Komentari na vest

Bregzit koči Rangnikovu vizu, Kerik vodi Junajted u derbiju s Arsenalom, mediji najavljuju rastanak s Pogbom

Falični Tom

pre preko 2 godine

Za Bruna mora biti mesta. Što se tiče odlaska Lingarda i Pogbe odličan potez. Makar za džabe ali neka odu. Uštedeće se na ugovorima a nijedan me zaslužuje dres Junajteda. Prvi već 15 godina važi za ogromnog talenta, čovek koji se samo čeka da proradi(što ponekad i zna ali treba ponavljati te partije) a drugi je besmisleno i govoriti zašto. Neko ko je potpuno nezainteresovan za klub, izigrava tinejdžera, ne ume da odraste, da prihvati odgovornost, neko ko će meni ostati upamćen kao trula jabuka u timu dok je Murinjo vodio ekipu. On i Baloteli su mi nešto najgore što je fudbal video. Imaju sve što treba da budu možda i jedni od najboljih fudbalera na svojim pozicijama, talenat dobili da preliva ali u glavi samo konac da drži uši da ne otpadnu. Iskreno, jedva čekam dan kada će Pogba otići iz Junajteda.
J

Jovica i Novica

pre preko 2 godine

Derbi cega? Arsenal pobedjuje male ali je bruka i sramota od “velikih” kako gubi. Utd igra jos gore od Arsenala.
G

Gost...

pre preko 2 godine

Zato Manchesteru ne ulijece policija niti ih fifa drzi pod lupom, kao pojedine klubove sve po zakonu pa tako i ta viza nije tesko dase ispostuje par dana i Ralfi je tu pozzz
T

Trpke

pre preko 2 godine

Nece ovaj Ragnik docekati kraj sezone na klupi UTD-a.
G

GostX

pre preko 2 godine

Ova recenica za Bruna F. mi je urnebesna. Cuj nema mesta za njega, a on za dva koplja bolji igrac od svih u Junajtedu. Takodje, svi ti treneri koji dodju sa idejom da na silu ubace igrace u neku svoju formaciju, a ne prilagode istu onim cime raspolazu, obicno dobiju pedalu brzo.
D

Dejan x

pre preko 2 godine

nije tema,ali da li neko zna šta se dešava sa transfermarkt sajtom,naime više se ne pojavljuju oni balončići linkovi,nazovimo ih tako,kada se kursor stavi na ime kluba ili igrača,pa se pojave informacije o trajanju ugovora ili treneru kluba itd.
G

Gostyy

pre preko 2 godine

Derbi cega???
H

Hame

pre preko 2 godine

Začelja
G

Gost83

pre preko 2 godine

Pogba = klovn. Da su ga najurili iz kluba jos dok je Murinja busio u svlacionici sad bi odavno bili na kraju puta oporavka jednog velikog kluba. Ali zato ce sad ovaj Svaba da mu da pedalu momentalno.
K

Kukaa

pre preko 2 godine

Kolko je to ozbiljna država kada jedan Mančester ( voleli ga ili ne ali je ozbiljan klub ) ne može preko noći da sredi vizu za trenera...a u Srbiji preko noći povećas kvotu za br stranaca i dobiješ pasoš....
B

Bas

pre preko 2 godine

Bravo za komentar...
G

Gostokonj

pre preko 2 godine

Plus dobiješ stan u Beograd na vodi, Milina.
G

Gost78

pre preko 2 godine

Nisi svestan kakva je to jaka država i sistem, često provodim vreme u UK i privatno i poslovno. Upravo sistem i jake institucije čini jednu državu jakom, a iz snage institucija kasnije se razvija jaka ekonomija. Oni shvataju da je Premijer samo privremeni činovnik, ne moraš njihovim građanima objašnjavati da Premijer ne vlada Engleskom već da služi interesima građana. Kao preduzetnik koji nije dobio jedan EUR od države kada mu je bilo potrebno, u prvih 5-6 godina razvoja biznisa, više ne ulažem novac ovde jer mi polupismena stranačka banda sutra može oteti kuću/stan ili biznis ako im slučajno "zasmetam" ili ako ne daj bože podržim opoziciju - zato ulažem u poslove i nekretnine u Velikoj Britaniji gde mi je novac i imovina sigurna. Zbog toga su oni u vrhu po svim parametrima već vekovima (šta god ja mislio privatno o politici UK) i ne postoji ni jedan Premijer, Lord, ili Kralj koji može to promeniti sve i da hoće. Tamo je nemoguće da se Premijer upliće u kupovinu prava prenosa Premijer lige, da odlučuje o tome gde će proći metro ili koja strana firma će dobiti subvencije - tamo se tim temama bave stručnjaci koji su nezavisni od politike (bar u 99% slučajeva). Da, i tamo ima korupcije, ali je jako dobro kontrolisana. Ali tamo ne može da se desi da ti sina uslikaju svako malo sa kriminalcima i huliganima a da ti i dalje obavljaš bilo kakvu ozbiljnu državnu funkciju.
B

Boda tasjon

pre preko 2 godine

Alo gostu sine pa jel si realan,imas 16 i po godina i ti ulazes u nekretnine u engleskoj,da ne ulazes mozda sa Tinki Vinkijem i Đipsijem zajedno?😎

Kameni

pre preko 2 godine

Živim i radim u Engleskoj 6 godina, nakon prve godine stiglo mi je pismo od države da sam platio previše poreza za proteklu godinu i da će mi refundirati razliku čekom u pismu koje će stići u roku od 5 radnih dana. Pismo je stiglo za 3 dana, otišao sam do banke, oni su mi čestitali i uplatio sam oko 800 funti na račun. Hvala, doviđenja.