Komentari na vest

Buongiorno Italia: Novi Inter sa italijanskim predsednikom

R

Roberto Baggio99

pre 3 meseca

Kako stoje stvari Marota je novi predsjednik Intera umesto Zanga.Inter ce ponovno biti konkurentan na svim frontovima,Depay se spominje kao jos jedan Napadac.
I

Inter

pre 3 meseca

Pitanje za navijace Milana koji su upuceni u pricu, sta se desilo sa onim procesom oko vlasnistva? Da li se to jos proverava ili je proces vec zavrsen? Pitam, jer znam da se spominjalo da ce zbog tog procesa, barem dok se ne razjasni, Milan stati sa saradnjom sa Lilom, a sad vidim stize Fonseka, koji bi trebao povuci jos 1-2 igraca iz Lila.
U

Ukratko jer duze ni ne moze

pre 3 meseca

Nije bilo nikakvih vaznih vesti o tome u poslednje vreme.
L

Lopta je okrugla

pre 3 meseca

Sta napisati?...Ako ljudi koji vode A.C.Milan ovo smatraju projektom koji treba A.C.Milan da vrati u vrh Italijanskog a zatim i Evropskog fudbala onda ja nemam reci.Glupo je govoriti nesto lose za igrace i trenera.Jednostavno A.C.Milan je klub na cijem vrhu se nalaze jako losi i nesposobni ljudi.I dokle god oni budu tu nije bitno ko je trener a ko su igraci.Uspeha nema i nece ga biti.Fudbal je jako skupa zanimacija a Kardinale velika stipsa.Mada i to preuzimanje kluba od stane Kardinalea je dosta sumnjivo.Jedini spas za A.C.Milan jeste neki novi vlasnik.Neko ko uspeh meri brojem osvojenih trofeja a ne parama zaradjenim od stalne prodaje najboljih igraca.Real osvoji 15 trofej Lige Sampiona,Florentino svoj 7 i vec najavljuje borbu za novi sledece sezone.To je vlasnik.To je ambicija.Tako se radi posao.Cardinaleout.
A

Ako ne gresim i ako niste znali

pre 3 meseca

Girasi ima klauzulu od 17.5 miliona. Inace, bili beron je napravio korake i u pretposlednjem napadu pre cetiri godine, ne "samo" u poslednjem.
R

Roberto Baggio99

pre 3 meseca

Samo Marota za presidente kluba
I

Internazionale

pre 3 meseca

Lautaro je izmislio fudbal za Vlahovica.
M

Mitrandir

pre 3 meseca

Koliko je propao fudbal kad Rabio ima platu od 7 miliona evra. Bukvalno u superligi ima igrača kao što je on na svakom koraku.
S

Sherlocked

pre 3 meseca

Bas si lupio. Pa juce je bio tekst o Krosi u gde govore da to sto radi Kros jedino jos radi Rabio . A ti nasu ligu ubaci ovu nesretnu ladno..
Ж

Жеферсон Кун Кун

pre 3 meseca

Како у Италији имају толико проблема са власницима ? Како се у Енглској то не дешава (код топ клубова? ) Код Енглеза улажу и улажу ... Можда јер много више улази новца у клуб ТВ права ...? То СП за клубове ...јел упућен неко ...јел то фора као СП у Катару што је било ? Пауза док у лигама док они играју ...? Који је термин ?
x

xnxx

pre 3 meseca

tlo pogodno za muljazu, mafija i dalje drzi konce u zemlji,bar 10x veca tv prava u engleskoj zato je i taj jaz izmedju njih, a sp se igra na leto od ne znam sad juna i traje 20ak dana igra 32 kluba podeljeni po grupama
Ж

Жеферсон

pre 3 meseca

Е хвала ...ја сам мислио на зиму да се игра.

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Svetsko prvenstvo za klubove će se isto organizovati na svake četiri godine kao za reprezentacija samo na neparne godine 2025 pa 2029 isto će se igrati Jun-Jul svaki klub samo za učešće dobija 50 miliona evra.