Komentari na vest

Buongiorno Italia: Premijer liga čupa Seriju A, Jugović oduševljen Barelom

L

LNS

pre 28 dana

MM da bude prodat za 50 miliona? :-) Nece otici za manje od 70-80. Uopste niste spomenuli Di Gregoria iako se o njemu (i to sad vec mesecima) pise mnogo vise nego o Gruzijcu.
i

idkkrldk

pre 29 dana

Maignan, ako bude i išao neće ispod 70-80 miliona.
P

Pitam za gileta

pre 29 dana

Kad ono inter najjači klub na svetu uz siti igra 1/4 finale lš?
T

Tupler

pre 29 dana

Kad dobiju opet benfiku i porta u žrebu
B

Berluskoni

pre 29 dana

⭐⭐ znate kako ce lepo da sija iznad grba👋👋
M

Mitrandir

pre 29 dana

Pametni su italijani, prodaju englezima ove njihove propale sporaće kao što je Milan prodao Tonalija Njukaslu onda uzme te pare i kupe od Čelsija Pulišića koji bude među najboljim igračima lige. Igrače poput Lokatelija, Pelegrinija ima na svakom ćošku ali neka ovce su za šišanje.
M

Mslon

pre 29 dana

Kako ti mešaš žabe i babe to je užas,zadnjeg veznog i krilo poredi,uz to tonali je bio jedan od najboljih veznjaka lige,to je što se kvaliteta tiče a afera s klađenjem je druga stvar
G

Gost007

pre 28 dana

@Mslon Nije tonali nikad bio najbolji veznjak u ligi vec je italijan i onda ga italijani forsiraju. Nista tonali nije bolji od benasera a i on je prosek. Rejins i musah su daleko boli a i ovaj adli me sve vise odusevljava a benaser i tonali nekad imaju vrhunske utakmice a onda ih nema mesecima. Kako bi voleo da vidim nekog igraca kao sto je sejdorf bio to je bio igrac lige a ne ove balerine.