Ligu šampiona vec nema ni jedno polufinale.Njegovi najveci uspesi su osvajanje prvanstava sa timovima koji i jesu bili najveci favoriti za osvajanje. Ajde sada udrite po minusima.
P

PzKM

pre oko 19 sati

Zamisli, niko ti nije dao minus, priznaj da to nisi ocekivao :-D Dosta igraca je zasluzno za tu titulu, ne samo jedan, dvojica ili trojica, cak ne ni samo cetvorica.

KoRn

pre oko 18 sati

Pa kritikujem Zlatana ocekivao sam 100 minusa za par minuta.
V

Vinetu

pre oko 21 sati

Pa nije sramota izgubiti od Liverpula. Sta su se ljudi popalili.
s

svilar97

pre oko 23 sata

Uzece Milan lagano 6bodova protiv Dinama i Zvezde, poraz od Liverpula nije sramota.
f

frey

pre oko 23 sata

Došao sam do dela gde se Čukvueze, Musa i Loftus Čik smatraju igračima i momentalno sam orestao da čitam. Milan jeste slabiji i od Intera, a ne od Engleza. To je činjenica, ali, za italijanske uslove su lagani top 4
U

UPDP

pre oko 22 sata

Ja sam to bas potpuno drugacije shvatio u smislu da to nisu dobri igraci, mozda gresim.
U

Uzbunjivac

pre oko 23 sata

Neki F. Veselinovic savetuje i sprda se sa Zlatanom Ibrahimovicem. Bilo bi jadno da nije presmesno.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre oko 23 sata

Zlatan Ibrahimović, bio je jedan od najboljih fudbalera svog vremena, NE I NAJBOLJI, BILO JE NEKOLIKO BOLJIH OD NJEGA. Ako je ovo stvarno izjavio, veliki klub kao što je Milan morao bi da ga smeni u narednih 48 časova. Ibrahimović je kao "NEKO" u Milanu koji se nešto pita običan galamdžija,,,, izbor trenera je katastrofa, prodaja Tonalija potez neznalice, i da ne dužim. Ibrahimović će vrlo brzo biti najuren iz Milana.
Ш

Шабан

pre oko 23 sata

Ибрахимовић је несумњивио био атрактиван као играч. Лично, ценим да је ту крај његових квалитета. Сви тимови у којима је играо, до одласка у Америку, желели су "ушати трофеј", Златан није освојио нити један! Неколико пута је био проблем и најурен из екипа. Барса и Интер су дошли до тог трофеја и без њега! А то што је харао на заласку у килавом Милану и још килавијој Серији А или у Америкама, не треба узети за озбиљно. Једино што је раји балканској узор јер се као маргиналац, простак и сиротиња успео до велике лове и још већег ега, сан свих бауштелаца и шофера од Аљаске до Алматија. . .
n

nadrealnoo

pre oko 24 sata

Problem Milana je u tome sto se uprava istripovala da je imala tim,a nije shvatila jos uvek da je imala vrhunskog trenera koji je od prosek ekipe napravio repsektabilan tim!!!Davno sam rekao Piolija ce praviti od blata!!!
N

Nebuloza

pre oko 23 sata

Kakva nebuloza, praviti Fonseku 2 (Piolija) od blata... A mozda da su angazovali Kontea ili Ancelotija, ili da angazuju Alegrija ili Sarija, pa bi Pioli bez problema pao u zaborav...
M

Maestro

pre oko 24 sata

Jedno je biti veliki igrac a drugo je biti trener a trece je biti sportski direktor ili neki funkcioner,potrebna je priprema za taj posao,usavrsavanje,iskustvo jer je to potpuno druga dimenzija u odnosu na igracku karijeru.
n

nadrealnoo

pre oko 24 sata

Ibrahimovic je bio vrhunski igrac,veliki nije. Razlika je ogromna!
K

KIMI 85

pre oko 24 sata

Koliko sam citao na gazeti kad je postavljen, on je tehnicki direktor. Neka spona izmedju igraca i uprave, a nikakve veze nema ni sa transfer politikom niti oko skautinga. Moje misljenje je da je on postavljen da bise kupio mir sa navijacima jer su hteli vece ime na klupi, bolja pojacanja, i u startu su bili protiv Lopetegija i Fonseke. A ovi em su doveli prosek trenera, nisu se ni otvorili po pitanju pojacanja.. I onda ajde da stavimo Ibru posto ga navijaci gledaju kao legendu, samim tim nece se ni buniti mnogo.. Medjutim, Ibra ce sada da placa ceh jer ce ga pljuvati, a vec su poceli, kao i Furlanija, Monkadu i Kardinalea.. A ispao bi veca faca da se zauzeo za Maldinija kad je bio igrac, ovako ce ga gledati kao i ove placenike. Nije da je on krivac za trenera, za pojacanja ali je saucesnik. Sa svim odlukama se slagao, podrzavao dolazak ovog trenera..
T

TD

pre oko 22 sata

Nije tehnicki direktor, pita se oko pojacanja (bar tako tvrdi), otisao je u penziju proslog maja i nije se bas moglo ocekivati da se toliko zauzme za Maldinija koji se i sam ogresio o Bobana pre cetiri i po godine...
K

KIMI 85

pre oko 21 sati

@TD Tako je tvrdila gazeta kad je postavljen,tehnicki direktor. Posle su izmisljali funkciju, da bi opravdao odgovornosti. U sustini, ta funkcija koju on obavlja, nije postojala dosad u klubu. Sto se Maldinija tice, on je itekako bio u klubu i vec tad je imao interakciju sa upravom i mogao je da utice na odluku..
T

TD

pre oko 19 sati

Formalno je jos uvek bio u klubu jer mu je ugovor isticao tek 30. juna, medjutim glavom je vec bio u penziji i negde na odmoru (poslednja aktivna sezona u svojstvu igraca), a karijeru je trebalo da zavrsi godinu dana pre toga tj. posle Sasuola i proslave na Duomu.
T

Tiooo

pre 1 dan

Zlatan se od lava pretvorio u najobičniju Kardinaleovu pudlicu ,najveće razočarenje od svih iz ove nove uprave,zapravo od ostalih nisam ništa ni očekivao

Bojan Urosevic

pre 1 dan

Milan i igrački kadar i trener je na nivo da ne može do završnice ni u Ligu Evrope realno su za ligu šampiona prosek ekipa i ništa više Italijani jedino mogu da se nadaju da Inter može nešto više i možda Juventus.
Ц

ЦЗ НС

pre 1 dan

Уопште ми није криво ради Милана, Луку Јовића који сигурно заслужује више су практично прецртали након једне утакмице. Не кажем да је најбољи на свијету, далеко од тога, али просто му нису пружили честиту прилику!
V

Vlado Banja Luka

pre 1 dan

Seria A je vec desetak godina u slobodnom padu. Nije samo rijec o parama, vec o filozofiji i taktici. Kada vikendom gledam neki talijanski mec, uvijek je u pitanju neko cekanje, kalkulisanje, igra na 0:0 ili 1:0. Sinoc Liverpul napada i grize 90 minuta, ne da Milanovim igracima da iznesu loptu iz sesnaesterca! Kada osvoje loptu, igraju ofanzivno i brzo, nema vracanja lopte unazad. Jednostavno, kalco fudbaleri nisu navikli na to...
K

Koraci

pre 1 dan

Los trener prijatelju, nema to veze sa kvalitetom lige ili igraca.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 21 sati

То је било до прије последње 2 године које си очигледно преспавао. 2022/23.- полуфинале ЛШ Милан и Интер, финале Интер, полуфинале ЛЕ Јувентус и Рома, финале Рома, ЛК финале Фиорентина; 2023/23.- ЛШ 1/8 финала Наполи, Интер и Лацио, 1/4 финале ЛЕ Милан, полуфинале ЛЕ Рома и Аталанта, освајач Аталанта, финале ЛК Фиорентина! Мало ли је?
P

Pjer Karden

pre 1 dan

Klasičan balkanski cirkuzant,sirovina,ne može taj posao da radi lik sa 4 razreda večernje škole,oterati jednog maldinija je van svake pameti,imaju ekipu koja će se grčevito boriti za 4 mesto,sinoć kao da sam gledao Liverpul-Modena,poraz nije bio rezultatski težak koliko njihova nemoć i pokazatelj da su drugi ešalon ozbiljnog fudbala,daleko od top-20 timova u Evropi u ovom momentu.
L

Lupen

pre 1 dan

On je doneo sam Skudeto pre dve godine, tako da ne lupaj...
I

Inter

pre 1 dan

Lupen@ samo ne znas sta su onda radili Teo i pogotovo Leao, ako je ovaj sam doneo Skudeto.
A

Arsene, Arsene

pre 1 dan

SAM sigurno nije doneo nista, ti si taj koji ovde lupeta.
L

Lupen

pre oko 24 sata

Da nije bilo njegove energije, Leao i Teo ne bi osvojili nista. To se vidi i ove sezone kada ne mogu da se sastave. Lupetate, nemate pojma.
G

Gost1234

pre 1 dan

Trener mora da leti, jer isti igraci od prosle sezone igraju mnogo losije...
P

Prof77

pre 1 dan

Ibra je tu najmanji problem, problem je u igracima i u treneru naravno. Za kvalitetan fudbal su ti potrebni kvalitetni igraci i kvalitetan trener, ali i vrijeme da se to sve uveze i sistem uspostavi. Klopp je u Liverpoolu godinama to radio kao i Pep u Cityu. Ne moze se pita od g praviti, vazda bilo. Ibra je tu da bude motivator i da bude dezurni galamdzija, nikako neko ko ce vuci racionalne poteze i drzati profinjenje govore i sastanke, ali dzaba kada u ekipi imas tocila kojima je bitna plata i slika na Instagramu. Cist primjer je Leao koji ima samo brzinu i dug korak, sve ostalo sto treba da ima ne posjeduje ali on je tu trenutno glavna zvijezda. Zamisli da si igrac i on onakav sa onom frizurom da ti bude “vodja” i neko od cega sve pocinje i zavisi u napadu. Ne ide..
s

seljacki mentalitet

pre 1 dan

nije i ne moze da nestane.
P

PzKM

pre 1 dan

Navodno je vec kontaktiran Alegri, ne znam da li je tacno ili ne, ali, doticni je svakako neko ko bi zategao odbranu.
I

Inter

pre 1 dan

Bas bi voleo da vidim ulogu Tea ako dodje Alegri. Ovaj vecito kampuje skoro u 16m protivnika, dok to kod Alegrija tesko da ce moci.
P

PzKM

pre 1 dan

Vrlo je moguce da bi presao i na igru sa tri stopera, npr. Kalabria bi bio rezervni desni stoper, a mozda i startni.
I

Inter

pre 1 dan

Razmisljao sam i o tome, ali onda gde bi igrao Leao. Teu bi najvise odgovarala pozicija wing back-a, mislim da mu je to najprirodnije.
D

Dogcatchers

pre oko 23 sata

Ja ne bih bas voleo da gledam gde ce igrati koji igrac Sintera, prema tome sta tebe briga gde ce ko i kod koga igrati.
I

Inter

pre oko 23 sata

Dogcatchers@ Eto mene briga, tebe ne mora da bude, to sto ti imas problem u glavi, pa menjas imena klubovima i omalovazavas, to je samo tvoj problem. Ja pratim Seria A, ponekad pratim i rivale, navijaci Milana se kunu u Tea, ali sve vise svataju da on daje puno ofanzivno, ali zato defanzivno ostavlja veliku rupu. Godinama tako igra, bas bih voleo da vidim njegove kvalitete ako ga trener ogranici u pojedinim aspektima.
D

Dogcatchers

pre oko 4 sata

Nema "problema" sa sinterima, samo nepodnosenje istih. A glava je tu na ramenima, ziva i zdrava. A pitaj Tea sta misli o tome da ga komentarisu navijaci omrazenog kluba, pa ces mozda naleteti na prave probleme. Samo ti uzivaj i prati Sinter, a Milan ce se vec snaci i bez vas.
Z

Zabrinuti patriota

pre 1 dan

Pogledajte samo sta se desilo pre 27 meseci, em nas je kupio covek koji je sam priznao da nije znao da je Milan svetski gigant (?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!), em nas je kupio tek kada je vec prosao taj prelazni rok cime nam je, i to na taj isti nacin, upropasten vec treci letnji prelazni rok u poslednjih 9 godina ('16, '18, '22) pa je propustena KOLOSALNA prilika da nadogradimo taj sampionski tim, em je prosle godine najurio Maldinija, em je prodao Tonalija (na stranu to sto se to tek posle ispostavio kao dosta dobar potez s obzirom na cuvene probleme koje je imao ST) i onda je uglavnom od toga finansirao kupovine umesto da sam ulozi 200+ miliona evra i tako (proba da) se iskupi za leto pre toga kada je odradjen OCAJAN prelazni rok i kada je bacena u vodu prilika. I sada je ovog leta napravio nove kataklizmicne greske, em je najpre doveden Lopetegi kojeg bukvalno niko nije zeleo od navijaca, em je posle (kao svojevrsna ispravka koja to uopste nije) angazovan ovaj (najblaze receno) diletant, em je Zlatanu ocito dozvoljeno da se ponasa ovako raspojasano sve dok se on sam ne ubije, em smo se prakticno vratili na 2019-tu (i to je cak jos i dobro ako je "samo" toliki setback u pitanju, mozda je i gore od toga) kada je rec o novom stadionu- nicega tu dobrog nema, objektivno, ni sada nisu dovoljno dobro pojacanja dovedena (mi ni u ludilu nismo sposobni za "skudeto", nismo toliko jaki), povrede i dalje desetkuju nas igracki kadar, sve moguce nedace se nastavljaju i prakticno samo (i to uzrocno-posledicno ako zadrete malo u materiju i dubinu) nadovezuju jedna na drugu...
F

Forza

pre 1 dan

Slazem se. Milan mora da dovodi igrace kao sto je Osimen, a ne Ejbraham.
Z

Zabrinuti patriota

pre 1 dan

TA je OK, ali, samo kao rezervna varijanta i samo kad je zdrav i fit, ovo sad je ozbiljna macka u dzaku, videcemo dokle ce izdrzati...
Z

Zabrinuti patriota

pre 1 dan

I jos nesto, Ibrahimovic je karijeru morao da zavrsi 2022.
T

TD

pre 1 dan

Pogledajte samo sta se desilo pre 27 meseci, em nas je kupio covek koji je sam priznao da nije znao da je Milan svetski gigant (?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!), em nas je kupio tek kada je vec prosao taj prelazni rok cime nam je, i to na taj isti nacin, upropasten vec treci letnji prelazni rok u poslednjih 9 godina ('16, '18, '22) pa je propustena KOLOSALNA prilika da nadogradimo taj sampionski tim, em je prosle godine najurio Maldinija, em je prodao Tonalija (na stranu to sto se to tek posle ispostavio kao dosta dobar potez s obzirom na cuvene probleme koje je imao ST) i onda je uglavnom od toga finansirao kupovine umesto da sam ulozi 200+ miliona evra i tako (proba da) se iskupi za leto pre toga kada je odradjen OCAJAN prelazni rok i kada je bacena u vodu prilika. I sada je ovog leta napravio nove kataklizmicne greske, em je najpre doveden Lopetegi kojeg bukvalno niko nije zeleo od navijaca, em je posle (kao svojevrsna ispravka koja to uopste nije) angazovan ovaj (najblaze receno) diletant, em je Zlatanu ocito dozvoljeno da se ponasa ovako raspojasano sve dok se on sam ne ubije, em smo se prakticno vratili na 2019-tu (i to je cak jos i dobro ako je "samo" toliki setback u pitanju, mozda je i gore od toga) kada je rec o novom stadionu- nicega tu dobrog nema, objektivno, ni sada nisu dovoljno dobro pojacanja dovedena (mi ni u ludilu nismo sposobni za "skudeto", nismo toliko jaki), povrede i dalje desetkuju nas igracki kadar, sve moguce nedace se nastavljaju i prakticno samo (i to uzrocno-posledicno ako zadrete malo u materiju i dubinu) nadovezuju jedna na drugu...
T

TD

pre 1 dan

* ispostavilo
H

Hahahahahagagaaga

pre oko 22 sata

Kome vama? Jel imaš akcije Milana i još njih par tu pa im ovo pišeš kao za sastanak akcionara? Najtužnije je kada vidim ljude da se poistovete sa klubom sa kojim nemaju dodirnih tačaka, ali baš tužno i pomalo jadno.
I

Inter

pre 1 dan

Jedan obican sarlatan i egomanijak. Svaka cast na igrackom umecu, ali sve ostalo dno dna. Maldini jeste imao gresaka, imao je i pozitivnih stvari, ali za ovog ovde jedan veliki gospodin.
J

Jeremiah

pre 1 dan

Njegova uloga je uloga ložača, to je radio i kao igrač ali je tad to zbog svog primera na terenu podizalo tim. Sad pored terena to ne ide baš tako
S

Smouth

pre 1 dan

Ibrahimovic je bio vrhunski igrac,majstor...ali i tokim igracke karijere je davao te izjave i imao poteze koji su pokazali da nije bas narocito inteligentan. Covek koji vredja Boga ce svakako doziveti ponizenje i bice mu pokazano da nije nista drugo do prolaznik kroz ovaj svet. Sada vec gubi status bitne licnosti u Milanu, navijaci ga sve manje vole i nazivaju ga izdajnikom. Sa druge strane Milan i nije mogao da ocekuje nista bolje kada su onako jeftino i seljacki najurili svoju najvecu legendu. Isto ovako su i prolazili kada su trosili Inagija, Sedorfa, Gatuza...ali opet Maldini je mnogo ozbiljnija prica. Napravio im covek tim, doneo Skudeto, povecao vrednost timu i sto je najbitnije sasvima saradjivao na najvecem nivou. Da je Maldini ostao Milan bi sigurno nastavio da pravi iskorake...Sada ako su ovi igraci pametni da izbuse trenera i upravu do kraja. Inter ih redovno dobija, a sada bi poraz uzdrmao sve, zato ne bi trebali da zapinju i glume sada kako ginu
U

UPDP

pre 1 dan

Maldini je najveca moguca prica koju mozes da zamislis i inace, ne samo kad je Milan u pitanju. CITAVA PORODICA!
G

Gorostas

pre 1 dan

DEFINITIVNO FALI ČIROKI JOVANOVIČ A MOŽDA I SAŠO LUKIČ DA ORGANIZUJE. KALABA NIJE NISTA LRIV, BIO JE NAJBOLJI.
G

Gorodtas

pre 1 dan

Rešenje je da upariš Kalabića sa Mihajlo Ilićem. Klasetina je mali ko Kalaba.
Z

ZV

pre 1 dan

O brate mili,kapiram da volite calcio ali budite realni, Liverpul,Siti,Arsenal pa možda čak i Vila su dve do tri klase iznad Juvea,Milana,Napolija...verovatno i Intera ali ajde da kažemo da Inter ne zaostaje toliko. Dodaj Real,Bajern i poflikovanu Barsu i imaš timove koji bi ove italijanske razbili u 9 od 10 a pobedili u 48 od 50 utakmica. Nije realno da Milan može da se poredi sa Liverpulom, to hoću da kažem.
F

Forza

pre 1 dan

Engleze mozes da nabijes tamo gde Sunce ne sija, nikada ih necemo pratiti, niti ce biti bolji. To zlo nas ne zanima.
T

Trkaci

pre 1 dan

Da, uvek su bili bolji u trcanju bez kreativnosti. Trcis kao muva bez glave i onda si bolji od nekoga ko nije zainteresovan i pripremljen dovoljno, zato sto ima kilavog trenera. Ali to ne znaci da je liga sa krs ekipama, kao sto su npr. Brentford, Bornmut, Brajton, Vulverhempton i ostala sela odvratnog naziva, bolja.
q

qqq

pre oko 20 sati

Gde vilu ubaci sa ovim klubovima? Hahahahaha, pobedili jang bojs. Seti se kako su proletos prosli u evropi
T

Tln

pre oko 12 sati

Ispade liverpul od atalante a vila od olimpijakosa....vi ne znate sta je bilo danas a da ne govorimo za 7 dana unazad
G

GOROSTAS

pre 1 dan

Kalabić najbolja investicija. Ibro menjaj celu ekipu ostavi samo Kalabu. To ti je najpametniji.
L

Lud

pre 1 dan

Koje droge koristis ?
G

Gorostas

pre 1 dan

PAVLOVIĆ KALABIČ NAJBOLJU NA SVETU.TIH, KAKVA KLASETINA SINOC. VIDI MI SE U FACI DA JE JAKO INTELIGENTAN. MORA TO PARTIZAN IZNEDRIO. SVE OSTALO JE SMESNO SAMO PAVLOVIĆ KALABIČ KIDALICA.