Komentari na vest

Burno veče u Pireju: Nije samo Milivojević nego i Samaseku! Spektakl sa Hamesom, radi se na još dva potpisa

M

Madridistaaaaa

pre preko 1 godinu

hahah sve ok, ali Pajtim Kasami... pa kako se njega sjetise, ne igra ozbiljam fudbal 5 godina

milford

pre preko 1 godinu

Što bi rekao Andjus:"Dečko ima šemu" Već je igrao za Olimpijakos pa posle toga u Notingemu na pozajmici.
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Bolje da dovede istrošene igrače ali koji barem znaju da igraju a ne neke istrošene Kulibalije, Pešiće itd koji ne znaju da igraju.
G

Gostjjj

pre preko 1 godinu

Mafija,gora nego naša verovali ili ne
J

Junker

pre preko 1 godinu

Ovo ce biti fijasko stoleca, samo pratite. Ni prvi ni poslednji koji su pomislili da ce ovakom politikom nesto postici. Sem verovatno pranja sumnjivih para, tu sportskog uspeha nece biti.
T

TheMladen

pre preko 1 godinu

Mislim da je ovde ideja da se profitira od imena ovih igrača - prodaje ulaznica, dresova i td.
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Odnekle im tolike pare.. ljudi dovode kao klubovi iz petice. Ja sam mislio da će idući transfer Samasekua biti u neki klub petice koji se bori za LS.

Ivica Gasic

pre preko 1 godinu

Sine, Grčka liga nije slaba uošpte. Veruj mi da je jača od naše lige i igrački i organizacioni, iako to Uefa rang lista možda trenutno ne pokazuje! Veruj mi da su njihovi klubovi bolji od naših i da imaju dosta više para!
9

93:20

pre preko 1 godinu

@Ivica Gasic,istina Uefin koeficijent nam pokazuje uspjeh timova u Evropi a ne kvalitet lige. Njihova liga je puno jaca od nasih liga,kao sto su jos neke koje su ispod nase.
a

abc

pre preko 1 godinu

Oli je klub kao i Zvezda, mora da postoji strast, euforija, mi smo morali da dovedemo Ada pogotovo kad smo ispali od Makabije jer oko Zveze mora nešto da se dešava, da se drži temperaruta potrebna da veliki klub funkcioniše.
m

misiisipi

pre preko 1 godinu

Nemate vi veze sa olimpijakosom sem bratskih odnosa kao navijaci, prvo od gazdo kluba, uporedjivati sitnog lopova Tvorzica sa Grkom koji je ozbiljna faca je zalosno, a o slavoljubima srnicima i katajijima tek da se ne prica.
A

Archie

pre preko 1 godinu

Vojvodina kuplia čumića od njih pa su sada puni para.
N

NN3

pre preko 1 godinu

Ala pere pare Marinakis...22 pojačanja u Notingemu, preko 10 u Olimpijakosu - Marselo, Hames, Bakambu, Samaseku, pregovara se sa Milivojevićem i Navasom. Hit
s

sve

pre preko 1 godinu

istroseni i potroseni igraci.Rezultat svega smo videli u kvalifikacijama.Niko nije dosao tamo sa ozbiljnom sportskom amibicijom da se razumemo.
N

NN3

pre preko 1 godinu

Zato i kažem ala čovek obrće i pere pare. A svi što su došli imaju milionske plate. Jedino tu Samaseku ispod 30 godina (26) i može biti na duže staze
E

Ekonomista

pre preko 1 godinu

Moze li pojasnjenje kako se tacno ovde peru pare? Ako znas uopste sta je pranje para.