Komentari na vest

Brajton pokazao Arsenalu evropski fudbal i dao Sitiju šansu da proslavi titulu na Etihadu

@

@Chica

pre preko 1 godinu

Nije Brajton baš ništa posebno pokazao Arsenslu. Da su Trosarov i Sakin šut ušao u gol da li bi ste ovako posali? Arsenal je opet sam sebe pobedio. Prili su golove posle faula i sopstvenih glupoati. Sve dok budu pobedjivali sami sebe ne mogu osvojiti PL. Evo, juče je Brajton izgubio sa 4:1 od Njukastla. Gde im je nestade ta želja za pokazivanjem?
o

ovo jeeee

pre preko 1 godinu

Rezultat katastrofalnog zimskog prelaznog roka. Prvi si, imas priliku za titulu posle 20 godina, 10+ bodova prednosti. I ti sedis skrstenih ruku i nadas se nečemu sa veoma tankom klupom.
g

gost...

pre preko 1 godinu

Ti zemo napisa daje Liverpool igro bolje mogo je nest i United da nije kiksno neke male utakmice a nije trebo jos igro je sve kupove i Ligu Europe mogo je da bude uz Siti i bori se za titulu Arsenal drzo se dobro ali vidjelo se u zadnjim utakmicama da tesko pobjedjuju nemaju kvalitetne zamjene i na kraju nist samo L.P pozzzzz
4

46

pre preko 1 godinu

Deo odgovornosti ide i na dušu vlasnicima kluba koji nisu npr u zimskom prelaznom roku uložili u dovođenje kvalitetnih igrača za klupu da bi imali dubinu da stisnu za titulu. Kažu navijači Arsenala "ali ovo je najmlađi tim u koji nije uloženo 200-300-500m evra koji je držao prvo mesto skoro do kraja...bla bla bla" e pa kad niste uložili, nema ni titule... Ko im je kriv što njihove gazde zanima samo profit, što nemaju skauting kao u Vengerovo vreme, što nemaju dobre igrače iz njihove akademije.
5

55

pre preko 1 godinu

Imaju oni igrače iz akademije samo što je recimo njihov trener procenio da mu balogun koji zabije 20 golova u francuskoj za neki mali reims nije potreban a ostavi nketiaha koji ne može bazen da pogodi da bude jedina zamena za žezusa,ili se odrekne jednog lakazeta koji je prvi strelac francuske rame uz rame s embapeom sa 25 golova
4

46

pre preko 1 godinu

Nketija, Ris Nelson, Rob Holding i Smit Rou koji su u sastavu su realno igrači za Čempionšip, ne verujem da bi ijedan od njih bio u startnih 11 u bilo kojoj ekipi iz PL. I oni hoće sa tim igračima da napadaju trofeje. U pravu si za Lakazeta i Baloguna, sa njima u sastavu bi to već bio ozbiljan napad. A u vezi tek što imaju polovnjake i ispušene muštikle - Džaka, Žoržinjo i Elneni... Kad se sve uzme u obzir ovo drugo mesto je iznad svih očekivanja, fan sam Čelsija ali svaka čast Arsenalu, odnosno Arteti.
C

Chica

pre preko 1 godinu

@46 ESR za čempionšip? Pa ti veze nemaš sa fudbalom. Pa on je jedan od najboljih i najtalentovanijih mladih fudbalera u Engleskoj. Biser. Ove godine su ga povrede zaustavile. Bojim se samo da zbog Artetine tvrdoglavosti ne napusti Arsenal. Ume Arsensal zbog tvrdoglavosti trenera da unazadi igrača. Setimo se samo Aršavina. Je ESR -u želim sve najbolje i da se razvije u vanserijskog igrača.
T

Timiker2

pre preko 1 godinu

Osvojen cilj za Arsenal, nisam njihov navijac ali mnogo dobra sezona za njih, sledecu ako dobiju jos dva kvalitetna igraca, borice se za prva tri mesta sigurno ;)
l

ljikac

pre preko 1 godinu

Niko, ali niko ko se iole razume u fudbal nije mislio da Srsenal može do titule. Znalo se da ne mogu da izdrže, prvo jer nemaju kvalitet za to, a drugo zato što konkurencija(Siti) igra dobro. Nije ovo kao Lester pre par sezona kad su svi favoriti potonuli te sezone, ili kao ove sezone u Italiji. Napoli jeste odigrao dobru sezonu, sli je istina da su se svi favoriti oprostili od titule na trećini prvenstva. Posle psihologija radi svoje. Da je kojim slučajem Liverpul bio u formi ove sezone, Arsenal bi još ranije pao. Ovako je izgledalo da se trkaju sa Sitijem, dok ih "gradjani" u medjusobnom duelu nisu postavili tamo gde im je mesto. Svaka čast na dobroj sezoni, ali titula je bila naučna fantastika za Arsenal.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Roberto De Zerbi odrzao cas fudbala i dao lekciju Arteti jednostavno se Brajton poigravao sa Arsenalom.Jos ako dovedu Milnera i Dauda iz Dortmunda pored Zoao Pedra bice brutalno jaki.
B

Bane1989Ns

pre preko 1 godinu

gamad Arsenal padnem na njih za 100€
g

gost....

pre preko 1 godinu

Znalo se da Arsenal nemoze ici do kraja jos na vrijeme ispali iz svi kupova i nist ali et igrace Ligu Prvaka nakon dugo vremena pozzz
o

ogi1410

pre preko 1 godinu

sve okej, brajton je bio bolji ali samo mi nije jasno dje je var kod prvog gola, pa stoperu kivioru su skinuli kopacku gazenjem i nece da gleda dok kad se nesto desi protiv arsenala var se gleda po 5 minuta, opet ne kazem da je to presudilo ali previse se puta desilo da bi bilo slucajno, ponosan sam na ove momke, sledece sezone jos jace pa cete da vidite da ovih skoro 90 bodova nius slucajnost! COYG
G

GETAFIX

pre preko 1 godinu

Sledeće sezone Arsenal ti realno završava na jednoj od pozicija izmeðu 5-og i 9-og mesta. Ali neka si ti ponosan na Džaku.
O

Ogi1410

pre preko 1 godinu

Vise se radujes tuđoj nesreci no svojoj sreći, dzaka nije čitavi arsenal, a ti navijaj za Celsi, siti itd koji potroše svaki rok po 100 miliona za jednog igraca, proce i ovo ali ako nista drugo ostaje samo jedna ekipa koja je uzela ligu bez poraza, a u srijedu ces bit mnogo tuzan kad real izbaci naftase
1

123987

pre preko 1 godinu

Najjači utisak su mi čuveni navijači još čuvenijeg kluba koji odlaze sa stadiona a utakmica nije završena. Nikada nećete biti prvi razmažene topdžije ili furundžije...
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Kao što sam napisao na početku sezone, Arsenal i titula nikako ne idu u istoj rečenici!
e

ebh

pre preko 1 godinu

1/3 trofeja za siti osiguran. HA HA HAALAND DIZE TROFEJ
S

Sve je isto samo njega nema

pre preko 1 godinu

Bice kao kod Vengera zadnjih 20 godina. Top 4, uspeh da se igra LS i tamo nabijanje od npr. Bajerna (10-2 dvomec). I tako u krug narednih jos 20 godina.
b

bosko2020

pre preko 1 godinu

Kako da ne,Everton razije pod navodnicima Brightona a onda taj isti Brightom odrzi cas fdubala Arsenalu,ma ne ne namjesta se tamo.To samo u Srbiji se radi
B

Beks

pre preko 1 godinu

Dragi Boškić, to samo pokazuje koliko je prvenstvo jako, kako su ekipe kvalitetne i kako nema unapred upisanih bodova. Briga me za Arsenal, samo se plašim da će i moj Newcastle ovako nastradali od Brajtona. NUFC 1892.
Š

Šejn85

pre preko 1 godinu

Arsenal celu sezonu igra sa 14 igrača. Ekipa nema klupu i zamene za Saku, Martinelija i Odegarda. Drugo, nemaju napadaca za titulu, tako da ovo nije nista neočekivano. Brajton, Vila sa Emerijem i Njuka su ucinili veoma neizvesnom PL i borbu za Evropu

voxi

pre preko 1 godinu

Dobra sezona arsenala. sledeca bice jos bolja
4

46

pre preko 1 godinu

Već je titula bila rešena u međusobnom duelu, sad su samo zakucali poslednji ekser u sanduk. Neka neko sad kaže da je Grejem Poter trenerčina koja je napravila ovaj Brajton, De Zerbi je za njega Arigo Saki. Drugo mesto je svakako uspeh za Arsenal, dosta su tumarali oko 4-5-6 mesta, LŠ i LE.
S

Sonevozd

pre preko 1 godinu

Me moze neko poput Dzake da digne taj pehar, to mogu samo ljudine poput Nemanje Vidica.
U

UCK

pre preko 1 godinu

Boli,Boli…
k

kimberli

pre preko 1 godinu

Aloo topdzije pa gde je ta titula? Gde su te stotine komentara? Mlad tim, perspektivan, Saka bolji od Maradone, Zezus ubica, Arteta trenercina. Kad ono flop. Raspali ste se. A zimus puna usta price. Kada ce vise taj pehar a ne trofej sledeca sezona?
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Најмлађа екипа у лиги скоро до краја држала прво мјесто у лиги. Без трошења 200-300 милиона у једном прелазном року и немаш трунку срамоте да напишеш овакво нешто? Арсенал је одрадио огроман посао ове сезоне, тешко је са овако танком клупом такмичити се са далеко комплетнијом екипом коју има Сити.
J

Jaffa keks

pre preko 1 godinu

Piih bre. Mogli su makar jos malo da drze Siti na prstima zbog Reala i Junajteda. Sad ce Gvardiola jos laganije u ligaske utakmice. Ako nista drugo, drago mi zbog Brajtona. Opet su u igri za Evropu. Samo jedno zapazanje. Kako se vratio Zezus u prvi tim, Arsenal bas dosta kiksa. Mozda nije toliko do njega, ali mozda i jeste zasluzan. Krenula da me nervira ona njegova faca kao da ce da zaplace svakog casa.
d

da je sta

pre preko 1 godinu

Valjo osto bi u sitiju taj isti zezus i onaj placljivko zincenko.Tacno su sa halandom u spicu i akeom umesto placljivka dobili cvrstinu i ubitacnost em zaradili ogromnu lovu za ta dva luzera...
A

A gruja84

pre preko 1 godinu

Arsenal da se zahvali Liverpulu i Celsiju koji su se raspali ove sezone Inace ne bi videli top4. Ovo je za njih ravno osvajanju. Ne osvaja se titula sa 15 igraca u rosteru. A kod smo kod Sitija, Oni ce Polako Ali sigurno od PL napraviti novu Bundesligu. Zivi bili pa videli
c

ckck

pre preko 1 godinu

Kao da već nisu. Arsenal i ostali su nešto kao Dortmund, Leipzig & co, tobože konkurenti, a u stvarnosti samo muhe koje smetaju Cityu odnosno Bayernu

Sakur

pre preko 1 godinu

Nameste utakmicu sa evertonom i sada otresu arsenal u gostima
D

Dzabe pare

pre preko 1 godinu

Svaka cast Arsenalu na svemu ucinjenom! Pogledajte samo koliko su para ulozili Manchester United, Liverpool, Chelsea i sta su osvojili a tek je pitanje gde će neki igrati iduće godine! Arsenal je za njih sila ove godine!! Newcastlu isto svaka čast, tim koji je doveo novog trenera i tripijea, praktično bez pojačanja a prosle godine taj isti tim za malo ispao iz lige a evo ga sad najverovatnije u LŠ. O Manchester Cityju ne treba trositi reči, druga dimenzija PL,ali arapske pare i ta plastika su i dalje najbolji alibi ovim nesposobnim klubovima za njihove katastrofalne igre i neuspehe!! Dzaba nekima i da ih kupi konzorcijum od 100 arapa!
a

a Plasitika jel da...

pre preko 1 godinu

pa izvini sine al kad dobijes 3x po dupetu u sezoni i nadas se tituli ,plus prozivas dok je bio debeo + kako je sve reseno...Sad arapi ,pare ,nafta ,mijarde..samo cu reci Jesus + Zinchenko da vam nisu bilo ove god LE maks domet..
@

@dzabe pare

pre preko 1 godinu

Pa taj njukastl je platio isaka 70mil,botmana 30,40 ti velis doveli trenera i tripiea.doveli su Krisa Vuda za 30mil kad su doveli i tripiea,bruna gimaraesa za 40..tebi je 200mil nista...pa evo arsenal je ove godine doveo jesusa zincenkna trosara ulozio u ekipu vise od 150mil,prosle god vajta za 65..ulozili sy zsdnje 2sezone oko 300mil,platili su prije toga pepea 80mil..da ne prati fudbal rekao bih da u englesku niko ne ulaze sem citia..svaka cast lesteru prije 6,7god njima svaka cast..arsenalu nema za sto svaka cast,arsenal ima igraca u ekipi koji su placeni po 30,40,50,60 mil.jesusa 50,zincenka 35,trosara 30,partia 50,ben vsjta 65,dzaku 40,gabrijela 30,ramsdejla 25 itd .i svaka cast..svaka cast milanu sto je sa 50mil uloga dosao do polufinala,svaka cast sevilji takvim ekipa koji 100mil da uloze godisnje napravili bi premocan tim..a ne arsenalu svama cast,kao da sy oni ucinjeli bitno nesto a potrosili onoliko koliko 95posto drugih klubova iz najacih liga ne moze da zamisli..
g

gost gost 123

pre preko 1 godinu

Obožavam komentare ko koliko troši. Proveri druže net pa pričaj. U engleskoj najveće trošadžije su City, MU, Che, Ars, pa Liv i Tot. Pa Arsenal je predhodno dve sezone u minusu preko 300 miliona u renoviranju tima.
f

fpre

pre preko 1 godinu

Ok, verovatno ih je ubila u pojam pobeda Sitija, ali ovo je nedopoustivo sto su ljudi igrali. Arsenal prilicno procitan i ne ume protiv agresivnih protivnika. Pogotovo Odegard je neupotrebljiv na ovim polu-bokserskim utakmicama. Mislim da ga Arsenal treba prodati i preci na 4-3-3, sa fizicki dominantnim spicem. Ovako u ovoj formaciji Arsenal ubija Saku i Martinelija silnim defanzivnim obavezama. Moraju se odreci Odegarda i dovesti kvalitetnog centralnog veznog, pa da Saka i Martineli u 4-3-3 mogu biti krilni napadaci. 4-2-3-1 ne igra vise ni jedan ozbiljan klub, prevazidjeno, procitani su. Sto se Brajtona tice, apsolutno sam ubedjen da su namestili sa Evertonom, jer je ovima to bila jedina sansa da se iscupaju, ovo kolo se znalo da gube od prejakog Sitija. A Brajton nije mogao do lige sampiona cak i da su pobedili Everton. Mada su u ovom momentu tim za ligu sampiona apsolutno.
k

ksskl

pre preko 1 godinu

Arsenal je realno igrao preko svih svojih mogucnosti i na tome im svaka cast, ali u nekom momentu stvari ipak pocnu dolaziti na svoje.
D

Džaka gde ti titula?

pre preko 1 godinu

Klovnovski luzerski klub
N

Nestrucan

pre preko 1 godinu

Pedeset minusa ste mi nalepili na komentar od pre mesec i po dana, gde sam doslovno rekao da nema sanse da Arsenal osvoji Premier ligu! Toliko o tome koliko ista znate, a svi glumite eksperte kojima novine oblikuju misljenje! Talenat, dobru igru i kvalitet ne biste prepoznali da gologuzi paradiraju pred vama...
M

Magusa

pre preko 1 godinu

Brate zar nisi navikao da se ovde ljudi vode iskljucivo zeljama, ne realnoscu, ko vidi i kaze kako stvari stoje obicno dobije brdo minusa jer to ljudima nije po volji, oni vide samo ono sto zele da vide, ali ne i realnu sliku, a najstrasnije od svega sto sebe ubede u to.

voxi

pre preko 1 godinu

Dobra sezona arsenala. sledeca bice jos boljs.
R

Rio 5

pre preko 1 godinu

Da se ti i ja danas opkladimo da, sledece godine u ovo vreme, Arsenal nece biti iznad PETOG mesta? Ako bude, javljam se , necu da zaboravim! Saljem gajbu piva na adresu!

voxi

pre preko 1 godinu

ajde moze ,ja kazem da i dalje ima da se bore sa stijem.
z

zivoraddd

pre preko 1 godinu

Malo brajton izgine protiv nesrecnog evertona, a onda na strani ugazi tim koji se bori za titulu. Liga u kojoj svako svakog moze da dobije jer se najbolje namesta, a ne ovako seljacki kao kod nas
s

siti je jedini

pre preko 1 godinu

I pravi sampion.Ajmo napaljeni furinasi sikter bili ste bucni cele sezone a sada ste samo busni...
f

fore

pre preko 1 godinu

Ok, verovatno ih je ubila u pojam pobeda Sitija, ali ovo je nedopoustivo sto su ljudi igrali. Arsenal prilicno procitan i ne ume protiv agresivnih protivnika. Ceo tim nizak takodje. Pogotovo Odegard je neupotrebljiv na ovim polu-bokserskim utakmicama. Mislim da ga Arsenal treba prodati i preci na 4-3-3, sa fizicki dominantnim spicem. Ovako u ovoj formaciji Arsenal ubija Saku i Martinelija silnim defanzivnim obavezama. Moraju se odreci Odegarda i dovesti kvalitetnog centralnog veznog, pa da Saka i Martineli u 4-3-3 mogu biti krilni napadaci. 4-2-3-1 ne igra vise ni jedan ozbiljan klub, prevazidjeno, procitani su. Sto se Brajtona tice, apsolutno sam ubedjen da su namestili sa Evertonom, jer je ovima to bila jedina sansa da se iscupaju, ovo kolo se znalo da gube od prejakog Sitija. A Brajton nije mogao do lige sampiona cak i da su pobedili Everton. Mada su u ovom momentu tim za ligu sampiona apsolutno.
O

Omaewa

pre preko 1 godinu

Siti nikad laganije do titule
A

Azzu

pre preko 1 godinu

4 utakmice, 3 trofeja. COME ON CITY!
M

MikSubsAss

pre preko 1 godinu

U ovako tužnoj katarzi sezone, nikad više simpatije za klubom, COYG. (*Ako ima ko onaj generičan stav protiv navijanja za inostrani klub, nek slobodno ostavi neki savet/minus, premda biće tek drugi najkritičnija grupacija mislilaca, posle ovih što će da se slade okončanju trke za titulom.)
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

Kao što se i očekivalo, Arsenal nije izdržao... Mada, sve je bilo već jasno nakon poraza od Sitija (oba puta). Voleo bih da grešim, ali mislim da će ovo biti samo jedan bljesak Arsenala i da sledeće sezone neće moći da pariraju u borbi za titulu. Nekako su suviše lako prokockali bodovnu prednost, a po kvalitetu nisu ni blizu Sitiju...Na sve to, Arteta mi nije pouzdan i deluje mi kao da nema pobednički mentalitet...
G

Galaktikosi

pre preko 1 godinu

Tim koji ima šipca džaku u prvih 11 ne može ništa da osvoji.!
a

aaaaaa

pre preko 1 godinu

Plačii Najbolji je!!!!
R

Republika Kosovo

pre preko 1 godinu

Tiki taka, Shaqiri - Xhaka !!! Boli Jos uvijek !
O

Ognjeeeen

pre preko 1 godinu

Rastavio ih Brajton kao niko ove sezone i sa ovakvom igrom zasluzuju da igraju evropu.Od same igre tuzniji su navijaci Arsenala, kad se pobedjuje tu su, a ovo danas…ispraznio se stadion za 5 minuta…
I

Ima još neko...

pre preko 1 godinu

Ko ih je rašrafio i bolje od Brajtona ;)
V

Vart

pre preko 1 godinu

Neću da budem zlurad ali čini mi se da je Arsenal ovo namestio. Kad su igrali protiv nas, Njukasla, kidali su, vršili presing, da se igralo tri dana ne bi im dali gol. A ovde na svom terenu igrali su defanzivno i povučeno, bez ikakvog intenziteta i ideje. Kao da je bio Siti ili Real, a ne Brajton.
к

какав смешан

pre preko 1 godinu

Изговор! Друже играју за титулу а ти причаш о намештању😂😂😂
Г

Гуитник године

pre preko 1 godinu

Фк Арсенал ! Нису заслужили да освоје титулу!
d

dadobob

pre preko 1 godinu

Kome dati nagradu za igrača utakmice? Caicedov trk u 90. minuti i potom blokiranje Tierneya govori sve o požrtvovnosti i fizičkoj spremnosti Brightona. Ne mogu se oteti dojmu da se Saka totalno izgubio nakon promašenog penala protiv West Hama prije nekoliko kola. City nažalost ne prašta greške, a Arsenal ih je imao previše ove sezone.
O

OkosBokos

pre preko 1 godinu

Brajton ako pametno bude radio moze da postane redovni ucesnik LE, ipak je LS nivo iznad i mnogo ima kvalitetnijih timova. Svakako ako zadrze igrace i sledece sezone mogu uzeti i ozbiljnu lovu, sve mladi igraci.
G

Gaizka

pre preko 1 godinu

Problem je što je teško zadržati igrače kakvi su MacAllister, Mitoma i Caicedo, a isto tako koliko god da imaš novca, teško je dovesti zamene na takvom nivou. Nije to baš tako lako. Čak i De Zerbi možda ode.
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Arsenal sledece sezone ima da se bori za 4. mesto. Ovakav rezultat imaju jer Celsi i Liverpul igraju ispod svakog realnog kvaliteta igraca, Junajted i Totenhem promene na poziciji trenera. Objektivno su bolji svi od Arsenala i sledece sezone ce se kidati za 4. mesto, a mozda i za LE.
B

Bgd88

pre preko 1 godinu

Nemas ti pojma o fudbalu ako mislis da su ovih 81 bodova slučajnost. Tim s mladim momcima niko blizu prajma moze samo da bude bolji, plus s pravim pojacanjima u ekipi.
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Haha vazi. Problem je vas ostrascenih sto ne vidite realno. Kao sto polupani navijaci Milana pricali pocetkom ove kako brane titulu. Takvi timovi nemaju sta da traze u ligaskom fudbalu protiv ekipa kao Siti.
@

@vasilis

pre preko 1 godinu

Ostrascen nisam, ali se slazem da trenutno sa Sitijem u 38 utakmica niko ne moze da izadje na kraj. U Arsenalu je najskuplje pojacanje Vajt 50 i nesto miliona, toliko kod Sitija kostaju najjeftiniji. Uz finu nadogradnju i Arsenal i Junajted ce moci sledece sezone da se trkaju sa njima, sada je bilo prerano. S obzirom na ulozeno Arsenal je vrlo dobro isparirao.
G

GOCE GOSTIVAR

pre preko 1 godinu

Realno je očekivati da će Arsenal i Njuka sledeće godine da potonu jer pored prvenstva igraju i ligu šampiona dok će Čelzi,Liverpul,Aston vila i Totenhem uraditi sve da se vrate u prva četiri.Sledeće sezone će da gori za prva četiri mesta će se boriti Siti,Arsenal,Jedinstvo,Čelzi,Liverpul,Njuka pa i Totenhem,Vila i Brajton mala bara puna krokodila........