Komentari na vest

Bomba na pomolu: Bajern se dogovorio sa Ćavijem Simonsom!

G

Gekas

pre 5 dana

@Dejanii Bato ti su u tim godinama trčao 700 metara, a ovaj 10+ kilometara.Al dobro, ti si bolji, igrao si u Maloj Moštanici.
A

ApsolutnoJa

pre 5 dana

Ko negativno govori o ovom decku pojma nema...U PSV odigrao vrhunski kao inu Lajpcigu, sto ga se PSZ odrekao to je druga stvar, pogledajte samo kakvih su se igraca pre odrekli...Dobar potez Bajerna.
M

Maestro

pre 5 dana

Decko definitivno ima visok nivo potencijala,ali da bi bio vrhunski igrac moras imati i mentaliet,psihu,radnu etiku,kontinuitet,vreme ce pokazati dal ce on sve to imati....
j

ja govorim

pre 5 dana

Najbolji klub na svijetu.MSM
S

Sta kazeeed

pre 5 dana

Psg ce pristati na manju znacajno cenu kako ne bi usao u POSLEDNJE DVE GODINE UGOVORA. Ok Pa sta je sledece Klub pristaje na znacno manje uslove jer ce za godinu dana biti leto kada mu ostaje jos samo 2 godine ugovora —————————-
D

Dachaa

pre 5 dana

Bajern ima jedno pedeset krila,odbrana suplja..
R

Robert Lewandowski

pre 5 dana

Simons uopšte nece igrati krilo, nego ce u sistemu 4-1-4-1 igrati u sredini zajedno sa Musialom. Od krila Bajern ima Komana, Sanea, Gnabrija, Saragosu, Tela i Olisea (samo se ceka ozvaničenje). Koman i Gnabri su na prodaju, Saragosa ce verovatno na neku pozajmicu, a Tela ce koristiti i kao napadaca, tako da je vrlo moguće da ce dovesti još jednog ofanzivca ukoliko se rese gore pomenutih igrača. Sto se tiče odbrane imaju trenutno Kima, Ita, De Lihta, Upu, Dajera... Tah je manje-vise dogovoren, a ukoliko prodaju Upu i De Lihta kao sto se priča, nije nemoguće da dovedu i tu jos koje pojačanje. Desnog beka ce igrati Stanišić i Boje, a levog Dejvis/Ernandez i Gereiro. Nije to uopšte lose.
A

Auslenda

pre 5 dana

Precenjen igrac ! 80 Miliona za njega ? Po cemu ? Zasto ? U PSG se nije izborio za mesto, u Barci nije ostao , U PSV se kalio, u Leipzig jedna dobra sezona. Ajde bre molim vas
T

Tpb

pre 5 dana

Decko ima tek 21 god i zadnje 2 sezone je pokazao da je strasan potencijal i igrac. U Bajernu ce tek napredovati i ne sumnjam da ce on i Musijala biti ubitacan tandem.
A

Auslenda

pre 5 dana

@Tpb nece se on nesto naigrati i nemoj da sporedis i uzimas njega i Musialu u ustima. Xavi Simons je vise medijska licnost nego Fudbaler. Musliala je igracina. Gledaj kasnije Xavia, nista nece igrati, nista nece pokazati.
M

Makks

pre 5 dana

Auslenda, blago kladionici u koju ti udjes i kuci koju zaobidjes.
J

Jay Jay Okocha

pre 5 dana

Strašan potencijal. PSŽ se trebao ranije odreći preskupog Nejmara, a pružiti šansu ovom momku...
J

Jana iz Saraorca

pre 5 dana

Ozeni me!
D

Dejanii

pre 5 dana

Zna li neko zašto on ne može da izdrži na terenu duže od 60-70 minuta?

NemanjaKZ

pre 5 dana

Jer se umori
D

Dejanii

pre 5 dana

Odnosilo se na to kako da se umori, a tako mlad. U njegovim godinama sam imao snage da odigram dvije utakmice
@

@Dejanii

pre 5 dana

Nisi imao snage za dve utakmice.