Komentari na vest

Branislav Nedimović podneo ostavku u FSS

S

Stefan992

pre 1 dan

Kada ce Abolirani Starac da podnese ostavku?
u

unpamozzart

pre 2 dana

Kakav je ovo šou za narod. Kao pljušte ostavke a na kraju će samo da se zamene u foteljama. Voleo bih da grešim
S

Skapa

pre 2 dana

Haha resio Vucko da nesto menja...kakva cirkus Drzava😂😂😂
J

Jambb

pre 2 dana

zna se ko odlucuje ovo sve... pa vi glasajte ili ne glasajte, cak i fudbal nam smucili
D

Delija RS

pre 2 dana

Fala Bogu da je ovaj dao ostavku, seoski fudbaler koji se dočepao funkcije i sad ko fol.pokazuje odgovornost, on i ne treba da bude dio FSS. A ovi što Piksiju žele da vide ledja, neka razmisle još malo, ima li vece fudbalske legende od njega, cjenjenijeg čovjeka u okviru UEFAe i FIFAe? Mi moramo postići kontinuitet, dati priliku nekome da realizuje svoje ideje, Piksiju jedina zamerka sa moje strane je ta što nije izgurao svoje do kraja, dribla, dribla pa se zadribla, ne možemo.minicekivatinod ovih igrača neki veći iskorak, posebno na ovaj način koji on forsira, napadački, mi moramo raditi kao Hrvatska ili Zvezda iz prvog mandata Vladana Milojevića, na odbranu, na disciplinu,.i tek kada osetimo krv, onda uvesti neku dozu kreacije, fazona totalnog fudbala.
G

GeOs

pre 1 dan

Kakve veze ima sto je Piksi fudbalska legenda ? To je jedna stvar, za ovaj posao nije. Jel znas ti koliko fudbalski legendi ima, i koliko od njih uspe kao trener ?
N

Nickcdn

pre 2 dana

А сенилни Џајић? Шта он чека?
p

postic

pre 2 dana

Pa ovo nije lose,dal je senilni ili nije on je legenda fudbala,mozda ce sada moci da radi kako on zeli
T

Tole Karadzic Predsednik

pre 2 dana

Tole Karadzić - Predsednik FSS (Slogan Za Bolji Partizan) Dzomba - Potpredsednik Đura Frizura - Potpredsednik Vuletić - Direktor za mlađe kategorije Vazura - Potpredsednik za mlađe kategorije. Šamrok Stanoje - Selektor Kralj - 1 Pomocnik Bombas Iliev - 2 Pomocnik Duljaj - Kondiocionalni trener A prvi tim : GK - V. Stojkovic ili Jovanovic (da ga pune omladinci Danaca) LB- Arandjelo Stojkovic (Mora desno da igra) ili Antic CB - Pavlovic CB - Sveta Markovic RB - Milenkovic RM - Lazar Markovic LM - Adem Ljajic CM - Jojic AM - Samed Baždar CF - Vlahovic CF - Mitrovic Najjaci tim u univerzumu ako pitas Grobara. Sigurno dobijamo Najjacu Argentinu,Brazil,Englesku,Francusku,Španiju,Italiju,Nemacku itd. sa 50:0. Verovatno nece pustiti komentar ali dobro jer ne pustaju nikad komentar gde se dira njihov idol Tole Karadzic,ali se pusta gde se vredja nekom Zvezdinom igracu žena i porodica.
@

@Tole Karadzic Predsednik

pre 2 dana

Zaboravio si Kovačevića da staviš na mesto štopera (ili Ilića) i Belića kao vezistu
K

Kon

pre 2 dana

@Tole Karadžić, zemljače legendo Kovina svi te traže, vrati se, dobićeš novu košulju i tvoju omiljenu igračku. Mama brine za tebe.
T

Tole Karadzic - Predsednik

pre 2 dana

@Kon Gle ko mi kaze. Jedino kad je Tole bio predsednik onda je po tebi sigurno bilo regularno. Tako je legendo ? Najjaca reprezentacija je kad Partizanovi igraci igraju,a da nije. Zbog takvih je i ovo stanje.Zbog Partizana
N

Nickcdn

pre 2 dana

Марш стоко болесна!
T

Tole Karadzic - Predsednik

pre 2 dana

@NickCd Jedini ko su bolesni to ste vi Grobari. Nema leka za vase bolesti. Bilo im dobro dok Jojic sam sebi svira penale,a predsednik Metalca,BSK Borce,Smedereva,Javora,Hajduk Kule itd. bili u glavnom odboru NK Partizan. Verovatno nece pustiti komentar jer im je Tole ipak legenda. Bez njega bi sanjali dugo da stignu C.Zvezdu.

DR_PFC

pre 2 dana

Naravno. Kad brod tone, pacovi prvi napustaju brod.
Г

Гос'

pre 2 dana

Одлично, ајмо следећи. Џаја старац Фочо од 100љета, па лажни мистер Пихета..
I

Igor V

pre 2 dana

Uzeo pare I ostavka
4

454

pre 2 dana

Piksi je morao da leti još posle one bruke u Kataru! A sa njim cela ekipa iz saveza na čelu sa ovim Nedimovićem kome je ostavka jedini svetao čin u karijeri!
d

da se zapamti

pre 2 dana

Sad su mnogo glasni da "ciste FSS" od starih kadrova grobari a ovako su nekad cuvali Toleta pa im se Tole zahvaljivao "Navijači Partizana su još jednom dokazali da su najveći stimulans u bitisanju svakog kluba i zbog njih se fudbal igra. Partizanov navijač je bio i ostao nešto posebno u svetu fudbala, nešto najbolje što fudbal može da ima. To je publika kojoj dugujem najveću zahvalnost za sve godine podrške kada sam bio izložen besmislenim napadima i uvredama od strane onih koji su na fudbal gledali pogrešnim očima, a ne na igru koja Srbiji, klubovima i reprezentaciji može podariti bolje sutra", kaže Karadžić u razgovoru za Novosti A sad im Dzajic smeta?
M

Magla svuda oko nas

pre 2 dana

Ko mu je šapnuo da podnese ostavku, that is the question? Imate pravo samo jednom pogađati.
A

Aca smederevac

pre 2 dana

Sve zvezdin sljam.
Z

Zdravko Stanišić

pre 2 dana

Mislim da Dzajić i ne zna da je bilo EP.
I

Ide taj

pre 3 dana

na veću funkciju ovo mu je bila odskočna daska.
N

Ničevo

pre 2 dana

Bio je ministar poljoprivrede, veće je Potpredsednik vlade ili Premijer. Tu ga ne vidim na horizontu.
P

Politika

pre 3 dana

I sport. Koš miks nema šta.
L

Loš miks

pre 3 dana

e zato TOLE da se vrati.
N

Nickcdn

pre 3 dana

Вратите Кokezu ако га можете лоцирати!!!
p

podesen

pre 3 dana

U Majamiju je SAD ,Lengli ga drzi na oku.
Ч

Чаробњак из воза

pre 3 dana

Ово за Недимовића се знало још раније када је почело да се прича да ће бити кандидат за градоначелника Сремске Митровице још пре европског првенства. Тако да ово није никакав морални чин како се сада представља.
r

rrrr

pre 3 dana

Vreme je a na celo fss dovedemo pravog patriotu i domacina ,marijana risticevica.
Ф

ФСС

pre 2 dana

Браво за коментар. Какав нам је савез,он би био идеалан!!!
s

sasaa

pre 3 dana

otiso murta doci ce kurta

Proficap

pre 3 dana

Mnogo lepa vest
S

Sima Arauho

pre 3 dana

Poslat mu je svilan gajtan.
S

Slavuj

pre 3 dana

Stigao katil ferman na Terazije iz Stambola ili ti Severa na Rajku . Ode nam ministar poljoprivrede koji je imao važnu ulogu u FSS , valjda zato što fudbalski teren zauzima prostorno oko 6 dunuma pa je i Nedim pomislio da se u to razumije, kao veli livada,livada, nema tu razlike. Još da ode deda i ostale ikebane pa da ovo iskoristimo za restart i napravimo bolji ambijent sa novim mlađim ljudima. Sada očekujemo postavljenja sa šipke, gdje ima još viđenijih navijača od Šurbatovića. Sever Rajka nam postade kadrovska komisija kao u neka stara dobra vremena. Blago nama prvacima u mnogo čemu osim u ljudstvu i poštovanju. Pljuvačina Mitra, Sergeja i Piksija pokazuje se kao stanje nacije, a Jović vispreni nakon gola Slovencima postade prva violina reprezentacije, kakav Mitar i njegovih 50 i više golova. Nema nam spasa.
Д

Доколенко

pre 3 dana

Боже,Боже...Све добрица до добрице...шурбатовић,недимовић,џајић...Сви су били против стојковића,међутим,ипак,како ствари стоје,поделиће тај милион евра народних пара између себе...Мууурш!!!!
L

Lagator

pre 3 dana

Ono kad Nedimović ima veći obraz od Piksija.
n

nebi on

pre 3 dana

ni dao da mu vodja nije reko da mora da da ostavku da zamaze oci narodu al fosil nece dari ostavku sigurno
A

Ajde

pre 3 dana

Sad svi satrapi napolje iz saveza i fudbalskih klubova od džajdena preko predsednika klubova koje je vrhovni vudu postavio. Zajedno sa njim u Mordor kid Sarumana
T

Torbicis

pre 3 dana

Hvala Bogu!!! Iskreno nisam mogao ni da zamislim ovakav epilog !!!Sad kad bi zamenik jos bio jedan od Nemanja - Vidic ili Matic!!!Citam juce izjavu Surbatovica,kaze "nisam optimista po pitanju Srpskog fudbala" pa sta si radio 8 godina,za sta primao platu??? Koje su to dileje..
k

kolega iz režije

pre 3 dana

burazeru nemoj da si naivan..posle nedimovića može da dodje samo nedimović sa drugim imenom..u ovoj državi funkcionišu samo kozmetičke promene.
N

Navijači

pre 3 dana

Partizana sa interneta, neviđena sorta ljudi. Tačno vidiš da nisu sami od sebe takvi, izgleda da se mnogo u njih uložilo, da bi ovakvi bili.
B

Bida

pre 2 dana

Ti da pricas o navijacima pfc pa mismo pre pocetka evropskog prve stva viksli na kkk cigandki savez i ispred oskarove kancelarije state boli kazinam
e

eeeeeee

pre 3 dana

kakav igrac bio i dade ostavku...
Z

Zvlat BG

pre 3 dana

Druže, obrati pažnju na Radnički Sremska Mitrovica & Graničar Kuzmin! Sada kada je gradonačelnik Sremske Mitrovice! LŠ, spavaš li mirno?
R

Retro

pre 3 dana

Kako vodja slusa I prati sve.... opasan igrac haha samo da se smiri narod
o

ojpa

pre 3 dana

pitanje za franjine sto niste trazili odlazak Toleta kada je trebalo?
N

Nenad B.

pre 3 dana

Zato što smo znali da posle njega dolaze Kokeza, Nedim ili neko još gori, eto tako.
N

Nemanja1308

pre 3 dana

Pa nije on podnio ostavku, ne pita se on tu nista. Vjerovatno je dobio poziv, i instrukcije sta treba da radi!
Z

Zoran Kostic

pre 3 dana

Pa rekoh ja lepo brate da jedan poziv menja sve!
m

molim?

pre 3 dana

Pa po ovome ispade da su Nedim i Šurba hteli da nas spasu debakla. Ako je Piksi toliko jak da mu ovi koji su politički došli nisu mogli ništa, onda znamo da ne menjamo trenera? Šta će nam nacionalni stadion kad nemamo regularne terene za našu ligu? Šta će ona tri stadiona, lepa i nova kad na njima nema prvenstvenih utakmica? Ovo je čist biznis, ne bi me iznenadilo da nakon nekog vremena postave Piksija na čelo saveza. Pošto je toliko jak. Promeniće se ljudi, imena, ali suštinski sve ostaje isto. Kome to nije jasno, ima ozbiljan problem.
B

Bida

pre 3 dana

Dzaja je mora da bude tu ucenioga oskar ako niste znali sto posto tacno samo da bi nedimovic vodio fss inace se dzaja pita u fss ko ija
A

Asistent

pre 3 dana

Sta kaze Rade Bogdanovic?
B

Bida

pre 3 dana

Pitanje za krcuniju dali ikada moze da bude za 70 godina nekada predsednik fss iz pfc ane samo rupasi iz krcunove rupe
g

glupane

pre 3 dana

Toleta ti?
r

rrrr

pre 3 dana

Na bjekovica mislis?
I

IVAN 82

pre 3 dana

Crveno beli Tetrapak Zoki
B

Bijadokija007

pre 3 dana

Alo petokolonaši Mirdita vam počinje danas. Tamo su vaši ljudi po meri.
S

SJ92

pre 3 dana

Kada će promene u Mozzart-u, tu se fotelje drže pored svega? Prvo, sponzori ste našeg superlige i prve lige Srbije, lige u kojima je Uefa optužila klubove za nameštanje, sponzori ste FSS i reprezentacije i sponzori ste KK Partizan.. U svim tim sportskim organizacijama ste doživeli neuspeh, kako vi kao sponzori, tako i oni kao organizacija.. Dakle, ima elemenata da budu smene i kod vas u vaših strukturama.
Z

Zvlat BG

pre 3 dana

Ovo je, ničim izazvan i potpuno neočekivan, direktan atak na urednika! Možda je "opozicija" iz mračnog čoška redakcije? Ovi što brljaju slova na tastaturi i kriju "unučiće" ispod stola? Da se nisu urotili dopisnici, "divlji" hoće da sklone "pitome"? Ne daj se redakcijo, izdrži! Svi da ste stali iza urednik (bukvalno). P.S. Ukinite dozvolu na komentarima! Najjača stvar su komentari! Postali ste mera stvari što se tiče sportskih portala u Srbiji! Pozzz ...
N

Neko iz Sremske Mitrovice

pre 3 dana

Predstava za siroke narodne mase!!! Pre pocetka EP znalo se da ce fudbaler u pokusaju (serif iz Sremske Mitrovice, Nedimovic) dobiti nogu na funkciju u FSS jer je bio kandidat za gradonacelnika Sremke Mitrovice i sad preuzima tu funkciju. Sad glumi moralistu, kao On moralan i podnosi ostavku. Situacija koja se dogodila u Mitrovici... Pokret Mlada Mitrovica i decko koji je na celu istog, Zarko Babic, u svojoj reziji platili projektor i platno za gledanje utakmice protiv Danske, pitali lokalnu vlast da postave u centru grada da svi gradjani mogu da gledaju... Vlast naravno nije dozvolila jer je nije u njihovoj organizaciji... Organizatori pitali ljude iz obliznjeg kafica i u njihovoj basti bilo organizivano.
R

Red white

pre 3 dana

Bravo za Budu, Vladu i osoblje Antique. Hvala na odlicnoj organizaciji.
1

1O GODINA NAMESTANJA

pre 3 dana

ODSTETA !? NEKA MU VUCIC I SURBAT DAJU ODSTETU IZ SVOG DZEPA ! LOPUZE U FSS.
F

Fußballspieler

pre 3 dana

Paor nije mogao u Nemačku jer je krenula žetva! Ostavku je podneo, ne kao moralni čin, već zato što ne može u isto vreme da obavlja i političku funkciju koju će obavljati u Sremskoj Mitrovici! U tom gradu jedna ustanova plače za njim zbog gaženja motoriste kod Hale Ranko Žeravica na Novom Beogradu!
M

Monteroo

pre 3 dana

Treba nam neki iskusan strani stručnjak koji bi krenuo da rasciscava od samog vrha pa redom ali morao bi da radi u tri smene a ne samo treću, koliko ih ima u FSS...neko kao Dekster Morgan posvećen do kraja..... Onda bi krenuli napred sigurno...
m

matoriekspert

pre 3 dana

Moram da vas ispravim, to nije Fudbalski savez, to je Ciganski savez!
F

Fgjvxc

pre 3 dana

Ajde bre ne mlati,tako da ti kazem! Pljujes Zvezdasi i tako u krug! Reci mi koji mi to rezultat imamo u fudbalu, mislim na reprezentaciju a bio je i Curkovic predsednik i bilo je tu jos ponekih ljudi iz Partizana! Slazem se da ova garnitura nema veze s fudbalom, ali mi nemamo taj mentalni sklop i energiju da napravimo neki rezultat! Nama je najveci uspeh na ovom EP, sto igraci nisu pili po Augzburgu i sto nisu se bili u svlacionici, to je Piksijeva izjava! Ovi da si dno dna, jesu, ali i Partizanovci kad su bili ns celu, isto je bilo! Zato nesmarajte s tim klupskim obelezjima?
F

Fhjfbh

pre 3 dana

Koje rezultate smo imali s Karadzicem, cuvenim Toletom od 2008-2016! Zato nelupetaj, mozda si matori, ali ekspert nisi
M

Mnr1

pre 3 dana

I ovaj les desno sa slike mora da ode.
D

Dre

pre 3 dana

Prvo gazdu da mu strpamo na doživotnu, pa onda sve ostale. Oduzeti im sve sto imaju a neradnici fudbaleri polq zarade u dobrotvorni fond zq pomoć deci ...
И

И...

pre 3 dana

... шта је било кад си се пробудио?
U

Urgija

pre 3 dana

A vaši izdanici? Hoćemo i njih zajedno da hapsimo sa ovima?
N

Neznam ni sta

pre 3 dana

Je trazio on u FSS! Koji je on strucnjak, kakve veze ima on s fudbalom! Igrao u Radnickom iz Sremske Mitrovice! Ali nama takvi vode i vodili su FSS, Kokeza iz Brodarca, Surbatovic...sem sto je bio medju vodjama Zvezde, ne vodja navijaca, neverujem da je sutnuo loptu!
N

NAVIJACKI STANCOVALI USPEHE

pre 3 dana

SVE SAMI ,,CIGANI " SUROVALI 10 GODINA. KOKEZA ,VESIC , SURBAT DZAJIC I POGLAVICA VUCIC. DALI JE KRAJ OVE UJDURME.
M

Miki Gec

pre 3 dana

Dajte Voolina za predsednika Fudbalskog saveza, to bi bila najveca sprdacina koja moze da postoji. Kada bi taj lik zajahao fotelju u savezu mi bi za dve-tri godine propali totalno, sada smo blizu ali jos nismo skroz potonuli a kada bi Voolin vodio stvar nas bi samarali Gibraltar i San Marino. Da ne govorim o klubovima, Voolin bi povukao nase klubove iz evro-kupova da se ne mesamo sa njima i ustanovio novo takmicenje Srpsko-Belorusko-Ruski superkup u kom bi igrali Krila Sovjetov, Bate Borisov, Zvezda i Borac iz Banja Luke.
F

Fbvdbc

pre 3 dana

Brate, sve je moguce, kad je bio ministar odbrane bez dana vojske, sto i da ne vodi FSS! Mada, po meni nekako najjaca faca, kao pojava bi bio bivsi direktor EPS-a, Grcic! On bi to doveo u red a selektor bi mogao da bude Marjan Risticevic!
M

Mecava

pre 3 dana

Treba u zatvor da ode i da mu se oduzme SVA imovina, onda kad vidi da mu je porodica ostala bez svega onda na dozivotnu robiju.
L

Lažni car

pre 3 dana

Izviždani cvikeraš.
v

v1ad

pre 3 dana

Sad je "neko" u teskom problemu. Ovo EP ih je totalno poremetilo sad kad prave nacionalni stadion i sve to. Na tim krilima su i dali Piksiju novi ugovor, valjda racunajuci da ce nesto da uradi (prodje grupu) pa da mogu da slave uz sampanj. Sad svi moraju da lete a da nisu posteno ni seli. Sad je pitanje naci drugog iz svoje ekipe ili "slusati" javnost i dati Vidicu sa kojim verovatno neces moci da se "dogovaras"?
П

Па...

pre 3 dana

...од тога нема ништа. Мало ложења на интернету и то је то.
J

JSD cirkus

pre 3 dana

Tole Karadzic predsednik saveza,Bilja city i Sandra Partizan potpredsednici, Milan Smiljaniic Direktor mladjih selekcija, Djani Curcic sportski direktor,da postava bude sledeca: Celavi -Antic, Sanicanin- Mujo- Arandjel, Fejsa, Pantic, Rikardo, Jovic, Vlahović Komentatori Saranovic, Ivan Radulovic i slicni
N

Nenad1246

pre 3 dana

Moras da budes originalan. Znam da je tesko jer si zvezdas kao i ja ali moras biti originalan. Krades na pocetku ovde komentare a posle zna se kako ide, kola pa krades od roditelja pare pa zatvorcic i kraj tvog malog bednog us+++og zivota :D
B

Bida

pre 3 dana

Moze drug nekada u istoriji da bde neko iz pfc a ne 70 godina samo iz krcunove rupe a znase zasto jel su vam sve vodje od osnivaca do danasnjeg iz nemanjine
B

Bida

pre 3 dana

Pa najveci cirkus prave krcunovi samo su 70 godina predsednici fss jel nexnaju da funkcionisu bez nemanjine inace bise ugasili
M

MD13

pre 3 dana

Zaboravio si legendu jsd partizan a to je željko jehovin pantić.
D

Da li vi mislite...

pre 3 dana

...da je on sam podneo ostavku kao moralni čin???? ahahahaaaaa...svevišnji vuče konce...
s

samo jedno ime

pre 3 dana

Nemanja Vidić !
U

Uvek uz nase

pre 3 dana

Vidic, Paunovic, Jokan, Ivic
Н

Никада Видић

pre 3 dana

Само Џајић!
N

Nemanja da da

pre 3 dana

Sad kad spremi Rasima....ccccccc....jos gore....ne hocemo Vidica
Z

Zbog

pre 3 dana

Aviona i te greške, svi lete. Pa nije Šurbatović slučajno rekao da je već spremio ostavku. Svi da lete i sa njima sudijska organizacija, ako oni ostanu, ništa nismo uradili.
T

Tako jeee

pre 3 dana

Dodjoh, videh, upropastih..aj zdravo!
A

Aristotel x

pre 3 dana

Paor da vrati sav novac koji je uzeo/ukrao!
A

Aebre

pre 3 dana

Orkestrirana hajka severne tribine i dobrog dela simpatizera je bila protiv njihovog deteta Vidica samo zato jer je postojala opasnost da radi posten posao a to znaci da oni nisu privilegovani i da se ne menjaju pravila u korist zvezde.Ovo je cinjenica koju svi znaju nikad gora ekipa nije vodila savez!
П

Па...

pre 3 dana

... ипак не. Видић нема подршку јер је ћутао у време Толета. Сада је његов глас небитан. Да се побунио, његов глас би имао тежину, био је капитен Јунајтеда. Тада је ћутао, нека ћути и сада.
G

Gostgost

pre 3 dana

Ne, nego zato sto je u njegovom timu bilo gro ljudi koji su iza Ostoje, ukljucujuci i poznate partizanske porodice, tipa Bjekovic. Da je dosao sa ok ljudima, bio bi podrzan, ovako kad dolazi kao Zvezdas a vodi iza sebe grobarski lobi, neka hvala. Neka sledeci put izabere normalne ljude, i dobice podrsku.
?

??

pre 3 dana

Ovaj je jedini i bio protiv piksija, jos on ispade postenjacina. Neka samo nek je otisao. Da ode jos dzajic i bog da nas vidi
S

Samo

pre 3 dana

Da znap, Džajić se pita isto kao i ti. Čovek je tu pro forme,radi reda.
Н

Наравно...

pre 3 dana

...да Џајић не иде. Ни не треба.
Z

Zaboraviosi

pre 3 dana

Zaboravio si i sekretara Nenada Bjekovica... Svi moraju da odu
I

Ivan b

pre 3 dana

Jedino u čemu se slažem sa njim je da Stojković posle Katara nije trebao više da vodi reprezentaciju Srbije. Od samog starta su krenuli neiskreno i sa ne iskrenim izjavama a neiskrenost među igračima i rukovodstvo vremenom prerasta u teret koji je kasnije teško nositi a mi smo još od samog starta u Kataru krenuli putem neiskrenosti! Igrači misle da to mogu da sakriju od nas koji ih pratimo preko malih ekrana i drugih medija ali ne mogu jer neiskrenost se oseća. Mali Tadić je još od starta krenuo da nas laže o stvarnom stanju stvari u timu i neraščišćenim emocionalnim nabojima među njima a koji su nam u Kataru zapravo oduzeli najviše snage! Neraščišćeni odnosi mogu biti veći neprijatelji od fudbalskih protivnika a ovo na EP je samo nastavak loših odnosa i neraščišćenim računa iz Katara. Kada se krene na SP ili EP prvo se insistira na iskrenosti tj. da svako svoj prljav veš istrese pred svima kako bi se videlo na čemu smo i gde šta škripi i koči. To je psihološki pristup koji omogućava timu da buduće odnose mogu da grade na čistom terenu a ne preko leševa prošlosti, ali u tom procesu mora biti potpune iskrenosti i svako treba reći šta je to što ga muči kod onog drugog bilo da se radi o selektoru bilo da se radi o saigračima u timu. Tek onda se otvaraju izgledi za ona prava i iskrena prijateljstva. Ovo treba ponavljati s vremena na vreme čim se osete loše vibracije i pad u igri tima.
с

сад још

pre 3 dana

ови фосили из доба Тита да се отпусте, и ВИДИЋ СА СВОЈОМ ВИЗИЈОМ ДА КРЕНЕ ,И ДА СЕ НАПОКОН И ОВАЈ СПОРТ СТАВИ НА ЗДРАВЕ НОГЕ
Б

Браво...

pre 3 dana

...Видић се доказао као функционер.
M

Molim

pre 3 dana

Boga da dođe, pa da ga pljujete za par meseci. On ništa uraditi neće, nikakvo iskustvo nema.

Zvezda ispred svih!

pre 3 dana

Samo Nemanja Vidić! Moraju korenite promene! Ni po babu ni po stričevima! Detaljna čistka, a umesto njih stručne ljude bez mrlje u karijeri i da se lepo popise imovina, a kod starog rukovodstva preispitati sve sto je u vlasnistvu...Pa, da se ljudi vrate na stadione, da talentovana deca imaju cemu da se nadaju i ako nemaju sredsrava da placaju svoju minutazu,da u skolama fudbala rade pedagozi, edukovani ljudi, a ne neki Piksiji koji su samo bili dobri fudbaleri("nije znanje znanje znati, vec je znanje znanje drugom dati)! Sklanjajte Tumbakoviće, Dzajice i ostali karcinom Srpskog fudbala!!!
З

Значи...

pre 3 dana

...Пикси је само био добар фудбалер. А шта је био Видић?
a

ajde pali

pre 3 dana

ti si decko za posmatranje ko si ti da botujes za vidica?
T

Tomaš ue

pre 2 dana

cuj ovog..Piksi je bio dobar fudbaler..a sta je Vidic?,Covek bio kapiten Mančestera..osvoijo ligu sampiona..jeste Piksi bio mag..al ubile ga povrede..a vrhunac doziveo u Japanu..strasno sta necu procitati..
G

Gosttt

pre 3 dana

Dosao, uzeo pare, otisao.
S

South

pre 3 dana

Sada tvorzu madjiju na mesto predsednika FSS
A

Ako p

pre 3 dana

Pratiš vesti, rekao je da ga to ne zanima. Cilj mu je 4. zvezdice. A na vašu žalost to će biti za 5,6,god.
B

Bida

pre 3 dana

Pa vec je bio dva puta po 4 godine ode taj da usavrsi doktorat kod mila cim mu padne oskar
e

exe

pre 3 dana

Zasto da ostavku podnese Dzajic,jel to pitaju oni sto nisu pitali za odgovornost Karadzica tj uvek su ga branili od smene i pored toliko neuspeha da je Dzajic partizanova legenda cenim da ne bi ga terali.Gde je poziv da se ceo FSS ocisti dok je tu bio
M

Ma

pre 2 dana

pusti ih neka Lele komplekse.
P

Perinco

pre 3 dana

Hocemo Marijana Risticevica!!!
@

@koga lazete i ostalo

pre 3 dana

Jel ovih 50 komentara sa pitanjem zasto da ode Dzaja, ostavlja Djajaic licno? Nemoguce da ima neko sa toliko bolesnim umom koji moze da toliko puta postavi isto pitanje sa razlicitm nazivom 🤣 🤣 🤣 Uplasio se Dzjaja za funkcionu za koju ni ne zna da obavlja 🤣 🤣 🤣
J

Jybsbsbx

pre 3 dana

Buhahahahhahahahhahaha...Bari/Tokio...
П

Па...

pre 3 dana

... нешто не верујем да се Џаја плаши анонимних коментатора. Шта ти мислиш?
s

sta reci

pre 3 dana

Pazite grobarske botove hoce da ode Dzajic ali dinosaurusa Karadzica su obozavali i branili ga sve vreme, da li treba neki komentar dati?
B

Bida

pre 3 dana

Branili toleta 4 godine a vi branite abolirane vase lopine najvece na svetu a gdevam je kokeza jel se zna
g

gost 024

pre 3 dana

Ozbiljan udarac za srpski fudbal😂😂😂😂
M

Marko 3214

pre 3 dana

VIDIC
П

Па...

pre 3 dana

... ипак не. Џајић!
M

Milojko Arsenic's

pre 3 dana

Lepo sam ja rekao da od zvezde nece ostati ni dugmići, samo strpljenje! Bog sve vidi.
M

Milojko Arsenic's

pre 3 dana

Lepo sam ja rekao da od zvezde nece ostati ni dugmići, samo strpljenje! Bog sve vidi.
Б

Блок

pre 3 dana

Комплекс ти се види.

Fear The Beard

pre 3 dana

Jesi dobro,sve u redu?
D

Dejoooo

pre 3 dana

Nevidis ti dobro to je problem.Problem fudbala u Srbiji traje trideset godina.Sjetimo se proslog predsednika sta je radio.Koki je on lopovluk provodio.Pa taj je jednog Antica oterao bezz reeecci.Muslinu pokuusao igrace birat covvek oteran......Pljuvali ovog Nedimovica ,covek postten neide sam ode.Majstore ako zelimo oporavak fudbala nije dovoljno oterati par ljudi i gotovo.Mora se od opstinske lige pocet s izborima preko regionalne......dok se nedodje do FSS.Birati mlade ljude koji hoce da rade,a ne nekakve zvezde .Bolje birati postenog vrednog koji manje zna,nego lopova koji vise zna.Ovaj prvi vredan naucice,drugi trpa u svoj dzep.

Fear The Beard

pre 3 dana

Vodja nezadovoljan,dosta para se dalo,podelilo,raspodelilo,a posto je situacija losa i javnost ogorcena,krenulo se u cistku.Surbatovic,Nedimovic kao napredni kadar odmah lete,ne pitaju se puno oni tu.Naravno,sledi im nova funkcija na nekom drugom mestu.Da je sve normalno,napredni razni funkcioneri ne bi ni bili na Terazijama,Nedimovic ne bi nikada ni usao u FSS,a ni Dzajic,Bjekovic,Tumba,i ostali penzioneri,Sta sad?Pa nista,sjasi kurta da uzjase murta,doci ce neki drugi napredni kadar.Samo da ne bude po onoj"odose jedni,dodjose novi,je..te Bog,pa ovi su jos gori"..Ovo su sve kozmeticke promene,osim ukoliko stvarno ne dodju pravi ljudi.
P

Perinco

pre 3 dana

Uz svu muku,nabrojao si 2(dva) Partizanovca(Tumba vise nije) u celom FSS!Sad ces preko neta probati da iskopas jos kojeg,ali tesko!Sve jasno ko dan!!!
@

@Fear The Beard

pre 3 dana

Ali znaš šta je tu najveći problem ? Što nemamo nikakvu opoziciju (Đilas je bivši režim i on je hteo da se vrati na vlast kako bi krao umesto sadašnjih ljudi). Da nam je opozicija valjana, ovi iz vlasti bi se uplašili i pokušali da isprave neke određene stvari kako bi ostali na svom mestu (a u suprotnom bi ih opozicija smaknula i to bi opet za nas bilo dobro).
g

gost127

pre 3 dana

Nije on podneo ostavku, nego je premesten na mesto gradonacelnika SM!! Zao mi je mitrovcani ali sto bi rekao Dragisa, zaomas je, zaomas je!!!
м

може помоћ??

pre 3 dana

да је Брнаба фудбалер(ка),јел би играла за мушки или женски тим црвене звезде????
А

А...

pre 3 dana

...да се није распала СФРЈ и да су сви остали тамо одакле су, за кога би играли Ђердан Шаћири и Гранит Џака?
g

gost1234

pre 3 dana

IGRALA BI SA PROF. VULETICEM I ZARETOM PARANGALOM ZA PARTIZAN..............
Z

Zvlat BG

pre 3 dana

Džajden postaje počasni predsednik kao Tole? Milina! 4-5000 evra plata i svaki koktel je tvoj! Sada će moći da priča o Moši i Tirketu koliko hoće, a bogami tu je i "revolucionarna" 1968 i čuveni gol Englezima!
K

Kdjejdhc

pre 3 dana

A Boga mi tu jei 1991. i Bari i Tokio! Onako usput!
Z

Zvlat BG

pre 3 dana

Može do 1991. Posle toga bolje da ne priča! Setiće se neko da traži pare koje je prisvojio!
Ž

Živke86

pre 2 dana

@Zvlat BG misliš na ono kad su radnici Zastava automobili bili u štrajku zbog neisplaćenih zarada pa im Zvezda dala novac za plate dok je jedan drugi klub dobio, u to vreme astronomskih, 35m maraka za Zemunelo i sve to u periodu najveće krize ove zemlje i ovog naroda?
s

stoko jedna

pre 3 dana

ponovo se cenzurisu komentari bez ikakve logike majku vam bolesnu
Z

Zanimljivo

pre 3 dana

Zašto da ode Džajić ako Tole nije otišao posle toliko neuspeha?
D

DušanRS

pre 3 dana

Jer je balzamovanje jako skupo
А

А...

pre 3 dana

... одакле ти то да иде Џајић?
S

Sigurno

pre 3 dana

Tole bio 4 godine odveo reprezentaciju na svetsko mladje kategorije bile prvaci evrope i sveta.Na evropsko nismo otišli zbog Djenove.Zanimljivo ko je kriv za Djenovu.
П

Па...

pre 3 dana

...код Џаје светско и европско, два клуба у квалификацијама за Лигу шампиона.
n

noleeeeeeeeee

pre 3 dana

terzic napravi haos da se izaberu njegovi umjesto vidica i sada kad su odradili svoje mogu da idu.
K

Kxnsndnd

pre 3 dana

Vidic nikada nije ni bio kandidat!
N

Necca

pre 3 dana

Nema kraja skandalima. Gledajte sledeci: predstavljanje prelepog dresa renomiranog proizvodjaca "Capelli sport". Ko je iza svega toga... Za koliko novca... Kome ide taj novac... Ista prica kao sa KSS i Peak opremom. Pare na godisnjem nivou plus oprema. Mnogo bolji dil nego samo oprema od Adidasa ili Nike-a, zar ne?
A

Archie

pre 3 dana

Ima li neko u našem fudbalu da je trajno dao ostavku? Terzić je dao ostavku još 2015. ili 2016. godine, ali evo ga i dalje na istoj poziciji. Vučelić je dao ostavku pre nekoliko meseci, ali u stvari nije. I dalje obavlja istu funkciju, samo je tiši. Lažne moralne gromade. I ovaj je kao da ostavku, a u stvari se verovatno spremaju novi izbori gde će se kandidovati za predsednika.
U

Ujka Zitko

pre 3 dana

Oticice ko Vulicevic iz Partizana😂😂😂😂
B

Bida

pre 3 dana

Za pfk nebrini ni oskar im neve pimoci ovih dana ziv bio pa video
O

Oto

pre 3 dana

Pustite komentar...ne vredja nikog samo par reci od Nedimoviću zvanom kvasac...
L

Lee Addy

pre 3 dana

Sad ce postati koordinator za nesto... :D
Z

Zoze-Mudrinjo

pre 3 dana

Наравно пацови беже са брода који тоне. Прво он није ни требао да иде у ФСС нити да буде део те установе него неке друге која ће доћи једном и то ускоро. Не само да је ФСС уништио него и неке друге ресурсе много озбиљније па је за награду за пољопривреду дошао у ФСС. А сад ће испасти поштен и добар па ће га вратити на још боље место.
O

OSKARA NE MENjATI

pre 3 dana

Šaviju umesto Nedimovića, a Hrkalovićku umesto Šurbatovića, a ako neće ona - Bogdanov Ivan ili Nevolja Velja. Na klupi: Klop Jirgen. Srbija ima da gazi, samo će trofej za trofejom Klop da donosi kao plen našem predsedniku na poklonjenje, pa ćemo morati na sred Terazija da napravimo Trijumfalnu kapiju zbog tolikih trijumfa.
m

mislim da

pre 3 dana

bogdanov nije ziv, pregazen na autoputu koliko se secam..
K

Ksjdndjx

pre 3 dana

A Vuletića da pravno uobliči sve...Da ih ne može niko 100 godina zameniti.
I

Ivan b

pre 3 dana

Osetio potrebu?? Ja ne znam ko je propalog ministra poljoprivrede stavio da bude deo delegacije naše reprezentacije!? Klasična ona foteljaška funjara koja ne ispostavlja gotovo ništa kao rezultat ali je zato prikriveno uvek tu na poziciji gde ima dobrog keša! Šta ga briga niko ga ne vidi, niko ga ništa ne pita, nije na vetrometini, na udaru štampe, nije direktno izložen oku javnosti i da ga nije uhvatila kamera niko ga ne bi ni pozvao na odgovornost. E pa ne može više tako prijatelju
Z

Zanimljivo

pre 3 dana

Zašto da ode Džajić ako Tole nije otišao posle toliko neuspeha?
K

Kaciga

pre 3 dana

Evo kolika je greska bila ne dati sansu Vidicu, ovi koji su ga kao pobedili na izborima svi polako odose, da se razumemo nije ni Vidic nikakva garancija uspeha niti je bilo ko vidovit pa da zna sta ce sa i sa njim desiti ali ajde da pokusamo nesto drugacije posto ovo evidentno ne valja, daj boze da je ovo nagovestaj nekih promena. Izgleda da su ankete pokazale da je narod ozbiljno popiz..o kad su danas sabajle krenule da lete glave.
Z

ZASTO DZAJIC

pre 3 dana

ZASTO DA ODE DZAJIC? ZATO STO JE STAR? PA I KARADZIC JE STAR PA JE OSTAO PREDSEDNIK I PORED TOLIKO NEUSPEHA?
T

Tebra ej

pre 3 dana

Sta sa tobom nije u redu ??
k

kakav kreten?

pre 3 dana

Jesam li već napisao? Kakav kreten?!
K

Koga vi lazete

pre 3 dana

ZASTO DA ODE DZAJIC? ZATO STO JE STAR? PA I KARADZIC JE STAR PA JE OSTAO PREDSEDNIK I PORED TOLIKO NEUSHEPA?
К

Кркобабићу,

pre 3 dana

тако је..... поздрав од другова са Калемегдана...♟️
i

inside info

pre 3 dana

Nedimovic je čak hteo da se Piksiju smeni pre prvenstva
L

Lapatar

pre 3 dana

A fikus Dzaja ceka da mu se javi svevisnji?
Н

Наравно...

pre 3 dana

...да не. Остаје ту где јесте.
Г

Гробар54

pre 3 dana

Док год Џаја не одслужи затвор,од Србског фудбала нема ништа!
J

Jzndnxnxjx

pre 3 dana

Bari/ Tokio 1991.To vi Džaji ne oprastate! Nije Džaja krao državno već iz Zvezdine kase!
I

Igorrr

pre 3 dana

Nedime i Joco, hvala vam za sve! Najveći njihov uspeh je izbacivanje Kolubare iz super lige! Tačno je da je preko 90 utakmica Uefa prijavila kao sumnjive! Ove sezone nekoliko, ali samo jedan klub su izbacili iz lige! Ostali su imali dobru zaleđinu i njihovu zaštitu!
Z

Zeleznik

pre 3 dana

Hajmo polako, i Džajden sledeći.
K

Ksnsnxnc

pre 3 dana

Bari und Tokio 91.To tebe žulja.
П

Пољско млеко

pre 3 dana

да ли ја ово сањам???
N

News

pre 3 dana

Nedimovic je bio protiv Piksija zbog Radonjica kojeg Nedimovic stiti. Na kraju ce Nedimovic ispasti opozicija u nasim medijima.
P

PITANJE?

pre 3 dana

Zasto da ostavku podnese Dzajic,jel to pitaju oni sto nisu pitali za odgovornost Karadzica tj uvek su ga branili od smene i pored toliko neuspeha da je Dzajic partizanova legenda cenim da ne bi ga terali.
D

Darko1101993

pre 3 dana

Aha Nedin se uplašio da Oskar misli na njega pa jadan brze bolje dao ostavku, a Oskar nije ni mislio na njega hahahha. Jedino proleter i mlada nada srBskog fudbala aboliranog dzaja ne da ostavku, on svoj posao za Oskara obavlja savršeno fkcz na 1 mestu ovo ostalo Oskaru ionako nije bitno, srBavija je na poslednjem mestu.
D

Džukela klasična

pre 3 dana

Kad daje otkaz Džajić kornjača sa 150 godina?
K

Kdjdjdjc

pre 3 dana

Bari/Tokio
н

на овој слици

pre 3 dana

Џаја пева-"Јесен у мом сокаку"
B

Bg

pre 3 dana

Sad postavite Zvjzdana Terzica, on je posten i uspjesan sportaki radnik. Koliko covjek ima veza, zavrsio bi nam sve sudije do finala.
K

KOGA VI LAZETE!

pre 3 dana

Zasto da ostavku podnese Dzajic,jel to pitaju oni sto nisu pitali za odgovornost Karadzica tj uvek su ga branili od smene i pored toliko neuspeha da je Dzajic partizanova legenda cenim da ne bi ga terali.
K

KOGA VI LAZETE!

pre 3 dana

Zasto da ostavku podnese Dzajic,jel to pitaju oni sto nisu pitali za odgovornost Karadzica tj uvek su ga branili od smene i pored toliko neuspeha da je Dzajic partizanova legenda cenim da ne bi ga terali.
Z

Zanimljivo

pre 3 dana

Zasto da ostavku podnese Dzajic,jel to pitaju oni sto nisu pitali za odgovornost Karadzica tj uvek su ga branili od smene i pored toliko neuspeha da je Dzajic partizanova legenda cenim da ne bi ga terali.
O

Oto

pre 3 dana

Nemojte tako, ipak je Nedimović u vreme korone pokrenuo proizvodnju kvasca i dokazao koliko je sposoban, takodje je u majici kratkih rukava obilazio atare po Vojvodini u vreme žetve pšenice gde je dobio boju po rukama, to ga je i preporučilo za vodeće mesto u FSS, naravno i to sto je izjavio da voli fudbal....
M

Milojko Arsenic's

pre 3 dana

Lepo sam ja rekao da od zvezde nece ostati ni dugmići, samo strpljenje! Bog sve vidi.
M

Ma da bre to

pre 3 dana

Svaka cast, nadam se da nam nece doci bata gasic ili vulin. Posto su njih dvojica devojke za sve. Da su pametni da zovu jugu, drulovica, jokana, baneta ivanovica i vidica. Da im se daju odresene ruke, od**bu ramadanija i ostale menadzere. Da im se fore sp 2026 i eo 2028 i lepo ukoloko se ne plasiraju u 1/4 finale ep 2028 svi ostavke. Ako treba menjati sve na svake 4 godine. Pa cemo valjda ubosti nesto za 20 godina.
w

wr4

pre 3 dana

sada za predsednika saveza nedim,vucela za gen seka,vazura za direktora rep-terza za selektora ljepota ziva.kakve vedete uz pomoc pixete dzaje tumbe,jad cemer pelin
R

Realantip

pre 3 dana

A Pantelija?
I

Ivan82

pre 3 dana

Ajde Dzajo,paljba!
K

Ksnnxnxjxjx

pre 3 dana

Bari ali i Tokio...
D

Delija NBGD

pre 3 dana

Ministar za poljsko mleko :D
O

Oto

pre 3 dana

Ne, on je bio najsposobniji u vreme korone, nabavio je kvasac, takodje je u vreme žetve pšenice išao po vojvodjanskim atarima u majici kratkih rukava i u studijima raznih televizija pokazivao kako je preplanuo i kako se bori za nase poljoprivrednike, takodje još jedna stvar ga je preporučila za ovu funkciju, kaze voli fudbal, jeste da ne zna da ga igra, ali nema veze, bitno je da voli....
P

PITANJEE

pre 3 dana

samo pogledajte kako se lako sada smenjuju ljudi u FSS a Tole skoro celu deceniju nije mogao da se smeni sa mesta predsednika FSS, I onda ovi grobari traze smenu Dzajica vec a bio im je dobar Tole, Pitam se kako Predsednik nije mogao da smeni Toleta a moze sada da smenjuje?
P

Pitanje!

pre 3 dana

samo pogledajte kako se lako sada smenjuju ljudi u FSS a Tole skoro celu deceniju nije mogao da se smeni sa mesta predsednika FSS, I onda ovi grobari traze smenu Dzajica vec a bio im je dobar Tole, Pitam se kako Predsednik nije mogao da smeni Toleta a moze sada da smenjuje?
L

LD

pre 3 dana

Klasicna SNS kontrola stete. Nemojte da se zavaravate misleci da ce sa srpskim fudbalom nesto biti bolje. Sad ce i Piksiju i Dzaji otkaz a na njihova mesta ce neki drugi partijski kadrovi koji ce svi isto da rade i sve tako u krug. Jednostavno ova severnokorejsko srpska vlast mora apsolutno sve pore drustva da kontrolise i nema mesta za promene i boljitke dok su oni na vlasti. Svako ko pomisli da menja nesto (Vidic) automatski postaje protivnik srbije i srpskog drustva
O

Oto

pre 3 dana

Potpuno se slažem, doci ce gori ljudi od ovih sto su već tu...
D

DOKLE VISE

pre 3 dana

samo pogledajte kako se lako sada smenjuju ljudi u FSS a Tole skoro celu deceniju nije mogao da se smeni sa mesta predsednika FSS, I onda ovi grobari traze smenu Dzajica vec a bio im je dobar Tole, Pitam se kako Predsednik nije mogao da smeni Toleta a moze sada da smenjuje?
A

Apostolos

pre 3 dana

Koliko li je novca ukrao? Verovatno mnogo, posto je kratko bio na "funkciji".
A

Ammmmamam

pre 3 dana

Sad ce i on kao Surbatovic da odabere sam sebi narednu funkciju. Jer kod nas ne postoji ostavka i povlačenje, samo prelazak na drugu funkciju.
r

rea

pre 3 dana

Sad će da zasedne neka nova SNS perjanica. Sjaši kurta, da uzjaše murta.
Б

Блок

pre 3 dana

И да ...а онај ко је њега довео ...а да не може оснивач државе оставку да поднесе.
Z

Zaza Paculia

pre 3 dana

Nije on podneo nista, nego je dobio poziv koji se ne odbija! Kao sto ce ga dobiti jos mnogi ovih dana. Ali jedva čekam da vidim ko je sada dobio zlatni zeton. Iskreno, mislim da ce i posle izjave od juce, Terza da uzme fotelju u Pazovi. Ima jos malih satelita po zemlji, Zbiljic, Zemberi, Toncev, Bjekovic... Ali nije to taj kalibar. A selektor ce sigurno biti stranac, jer trenutno ne postoji osoba u zemlji koja bi sela u tu fotelju.
Б

Блок

pre 3 dana

Дај Пеђу Мијатовића на челу ФСС. Мажића на челу судијске организације. Видића за млађе категорије . Сањола за селектора . Наравно такве неће на челу фсс ...очекујем типа Сале Јанковић ,Саво Милошевић
.

........

pre 3 dana

Ode jedan lopov, dođe drugi lopov i tako u krug. Posledice za učinjeno naravno nema, samo premeštaj na neku drugu poziciju. Decenije koje su pojeli skakavci i nikom ništa.

The Intersect

pre 3 dana

stiglo naredjenje s vrha, sada ide nova funkcija.
V

Vragolan x

pre 3 dana

Iju, iju, ijuuu, secera i vode odmah, nije mi dobro! Paor dao ostavku na mesto potpredsednika FSS? Iju, iju, ijuuu...kako dalje?
d

devla

pre 3 dana

Nikako mi nije jasno što je dolazio!?! Toliki pritisak, kampanja, ubeđivanja,...i NIŠTA
V

Venom

pre 3 dana

Čega će sad ministar doći? Šumarstva,unutrasnjih poslova,turizma...?
B

Bg

pre 3 dana

ahhahahaha rekao mu ovaj slusaj prvi da ides jel ti jasno i ovaj ko ker podvio rep i otisao kao sad je on veliki prepoznao Odgovornost.Nemojte da se lazemo lopina ko i svi...samo mu je sef rekao da se gubi..
O

Oksi

pre 3 dana

Ne, on je pre EP rekao da ide jer postaje gradonacelnik S. Mitrovice i onda po zakonu ne moze da bude u FSS.

Bojan Urosevic

pre 3 dana

Nije zato otišao nego će biti gradonačelnik Sremske Mitrovice.
F

Fabri

pre 3 dana

Rekao bi svaka cast ali nema zbog cega, stete je previše napravio a ukrao je dovoljno za praunuke
F

Fabri

pre 3 dana

Bih*
d

dkcz

pre 3 dana

ajde dalje...
Д

Драган са Уба

pre 3 dana

па зар сад пред почетак европског првенства и медитеранских игара у Норвешкој????
k

kndo

pre 3 dana

Podneo bi i Dzaja,ali jos ne zna da je predsednik FSS.
Џ

Џаја још пише

pre 3 dana

својима кући писма из војске,и чека пакет....
K

Kostjukov

pre 3 dana

Kam tu Red Star Bro!
z

zasu

pre 3 dana

Takvi su vam i legende. 90% politicara crveno beli.
B

Burek

pre 3 dana

Pošteno !!! Još Džaja i onda smo na konju
n

nadrealnooo

pre 3 dana

Koji Dzaja? Kazu jos je u Minhenu na aerodromu trazi Gejt za JAT avion.