Branislav Nedimović podneo ostavku u FSS

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.06.24. | 11:45

Počelo je sa promenama

Čeka se odluka oko sudbine Dragana Stojkovića, na ledu je generalni sekretar Jovan Šurbatović, ali je prvi pinkle sa Terazija 35 pokupio potprednik FS Srbije Branislav Nedimović. Ovu informaciju preneo je Informer uz reči da je Nedimović osetio potrebu da se povuče sa odgovorne funkcije posle rezultatskog neuspeha na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj.

Branislav Nedimović, nekada prvi čovek Radničkog iz Sremske Mitrovice, kooptiran je u organe FS Srbije posle dolaska Dragana Džajića na predsedničko mesto. Iako je imao velika ovlašćenja, Nedimović je bio, tako se bar nezvanično priča, žestok protivnik Dragana Stojkovića Piksija i struje okupljene oko selektora Srbije.

Izabrane vesti

Nedimović se protivio da se sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem produži ugovor pre Prvenstva Evrope. Nije putovao sa timom u Nemačku, što je bila potvrda teze da je njegova uloga marginalizovana.

Odlazak Nedimovića početak je dugog toplog leta u FS Srbije. I dalje je Dragan Stojković selektor Orlova, ali očekuje se da ga Izvrši odbor razreši funkcije u narednih nekoliko dana. Pitanje je da li će Stojković dobiti odštetu.



tagovi

Branislav Nedimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara