Buongiorno a tutti!

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.07.24. | 10:31

Napoli predstavio novi stub odbrane

Posle štopera Real Madrida Rafe Marina, Napoli je ozvaničio i dolazak reprezentativca Italije Alesandra Bonđorna, jednog od najboljih defanzivaca Serije A!

Klub sa juga Italije ponosno je jutros poželeo svim svojim navijačima: Buongiorno a tutti!

Izabrane vesti

Kako je ranije ustanovljeno, Torino na insistiranje igrača nije prihvatio ponudu Juventusa koja je finansijski bila bolja, jer doskorašnji kapiten Bikova nije želeo da izda klub. Urbanu Kairu nije preostalo ništa drugo nego da se solidariše sa Bonđornom i prihvati ono što je predložio Aurelio de Laurentis: 35.000.000 evra u cugu i još 5.000.000 kroz bonuse.

Kada je u pitanju plata, Alesandro će na godišnjem nivou inkasirati 2.500.000 ne računajući bonuse. Ugovor je potpisan do 2029. godine.

Ono što je novina u celoj priči jeste izlazna klauzula. Alesandro Bonđorno i njegovi zastupnici 'izboksovali' su da ona bude aktivna od leta 2027. i da iznosi 70.000.000 evra.

Čini se da su obe strane zadovoljne ovakvim ishodom...

Stub odbrane Torina bio je velika želja Antonija Kontea, pošto oko njega želi da gradi novu defanzivnu liniju Napolitanaca. Uz pomenutog Rafu Marina, na San Paolo stigao je i Leonardo Spinacola (31), bez obeštećenja.


tagovi

Alesandro BonđornoLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara