Komentari na vest

Bivši Krstajićev asistent: Potpuno sam na strani Ukrajine, ne podržavam politiku Srbije i ne volim NATO

B

Bane15

pre oko 2 godine

I mi se cudimo kako prolazimo kao i ta jadna reprezentacija. SmIjenise Muslina i doveli ustasu za pomocnika selektora?!
G

Ginola 14

pre oko 2 godine

Ukrajina, Azerbejdžan, Krstajićev pomoćnik. Toliko oko njegovih fudbalskih kvaliteta. Što se tiče ovih političkih ideja, odavno više nije Milan već Mirsad ili Mislav
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

Ko je ovaju zasto je u vjestima?
I

Ivan82

pre oko 2 godine

Pa ima li medju vama fudbalerima bar jedan pametan? A da si igrao u Rusiji onda bi bio na njihovoj strani? Ajde beži u znaš gde copino nepismena.
Z

ZakTom

pre oko 2 godine

Pazi sta ovaj lazov i manipulator prica.Ti da si covek nebi lagao ono sve za Luku Milivojevica posle S.P. u Rusiji.Ti si jada i beda od coveka cim podrzavas naciste iz Ukrajine....
K

Komsa Mirijevac

pre oko 2 godine

Bravo, momcino!
N

Nikola3436

pre oko 2 godine

Nije Harkiv, već je Harkov. Jer ako je Harkiv, onda nije ni Kijev, već Kijiv. Onda ni Šahtjor nije iz Donjecka, već je Šahtar iz Donecka. Zaporožje, Lavov, Krivi Rog, Černigov postaju Zaporižja, Lviv, Krivi Rih, Černihiv. Sergej Bubka postaje Serhij Bubka, a Ševčenko Andrij U srpskom jeziku se koriste ruske verzije naziva ovih gradova i dok neko to ne promeni, nema razloga da se glupiramo.
A

Apis1917

pre oko 2 godine

Tačno.Ljvov govore rusi.
M

Mesina

pre oko 2 godine

Pa,svaki normalan čovek tako razmišlja.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Šta nas briga šta misli neki od sportista. Oni su za politiku na istom nivou kao mi svi koji ovde komentarišemo. Samo nažalost imaju takvi tu priliku da se u medijima izjasne. Njihov posao je sport, a ne politika.
K

Koan

pre oko 2 godine

Kad želi da bude objektivan ali mu to ne ide. Razumeo bih da nekog nazivaš agresorom ali da NATO ne nazoveš isto tako već koristiš neke blage kvalifikacije te određuje kao nedostojnog svakog poštovanja.
S

Samo istina

pre oko 2 godine

Niko pri zdravoj pameti u Srbiji neće podržavati državu čija vojska u svojim redovima ima 20,000 nacista iz azova,desnog sektora,ajdara i sličnih.Poklič slava ukrajini je iz drugog svetskog rata,uzvikivali su ga oni koji su pobili 200,000 poljaka i jevreja,puna podrška rusiji a ovaj lik je totalno nebitan.
M

Mesina

pre oko 2 godine

On je nebitan,a ti sa citiranjem naslova iz informera i sl.,i slavljenjem onog KGB picopevca si bitan?