Komentari na vest

Buongiorno Italia: Navijači Lacija protiv Baronija, Ramadani u Rimu zbog Kjeze

Oldboy

pre 3 meseca

Inter izignorisan, ali džabe vam momci, ako Marota bude hteo ,Kijeza dolazi u Inter, btw, pregovori su u toku
D

Demichelle

pre 3 meseca

Claudio Lotito će,po svemu sudeći,nakon godine mira sa severnom tribinom, ponovo otvoriti front. Sari,Tudor,pa Baroni?? To jasno pokazuje da se slavina opet zavrće,ići će se na low cost podešavanja. Sportski direktor Angelo Mariani juri pojačanja,po sistemu što mlađi i talentovaniji. Pošto je 10 godina bio DS u Salernu,prvo je pokrenuo svoje veze tamo.. Završen je,navodno,transfer mladog Francuza Louma Chaune iz Salernitane,koji je eksplodirao u očajnoj sezoni Granate. 8 m evra za dečka koji ima samo 20 godina,čini se kao dobar posao. Lazio bi da dovede i bludnog sina Salerna,Boulaye Diju,poslali su ponudu od 10 m evra. Plus procenti. Iervolino bi ga dao odmah ali Senegalac neće u Rim,čeka ponudu iz Engleske,dok još traje spor kluba i njega pred sudom. Epilog će sačekati kraj meseca.. Antonio Candreva je želeo da svoju uspešnu karijeru završi u Rimu,bilo je signala proletos da bi ga Lazio vratio na godinu ali se izgleda sada to promenilo. On ima ugovor na još sezonu ali i mizernu klauzulu od 400 h evra ako bi neko da ga otkupi..
V

VelikiTalenatBazdar

pre 3 meseca

Ovde vidimo da Lacio još nema ni trenera, a kod nas se piše kako su spremni da plate večitog talenta Semeda sedam miliona:))))Ako budu takve birali neće biti ni osmi nego ih čeka borba za opstanak:))))
K

Kako....

pre 3 meseca

Kjeza zar nije baždar?🤓
P

PD

pre 3 meseca

Pa da si pročitao tekst a ne kao većina klinaca samo naslov znao bi da se Kjeza pominje u vezi Rome a ne Lacija, ali ovako ti je lakše, samo naslov i lupiš komentar a ostali klinci koje više zanimaju komentari nego sam tekst ti daju plus. Sportski pozdrav
I

Ima i toga

pre 3 meseca

Možda ne zna čitati.