Komentari na vest

Bruno Laž: Probaćemo da nađemo i iskoristimo prostor koji Zvezda daje rivalima

S

Skapa

pre oko 5 sati

Samo se mi jos i dalje lozimo na neku atmosferu...kao neko ce da se isprepada..😂😂
d

deki maky

pre oko 9 sati

Sve što je izgovorio Bruno j e laž.....xaxax
P

Psihozza6

pre oko 12 sati

Kreće još jedna sramota Srpskog fudbala u Evropi...jedini gori od vas će bit oni modri
z

zzzttt

pre oko 11 sati

Ta sramota je igrala kvalifikacije za tri takmičenja i ispala iz sva tri. Za lš ispala sa 9 -2 od ekipe koja nije ni uspela da se kvalifikuje. Samo igrati lš je privilegija, od cele Istočne Evrope igraju samo Zvezda, Dinamo i Šahjtor tako da se Zvezda ne može i neće obrukati.
G

Gost83

pre oko 11 sati

Terapiju jutarnju si vidim preskocio ponovno?
X

XY

pre oko 12 sati

Svi pricaju istinu samo Bruno Laž!
P

Psihozza6

pre oko 12 sati

Biće bećara plakanja 😂😂😂😂
Z

Zvezdaš iz Kumodraža

pre oko 14 sati

Naša najveća šansa je ta što Benfika ne želi da odradi trening na stadionu i što ih prema rečima trenera ne interesuje atmosfera na stadionu. Ovakve izjave i odluke obile su se o glavu i mnogo kvalitetnijim sastavima. Verujem da će tako biti i večeras! Hrabro!
A

Ambi

pre oko 14 sati

Taj ambijent daje krila i dobicete 3-4 komada i nazad u Portugal!
R

Revelation

pre oko 12 sati

U kom ruzicastom svetu ti zivis da mi je znati???
D

Dragan Vojpur

pre oko 14 sati

Plasim se samo da ne bude danas - laž, laž, laž je bilo sve.
d

d.o.o.

pre oko 15 sati

a jes ruzan lik
m

ma da bre to

pre oko 15 sati

dobro, ovo je odlicno, bilo bi sobro da su jos nabedjeniji. da veruju da treba i moraju da pobedjuju sve. pa da veceras posle utakmice gospodin da izjavu kako ga je zvezda iznenadila. covece gvardiola dodje u bg sa sitijem i prica normalno, pohvali protivnika, a kakav tim ima. i onda dodju ovi portugalci, svaka cast, igraju oni evropu stalno, ali ovaj fazon ne zanima nas nista, samo pobeda. prvo da ih isprebijamo na terenu, a onda i da im spakujemo dva za poneti i noga u buljsona pa se cesite do lisabona...ajmo zvezdo!!!!
P

PDK

pre oko 16 sati

Kako nisu ostavili do sutra indisponiranog Smita... Steta, ali verujem opet u Zvezdu da moze da pobedi cak.
B

Baxter88

pre oko 16 sati

Zvezda kuci moze mnogo! Ova Benfika je solidna ekipa i nista vise od toga, PSV gledajuci roster nikakav bauk, Stutgart ko i svaka ekipa iz Nemacke, tvrda i jako neugodna i jedino je Barsa prava masina...
E

E moj

pre oko 20 sati

Bruno Laž,sve je laž😁
G

Gohard

pre oko 21 sati

Daj boze da sutra izgubite , da vam zvezda da minimum 2 . Niste nista specijalno , predstavljate se kao da ste real madrid. Indijanci.
A

Akrep

pre oko 12 sati

Za Zvezdu i za nasu ligu jesu Real Madrid.
K

Kumovi Vrbas

pre oko 23 sata

Benfika svaku domacu tekmu igra sa minimum 45 000 gledalaca, protiv Santa Klare ih je toliko bilo. Kada Dodju Porto, Sporting i Braga tada bude 65 000 pun kapacitet
E

Egzelcior

pre oko 12 sati

Naravno. Zato sto imas bar 4 ekipe koje konkurisu za titulu, samim tim neizvesnost je velika i gledanost je velika, i sto je najvaznije, drzava ne namesta titule dvema ekipama za razliku od nase drzave.
Z

Zvezda 91

pre oko 24 sata

2:0.
Z

Zvone 90

pre oko 12 sati

...u video igrici.
T

To nije istina

pre 1 dan

To je Laž...
G

Gostivar

pre 1 dan

Realno, ovo je gostovanje gde je Benfika vec upisala 3 boda. Bilo bi lepo iznenaditi ih. Doktor je rekao da izlazimo visoko i napadamo. Ajd da vidimo...
R

Rubikova kocka

pre 1 dan

Kakav bolan prostor, pa ne vodi nas onaj Jakirovic DEVETAK 🤣🤣🤣 nego trener koji zna šta radi! Ajmo Miloje sutra taktiku za 10 spremi! ❤️🤍❤️👊
В

Вукосав

pre 1 dan

Свака част Јоване. Е ово је чланак из уџбеника. Тако се пише текст. Алал вера мајсторе милина је читати те само настави тако.
Z

Zeder

pre oko 20 sati

Text je 80% izjave trenera I igraca. Ali aj neka. Svaka cast Jovo
V

Vasilis

pre 1 dan

Koji crni ambijent, pa vise se ni tunel ne racuna, pogotovu kad je Evropa. Prosle godine sam se zvanicno razocarao u publiku. Sever se jedva cuje mimo same severne tribine, ne dobacuje do pola Zapada/Istoka, a ovi pozoristanci na Zapadu samo udaraju bliceve. Jos kad Sever zategne sa onim uspavankama od pesama pa to je tuga ziva. Bilo nekad pravog navijanja, ostala je samo uspomena.
k

kiki89

pre 1 dan

Al se nalupeta... kakva je atmosfera po evropi pozorisna mi smo misaona imenoca jos uvek...mi i grci pa onda svi ostali.
T

Ti znas

pre 1 dan

kakvi su Grci.
V

Vasilis

pre 1 dan

Kiki bombone, najjaca su mi poredjenja “kako drugi, mi smo odlicni”…Sta me briga za njih, mi smo bili pojam. Kad nas bilo par hiljada na Severu i isli pod krov da bi se bolje culo, tad je atmosfera bila bolja nego danas za punu Marakanu.
?

??

pre oko 24 sata

Ne znam sto ti nalupase ovoliko minusa skroz si u pravu. Sever je nikad gori, navijanje na marakani takodje. Dobro je, al nije to vise to. Los odabir pesama, ne znaju da podignu ostatak stadiona, poslednji pravi vodja je savija. Pedja i ovi ostali posle savije jedna velika 0. Nemaju oni to nesto i na sve to ne znaju. Za ovakve utakmice bi trebali da postave saviju, njega tribina postuje i bilo bi koliko toliko bolje sigurno
r

ragazzi di belgrado!

pre oko 24 sata

to cim vidim da neko pljuje sadasnju tribinu , i priseca se kako je sve bilo sjajno i bajno, odma znam sta je u pitanju... Ti si burazeru lik preko 35 god minimum , prisecas se kako je bilo sve sjajno kad si bio mlad, sigurno si neostvaren i kao covek i kao navijac pogotovo... Vi nesto pominjete kako je bilo kad je Šavija vodio navijanje, alo rodjaci pa Pedja preko 20 godina vodi navijanje vec, prekinite da krivite druge , uostalom takvi kao sto ste vi nam ni ne trebaju!
r

rsczz

pre oko 23 sata

Treba nama samo tribina odmah uz teren i natkrivena skroz e tada bi navijanje doslo do potpunog izrazaja.
?

??

pre oko 16 sati

Cim vidim da ti pises da je neko ne ostvaren kao covek to dovoljno govori o tebi i ne treba s tobom ulaziti u neku komunikaciju
E

Evox

pre oko 12 sati

Dolazim na stadion da gledam fudbal, a ne da slusam hor becih decaka. Hebe mi se ko sta peva.
@

@ragazzi di belgrado!

pre oko 12 sati

Buraz, sta si ti sad hteo da kazes u ovom tvom izlaganju? Prevedi na srpski, leba ti. Covek ti sve lepo objasnio gore u komentaru.
c

carrote bruno

pre 1 dan

ako rog laze bruno ne laze