Komentari na vest

Bomba u Grčkoj: PAO nudi Sariju 13.500.000 evra da ga vrati na tron!

P

Prdoje

pre 3 meseca

Sari u ugovoru obavezno navede i barem 4 kutije cigareta dnevno.
Z

Zema

pre 3 meseca

PAO bolje taj novac da je investiro u nove igrače a ne u ovog propalog trenera,gde god da je radio dobio je otkaz posla jedne sezone
v

vare

pre 3 meseca

tačno tako.lacio sa njim nikad ružniji fudbal nije igrao.dodavanje na sredini terena bez ikakve želje da se da gol.
P

Pobeda je resenje

pre 3 meseca

Trebao bi i MORAO BI i Partizan da dovede nekog ozbiljnog trenera poput Paoa i Fenerbahcea i da on uradi OZBILJNU selekciju i dovede OZBILJNA pojacanja.
n

nick kerr

pre 3 meseca

Од свих успешних примера у Европи ти си се дохватио најгорих. Нема горих улагача у спорт од Турака и Грка.
K

Kljucne recenice

pre 3 meseca

"Pre nego što prihvatim bilo kakvu ponudu, moram prvo da vidim desetak mečeva, mada ni to nije dovoljno. Želim da razumem kontekst u kojem se taj klub nalazi. Meni i mom osoblju je potrebno nedelju do deset dana da napravimo relevantnu procenu. Želeo bih da prihvatim ponudu tima koji neće nigde žuriti i koji će imati jasne ideje o svojoj budućnosti i ambicijama"
G

Ggostt

pre 3 meseca

Razbacivanje nepotrebno, jedino ako i igrački kadar unaprede.
P

Perun91

pre 3 meseca

Opet se Grci razbacuju parama, pa kad bankrotiraju, posle kukaju.
D

DDF

pre 3 meseca

Vlasnici Aeka,Panatanaikosa i Olympijakosa imaju novca i mogu svake sezone da ulazu 10-20 miliona bez ikakvih problema
A

AG

pre 3 meseca

Pao puko!
D

Dejani

pre 3 meseca

Kada mogu Turci nemoguće, mislim na Murinha, Grci Sarija, trebalo bi onda da i kod nas pukne neka petarda ako ne može bomba, barem ona crvena koja se čuva za Bozic kada roditelji kupe petarde pred novu godinu i kažu da je to za novu godinu i za Bozic.
B

Burek

pre 3 meseca

Slažem se, jasno je da PAO pokušava da uradi istu stvar kao u košarci (što im je i donelo titulu EL). Ipak, ne možemo mi da se finansijski merimo sa Grcima i Turcima, njihove lige su znatno jače od naše, a pritom im je bolja infrastruktura, kao i uslovi za rad (pre svega klima). Jedino bi mogla Zvezda u neko dogledno vreme (ako Terza ispuni to obećanje i prestane da krade baš u tolikoj meri) uz redovno učestvovanje u LŠ i povremeno u LE da tim novcem priušti sredstva za dovođenje zvučnih imena. Eventualno bi TSC (jer je privatan klub) mogao u nekoj budućnosti da baci bombicu ako Žanberi (čitaj Orban) ili njegov potencijalni naslednik imaju nenormalne ambicije (možda i Partizan ako ode Vazura).
c

czzvvvvv

pre 3 meseca

Burek. Zvezda neka prvo sagradi stadion, sa svlačionicama koje nisu na Slaviji. Onda ćemo lako i za trenera.
D

Dejani

pre 3 meseca

Bureke, zato i govorim petarda.. za nas fudbal bi bila bomba npr da se vrati Radonja, Nastasic, Lazović, Grujic, Racic, Da dodje Veljković, Birma, ili npr neki stranac koji je igrao u ligama petice. U poredjenju sa Turcima i Grcima to bi bile petarde, u našoj zemlji je već bomba..
B

Baggio

pre 3 meseca

Sari ako je pametan pristace. Em sto nece dugo da se zadrzi jer ovi ocekuju rezultate u roku od odmah, em sto morati sve da mu isplate kada mu daju otkaz. Nema nista na o-ruk pogotovo u ligi gde imas jos 3 ili 4 ko konkurenta za titulu.
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Panatinaikos, Partizan i Hajduk neće još jedno 20 godina biti šampioni 🤣🤣🤣
D

Daa

pre 3 meseca

Istina. Inače nabrojao si Nazi klubove.